Konsten att suga kuk

Även på den gamla goda tiden...

Som med alla andra hantverk så krävs det övning, tålamod och lyhördhet för att bli en god älskare/älskarinna. Du bör med andra ord älska mycket, ofta, och länge för att bli riktigt bra på det. Dessutom är vi människor olika – alla tycker inte om samma saker, och alla har inte samma erogena zoner.

Varje gång du gör en ny sexuell bekantskap får du också lära sig en ny uppsättning erogena zoner, dofter, smaker, preferenser, hämningar och behov. Alltså kan en sån här artikel aldrig någonsin berätta hela sanningen – den måste du hitta på egen hand (eller mun).

Dubbelfellatio

Somliga påstår att oral stimulans av den andres kön mest är en form av bekräftelse, utifrån tankegången att det ju inte kan vara särskilt tillfredsställande att utföra oralsex.
Inget kunde vara mer felaktigt. Det vill säga – visst är det en bekräftelse, och för somliga kanske det är mer en ynnest än en njutning. Men det kan också vara enormt njutningsfullt att ge oralsex. Många kvinnor (och män) älskar att suga kuk, och gör det ofta, länge och gärna. Är mannen i fråga därtill road av att oralt stimulera sin partners kön kan nöjet bli ömsesidigt.

Att övervinna skam- och skuldkänslor

De flesta av oss har tyvärr vuxit upp i ett sexualfientligt samhälle, i vilket sex och njutning betraktas som fult och syndigt. Många män har för sig att deras kukar är fula och snuskiga, och kan inte förstå hur någon över huvud taget skulle kunna ta den i munnen och suga på den, än mindre hur det kan vara njutbart.

Riktigt illa blir det när mannen i fråga projicerar sin egen skam på den som vill suga hans kuk, och finner den personen skamlig och äcklig. Det låter helt vansinnigt, men det är tyvärr inte alltför ovanligt. Där ser vi också det gamla madonna-horakomplexet som spökar, som skambelägger kvinnor som öppet visar sexuell lust.

Med dessa stackars män bör man gå lite varsammare fram. Var framför allt kärleksfull. Visa att du älskar din man, hans kropp, och inte minst hans kön. Smek kuken varmt och vänligt, se till att den blir hård och stor, beröm den för dess skönhet, kyss den mjukt. Ta det varligt. Förr eller senare kommer även den mest hämmade man att ge efter för din behandling.

Fellatio i skogen

Motverka otrohet

Om du vill behålla din man länge – sug hans kuk. Och gör det bra. För de allra flesta män är en bra kuksugning det allra bästa och skönaste han kan uppleva i sitt liv. Det finns inget ljuvligare. Har han en gång prövat, kommer han att vilja ha det igen. Och igen, och igen.

Med andra ord – om du inte vill suga hans kuk alls, och han är en sådan man som har positiva erfarenheter av att få sin kuk behandlad på detta sätt, så är risken mycket stor att han för eller senare kommer att låta någon annan göra det. Om tillfället gives kommer han inte att tacka nej – och det är fullkomligt förståeligt. Minns mina ord – en riktigt bra kuksugning är bland det skönaste en man kan uppleva över huvud taget.

Kärleksfullt sug i blicken

Om din partner vill ha sex oftare än du

Många jobbiga relationer skulle kunna bli mycket lättare om båda parter kunde se mer nyktert och avslappnat på det här med sex. Om du älskar din partner, och vill att din partner ska må bra, kan du ju faktiskt ibland ge sexuell stimulans och tillfredsställelse utan att för den skull själv vara så himla kåt och upphetsad. Som exempel – om du för tillfället är rätt ointresserad av att laga mat, så kan du ju ändå svänga ihop en måltid – du måste ju äta, trots allt. På samma sätt kan en man eller en kvinna naturligtvis hjälpa sin partner att bli tillfredsställd sexuellt – genom smekningar, runk, slick och sug. Att sänka tröskeln till sexuella aktiviteter kan göra underverk i en relation.

Du kan suga av din man utan att själv vara kåt – och göra det bra. Precis på samma sätt kan man ge en kvinna orgasm – utan att själv vara särskilt kåt. Slick, kyss, mums och sug är bra sätt att uppnå detta. Du behöver inte ens klä av dig om du inte vill. Att det sen kan uppstå även ett inre sug, och att du under akten kanske ändå blir kåt, är väl då mer att betrakta som en bonus, inte sant?

Fellatio i soffan

Sex är skönt även utan orgasm.

Du måste inte heller alltid vara så orgasmfixerad. Man behöver inte jaga klimax – det kan vara betydligt skönare att bara njuta av behandlingen utan att hela tiden längta fram till utlösning – att vara helt närvarande i det som sker här och nu, snarare än att fokusera på något som ska hända, sen. Så händer det, och så är det slut.

Det kan t.o.m. förhöja njutningen att inte få orgasm – särskilt om man går och småslickar på varandra under en eftermiddag, eller under kvällen, för att ladda upp sexlusten – sen när man till slut kommer till orgasm, så kan det verkligen bli en himlastormande upplevelse. Och blir det ingen orgasm, så har man ändå haft det härligt hela eftermiddagen. Med andra ord – orgasm måste absolut inte alltid vara det självklara målet för varje kärleksstund.

Gruppfellatio

Så hur gör man då, för bästa resultat?

För att bli en riktigt duktig kuksugare (oavsett om du är man eller kvinna, homo, hetero eller bi) behöver du komma ihåg några särskilt viktiga saker. Det allra viktigaste är naturligtvis att du tycker om att suga kuk. Du ska inte suga kuk om det är en uppoffring, om du bara gör det ”för hans skull”. Det märks, och då blir det inte lika skönt som det kan vara om njutningen är ömsesidig.

Kuksugning utomhus

Till de tekniska aspekterna:

Kuken – särskilt ollonet och pungen – är oerhört ömtåliga och känsliga för fel behandling. Man bör med andra ord noga undvika att använda tänderna (såvida inte mannen ifråga tycker om just det, förstås).
Använder du händerna är det också bra med något glidmedel – för hög friktion är INTE skönt. Saliv kan räcka, fittsaft är inte dumt – men man kan gärna komplettera med någon olja. Jag brukar ofta propagera för olja som världens bästa sexhjälpmedel.

Du kan gärna använda någon välsmakande matolja som glidmedel, eftersom du då kan runka kukskaftet mjukt och fint, samtidigt som du stimulerar ollonet med tungan. Jag rekommenderar med fördel valnötsolja (finns i välsorterade matbutiker) – förutom att den är oslagbart god i sallad eller på smörgås (istället för smör) så är den god på kroppen. Men det gå också alldeles utmärkt med olivolja, sesamolja eller kokosolja. Bra för huden också.

antik_dubbelfellatio

En bra metod är att använda tungan mycket. Mycket saliv, och breda tungdrag över ollonet, runt ollonet och bakkanten av ollonet. Du kan låta bara tungan spela över ollonet, snabbt eller långsamt, och du kan ta kuken djupt in i munnen. Somliga har utvecklat konsten att ta kuken riktigt långt in i svalget, men det är en svår konst som kräver att man kan behärska sin kräkreflex, och det är det alltså ganska få som ens vill eller kan göra. Det är dock inte nödvändigt för att ge en man fantastisk njutning. Kombinationen av händer och mun är oslagbar, och kan leda till de mest explosiva orgasmer du kan föreställa dig.

Kommunikation och ansvar

Glöm för all del inte att ni har era munnar att prata med också. Man kan fråga, och tala om hur det känns. Ett bra förhållningssätt som aktiv givare är att alltid säga ”tack” om partner uttrycker behov. Det uppmuntrar till att ge mer instruktioner, vilket förstås är till nytta och nöje för båda parter.

– ”Känns det skönt så här?”
– ”Ja – lite långsammare nu…”
– ”Tack!”

Kommunikation är livsviktigt – inte minst när man vill njuta av sex.
Prata om vad ni tycker om och vad ni inte tycker om – före, under och efter sexakten.
Visst, teckenspråk kan funka ibland, men verbal kommunikation funkar bäst.
Tankeläsning är inte att lita på. Att ta ansvar för sin egen njutning, och uttrycka tydligt både vad man vill ha och vad man inte vill ha, är en gåva till båda parter. Ingen vettig människa vill ju utsätta en kärlekspartner för något oönskat, obehagligt.

Hygien

Något som kan göra den orala aktiviteten mer attraktiv, och trevligare för bägges njutning är att man håller en god hygien. Gör du det till en vana att alltid tvätta av kuken efter att du har varit på toaletten så inbjuder det till ”impulssugningar”. Den som gillar att suga kuk kan då ta fram den och suga i stort sett när som helst, och veta att det är rent och välsmakande. Detsamma gäller förstås även kvinnor – håller du rent är du liksom alltid redo för slick och sug. Återigen är förstås även detta en fråga om tycke och smak. Många älskar dofterna och smakerna av kropp, och vill inte ha alltför nytvättat. Det ska smaka och dofta kön. Återigen en fråga om kommunikation.

Kom ihåg att sex är som mat – inte bara för att man kan använda munnen och ”äta” av varandra. Alla har olika smak och olika favoriträtter. Det som är underbart för en person kan vara äckligt för en annan.

Rakning

På samma sätt som det kan förhöja upplevelsen av att slicka fitta om kvinnan är rakad, kan det även vara till fördel för mannen om han är det också. För det första kan det bli en väldigt stark upplevelse att älska om båda är rakade – naken hud mot naken hud, på de ställen där huden är som allra känsligast – men också för att den som suger kuk då obehindrat kan slicka HELA kuken, och pungen och allt, utan att få ”hår i maten”. Och det är väldigt härligt att bli slickad med långa, breda, blöta drag, ända från pungen hela vägen upp till toppen av ollonet.

Rakad kuk

OCH – om du tror att du har en för liten kuk – rakning (eller redan bara att snagga lurvet runt roten) gör att den ser märkbart större ut – inte minst från din egen synvinkel, ovanifrån, vilket kan ha en viss psykologiskt positiv verkan. Tänk på det!

Läs mer om intimrakning i en särskild artikel om detta ämne »

Variation

Vill man variera sig kan man alltid leka med föremål, som t.ex. fjädrar eller penslar. Man kan ha något i munnen – kanske en isbit – samtidigt som man suger. Somliga tycker att det tillför mycket med tungpiercing, andra tycker inte om det alls. Man kan leka lite bondage, binda fast varandra i sängen och så – det kan vara en alldeles särskilt stark upplevelse att ligga och bli avsugen utan att kunna komma loss, utan att kunna påverka det som sker alls. Har man dessutom ögonbindel är man helt utlämnad åt partnerns godtycke, vilket kan vara extremt upphetsande…

Kukringar kan ha en spännande effekt – både estetiskt och upplevelsemässigt. Det är viktigt att man hittar en i rätt storlek. För trångt är inte bra – om blodet inte kan strömma hyfsat fritt kan det bli plågsamt. Men precis lagom kan göra kuken än mer blodfylld och hård. Och så kan det se lite spännande ut – en kukring kan onekligen dra blickarna till sig och skapa ett erotiskt fokus.

Slickepinne

Säd i munnen eller ej?

När vi ändå är inne på mat och preferenser – alla tycker inte om att ta säden i sin mun, eller för den delen att svälja. Somliga tycker om det, och sväljer gärna. Andra tycker inte om smaken eller konsistensen, och vill helst inte få in det i munnen alls. Eller så gillar man inte smaken nämnvärt, och sväljer fort för att slippa smaken. Det är en smaksak.

Det är viktigt att respektera varandras gränser – sex handlar om njutning. Förhoppningsvis ömsesidig njutning. Om du inte tycker om det, och din partner ändå tjatar på att du ska göra det – be honom att först smaka på sin egen säd. Vill han inte, men tjatar vidare på dig (vägrar respektera dig), så kan du alltid spela honom ett litet spratt – spar den i munnen och kyss honom. Se hur han reagerar. Gillar han inte att få sin säd i munnen så kan han inte heller kräva det av dig.

Men å andra sidan, om du tycker om att behålla säden i munnen, alternativt svälja – eller om du åtminstone kan lära dig att tycka om det – så kan du ge din man långa, utdragna, extatiska orgasmer som kastar honom in i total sexuell trans. Väl värt att beakta, inte sant?

Kuksugning

Att förlänga och förstärka orgasmen

Om du fortsätter att slicka och suga, väldigt mjukt, under själva orgasmen, så kan man med lite övning göra upplevelsen många gånger starkare – och många gånger längre än vanligt. OBS! – det måste göras synnerligen mjukt! Under själva orgasmen är ollonet och resten av kuken som regel extremt känsliga, och samma beröring som före orgasmen var härlig, kan under och direkt efter orgasmen vara riktigt plågsam. Därför måste stimulansen som regel vara extremt subtil – sakta med blöt tunga, eller ordentligt med glidmedel.

Detta knep kan även gälla för kvinnor. Om du slickar fitta, och fortsätter helt mjukt när orgasmen väller in, så kan du förstärka och förlänga orgasmen något alldeles enormt med munnen, samt även om man har fingrar som trycker på g-fläcken, förstås.

Antik fellatio

Gåva önskar att gengåva gives…

Du som har fått en härlig orgasm efter en avsugning – kom ihåg att gåva önskar att gengåva gives. Om ni är man och kvinna – se till att din kvinna får sig en härlig orgasm genom att du slickar henne dit. Är ni två män – se till att din partner får en minst lika skön behandling i retur – det måste förstås inte vara vid exakt samma tillfälle, men i det långa loppet är det fint med balans. Det garanterar ju också att du sannolikt får uppleva denna härliga behandling oftare.

Och som sagt – ju oftare ni ägnar er åt oralsex, ju mer ni övar, ju bättre blir det. Övning ger färdighet. Lycka till!

 

Carl Johan Rehbinder 2002 (uppdaterad 2016 & 2021)

Tillbaka till Artiklar • Erotik & inspiration »

Heartline