Ett intensivt möte

I det gula köket står jag lutad med ryggen mot spisen. Den asiatiska grönsaksrätten är uppäten. Det slår mig att den kryddiga maten hettar upp kroppen och fungerar nästan som ett afrodisiaka. Blodet strömmar liksom utanpå och gör huden varm och röd. Kinderna känns heta och jag blir omtumlande medveten om hur stark min sexuella längtan efter dig är.

Tystnaden som nu har lagt sig mellan oss verkar så intensivt långt från de hetsiga diskussionerna för en stund sedan. Vi har så mycket att säga och tiden rinner iväg så fort. Jag vill använda den väl. Jag vill uppleva varje ögonblick helt och fullt, minnas varje sekund.

Du plockar undan faten med dina vackra och konstnärliga händer. Hela köket fylls av dig, på det sätt du rör dig, är i din kropp och manlighet. Jag kan knappt andas. När du stannar upp och ser mig iakttag dig kommer du sakta emot mig. Blicken är långt inne i min som om du försöker läsa mina tankar. Jag försöker vara stilla och min blick rör sig från ögonen till den röda munnen när blicken blir alltför intensiv. När du står så nära att jag kan beröra sträcker jag upp mina armar längs med din nacke och hals. Innan jag hunnit dra dig till mig är jag inne i din famn som är stor, varm och fullkomligt omvälvande. Ömt och mjukt möts våra munnar. Tungorna letar sig försiktig in och rör nyfiket varandra. Utforskande och letande slingrar sig tungorna in och berör, känner läpparnas former och smakar salivens sötma. Kyssarna blir hetsigare och hårdare. Våra kroppar trycker vi hårt mot varandra, tar bort minsta lilla avstånd i ett försök att i ett exalterat tillstånd uppleva varandras allt. Du lyfter upp mig och sittande på bänken kramar jag om mina ben runt dina höfter. Våra sköten trycker vi hårt mot varandra och jag känner hur din lem växer under jeansen. Dina händer letar sig fram under min tröja som slickar fram mina små former. Du smeker mig längs med magen upp till mina bröst och sluter dina fingrar runt bröstvårtorna som redan styvnat. Med flinka händer får vi av varandras tröjor. Mina händer smeker hetsigt och glupskt din mage, bringa och rygg. Mina läppar kysser varmt halsen och nyckelbenen. De söker sig upp mot öronen som ger efter och tillåter min tunga slinka in och kittla.

Du tar tag om min rumpa och bär in mig i sovrummet. Stående framför varandra faller kjolen ned längs med mina höfter och visar en mörk trekant av buskigt könshår. Dina jeans åker av och mina händer utforskar ivrigt rumpan och ryggen och de muskler som spelar under huden. Ditt stånd är ståtligt och hela ollonet pulserar i rött. I ett stadigt men inte för hårt tag kramar jag om din lem. Jag för ned förhuden och låter ollonet bli helt synligt. Handen för jag längs med lemmen i fasta tag och du håller dina händer runt mina axlar som stöd. Du lutar huvudet framåt och låter tungan leta sig runt ytterörat, öronsnibben och tillslut in i örat. Ur min hals kommer ett tungt andetag och jag puttar dig försiktigt ned i sängen. På mina bara knän framför dig tar jag din styva och ståtliga lem i handen och med tummen mot ollonet masserar jag försiktigt i runda och mjuka rörelser. Jag låter tummen spela på toppen av lemmen, smeka den yttersta mynningen för att sakta röra ned längs med undersidan till roten. Med den vänstra handen greppar jag varsamt pungen, och ett finger rör sig runt om, berör både pung och anushål. Den högra handen håller fortfarande kvar lemmen och med mina läppar omsluter jag ollonet och med en liten mun smeker jag tillbaka förhuden igen. Tungan leker spetsigt med den yttersta toppen vid öppningen, slickar ned mot roten på baksidan, runt om och ovanför. Jag låter tungan leka längs med lemmens sidor upp och ned, slicka toppen och suga. Jag omsluter hela din lem och suger upp och ned, hungrigt och ivrigt. Händerna släpper taget om din lem och griper tag i dina skinkor, smeker ditt ryggslut, din mage, bringa, höfter, lår… samtidigt som min mun fortsätter att suga, slicka, smaka…på din säd som tillslut pulserar ut stötvis och smakar beskt och underbart manligt.

Doften och smaken av dig eggar upp mig och mitt skötes väta ger uttryck åt den upphetsning som fyller mig. Jag vill ha dig i mig. Du drar upp mig till sänggaveln. Med bestämda och ömma händer särar du lite på mina ben. Ditt huvud sänker du ned till mitt redan lite svullna och röda sköte. Som om en oväntad beröring, tungan som du flödande låter slicka över mina blygdläppar, drar jag häftigt efter andan. Din tunga letar sig runt, längs med mina blygdläppar. Din mun suger fast och din tunga slickar hetsigt. Jag särar än mer på låren. Du slickar med en liten tunga runt och på min klitoris. Tungan blir bred och slickar delen precis mellan den yttre blygdläppen och låret…Musklerna i min stjärt dras samman och höfterna trycks uppåt som för att dra åt mig den ljuvliga tungan in i mig. Du låter tungan bli långsmal och trycker lätt in i mitt sköte och som en fördämning som brister, flyter min väta ut…och du suger hungrigt i dig. Jag känner hur dina läppar omfamnar hela min sköte och den breda tungan som lapar i sig den sötma och sälta som jag smakar…

Jag kan inte hålla mig. Jag vill ha dig i mig. Jag reser mig upp och sätter mig gränsle över din lem. Jag är blöt av din tunga och min egen upphetsnings väta och med lite hjälp från din hand slinker lemmen lätt in och mitt huvud åker bak med ett djupt och ljudligt andetag. Med dina händer runt min midja och mina händer på dina axlar rör vi våra höften rytmiskt mot varandra. Din lem är stor och hård och fyller mig totalt och ljuvligt. När orgasmen fyller min kropp i ett rus från höften upp till huvudet och ut i lemmarna spänns min kropp liksom en hård fiolsträng.

På varandra, i det lilla rummet som lyses upp med skenet från två stearinljus, möts våra munnar mjukt och ömt. Vi kramar varandra hårt och med din tyngd på mig minskar pulsen sakta. Din lem som sakta mjuknar och minskar är kvar i mig. Du känns varm, lite blöt och trygg.

Resten av natten tillbringar vi i din breda säng. Natten avnjuts med desserter på magen…infriande av fantasier…tankar och känslor som vi anförtror varandra.

 

Jennie Rehbinder 2001

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline