Erotiska noveller

sidotoppbanner länksidor
Lite mysig läsning är ju aldrig fel, och skulle det nu vara så att du har läst precis alla noveller här på Cirkus Eros, mina egna och andras, så kan du hitta länkar vidare till andra hemsidor med noveller på denna sida.

Heartline
Cliterati.co.uk
Cliterati är en engelsk hemsida med erotiska noveller – på engelska förstås. Sidan innehåller även texter klippta ur böcker, samt recensioner av leksaker, och lite annat smått och gott.
smapunktlinje_584
Den Erotiska Bubblan
En personlig novellsida, med gästskribenter, forum, länkar och lite annat smått och gott.
smapunktlinje_584
Literotica.com
En amerikansk sida med massor av erotiska noveller – på engelska, förstås. Fast det finns också en avdelning för andra språk än engelska, och där hittar man faktiskt noveller på tyska, ryska, holländska, portugisiska, spanska, franska och turkiska. Blir kanske du den förste som skickar in en novell på svenska?
smapunktlinje_584
Lustboken.se
En svensk sida med insända erotiska noveller. Där finns även ljudböcker och bra länkar vidare till andra erotiska novellsidor.
smapunktlinje_584
Sexgummans Erotiknoveller
En svensk hemsida med mycket reklam och länkar, men också en hel del sexnoveller. Där finns också en blogg med aktuell information och tips, en sida med frågor och svar till ”Dr. Love”, och lite annat smått och gott.
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare