Larven, Fun Factory

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linje
Larven

Larven

Detta är en av våra tidigaste recensioner, från början av 2000-talet, och det har förstås hänt väldigt mycket med utbudet av sexleksaker sedan dess – men vi låter recensionen stanna kvar på sidan, lätt uppdaterad, lite som referens bakåt för att se vad vi har prövat genom åren.

Från tyska Fun Factory kommer en hel serie med väldigt fina vibratorer och dildosar i olika färg och form – samt en drös andra fina produkter, som geishakulor, analpluggar, kukringar och lite annat smått och gott. När vi fick denna vibrator för många år sedan, fanns de i olika djurskepnader, som t.ex. vårt testexemplar, som närmast ser ut som en glad larv, men det fanns också en som såg ut som en delfin, och även som symboliska figurer representerande stjärntecknen. Är du Vädur – köp en vädursdildo. Eller nåt sånt.

Den astrologiska linjen finns inte längre i deras sortiment, men jag har faktiskt hittat en liten rosa delfin. Och det finns en stor mängd andra, nyare modeller i olika konfiguration, för olika slags stimulans.

”Denna lilla sak har givit mig många sköna orgasmer – särskilt i kombination med en liten vibrator. Den är tillverkad av ett väldigt skönt silikonmaterial, och är lätt att hålla ren.”

Larven är tillverkad av silikon av hög kvalitet, och precis lagom mjuk/hård. Dessutom är den snygg att titta på – ser inte alltför kitschigt porrig ut, och kan säkert ligga framme i sovrummet utan att man ska behöva skämmas rent estetiskt i alla fall. De modeller som finns nu är vackrare, men man känner ändå igen stilen.

Larven

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare