Systrarna, del 1

Upptäckten

Det hade alltid varit något speciellt med hans systrar. Det var svårt att sätta fingret på exakt vad, men det fanns något sorts säregen gemenskap mellan dem, ett nätverk så fintrådigt att det inte gick att urskilja för den som inte kände dem, men för deras nära var det uppenbart att de hade något som andra inte hade. Främmande personer uppfattade dem kanske lite distanserade, men samtidigt innerliga, ärliga och uppriktiga.

Och så var det naturligtvis en annan sak som alla lade märke till. De var båda vackra. Inte docksöta, men vackra i ordets bästa mening. De var på inget sätt kopior av varandra, men visst fanns likheter. Båda hade då långt rakt hår, men Karolinas var mellanblont och Lisas mycket ljusare. Karolina hade stora, bruna, intelligenta ögon medan Lisas skiftade åt grönt och var mer avvaktande och hennes blick mer återhållsam. Det var båda på något märkligt självklart sätt fysiska. Varhelst de dök upp, i vilket sammanhang som helst blev människor uppmärksamma på deras närvaro. Till viss del handlade det självfallet om kombinationen av unga, vältränade kroppar och ett vackert utseende, men det var även något mer. De tog plats, och det var plats som gärna ställdes till förfogande av personer i deras närhet.

Egentligen var de inte hans riktiga systrar. Hans mamma , Anita, hade skiljt sig för sex år sedan i en uppslitande skilsmässa som slutade med att hans pappa först lämnade huset, sedan staden där de bodde och till slut landet. Därför hade Anders kontakt med honom endast sporadiskt, och när det två år senare flyttade in en ny man, Janne, i huset dröjde det inte länge innan Anders började kalla honom ”pappa”. Med den nye mannen kom även hans två döttrar som pga. av platsbrist i huset flyttade in i det enda rum som fanns kvar, men det fungerade väl trots att de nu började bli gamla. Systrarna bråkade nästan aldrig.

Tills Anders var 14 år gammal hade Karolina och Lisa inte tilldragit sig så värst mycket mer intresse än köksmöblerna. Visst, de fanns där hela tiden och var en del av hans liv och vardag, men de var inte mer än så. De levde sina liv parallellt och beröringsytorna var få. Anders var ett år yngre än Lisa och tre år yngre än Karolina. I knappt två år hade Lisa och Karolina ignorerat honom och han hade inte brytt sig. Senare hade det dock gjort honom ledsen och efter en större uppgörelse ändrades situationen och han hade accepterats av systrarna, även om det fortfarande fanns en viss distans.

Hans uppväxt hade nog varit som de flesta andra unga grabbars. Han hade vanliga intressen och gjorde det de flesta andra gjorde. När kommunala musikskolan kom och hälsade på i trean hade han först tänkt lämna klassrummet i smyg, men fick plötsligt en gitarr i knäet och började knäppa. Han tog några lektioner och var sedan fast. Det visade sig att han hade begåvning och om det var något som skiljde honom från resten av hans vänner så var det musikaliteten. Det flesta andra drömde om en moppe, han om en eldig, spansk Alhambragitarr med lock av cederträ han provat i musikaffären. Han hade märkt att han tänkte i musik och på sitt pojkrum formade sig de spontana ackorden efter ett tag till melodier och slingor som han mindes utan att behöva skriva ned dem.

Det var året han fyllde 16 han för första gången började urskilja det skimrande nätet mellan Lisa och Karolina. Först la han inte så mycket vikt vid det, men sedan blev han märkligt intresserad. Det var året han på allvar gick från pojke till ung man och det var först senare han insåg sambandet mellan detta faktum och det att han började SE. Trots att systrarna hade skilda intressen och vänskapskretsar tillbringade de mycket tid tillsammans och så länge Anders kunde minnas hade de båda sovit bredvid varandra i en stor dubbelsäng. En gång när systrarna var nyinflyttade hade han drömt en mardröm. Mamma och pappa hade inte varit hemma den kvällen och då hans kropp fortfarande darrade av rädslan från drömmen var han tvungen att bli omhållen av någon. Han hade öppnat dörren in till systrarnas rum försiktigt och gjort sig så liten och ömklig han förmådde. Karolina hade vaknat av hans snyftande och strax låg han nerkrupen till näsan under de tjocka täckena mellan sina systrar. Karolina hade legat bakom honom och kramat honom, rufsat i hans hår och sjungit lågt, lågt i hans öra tills han åter somnade. Han mindes efteråt den smått omtumlande känslan av att vara så nära henne, eftersom de nästan aldrig hade kroppskontakt annars. Hennes lena hud, den mjuka doften av sömnvaken människa och känslan av hennes små bröst som trycktes som hans rygg.

Men som sagt, han hade nyligen börjat inse att det fanns något mellan dem som han inte sett mellan andra syskon. De hade ett sätt att ibland se på varandra som var besynnerligt. Det kändes som om det flöt kodad information genom rummet dem emellan, men att andra inte hade kryptots nyckel och de var mycket försiktiga och diskreta så att folk i deras närhet inte skulle bli störda eller förvirrade. Sent en kväll fick han dock se något som han direkt insåg var en bit i pusslet.

Han hade kommit hem sent efter en kväll runt en lägereld. Det var i hetaste juli och även mitt i natten var det varmt. Han hade spelat gitarr som vanligt och kläderna luktade rök efter elden. Anna hade varit där och det gjorde honom alltid glad när honom fanns i närheten. Han hade gått omkring och tittat på henne ett tag, men inte fått någon respons alls, förrän denna kväll. Han hade lovat att vara hemma klockan tolv och när han reste sig för att gå hade Anna också sagt att det var dags för henne att gå hem. Han slängde gitarren över ryggen och gick iväg tillsammans med Anna den korta biten genom skogsdungen. Fullständigt oväntat drog hon plötsligt honom av stigen och kramade honom hårt. Hon viskade i hans öra att hon tyckte han var så duktigt på att spela, och ganska söt var han också. Hjärtat slog volter i hans bröst och ståndet var momentant. Han inbillade sig att hon tryckte sig lite extra mot honom när hon kände hans gensvar. Därefter kysste hon honom på kinden, lösgjorde sig ur hans grepp och sprang bort mellan stammarna, mot gatljusen som skymtade längre bort. Han stod kvar, förvirrad en lång stund innan han fortsatte hem. Sedan spred sig en värme i hans kropp, han log när han gick och var snart hemma.

Längtan svallade i hans kropp och han drömde om saker han knappt visste namnet på. Och något annat: lusten, den omskakande, glödheta lusten och dess krav på uppmärksamhet och utplåning. Han förstod inte varför, men med ens stod han framför systrarnas dörr. Otroligt nog var de båda redan både hemma och sovande och han fick en plötslig längtan att se dem, känna dem. Han ställde från sig gitarren och sköt försiktigt upp dörren till deras rum. Det var så varmt att han svettades och flickorna hade till hälften sparkat av sig det gemensamma täcket. Månljus strilade in genom persiennerna och snart hade hans ögon anpassat sig till dunklet. Lisa och Karolina låg vända mot varandra och ganska nära. De långa håren utsläppta i ett virrvarr på de vita kuddarna. Han såg Karolinas stora, yppiga bröst i en vit, spetslös BH, medan Lisa var toppless och sällan hade han sett något vackrare. Mindre än sin systers, men fasta och utsökt formade och med stora, mörka vårtgårdar. Han stod där och tittade och insåg plötsligt, att han för första gången såg på de två tjejerna som sexuella varelser och han kände även hur stark hans reaktion var. Han styvnade åter och tanken flög iväg till Annas omfamning i skogen. Han tog ett djupt andetag och bestämde sig för att våga sig lite längre in i rummet. Han rörde sig så tyst det var möjligt mot Lisas sida av sängen och ställde sig så nära han vågade och beundrade hennes vänstra bröst som var vänt mot honom. Han hörde deras lugna andhämtning och följde med blicken ned för Lisas perfekta mage, men en bit in under täcket fick han plötsligt se något som fick honom att haja till och dra hårt efter andan. Lisa låg på sidan med benen ihop och mellan dem, ändå uppe vid hennes vita bomullstrosor kunde han urskilja Karolina hand djupt inkilad. Karolina låg sovande, med handen tryckt mot Lisas sköte! Situationen var så erotisk att det började bulta i tinningarna på honom och han lade automatiskt handen på sitt kåta kön. Han utforskade sina båda systrar med hungrig blick och tyckte sig ana i mörkret under täcket att Karolina inte hade några trosor på sig utan sov naken, så när som på BH:n.

Efter att ha stått där en lång stund backade han ur rummet och sprang till sitt eget rum. Han slet av sig kläderna och slängde sig på sängen och tog ståndet i ena handen och vänster bröstvårta i den andra. Han började runka med långa, kraftfulla drag och spelade scenerna med Anna och systrarna fram och tillbaka för sin inre blick. Vad gjorde den där handen där? Vad hade de gjort innan de somnade? Varför hade Karolina inga trosor på sig? Han började fantisera om att Karolina vaknade och började röra sin hand fram och tillbaka och trycka sig mot Lisas sköte. För sitt inre öra hörde han hur Lisa jämrade sig i sömnen medan han runkade hårdare och hårdare och när Karolinas hand smet innanför trosresåren växte njutningen plötsligt i honom och han sprutade stråle efter stråle med säd over kudden, väggen bakom och över hela sig. Han fortsatte långt efter att sperman slutat komma och skakade i hela kroppen i dyningarna av extasen.

Men trots urladdningen kom synen med handen mellan Lisas ben tillbaka i drömmen när han kort därpå somnade och när han vaknade på morgonen efter var han hård igen.

Systrarna

Dagen efter var det lördag och syskonen åt frukost tillsammans ute på altanen i den redan heta sommarförmiddagen. Anders tittade fram och tillbaka mellan Lisa och Karolina för att få några ytterligare ledtrådar kring det han sett natten innan. Utan att det egentligen gick att peka på vad det var, såg han samhörigheten mellan Lisa och Karolina så mycket tydligare denna morgon. De log mot varandra, mot honom, skämtade och verkade glada, riktigt glada. Han tyckte att de var sensuella och det gjorde honom upphetsad igen. Karolina hade bara på sig ett snävt linne och hennes byst framträdde med all önskvärd tydlighet och när Lisa skulle gå och hämta mer juice såg han att hennes hand snuddade lätt vid Karolinas vänstra bröst. Han började bli både förvånad och förbryllad. Vad var det för spel som pågick här och hur länge hade det hållit på? Han kände djupt inom sig att han var tvungen att få veta lite mera, även om han hade på känn att det skulle kunna bli en omtumlande upplevelse. De avslutade frukosten och alla gick åt var sitt håll. Han skulle träffa Janne och Lars nere på tennisplanen och systrarnas göromål var som alltid höljda i dunkel för honom. Dagen gick och kvällen spenderades framför TV:n hemma hos Lasse.

När han kom hem vid elva-tiden var han ensam och gick och lade sig nästan direkt. Han vaknade vid tvåtiden, kissnödig och gick upp för att åtgärda saken. När han passerade systrarnas rum på väg till sitt eget men blev helt förstenad mitt i steget när han hörde ett mycket speciellt ljud inifrån rummet. ”Vad var det där?”, tänkte han, men insåg direkt vad det var. Det kunde inte vara något tvivel, det var ett stön som uttryckte stor njutning. Hade någon av systrarna skaffat en kille, eller vad var det fråga om? Hjärtat började slå snabbare i hans bröst och han gick mot dörren när stönet kom igen, långt, utdraget och mycket lustfyllt. Han böjde sig ned och försökte kika in genom nyckelhålet. Till hans lycka satt ingen nyckel i, och som tur var stod sängen precis i linje med låset och efter en stund kunde han urskilja kropparna i det svaga ljudet från sänglampan. Det han såg gjorde honom först förvånad sedan omtumlad och sedan så upphetsad att han var tvungen att dra efter andan för att inte svimma. På systrarnas säng låg Karolina helt naken på rygg med benen vitt isär. Hon böjde huvudet långt bakåt och med slutna ögon utstötte hon med jämna mellanrum de stön han hört tidigare. Och mellan hennes ben rörde sig ett ljusblont hårsvall rytmiskt upp och ned, stannade då och då upp runt en punkt högre upp varvid Karolina stönade djupare och fortsatte sedan ned igen. Även om han inte kunde se ansiktet kunde håret bara tillhöra en person. Där mellan Karolinas ben låg Lisa och slickade sin systers sköte för allt hon var värd. Scenen var både oväntad och inte. Anders hade ju börjat ana att relationen mellan hans systrar inte var helt normal, men att så här svart på vitt så dem tillfredställa varandra var omtumlande och mycket, mycket upphetsande. Långt bak i huvudet insåg han att det han såg genom nyckelhålet inte var rätt, men det var vackert och det såg så naturligt ut. Och när han kände sin stenhårda kuk bulta i jeansen insåg han också på något märkligt vis att han själv redan var inblandad i det som utspelade sig på sängen. Här fanns en oerhört förbjuden lockelse som han inte skulle kunna motstå.

Karolina stönade högre nu och Lisas rörelser blev häftigare. Karolina stötte sitt breda sköte mot Lisas ansikte och kramade sina stora bröst medan Lisa smekte Karolina på låren och upp över magen medan hon slickade. Anders knäppte upp sina byxor, letade sig in i boxershortsen och tog ett hårt tag om sin lem. Den var så hård och blodfylld och underbart skön att hålla i. Han drog ner resåren med ena handen och började sakta runka med den andra. De hade flyttat sig lite i sängen och han hade inte längre samma perfekta vy, men hörde och såg tillräckligt. Han hade aldrig varit i närheten av en kvinna som var på väg mot orgasm tidigare, men förstod att Karolina nu inte hade långt kvar. Han runkade fortare medan hennes stön ringde i öronen. Plötsligt drog hon djupt efter andan, det blev tyst för några sekunder och sedan hördes ett långt, utdraget stön som vittnade om maximal njutning. ”Därinne ligger Karro och kvider av njutning,” tänkte han. Kuken kändes som en stock i hans hand, den växte och det pirrade ända från pungen ut i ollonet. Det blev lugnt inne i rummet och han såg Lisa glida upp mellan Karolinas ben, kyssa hennes bröstvårtor på vägen och sedan långsamt och erotiskt ge henne en kyss. Karolina verkade vara helt förbi, men besvarade kyssen medan hon smekte Lisa utmed sidorna. Lisa tryckte sitt sköte mot Karolinas och det syntes hur det gick en stöt genom hennes kropp. ”Din tunga är så skön, Lisa,” hörde han Karolina viska, ”det var underbart i natt!”

Han kunde inte höra eller se mer, han var tvungen att ge efter för sin njutning. Han smög iväg så tyst han kunde och gick in i badrummet och låste noggrant efter sig. Han slet av sig byxorna och beundrade sitt stånd i spegeln några sekunder innan han tog tag om det igen. Det dröjde inte länge. För sitt inre öga såg han gång på gång Lisa krama sin syster och deras sköten mötas, hörde Karolinas läte i orgasmögonblicket. Han blundade och kände hur han gick över kanten och runkade med krampaktiga rörelser fram sin utlösning, hörde hur sperman träffade det kaklade golvet långt bort och hur han själv försvann in i orgasmens rike för några sekunder. När det var över öppnade han ögonen och släppte sitt organ, det var sperma överallt och han kände sig både nöjd och missbelåten på samma gång. Han tänkte långsamt, men bilder av systrarna och av Anna drev förbi hans inre syn. När han gick ut ur badrummet och ställde sig att lyssna tyckte han sig höra låga, rytmiska stön inifrån systrarnas rum igen.

Karolina

En vecka gick, en märklig vecka. Naturligtvis var det omöjligt att se någon av systrarna utan att tänka på det han sett och hört och de måste ha märkt den extrauppmärksamhet han visade dem. Han ville hålla distans och komma nära dem på en gång. Det var nu inte svårt att förstå varför de envisats om att dela rum, trots att de flesta i deras ålder hade egna rum. Men hur länge hade det pågått, varför hade de börjat, var hans syskon lesbiska? Allt snurrade runt i hans huvud, men på en väldigt kort tid hade Lisa och Karolina förvandlats från fullständigt ointressanta människor till mycket intressanta människor. Men han visste en sak, och det var att han ville veta mer. Frågan var bara hur han skulle göra.

Helgen efter var det fest hemma hos Lasse. Alla intressanta människor var där förstås och även Anna. Anders tyckte att hon tittade lite mer på honom än på andra, men det var kanske önsketänkande. När det blev dags för dans tog han mod till sig och bjöd upp när det kom en tryckare. Han var själv förvånad över sitt mod och oerhört glad blev han när hon log mot honom och sa ja. De tog tag om varandra och det var så underbart skönt att hålla om henne och känna hennes doft. Hon var verkligen vacker! Naturligtvis fick han stånd direkt, men gjorde inget försök att trycka sig mer än nödvändigt mot Annas kropp. Det gjorde däremot hon. ”Det måste vara nåt!” tänkte han upprymt, ”hon vill ha mig!”. Det var mörkt i rummet Annas händer vandrade ner för Anders rygg och höll snart om hans rumpa där de tog ett stadigt tag och tryckte honom med stånd och allt hårt, hårt mot sig. Deras munnar sökte varandra och så kysste han för första gången ”på riktigt” en tjej. Hon svarade och blodet rusade runt i Anders unga kropp. De dansade flera danser och drev sedan iväg genom huset till ett mörkt hörn där de ställde sig och fortsatte hånglandet. Han fick känna de mjuka brösten i sina händer och hon smekte lätt och hastigt hans penis genom byxtyget, men när hans ivriga hand närmade sig hennes sköte stötte hon bort det och viskade oväntat i hans öra: ”Du är härlig Anders. Jag vill fortsätta med dig, men inte idag, det är nog nu.” Hon slöt sig för hans händer och han fick en kyss på kinden när hon gick iväg. Själv var han fullständigt förvirrad, vad hade han gjort för fel. I och för sig sa hon att hon ville fortsätta, men när? Pungen värkte av den lagrade spänningen. Han ordnade sina kläder och han gick för att leta efter Anna, men han kunde inte hitta henne. Han hade tappat festlusten och lommade iväg från festen så fort den börjande tappa fart. Lite berusad var han allt, men inte så farligt. Han smög in i huset för att inte väcka uppståndelse och gick direkt till sitt rum. Han slet av sig kläderna och slängde dem på golvet i en hög. Han hade en fullängdsspegel på rummet och där stod han nu och tittade på sin tämligen taniga kropp. Han var fortfarande halvkåt och lemmen syntes genom kalsongtyget. Så fort han började tänka på Anna satte den igång att växa och värken i pungen kom tillbaka. Han la sig på rygg på sängen och började smeka sig genom tyget när plötslig en oväntat och kittlande tanke började ta form i hans huvud. Visst var det denna helgen som Lisa var på träningsläger? Japp, så var det, vilket innebar att Karolina skulle ligga ensam i sängen. Fanns det någon som helst möjlighet? Tanken gjorde honom pirrig i hela kroppen, detta var ju totalförbjudet!

Eller var det verkligen det? Han hade egentligen aldrig betraktat Lisa och Karolina som sina riktiga syskon, och när han tänkte efter var han och de inte det minsta släkt! Hade inte hans mamma blivit tillsammans med deras pappa hade de aldrig bott tillsammans, men nu, bara för att hans mamma hittat en ny kille var det plötsligt förbjudet att komma dem nära? Anders insåg att det naturligtvis var praktiskt att ungdomar som bodde tillsammans inte hade sex hur som helst, men var det verkligen förbjudet i det här fallet?

Han bestämde sig till slut för att det inte var det och lade sig att vänta. Han hörde Karro komma hem, böka i badrummet och slutligen stänga dörren in till sig. Nu var det bara att vänta.

När det varit tyst inne hos Karolina i en timme bestämde han sig för att det var dags. Han insåg att om han inte varit så kåt hade detta aldrig dykt upp i hans hjärna, men nu när Anna inte velat ge dem det de båda behövde fick han se sig om efter alternativ. I bara kalsongerna smög han mot systrarnas dörr. Den var stängd och genom nyckelhålet såg han att det var mörkt därinne. Han öppnade den tyst och smög fram till sängen. Karolina låg på sidan med ryggen mot sängkanten och hennes andhämtning var lugn och regelbunden. Han drog ett djupt andetag och lyfte sedan på täcket och lade sig bakom Karolina. Hon hade bara vita bomullstrosor på sig och hon luktade ljuvligt. Han tryckte lemmen mot hennes stjärtspringa och lade ansiktet mot hennes axel. Det var skönt att ligga så nära och känna värmen och mjukheten från Karolina kropp. Han hade inte den minsta aning om vad som skulle hända nu, och hade det inte varit för det han sett systrarna göra helgen före hade han nog aldrig kommit på tanken, men deras incestuösa tilltag hade eroderat ner även hans moraliska och logiska betänkligheter. Han vågade inte lägga handen om henne, men ville inget hellre än att känna de där stora, mjuka brösten i sina händer. Hon rörde sig i sömnen och han hörde henne dra djupt efter andan för att sedan fortsätta andas lugnt. Han tryckte sig hårdare mot kvinnokroppen.

Karolina hade vaknat av att hon kände att det låg någon mer i sängen, men det kunde ju inte vara Lisa. Hon drog efter andan och kände hur en kropp, och var det en snopp!? tryckas mot hennes stjärt. Hon beslöt blixtsnabbt att inte reagera för att undvika att personen skulle göra något oövertänkt. Hon lyssnade till den hastiga andhämtningen, kände doften och när en liten harkling hördes visste hon vem det var. Det var Anders som låg där! Plastbrorsan! ”I min säng ligger min bonusbror upphetsad och trycker sig mot mig. Varför?” Så plötsligt förstod hon. Hon la ihop alla blickar under veckan, alla små gliringar och sakta gick det upp för henne: ”han vet om mig och Lisa!” Han var alltså en risk nu, han kunde tjalla, och vad var då bästa strategi? ”Bäst måste ändå vara att dra in Anders också, i alla fall lite grann. Om han är medskyldig blir han tvungen att bevara vår hemlighet, är det inte så?” Hon tänkte förbrilt fram och tillbaka och kom fram till att så var fallet. Men hon skulle verkligen inte ge honom allt, det var säkert. Hon slappande av och koncentrerade sig på Anders. Hon försökte koppla bort det faktum att det var just han som låg där och istället njuta av det faktum att hon faktiskt hade en hård penis tryckt mot sin kropp. Även om hon inte hade haft något riktigt förhållande än hade hon haft sex med flera killar, och det hade varit både bra och dåliga erfarenheter. Den gången hon kommit hem efter en sällsynt dålig dejt hade hon och Lisa legat och pratat genom det som hänt i timmar och de hade slutat med att Lisa började smeka henne tröstande. Karolinas kropp längtade efter den där beröringen och i hennes sköte hade tänts en liten svag eld som flera timmer senare hade släckts av Lisas fingrar och tunga. Det var så det började och sedan hade det fortsatt till och från. Det kändes alltid så naturligt och några skuldkänslor hade de aldrig haft. Lisas tunga var underbar!

Av alla tankar blev hon lite upphetsad och en pirrande känsla väcktes till liv inne i henne. Anders låg helt stilla, trodde han verkligen att hon sov? och så tryckte hon sig lite hårdare mot hans stånd i en simulerad sömnrörelse. Hon hörde hur han drog efter andan och hur han spontant tryckte tillbaka. De låg så ganska länge och Karolina började undra hur Anders plan såg ut egentligen, den verkade i vart fall inte vara att brutalt våldta henne. Kanske var det så att det inte fanns någon plan, bara en väldigt kåt, ung kille, tänkte hon roat. Hon bestämde att det var dags att tänja lite på gränserna och tog ett djupt andetag, drog sig bort från Anders och la sig på rygg med ansiktet vänt bort från honom. För att reta honom ytterligare särade hon lite på benen och låtsades sedan fortsätta sin törnrosasömn.

Anders kände att hon var på väg att röra sig. Han såg med stigande förfäran att hon la sig på rygg och han väntade bara på att hon skulle slå upp sina ögon och att det skulle urarta till en av hans livs pinsammaste situationer. Men så skedde inte, hon sov vidare och han andades ut. Hon var så vacker där hon låg: mogen, yppig, sömnvarm. Han kunde inte bärga sig utan sträckte fram en hand och smekte fjäderlätt hennes bröst. Det reagerade under hans hand och han såg bröstvårtan styvna lika snabbt som hans kuk brukade göra. Det gjorde honom nyfiken och kröp lite närmare, smekte bröstet med hela handen, höll om det, njöt och dess underbara form och konsistens. Han låg på helspänn och väntade på reaktionen. Här den kom blev han lätt chockad: han hörde henne plötsligt viska hest: ”Fortsätt Anders, fortsätt snälla!” Hon sov inte alls! Kanske hade hon inte sovit på hela tiden och hon ville att han skulle fortsätta! Hans lycka var gjord.

Karolina ville inte riktigt erkänna för sig själv hur upphetsad hon var. När hon kände Anders hand på sitt bröst ville hon inget hellre än att han skulle fortsätta och tillslut var hon tvungen att be honom. Hon var tämligen säker på att han aldrig varit tillsammans med en tjej så hon var troligen tvungen att visa honom ett och annat. Men nu fick han utforska på egen hand. Hon blundade hela tiden för hon hade ingen lust att se honom i ögonen, ville låtsas att han var någon annan. Hon kände hans hand smeka brösten och magen och han kröp närmare, snart tryckte han sitt hårda stånd mot henne igen och hon njöt av känslan. Handen rördes sig nedåt över magen, kom ned till troskanten och stannade där, tvekande. Den tog ett skutt och dök ned på hennes vänstra lår, smekte det sakta och omsorgsfullt, utforskade sedan det högra låret. Han var duktigt, Anders! Det blev varmare och varmare i hennes sköte och hon vred sig lite i förväntan. Skulle han inte hitta hennes heta sköte snart? Hon ville verkligen bli smekt nu. Men han tvekade och la handen stilla på hennes mage som för att ställa en fråga, be om vägledning. Han hade börjat röra underlivet sakta mot hennes lår och det tände henne ytterligare. Det fanns ingen återvändo nu, hon fattade hans hand och la den på sitt venusberg. Hon stönade vid beröringen och visade sen för honom hur han skulle göra.

Hans hand låg på en kvinnas sköte! Det var ett stort ögonblick i hans liv, och det kändes egentligen rätt tryggt att det var just Karros, eftersom han kände henne och inte behövde göra sig till. Skötet var varmt och fuktigt och inbjudande och förskräckande, allt på en gång. Hon visade hur han skulle göra och snart tog hon bort sig hand och han fick upptäcka själv. Han började smeka henne utforskande genom trostyget och belönades med långa, låga stön. Ibland hamnade han fel och hon fick raskt korrigera hans rörelser, men efter ett tag började han förstå hur det fungerade och Karolina kunde koncentrera sig på att njuta. Han tryckte sig omväxlande hårt och mjukt mot låret och var nästan rädd att komma en liten stund, men det rann undan. Karolina blundade hela tiden och han kunde inte riktigt avgöra om det var enbart av njutning, eller om hon helt enkelt inte ville se på honom. Han smekte henne snabbare och snabbare och hon började stöta emot med underlivet. Anders kände sig redo att fortsätta utforskandet och medan han fortsatte smeka området runt klitoris tog han sin andra hand och tryckte längre ned mellan benen. Där var mycket mjukare och han anade vad som fanns innanför. Han dog trosorna lite åt sidan och letade lite tills han hittade det han sökte, hennes öppning. Han trängde in med två fingrar och kände värmen och fukten omsluta dem. Karolina stönade högt och han intensifierade trycket på klitoris. Penetrationen verkade ha brutit ned Karolinas sista försvarsverk och hon vred sig nu i njutning medan hon stönade högre och högre. Plötsligt skrek hon: ” åhh, fortsätt, fortsätt, snälla söta du, fortsääääätt”. Anders ville egentligen slita av henne trosorna, men vågade inte avbryta det han gjorde. Han började få kramp i vänsterarmen men ignorerade det och blev snart belönad med den där djupa inandningen, tystnaden och sedan stönet han hört veckan före. Karolina kved tyst: ”åh gud, jag kommer!” och han fick nu även känna hur hela hennes kropp spändes medan orgasmen tog över henne för några ögonblick. Slidan blev ännu blötare än innan och den grep tag pulserande om hans fingrar. Han var djupt fascinerad och fortsatte ursinnigt till Karolina kropp plötsligt blev slapp i hans grepp och hon stötte nästan våldsamt bort hans händer från sitt underliv.

Karolina låg som avsvimmad och han blev nästan rädd att det hänt något, när hon vände sig mot honom och för första gången på hela tiden öppnade sina ögon och såg på honom. Det var en märklig blick. Den uttryckte lika delar förvåning och utmattning, tyckte han. Hon log inte. Så sa hon uttryckslöst: ”ta av dig kalsongerna”. Anders tvekade först, men gjorde sedan som hon sa. Hon tittade ned utan att röra sig. Anders styva stolthet pekade rakt upp och gungade i takt med hans snabba hjärtslag. Sedan hände det, hon rörde sin hand mot den och smekte sakta lemmens undersida. Det gick som en stöt genom Anders, det var första gången någon annan än han själv rörde vid hans kön och han älskade det redan. Hon smekte hela lemmen och sedan ned till pungen, tog den stenhårda påsen i handen och klämde lätt, smekte sig sedan hela vägen upp till ollonet som spändes ut så hårt det gick. Därefter tog hon hela staken i sim hand och började runka honom. Anders slöt ögonen och njöt som han aldrig njutit förut. Det här var kanske inte helt rätt, men det var helt underbart! Hon runkade honom med säker hand, snabbare och snabbare men mötte aldrig hans blick. De stora brösten rörde sig i takt med hennes rörelser och hon tittade som hypnotiserad rakt ned på hans kön. Han slöt ögonen och bara njöt medan njutningen växte i honom, han visste att det inte skulle vara länge till. Hon kände det antagligen, slutade plötsligt, tog bort handen och sa beordrande: ”sätt dig gränsle här!” Hon pekade på nedre delen av sin mage. Han var förvirrad, men gjorde genast som hon sade. Anders satte sig försiktigt på hennes mage, medan hon drog upp sina ben så att han kunde luta sig bakåt. Staken pekade rakt upp och hon tog den raskt och fortsatte runka honom hårt. Han såg på hennes ansikte och nu tittade hon på honom med den där märkliga blicken igen, kanske att det brann lite i den nu men den var ganska uttryckslös och det skrämde honom lite. Det fanns dock inte så mycket tid att fundera. Kuken löpte underbart i hennes hand och han gjorde sig redo. Han slöt ögonen och lutade sig bakåt, kände hur orgasmen byggdes upp i hans underliv, hur den växte, växte, växte och så på en sekund spreds sig i hela hans kropp. Det svartnade för ögonen på honom, världen försvann och det enda han kände var Karolinas hand runt hans enorma penis när han sköt sprut efter sprut av sperma och njutningen skakade hela honom.

Det rann undan, så som det måste göra och han öppnade efter en evighet ögonen och såg på henne. Hon höll fortfarande om hans nu lite slaka lem. Stråk av sperma låg på hennes mage, på brösten och till och med i ansiktet. Han var helt utmattad, det hade varit hans överlägset skönaste utlösning någonsin, och det enda han kunde göra där han satt var att le medan Karros hand sakta, sakta rörde sig utmed hans slaknande lem. Nu log Karro också, men hon sa ingenting. Hon var förvånad över styrkan i Anders’ orgasm och han hade varit så vacker när han befann sig på njutningens topp, när hans säd sprutat genom luften och fallit ned på hennes mage. Hon tog en t-shirt som låg i Lisas halva av sängen och torkade sakta, sakta bort sperman medan hon hela tiden såg in i hans ögon. Så sa hon: ”vi får prata om det här en annan gång. Gå nu!” Han tvekade först, men såg allvaret i hennes blick och klev ur sängen, tog på sig sina kalsonger och smet ut genom dörren utan att se tillbaka på henne.

I köket

”Vad var det som hade hänt?” Han låg klarvaken i sin säng och spelade scenen fram och tillbaka i huvudet. ”Vad hade hänt?” Han hade haft sex med sin styvsyster Karolina, haft sex! Det kändes så overkligt, men det hade varit så oerhört skönt alltihop, både att röra vid henne och höra henne njuta och att själv bli runkad och bäst av allt var den oerhört hårda orgasmen. Men vad skulle hända nu? Skulle han kunna se Karro i ögonen i morgon? Skulle de någonsin göra något liknande igen och skulle Karro berätta för Lisa? Det sista var en intressant fråga och han hade faktiskt ingen aning om hur hon tänkte göra. Skulle det bli nån skillnad om Lisa fick veta? Tillslut kröp han ned under täcket och somnade med ett leende på läpparna.

Nästa morgon sov han länge och när han kom upp var huset tomt. Han blev både lättad och besviken över att inte behöva träffa Karolina direkt, men var tvungen att gå in i systrarnas sovrum för att försöka återuppleva intrycken från natten. Sängen var bäddad och T-shirten med hans sperma på kunde han inte hitta. Han studsade till när han hörde ytterdörren slå igen och sprang snabbt ut ur rummet. Han ropade och hörde Karolina svara. Han gick ut i köket och satte sig på en stol med hjärtat bankande i bröstet. Hon hade varit och handlat och ställde ned två matkassar på golvet när deras blickar möttes. De såg varandra länge i ögonen och Anders började känna sig illa till mods. Det var hon som talade först:

”Varför kom du till mig inatt?” Han slog ned blicken och funderade ett ögonblick.

”Jo, jag hade hånglat med Anna, men det blev inget mer och när jag kom var jag jättekåt och så fick jag bara den där sjuka idén att gå in till dig. Och så förstås…”

”Vadå?”

”Jo, jag såg dig och Lisa häromnatten. Hade jag inte sett er tillsammans hade jag nog aldrig vågat gå in, men det gjorde det hela möjligt på nåt sätt.”

”Jag anade att det var så,” sa Karolina mest till sig själv. ”Vad såg du?”

”Första gången såg jag bara er sova tätt tillsammans och jag blev nyfiken och gick in i ert rum och såg att du låg med handen mellan Lisas ben. Det gjorde mig så kåt att jag var tvungen att springa därifrån och, jag du förstår. Sen såg jag er när Lisa slickade dig. Det var nog det vackraste jag någonsin sett.”

Karolina rodnade snabbt och vände bort huvudet och började blocka upp mat. Anders kände sig tvungen att säga nåt.

”Du Karro, i natt alltså, det var underbart skönt!”

Hon vände sig om och såg på honom och log svagt efter en stund. Hon sa:

”Ja, Anders det var det. Det var skönt, jag låg också och var lite kåt innan jag somnade, men Lisa var ju inte hemma… Du var duktig och gjorde det skönt för mig och du verkade också njuta. Jag är bara så förvånad att det hände och att jag kunde känna mig upphetsad tillsammans med dig… Jag har ju alltid bara sett på dig som en liten kille, men du verkar ha vuxit utan att jag märkt det. Men samtidigt är det fel. Vi ska nog inte göra om det vi gjorde i natt.”

”Men Karro, är det inte mer fel det du och Lisa gör, ni är ju trots allt syskon?” frågade Anders med plötslig hetta.

Karolina blev tyst.

”Ja, det är det kanske. Men det känns inte fel. Hon är min syster och det känns så naturligt att vara tillsammans med henne. På något vis blir det mer på allvar när det är en snopp med och sperma och, ja du förstår, risk för att det blir barn. Med Lisa har det aldrig varit riktigt på allvar, bara på lek.”

Det var tyst länge, maten var snart inplockad när Anders tog mod till sig.

”Du ska veta en sak, och det är jag absolut inte har gått och dreglat efter dig förut, men nu när allt det här har hänt kan jag inte undvika det. Du är så sexig Karro, vet du det? Vet du vad jag skulle vilja?”

”Nej, det vet jag inte,” sa Karolina matt.

”Jag vill känna hur du smakar, jag vill göra som Lisa och slicka dig.”

Det blev tyst, oerhört tyst. Karolina bytte tyngd på foten några gånger.

”Varför säger du så?”

”För att jag vill veta hur det smakar, hur det känns och för att jag blir kåt direkt bara jag tänker på det!”

”Blir du? Får du stånd? Har du stånd nu, Anders?”

Han svarade inte, utan drog lite i de mjuka träningsbyxor han hade på sig så att konturen av hans styvnande kuk syntes. Karolina utbrast oväntat:

”Det är ju själva satan att jag inte kan ignorera det här!” sa hon mellan sammanbitna tänder. Plötsligt var Anders vacker för hennes inre syn, men hon undrade om hon verkligen var tvungen att kapitulera inför den här kåtheten. Hon tog några steg över köksgolvet och stod strax invid Anders. Hon tittade ned på den växande bulan och la sedan handen på den. Hon såg på Anders, men han hade redan ögonen slutna. Hon var kåt igen och kände ståndet genom tyget och njöt av känslan medan hon sakta började smeka det. Anders öppnade ögonen och deras blickar möttes.

”Du har haft sex med killar också, eller hur?” frågade Anders.

”Ja, några stycken.”

”Tycker du om det?”

”Ibland.”

”Med tjejer också?”

”Nä, bara Lisa.”

”Varför smeker du mig?”

”För att jag blir kåt av att veta att jag gör dig kåt. Och jag måste säga en sak, om inatt.”

”Ja?”

”Jag blev lite förvånad av att du njöt så mycket, av hur du såg ut när du kom. Det var upphetsande att se dig ge dig hän sådär. Och att se din sperma skjuta genom luften…”

”Det var bara underbart hela tiden när du runkade mig, det var inget svårt.”

Hon slutade smeka honom och la istället handen över sitt sköte och började röra den upp och ned.

”Vill du fortfarande slicka mig?”

”Ja, det vill jag. Men du måste visa mig.”

Hon började känna sig dominant. Hon förstod att hon lätt skulle kunna få Anders helt i sin hand och hon njöt lite av den känslan också.

”Ta fram den!”

”Va!? här, nu?”

”Ja, jag vill se den, jag vill se din hårda kuk. Ta fram den, så får du kanske slicka mig här och nu!”

Anders ställde sig upp och drog sakta av byxor och sedan kalsonger. Han satte sig igen på köksstolen, men sköt fram höfterna lite och lät ståndet ligga på magen, hårt och vackert.

Karolina drog efter andan. ”Du har en vacker penis, unge man,” sa hon långsamt.

”Ja, men din mutta var också skön och du har så fina bröst!”

”Tycker du om mina bröst?”

”Ja! Men vad är det som händer?” sa han, ”jag trodde inte du ville.”

”Jag kommer säkert få ångra detta en dag, men just nu är du så lockande. Håll om kuken nu!”

Anders förstod att hon lekte med honom och såg henne djupt i ögonen och tog demonstrativt långsamt tag om sin kuk och började runka den. Hon släppte hans blick och han såg hur ögonen gled ned till hans underliv. Han sköt fram höfterna ännu längre och runkade, upp och ned, upp och ned. Han tänkte inte låta Karolina ta kontrollen helt, ville retas lite.

”Kommer du ihåg, Karro, hur det kändes när du runkade min kuk i natt? Kommer du ihåg hur skönt du gjorde för mig? Kommer du ihåg när jag sprutade över dig?”

”Mmm.” Karolina började ta av sig byxorna. Hon gjorde det långsamt och stod sedan i trosor och t-shirt framför Anders. Idag hade hon inte de enkla bomullstrosorna på sig längre utan ett par röda med spets. Efter att ha tittat en stund på Anders onani gick hon fram till köksbordet. Hon lyfte blicken och mötte hans medan hon snabbt drog av även trosorna och satte sig på bordkanten. Anders började instinktivt runka lite fortare när han såg Karolinas vackra kön gömt mellan benen. Köksbordet vätte mot ett öppet rum med stora glasfönster som gick ända ned till golvet och utanför fanns trädgården. Den var emellertid helt skyddad från insyn, men skulle någon gå in i trädgården skulle han eller hon kunna se rakt in i den scen som utspelades därinne. Vetskapen gav Karolina en liten kick, det kändes nästan som att vika ut sig och dessutom blev allt så mycket mer förbjudet i och med att personen bredvid henne som satt och runkade sitt stånd var Anders.

Hon hasade sig lite bakåt på bordet och satte upp fötterna på bordskanten och särade samtidigt på benen. Nu var det fri insyn längst in i hennes innersta! Anders trodde inte sina ögon. Han var självfallet nyfiken, eftersom han igår natt bara fått känna, inte se någonting och han hade nu en synnerligen oväntat möjlighet att utöka sin kunskap. Han reste sig upp och gick mot henne. Han ställde sig på någon meters avstånd och såg allt: den nätta behåringen, de mörka yttre vecken och den rosa, krusiga springan emellan.

”Vad tycker du?” frågade hon.

Anders var torr i munnen. ”Du är så vacker!”

”Tycker du?” Hon log.

Han svarade inte utan gick lite närmare. ”Smek mina lår!” Han gjorde naturligtvis som hon sa. Han började vid knäna och smekte henne på lårens insida. För varje vända vågade han sig lite närmare den heta blomman som långsamt växte under hans smekningar. Efter en liten stund började Karolina smeka sig själv ned för brösten, magen och tillslut nådde hennes långfinger skötet och började cirkla runt det han visste var klitoris. Hon stönade och blundade, men när han kommit ända in till skötet med sina smekningar lade han handen över hennes och hon öppnade ögonen. Det han såg i hennes blick var pur upphetsning! En så kraftfull kombination av kåthet och begär att han nästan blev rädd. Karolina hade fullständigt gett upp inför sin egen kåthet. Trots att hon egentligen inte ville att detta skulle ske var hon nu tvungen att känna Anders läppar mot sina nedre. Han gjorde henne kåt och hon brydde sig för ögonblicket inte om något annat.

”Då måste slicka mig nu, Anders, jag är så kåt att jag snart exploderar.”

Han ställde sig på knä vid bordet som man knäböjer i kyrkan, men nu var hans gudom en annan. Han närmade sig skötet försiktigt, kändes dess lukt och kysste det till slut. Det var varmt, fuktigt och smakade speciellt. Han kysste de mjuka läpparna, körde in tungan i slidans öppning och hittade efter en liten stund hennes klitoris med tungan.

”Jaa, där, precis där, Anders. Slicka mig med din härliga tunga, slicka min klitoris!”

Anders fick precis den uppskattning och vägledning han behövde. Han drog isär läpparna med händerna och cirklade runt, runt den hårda knoppen och sedan hårt rakt över. Karolina stönade underbart och han kände sig stor och manlig där emellan hennes ben. Då och då spände hon ryggen i båge och knep ihop låren om hans huvud så att han blev helt låst vid skötet. Han hade vant sig vid den udda smaken och njöt nu i fulla drag av att kunna göra det så skönt för Karro som det verkade. Han släppte hennes högra blygdläpp med handen och sökte sig till slidöppningen. Den var fuktig, mycket fuktigare än i natt och medan han fortsatte slicka förde han in ett, sedan två fingrar i slidan och började stöta dem långsamt in och ut. Karro spände åter hela kroppen och stönade lågt, men intensivt njutningsfullt och sedan hörde han ett mjukt skratt. Det var som musik hans öron.

”Åhh, Anders det är så underbart skönt”, viskade hon. ”Jag känner dina fingrar inne i mig och din tunga på klittan, mmm, vem kunde ana att det fanns så här mycket njutning att hämta på hemmaplan!?”

Anders var tvungen att se upp och mötte Karolinas blick. Den var kärleksfull och hon log, men ögonen var glansiga av all uppdämd kåthet. Hon vek huvudet bakåt och viskade ”slicka mig, fortsätt slicka!”

Anders fortsatte och även om alltihop egentligen var rätt skrämmande, njöt han av att så tillfredställa sin styvsyster på detta vis. Hon stönade högre och högre och Anders ökade farten och intensiteten tills Karolina efter ett långt accelerando skrek till och spände ihop benen runt hans huvud med sådan kraft att han nästan tappade andan. Han fortsatte slicka frenetiskt och stötte i fingrarna i slidan som han kände krampade rytmiskt tills Karolina andades ut häftigt och stötte bort hans heta ansikte från sitt underliv. Han sjönk ned utmattad mot golvet medan han såg henne krama ihop benen och rulla sig av och an på köksbordet medan hon stönade flera gånger. Tillslut blev hon liggande stilla och bara hennes häftiga andhämtning hördes. Hon sa:

”Det där, Anders, var FANTASTISKT! Men berätta nu för mig, hur smakade jag?”

Han svarade inte direkt, fick så ett plötsligt infall. Han reste sig upp och ställde sig på bordets långsida och sa: ”Så här smakade du, Karro” varpå han böjde sig ned och kysste henne.

Karolina blev först överrumplad, eftersom hon blundat och bara njutit av orgasmens efterdyningar, men besvarade sedan kyssen. Hon hade känt sin smak många gånger förr när hon kysst Lisa, men detta var lite annorlunda; Anders var ju trots allt en kille. Deras tungor möttes och kyssen blev lång. När han drog bort sitt ansikte öppnade hon ögonen och såg på honom. Han var röd i ansiktet och doftade sköte och såg allvarlig ut. Hon lösgjorde blicken och lät den vandra nedför hans bröst. Nedanför t-shirten stack hans halvhårda snopp fram, pekandes rakt mot henne. Hon sträckte ut handen och smekte den, njöt av synen när den raskt reste sig och blev hård igen. Hon tog tag om den och runkade den sakta. ”Vill du att jag ska göra samma sak för dig?”

”Va? Ja, det är klart!”

”Kom.”

Hon reste sig upp, men fick pausa en sekund för att inte svimma av ansträngningen. Hon drog honom i armen till stolen han suttit på tidigare och satte sig själv på den. Lemmen kom i perfekt höjd!

”Jag ska suga dig nu, Anders. Får jag suga dig tills du sprutar?”

”Ja, ja det får du. Sug, snälla!”

Hon började med att kyssa ollonet, kände sältan från försatsen som redan fanns där. Anders såg ned och toknjöt av scenen. Detta var naturligtvis hans första avsugning, men han kände omedelbart det oerhört sexiga i att bli avsugen av en tjej. Hennes läppar dansade upp och ned utmed lemmen och stannade efter en stund på ollonet som hon började slicka. Snart hade hon hela ollonet i munnen och hon tog tag om hans hårda pung medan hon sakta, sakta lät mer och mer kuk försvinna in. Till slut hade hon nästan hela honom i sig och började suga med långa rörelser. Hon gjorde samtidigt nåt speciellt med tungan, för det tryckte och kittlade på undersidan ollonet på bästa tänkbara vis. Anders lutade sig bakåt och bara njöt. Detta var att komma till himlen! Njutningen växte snabbt i honom och han försökte att inte stöta, men gjorde ändå små juckrörelser in i hennes mun. Hon svarade med att suga hårdare och snabbt växte den hårda röda bollen av extas till i hans underliv och han darrade i hela kroppen medan kuken löpte in och ut i Karolinas mun. Hon förstod vad som var på gång och drog ut lemmen och tog den i högra handen och runkade den hårt och fort medan Anders skrek ”ja, ja, jaaaaaaaaaaaa”. Hon blundade och runkade och väntade och kände strax de första hårda spruten av Anders sperma träffa ansiktet. Hon njöt av hans njutning och hennes andning djupnade medan sprut efter sprut av sperma träffade henne och började droppa ned över brösten.

Anders kom till sans igen av att han höll på att tappa balansen, men återfick den snabbt. Han öppnade motvilligt ögonen och fick se Karros ansikte och häpnade. Hon böjde sig fram och kysste ollonet och kände samtidigt den fadda spermasmaken innan hon ställde sig upp och gick för att hämta en handduk. Anders sjönk ned på stolen och såg på medan hon torkade bort det värsta. Han kunde bara flämta:

”Du sög av mig!”

”Var det skönt?”

”Dum fråga, vad tror du?”

Karolina log bara. På något märkligt sätt kände hon sig nöjd. Och tillfredställd! Anders verkade vara en naturbegåvning på sex. Han gjorde alltig rätt från första början. Efter en lång stund sa Anders kort:

”Jaha…, och nu…” Luften blev med ens tjock av alla outtalade frågor, men Karolina valde att ignorera dem alla.

”Jag går och tar en dusch,” var allt hon sa. Hon plockade upp de röda trosorna och byxorna från golvet och lämnade honom sittande halvnaken på köksstolen. I hans inre blandades eufori med nåt som liknade panik. ”Vad är det som händer?!” Men så kom det plötsligt till hans förstånd att smaken han fortfarande kände i munnen kom från en kvinnas sköte och fukten på hans penis var en blandning av en kvinnas saliv och hans egen säd. Utlösningen hade varit fundamental och hennes klimax likaså. Sakta spred sig ett djupt leende över hans unga ansikte och han skrattade lågt för sig själv.

Lisa

Han vaknade av ståndet som tryckte mot magen. Halvsovande började han sakta jucka mot madrassen och inlindad i sina trassligt febriga, kåta drömmar och sitt högst verkliga stånd gled han in i njutningen och njöt av känslan. I huvudet rusade bilder på Karolina, Anna och Lisa runt tillsammans med känslan av Karros läppar som slöt sig runt hans ollon, ljudet när hon fick orgasm under hans tunga, Annas gensvar när de dansade och Lisas underbart vackra sovande kropp. Han stönade lågt och juckade hårdare men avbröt sig hastigt när han hörde att ytterdörren slog igen och så Lisas röst: ”är det nån hemmaaa?”

Han kom till sans och ignorerade för några ögonblick sin kuk. Lisa var alltså hemma och det var Karolina också. De skulle träffas, prata… Skulle Karro säga nåt? Han kände en sorts skräckblandad förtjusning över det som hänt med Karolina, men vad skulle hända om Lisa fick veta? Han gick upp och klädde på sig, tog bakvägen ut ur huset och cyklade ensam ned till stranden för att bada.

När han kom tillbaka strax efter lunchtid smet han in köksvägen igen, men såg lite för sent att det satt någon i soffan i rummet framför köket. Han blev stående och såg att det var Lisa som satt där och läste någon meningslös tidning. Hon var brun och satt med båda fötterna i golvet, benen lätt särade. Hon hade ett par korta vita shorts på sig och en ärmlös T-shirt.

”Hej Lisa”, sa Anders lite osäkert och började gå förbi henne, men kunde inte hindra att han vände sig och såg på henne. Hon tittade upp och deras blickar möttes. Anders stannade i steget. Lisas blick var outgrundlig, men den sa Anders en enda sak: Lisa visste, Karolina hade berättat! Utan att veta varför vände han sig mot henne för att få veta vad hon skulle säga. Kanske var det för att han innerst inne var lite stolt över vad han uträttat.

”Så du och Karro har… umgåtts lite?”

”Kanske det. Hur var lägret?”

”Trist. Varför hände det som hände?”

”Du, jag har redan berättat allt för Karro hon har säkert redan förklarat och förresten behöver jag inte förklara för dig.” Lisa särade lite mer på benen och Anders kunde inte undgå att hans blick drogs till skötet som avtecknade sig mot de små shortsen.

”Jag vill höra från dig.”

”Jaha, OK… Det började med att jag såg er två tillsammans och det gjorde mig så oerhört kåt. Sen bara hände det. Det var jag som började, men jag tror Karro tyckte om det. Hur mycket har hon berättat?”

”Allt, tror jag… men jag vet ju inte. Men Karro sa en sak till. Hon tyckte du var duktig.”

Anders rodnade häftigt och kände hur hjärtat började slå snabbare. Han vände blicken mot köksbordet och såg för sin inre blick vad som hände där dagen före. När han vände tillbaka huvudet mot Lisa hade hon lagt handen över sitt kön. Anders började ana att han kanske inte var anklagad i alla fall utan att han i själva verkat hade övertaget. Han väntade.

”Jo Anders… jag undrar om jag skulle kunna be om en sak?”

”Visst.”

”Jag undrar om du skulle ha lust att göra samma sak med mig, nu, som du gjorde med Karro igår?”

”Va?”

”Bli inte så förvånad. Det var ganska upphetsande att höra vad Karolina hade att berätta. Och jag är kåt nu, väldigt kåt”. Hon log. ”Lägret var inget nåt vidare på den fronten heller och Karro hade ingen lust idag. Men nu finns alltså en man här hemma som kan stå till tjänst, och som nog skulle uppskatta att få öva lite på sina nyvunna färdigheter. Det är möjligt att vi förväntas bete oss som syskon du och jag, men det är vi ju inte, eller hur? Du är kille, jag är tjej, vi är båda kåta och jag behöver bli tillfredställd. Kom hit!”

Anders var mållös. Det här var för mycket. Där Lisa satt i sina vita sommarkläder och sa saker han knappt för några dagar sedan knappt kunnat fantisera ihop. Och Lisa var faktiskt än attraktiv än Karolina. Han var snärjd!

”Är du säker?” frågade han.

”Jag är helt säker. Annars hade jag väl inte frågat!”

”Är Karro borta?”

”Hon kommer inte hem förrän ikväll. Kom!”

Anders gick sakta mot Lisa och satte sig mellan hennes ben som hon särade än mer. Han kände direkt doften av hennes upphetsade sköte och det tände honom. Han började smeka de muskulösa, brunbrända låren medan Lisa rufsade om hans hår och smekte hans kinder.

”Smek mig, söta lille Anders, smek mig!”

Denna gång visste Anders ungefär vad som väntade och han kände sig lite mer självsäker än igår. Han smekte Lisas lår på utsidan och ovansidan och närmade sig sedan från knäna på insidan för första gången. Han smekte sig upp mot shortsen och nådde fram till Lisas kön som han berörde fjäderlätt. Lisa blundade men drog lätt efter andan när han första gången rörde hennes innersta. Han gick vidare in under tröjan över magen och cirklade snart runt brösten; hon hade ingen BH på sig. Han tog tag om dem; de var fasta och underbara, mindre än Karolinas, men absolut inte sämre för det! ”Ta av dig tröjan,” sa han med tjock röst. Lisa gjorde så och han såg upp och såg allt det vackra: magen, brösten, håret som låg över axlarna, Lisas söta ansikte. ”Shortsen också.” Lisa lyfte sig med händerna och Anders drog av shortsen efter visst trassel med dragkedja och knappar. Hon hade inga trosor på sig och satt således naken framför honom. Hon var så vacker! Hon särade vitt på benen och sköt fram skötet mot hans ansikte så han skulle komma åt. I hans byxor bankade nu ståndet som en hammare.

”Åh, jag är så vansinnigt kåt, Anders. Är det för att det här är lite förbjudet?”

Anders svarade inte utan betraktade Lisas kön. Det var på något sätt mindre än Karolinas och det måste vara lite rakat, tänkte han, för det var inte så mycket hår. Han smekte över hela och lät fingrarna glida i springan medan Lisa stönade dovt, nästan morrande. Så drog han isär läpparna och såg hennes öppning. Han la två fingrar i öppningen och tryckte dem långsamt in i henne. Hon var otroligt fuktig! Därefter särade han åter på vecken och böjde sig ned för att smaka på henne en första gång. Han kysste hennes klitoris och det gick en stöt genom kvinnokroppen. Lisa skrek till och Anders förvånades över hennes annorlunda smak, mildare och fruktigare än Karolinas. Han började slicka som han lärt igår och stötte samtidigt fingrarna in och ut. Sedan gick det fort. Lisa började gny och stöna vildare och vildare och tryckte Anders huvud hårt mot sig. Han hennes njutningscentrum för allt han var värd och från Lisas läten förstod han att hon snart skulle komma. Plötsligt kände han hur hela hon stelnade till samtidigt som hon skrek högt och slickade och nästan bet i den lilla knoppen för att ta sin syster genom orgasmen på bästa sätt.

När hon slutat krampa lyfte hon hans huvud i håret och hennes ögon var vilda.

”Karolina hade rätt, du är fantastisk! Kyss mig nu.”

Anders kravlade lätt mörbultad upp i soffan och satte sig bredvid Lisa och kysste henne häftigt. Hennes hand letade sig omedelbart ner till hans kuk och kände hur hård den var.

”Du är också kåt, va? Trots att syster Karolina sög av dig här i köket igår.”

Hon sa det för att retas, men Anders bara nickade.

”Ta av dig och sätt dig här då,” sa hon och klappade sig på låren. Anders slet av sig byxor och kalsonger och satte sig gränsle över Lisas knä. Kuken stod hård mellan hans ben och han var kåtare än han trodde möjligt.

”Den är fin, Anders, det är den verkligen!” Hon tog den närmast högtidligt i sin hand och kände på den, slöt sedan handen om den och började runka med långsamma tag upp och ned. Det var makalöst skönt att känna Lisas hand runt staken. Medan hon runkade fick han tag i hennes bröst och kramade dem hårt. Lisa skrattade och ökade både fart och tryck och Anders visste att han inte hade mycket att sätta emot.

”Jag kommer Lisa!”

”Kom Anders, kom! Spruta din säd över mig!”

Han kastade sig bakåt och tog stöd mot Lisas knän och skrek ordlöst. Hela hans kön vibrerade av njutning när Lisa runkade hans stenhårda kuk och sprut efter sprut flög genom luften och landade i hennes hår, på hennes bröst och hand. Det svartnade för hans ögon och han kapsejsade över Lisa som släppte lemmen och kramade honom hårt istället. Hon kände säden klibba mellan deras kroppar och Anders fortfarande hårda stånd mot sin mage. Hon kramade honom och log för sig själv.

Vad skulle det bli av detta? Trots att Anders var så ung och oerfaren hade han gjort det obegripligt skönt för henne. Det som var extra upphetsande var dessutom att hon visste att Anders tunga igår hade slickat Karolinas klitta och att hon sugit av honom. Nu var de förenade med märkliga, aningen förbjudna erotiska band alla tre. Det pirrade redan i hennes slida efter mer, efter uppfyllnad. Men hade hon verkligen lust att gå hela vägen med Anders? Hon kramade honom ännu lite hårdare och kände till sin förvåning att han inte slaknat utan var nästan lika hård som förut. Slidans tysta pirr blev med ens till ett morrande.

Första gången

Åh, vad skönt det var att krama sig mot Lisa efter att ha sprutat så hårt. Anders kände sig fortfarande rusig av sin utlösning, och av att de kunnat göra det så skönt för varandra med en gång. Det var annorlunda med Lisa av någon anledning. Hon hade alltid känts än mer oåtkomlig än Karolina och det som nu hänt föreföll fullständigt obegripligt. Men höll hon inte om honom på ett annat sätt också? Det verkade som om hon inte var nöjd! Nu kramade hon ännu lite hårdare och han började piggna till igen och erfor på något sätt spänningen som låg kvar i luften. Det var kanske inte över, men ville han verkligen gå vidare?

Han kände till sin stora förvåning att han inte slaknat som vanligt utan att lemmen låg hård mot Lisas mage. Instinktivt juckade han emot lite och hörde då Lisa dra efter andan.

”Jag trodde du svimmat av kåtslag, Anders!” sa Lisa retsamt. ”Var det skönt?”

”Det var helt underbart, Lisa. Du njöt också, eller hur?”

”Ja Anders, jag njöt.” Hon lät plötsligt allvarlig.

”Du är … fortfarande hård.”

”Ja, jag känner det. Det är lite märkligt!”

Han drog sig bakåt så att han kunde se hennes ansikte. Deras blickar möttes och det var ett underligt möte. I Lisas ögon såg han en blandning av upphetsning, tvekan och beslutsamhet. Hon var så fin, Lisa. Om han inte passade sig fanns nog risk att han skulle bli kär, kände han, och det ville han inte! Det här skulle bara handla om ren sex. Han böjde sig fram och kysste henne igen och hon drog sig inte undan utan besvarade kyssen medan han åter rörde ståndet mot hennes mage. Han drog sig bakåt och såg på henne igen: den märkliga blicken var kvar.

”Du är oskuld, va?” frågade hon plötsligt.

”Jo, så är det.”

”Och den vill du förstås bli av med?”

”Tja, jag har ingen enorm brådska. Jag är ju bara 16.”

”Skulle det kännas märkligt om du förlorade oskulden idag, här, tillsammans med mig?” Hon bet sig i tungan, när hon sagt det, men nu var frågan ställd. Hon hann tänka att det inte var hon som pratade utan den ”nedre munnen”. Anders stelnade till.

”Mer väldigt oväntat än konstigt, och om du frågar tror jag inte jag kan säga nej just nu…”

”Kom då!” Hon hade bestämt sig. ”Har du skydd?”

”Det har jag inte, men det har säkert du.” Han log och hon också.

De reste sig och Lisa tog Anders i handen och ledde honom mot hans eget rum. Han la sig förväntansfull på rygg medan Lisa hämtade kondomer. När hon kom tillbaka stängde hon dörren och låste den också. Anders var upphetsad och skräckslagen på samma gång, men Lisa var så sexig när hon kom mot sängen, naken och med ett paket Profil i handen. Hon satte sig på sängen och smekte Anders på magen.

”Nu ska vi ha sex på riktigt, kära du!” sa hon med låg röst. ”Det viktigaste är att du slappnar av och njuter och inte tänker för mycket.”

Lisas smekningar närmade sig Anders stånd. Hon var obegripligt upphetsad, Anders var ju trots allt bara en ung och oerfaren kille. Hennes hand nådde Anders kön och smekte längsmed. Den var hård som sten. Anders drog några djupa andetag och Lisa nådde ned till hans pung som även den var hård och fast och skön att hålla om. Hon slöt handen runt ståndet och runkade honom sakta, Anders stönade. Därefter la hon sig på rygg bredvid.

”Jag vill att du ska känna hur kåt jag är, smek mig!” sa Lisa.

Anders började med brösten, kysste vårtorna som var styva och underbara att känna mellan läpparna, samtidigt som Lisa särade på benen och tog en av hans händer och la den över skötet. Han kände hettan som strålade ut från henne och hur våt hon var i springan. Han tryckte handen över hela könet och Lisa stönade intensivt.

”Åh så skönt, Anders, tryck hårdare!”

Men en kraftansträngning bröt hon sig efter en stund loss.

”Jag tror det är dags,” sa hon med låg röst.

Anders sträckte sig efter en Profil och satte sig tillrätta mellan Lisas särade ben. Han tittade ned på den hemlighetsfulla, krusiga öppningen däremellan och började rulla på kondomen. Han hade tränat många gånger på egen hand, så han visste hur det gick till.

”Jag tror det är bäst om du är ovanpå. Då kan du bestämma hur fort du vill köra, eller om du måste pausa. Försök hålla igen, men om du kommer fort så är det inget konstigt. Nu, ta mig, ta din lilla syster, träng in i mig, jag behöver din kuk!” Lisa viskade fram det sista, men just som hon sagt det hörde båda två ett mycket ovälkommet ljud. De hörde hur ytterdörren slog igen och sedan Karolinas röst: ”Lisa, Anders, är det någon hemma?”

De tittade förfärat på varandra.

”Vad ska vi göra?” Det var Anders som först sa något. Lisa tänkte länge. Sedan sa hon viskande:

”Ta mig Anders, knulla mig! Jag bryr mig inte om Karro hör. Det gör mig bara ännu kåtare av att veta att hon kan höra. OK?”

Anders kände hur blodet åter fyllde hans lem helt och hållet.

”OK!”

Han smekte Lisas innanlår och hon jämrade sig medan de båda hörde hur Karolina gick omkring i huset. Så satte han sig tillrätta.

”Du får visa mig.”

Han lutade sig framåt och Lisa tog tag i staken. Hon smekte springan upp och ned några gånger och satte sedan ollonet i sin öppning. Hon var så våt att det kändes som det rann ner mellan benen.

”Nu, tryck sakta!”

Anders tryckte sakta, sakta och i hänförelse förstod han att höll på att tränga in i sin första fitta. Lisa blundade och stönade lågt och snart var han ända inne.

”Var bara still nu en liten stund och njut!”

Han la sig ned på henne och njöt i stora drag av att känna kvinnokroppen mot sin, de härliga brösten mot hans bringa och Lisas slida runt staken.

”OK, börja rör dig.”

Anders lydde och började långsamt stöta. Det var underbart! Han stötte långsamt in och ut och kände snart att Lisa verkade njuta även nu och när hon lade upp benen på hans rygg kom han ännu lite längre in och Lisa började kvida vid varje stöt.

Det var så skönt att bli knullad! Hon njöt i fulla drag av att ha Anders kuk i sig och hon tyckte även nu att han var duktig. Han hade redan hållit på i flera minuter och han trängde ända in i henne varje gång och tryckte då blygdbenet mot hennes klitoris som svarade direkt. När hon la upp benen på hans rygg kom han ännu längre in och hon kunde inte undgå att stöna. Nu fanns bara njutningen och när hon hörde stegen närma sig och Karolina röst genom dörren. ”Anders, är du där?” och sedan handtaget som inte kunde öppna den låsta dörren stönade hon ännu lite högre i någon närmast sjuklig exhibitionism. Anders och Lisas blickar möttes och de log i samförstånd och han böjde sig ned och kysste henne.

”Du är så skön Lisa! Det är så underbart skönt! Men jag kan inte hålla mig så mycket längre”

”Det gör ingenting. Kom, kom i mig!”

Anders ökade takten och började även han stöna högre och högre tills han med ett skrik nådde fram och krampaktigt tömde sin sats i Lisa. Lisa njöt av hans extas och kramade honom så hårt hon kunde med armar, ben och slida. Därefter drog han sig snabbt ur och kraschade bredvid henne på sängen, andfådd och svettig. Han log mot henne, och hon log tillbaka, men var inte riktigt nöjd.

”Snälla smek mig, jag är så nära att komma jag också.”

Han kände sig närmast likgiltig efter sin egen utlösning, men gjorde naturligtvis som hon bad. Han la sig nära intill och hittade snart hennes njutningspunkt. Hon fick visa honom tillrätta några gånger, men snabbt klättrade hon upp på njutningsstegen. Anders böjde sig fram och sög åter på den hårda vårtan närmast honom och efter bara någon minut kände han hur kvinnokroppen spändes hårt och Lisa kved: ”åh, Anders det är perfekt, jag kooommmer!”. Och Lisa kom i en magnifik orgasm, så stark som hon sällan känt. När den ebbat ut låg de båda tysta ett långt tag upptagna med sina tankar. Anders var överlycklig att han för första gången legat med en tjej och att det gått över förväntan bra. Lisa bara njöt av den njutning hon känt och upplevde även en märklig stolthet över Anders. Han var duktig!

Till slut vände de sig mot varandra.

”Det där, Lisa, måste ha hörts i hela huset. Karro måste ha hört oss.”

Lisa sa ingenting, hon log bara matt.

De låg ett tag stilla för att avgöra om Karolina fortfarande var i närheten, men det hördes inte ett ljud. Plötsligt kom de på att de slängt av sig sina kläder båda två på soffan i köket, bara det var ju avslöjande! De skrattade åt detta och Lisa ställde sig upp för att försöka lämna rummet när hon såg att Anders var styv igen. Han hade dragit av kondomen och kuken låg lång och hård på hans mage.

”Din kåtbock! Har du stånd igen!?”

”Det är du Lisa, det är du som gör mig så kåt och det vi gör.”

”Nä, vet du vad!? Nu får det faktiskt vara nog! Det där får du lösa själv.”

Lisa log, men låste upp dörren och smög ut. Anders blev liggande kvar, helt passiv. Han försökte få ordning på vad som egentligen hänt från det att han kommit hem och mött Lisa i köket till där han nu låg. Hur han på något märkligt sätt hamnat mellan Lisas ben slickandes hennes sköte och hur han sedan sprutat över hela henne. Och sen detta! Oskulden, borta! Det hade varit så skönt och Lisa varit så vacker att han insåg att han var fast, han var tvungen att få mer sex. Av vem som helst!

Tankspritt rörde han handen ned till staken. Den var halvhård, men han var nöjd för nu. Plötsligt kom han att tänka på Karolina. Hon hade ju varit utanför och hört dem, vad tänkte hon nu?

Han ställde sig upp och drog på sig några kläder som råkade ligga framme, öppnade dörren försiktigt och tittade ut. Det var tyst och lugnt och han vågade sig ut i köket och rafsade snabbt ihop sina kläder som låg utspridda och flydde tillbaka till sitt rum. Han bestämde sig för att fly fältet för ett tag och lämna huset. Han smög mot ytterdörren och var då tvungen att passera systrarnas rum. Dörren var stängd, men han hörde det mumlande ljudet av två röster där inne. Samtidigt som han var otroligt nyfiken över vad som sades, ville han egentligen inte veta. Inte nu, i vart fall. Väl ute cyklade han runt planlöst och lyckades fördriva hela eftermiddagen och kvällen och smet in sent utan att någon såg honom.

Resan

Morgonen därpå vaknade sent. Morgonstånd som vanligt, men idag brydde han sig inte om det. Han var hungrig och hade inget annat val än att gå ut i köket för att äta frukost, trots att köket kändes som minerat område. Han gick ut och hade precis satt sig med en tallrik fil när han hörde fotsteg. Pulsen steg och sekunden efter kom Karolina in i köket. Hon stannade i dörren och de tittade ordlöst på varandra några långa sekunder. Hon gick bort till köksbänken och rörde ihop en kopp O’boy, bredde en ostmacka och satte sig sedan vid köksbordet snett mot Anders. Anders studerade sin fil mycket ingående och undrade vad som skulle komma.

”Du har legat med Lisa.” Det var ingen fråga utan ett konstaterande, rösten lät ganska uttryckslös.

”Jo, så är det.”

”Hur var det?”

Anders tittade på Karolina. Hon såg inte arg ut, kanske lite nyfiken?

”Är du svartsjuk, Karro?”

”Nä, jo, äh, jag vet inte!” Nu log hon faktiskt. ”Nä, men det är så konstigt alltihop. Först jag och Lisa och sen jag och du och nu du och Lisa. Det börjar bli komplicerat. Men hur var det?”

”Det var skönt, jätteskönt. Och liksom häftigt! Först hade vi sex där i soffan och sen gick vi in på mitt rum och hade sex på riktigt. Det var overkligt.”

”Det var första gången för dig, va?”

”Jepp.”

”Ni lät ganska mycket, det var inte direkt nån hemlighet vad som pågick där innanför din låsta dörr. Tänk om Anita eller pappa hade kommit hem!”

Den tanken hade inte riktigt föresvävat Anders, men plötsligt blev han alldeles kallsvettig. Det hade i och för sig varit väldigt osannolikt att de kommit hem just då, men i alla fall.

”Vi måste vara försiktiga, Anders. Du fattar det, eller hur?”

”Jo, jag förstår det.

”Och om någon kommer på oss skulle det kunna sluta illa.”

”Ja.”

”Anita och pappa kommer hem idag, det vet du va? Vi måste ligga lågt ett tag framöver.”

”Visst.”

Tystnad.

”Var är Lisa nu?”

”Hon är borta över dan, kommer hem ikväll.”

”Du Karro, jag måste få fråga en sak…”

”Visst!”

”Jo, när du hörde oss där genom dörren, vad kände du då?”

Hon log igen.

”Det kändes lite märkligt eftersom du dagen innan hade legat mellan mina ben och slickat mig och jag hade sugit av dig och nu låg du plötsligt och där med Lisa. Men jag får väl erkänna att det gjorde mig vansinnigt kåt av att höra er. ‘Du är så skön Lisa,’ hörde jag dig säga. Jag kände hur hela underlivet blev varmt och fuktigt på en sekund.” Lång paus. ”Så jag gick in på vårt rum, klädde av mig naken och smekte mig, fantiserade hur det hade känts när du skickade mig på köksbordet och när jag sög av dig och synen av din sats när du kom. Fantiserade om hur det skulle kännas om det istället var mig du trängde in i och inte Lisa. Hårda, långa stötar ända längst in i mig. Jag smekte mig tills jag kom, sen somnade jag faktiskt och när Lisa kom in låg jag fortfarande där, naken.”

Varför gjorde Karro såhär? Var det för att reta honom? Det snörde ihop sig i halsen på honom och pulsen steg medan kuken var stenhård igen.

Karolina lade huvudet på sned.

”Blev du kåt nu, Anders?”

Hans svarade inte, men kunde inte hindra en liten nick.

”Förlåt! Det var inte meningen,” sa hon glatt, reste sig och gick ut ur köket.

Jodå, det var visst meningen, tänkte Anders. Lite putt är hon alltså! Ståndet dunkade och han häpnade över sin kraftiga reaktion. Han undrade vad Karro egentligen var ute efter. Ville hon verkligen också ligga med honom, eller ville hon inte? Han bestämde sig för att ta reda på saken.

Han reste sig och gjorde inget för att försöka rätta till staken och dölja sitt stånd medan han sakta gick mot systrarnas rum. Han kände sig självsäker. Han hade lyckats göra det så skönt för Lisa och det gjorde honom varm bara han tänkte på hennes kvidanden när han stötte in och ut ur henne. Och en sak visste han säkert: han ville ha mer! Han knackade på dörrkarmen och tittade in i rummet. Karolina hade tagit av sig morgonrocken och satt på sängen endast iförd ett par vita spetstrosor, benen lätt särade. Hon läste i någon tidning och tittade förstrött upp när Anders knackade. När hon fick syn på honom särade hon benen lite till.

”Jaha, vad vill du?” frågade Karolina. Hon försökte låta bestämd och oberörd, men Anders såg att blicken flackade och stannade lite för länge i höjd med hans underliv där hans stånd syntes tydligt genom de mjuka träningsbyxorna.

”Jo, jag skulle vilja fråga en sak.”

”Fråga på!”

”Jo jag undrar om du…”

”Vad är det du undrar, Anders?”

”…jo om du vill göra samma sak med mig som jag gjorde med Lisa?”

Det blev tyst ett långt tag. Karolina drog ihop benen. Till slut sa hon:

”Nej Anders, det vill jag inte. Det här har gått för långt. Det får vara nog nu. Gå!”

”Men vi har ju redan nästan gjort allt!”

”Jo, men av någon anledning så förändrade det här med Lisa en hel del. Jag vill inte prata mer om det nu. Ta ditt stånd och gå!”

Anders hörde att hon menade allvar och lämnade rummet.
_ _ _

Senare på dagen var det dags att åka till mormor som bodde några timmars resa bort. Föräldrarna packade bilen och Anders försökte hålla sig på avstånd från Karolina. De hämtade upp Lisa på hennes sommarjobb på Konsum och så bar det iväg ut på motorvägen. Pappa körde, mamma bredvid och i baksätet Lisa och Karolina på var sida om Anders. Han anade att en ny distans kunde kännas mellan dem och han begrep naturligtvis vari den bestod. Han hade slagit in en kil i deras bergsäkra gemenskap och han var faktiskt lite nöjd med det. Han hade känt sig utanför tidigare, men nu var han verkligen i mitten!

De hade långt att åka och det bullrade ganska mycket i deras gamla Saab 900, vilket möjligen var det som efter en stund fick Karolina att ta en stor risk. Lisa hade somnat och låg med huvudet bortvänt mot vänstra sidorutan. Anders försökte läsa en serietidning när han plötsligt kände en hand på sitt högra lår. Han stelnade och vände sakta huvudet mot Karro. Hon satt och tittade stint ut genom sidorutan och verkade inte medveten om vart hennes hand tagit vägen. Hon hade på sig en vid urringad tröja och man såg hennes solbrända hals och anade utan bekymmer brösten nedanför. Handen verkade emellertid inte ha gått vilse, för nu rörde den sig uppför Anders ben och stannade i höjd med ljumsken. Vad var det som pågick? Anders kunde inte hindra erektionen och snart var han lika styv som någonsin. Han bestämde sig för att försöka ta reda på vad Karro ville och låtsades lägga sig tillrätta mot hennes axel i ett försök att se ut som om han ville somna. Karro vände på huvudet sakta och viskade så lågt att han nästan inte hörde.

”Jag kan inte rå för det…jag är så kåt att jag håller på att explodera!”

Anders kunde inte tro sina öron. Tidigare idag hade hon varit helt avvisande, och nu lät det annorlunda.

”Är du fortfarande kåt på mig, Anders?”

Han nickade försiktigt, och i samma ögonblick gled hennes hand från ljumsken och ut över hans stenhårda stånd. Han försökte täcka över det som pågick med serietidningen. Det här var häftigt, men farligt, farligt!

”Ja det verkar så… Anders, smek mig.”

Va?! Här? Ville hon verkligen att han skulle smeka henne där i bilen med mamma och pappa på en meters avstånd och Lisa till vänster? Men även Anders var tänd nu och agerade på instinkt. Karro sträckte sig efter en tunn filt som låg i bakrutan och la i sitt knä och drog upp ena knät så att de bildades ett litet tält som förhoppningsvis skulle dölja det som var på väg att hända. Anders sträckte skälvande in sin hand mot hennes underliv, smekte först hennes vänstra lår och dess insida, sedan upp över magen och sedan ned. Det var inte helt lätt att komma åt från den vinkel som erbjöds, men som tur var hade Karolina ett par tunna sommarbyxor på sig med medgörlig resår. Han forcerade byxorna och fick till sin förvåning direkt känna Karolinas mjuka pubishår mot sin hand. Hon hade inga trosor på sig!

Karolina särade lite på benen så att han skulle komma åt bättre och med darrande hand sökte han sig ner, smekte springan som var alldeles het och fuktig och sedan upp mot klittan. Här han hittade rätt gick det en ryckning genom Karros kropp och han hörde ett litet stön. Det här var helt galet upphetsande! Ståndet bankade i kalsongerna under Karros hand som fortfarande låg kvar, men utan att röra sig. Han tittade ängsligt framåt för att se om deras aktivitet kunde avslöjas. Till sin förfäran mötte han sin mors blick i höger backspegel. Hon log åt honom och han log tillbaka och låtsades lägga sig tillrätta igen på Karros axel. Mamma tänkte för sitt inre att det var lite märkligt att han ville ligga där, i vanliga fall brukade hennes son och Karolina vilja vara så långt ifrån varandra som möjligt.

Det gick dock inte att sluta nu. Karros sköte riktigt ångade av kåthet och han smekte den lilla knoppen så intensivt han vågade. Då och då fick Karros vänsterhand liv och kramade till hårt om hans stake vilket bara ökade hans inre eld. Bilen susade fram på motorvägen och i baksätet susade Karolina fram mot orgasm.

Det var så bisarrt skönt, att sitta där i bilen och bli smekt av Anders, fullkomligt passiv som hon var. Den kåthet hon känt hela dagen hade varit fundamental. Att säga nej till Anders när han stod med kuken styv i hennes sovrum tidigare hade inte varit enkelt, men ändå rätt på något vis. Men när hon satte sig i bilen gick det bara inte att hålla tillbaka längre. Att situationen var så ”farlig” tände henne ytterligare och hon hade vågat steget. Att Anders inte skulle säga nej hade hon varit säker på. Åhhh, skönt, skönt, skönt! Han var verkligen duktig, Anders. Det är inte helt lätt att smeka en klitoris på rätt sätt, men han hade lärt sig på bara några dagar. Han förstod på något sätt exakt hur hårt man ska trycka och var. Hon särade lite mer på benen så han skulle komma åt ännu bättre och, ja, där exakt, mmm. Karolina kände hur värmen började stiga i hela underlivet som det alltid gjorde när hon var på väg att komma. Inte ett ljud, bara, tänkte hon för sig själv. Lite till, lite till, lite till, ja, ja, nu var det nära. Hon kramade lite extra hårt om Anders stånd så att han skulle förstå och direkt blev hans smekningar intensivare. Så steg njutningen plötsligt till nästa nivå och en intensiv våg av vällust spred sig ut från skötet i vågor och de underbara kramperna i slidan tog över hela hennes medvetande. Hon hoppades innerligt att han inte låtit i orgasmögonblicket.

Anders var nära att få kramp i handen när kan kände att Karro kramade till hårt om staken och drog in ett djupt andetag. ”Hon är på väg,” tänkte han och ökade intensiteten. Strax kände han hur hennes kropp spändes och en liten suck undslapp henne. Det varade länge, men efter en stund knep hon ihop benen lite och hon smög ned sin högerhand och la den över Anders hand. ”Hon kom, hon kom!” Anders kände sig stolt när han slappnade av sin mycket trötta hand och arm medan Karro höll hårt om hans hand som fortfarande låg över skötet. Karolina öppnade försiktigt ögonen och såg sig om, halvt förskräckt över att någon skulle ha märkt. I framsätet verkade ingen ha sett något, men när hon vände sig mot Lisa möttes hon av Lisas mycket klara och direkta blick. Lisa hade sett och Karolina kunde inte göra annat än att le matt. Lisa log inte tillbaka, utan vände sig för att stirra uttryckslöst genom rutan.

Om Karolinas eld var släckt så var Anders desto mer brinnande. Han blev därför innerligt glad när Janne sa att de var tvungna att stanna och tanka. De svängde av motorvägen och stannade på en Shellmack och alla hoppade ur bilen för att sträcka på sig.

”Jag måste gå och kissa,” sa Anders och gav samtidigt Karro en lång blick i hopp om att hon skulle förstå. Han började gå, och hörde efter några steg Karolina säga.

”Jag med.”

Toaletterna var på bortsidan och han stannade efter gaveln och väntade. När Karro rundade hörnet öppnade han munnen för att säga vad han ville, men hon tystade honom och sa bara ”kom nu”.

Det gick in på handikapptoaletten där det var mest plats och Anders slet direkt av sig byxor och kalsonger medan han frågade:

”Var det skönt i bilen”, frågade han.

”Anders, det var sagolikt!”

”Men varför, du ville ju inte förut?”

”Jag ville, men sa nej i alla fall. Kom nu!”

Hon tryckte honom mot en vägg och tog tag i lemmen. Den styvnade och blev snabbt lika hård som nyss. Hon började runka honom, först långsamt sedan allt snabbare medan hon njöt av känslan att hålla den vackra kuken i handen. Anders stönade och sträckte sig efter Karros bröst och kramade dem medan hon fortsatte.

”Runka mig, runka mig stygga syster.”

”Styvsyster,” rättade hon och skrattade.

Hon avbröt plötsligt och ställde sig på knä. Anders tittade ned och fick se henne kyssa ollonet och sedan suga in hela hon i munnen. Det var vansinnigt skönt och upphetsande och snart sög hon honom för allt hon var värd. Känslan i kuken växte sig vildare och när han inte kunde hålla den tillbaka längre väste han ”jag kooommmmmer” och hon bara nickade och fortsatte suga. Sprut efter sprut lämnade hans stake och Karolina sög för allt hon var värd och svalde och svalde tills orgasmen ebbade ut och Anders gav upp ett stön av njutning och utmattning.

”Du svalde!”

Karolina bara nickade medan hon långsamt fortsatte suga tills det inte kom mer eftersats. Hon släppte då staken och satte sig på vaderna.

”Det är snubbigt de första gångerna, men lär man sig. Jag tycker det är så underbart sexigt att svälja en killes sperma, men också lite utlämnande. Du har god sperma, Anders, och du sprutar så hårt.”

Anders bara log, men fick genast en sån där olustig känsla som man ibland kan få efter en utlösning. Han tänkte på Anna. Det var med Anna han ville göra sådana här saker, inte med Karro eller Lisa! Jag ÄLSKAR Anna, tänkte han närmast desperat.

”Vad är det?” frågade Karolina.

”Äh, jag kom bara att tänka på en sak,” sa han och log ned mot Karro. ”Vi måste nog gå nu.”

Hos Mormor

Hos mormor var precis allt som vanligt bortsett från alla nya tankar som snurrade runt i huvudena på Anders, Karolina och Lisa. Anders hade faktiskt vågat sig på att ringa till Anna och de hade pratat länge. Han började känna den där lilla pirriga elden i sitt inre och förstod att det nog var förälskelse, men det skulle ju dröja tre veckor innan de skulle kunna ses. Till dess var han fast här med sina erotiska systrar.

De pratade inte om det som inträffat nyligen. Systrarna delade som vanligt dubbelsängen i källaren, men om de hade sex med varandra kunde Anders inte avgöra. Han trodde inte det, eftersom de inte var riktigt som vanligt mot varandra. Med lite distans till det som hände i bilen och på toaletten tillsammans med Karolina kunde Anders bli vansinnigt kåt bara han tänkte på det. Han onanerade ofta och då till minnena av allt som hänt. Men han ville ha mer.
_ _ _

De skulle åka till stranden. Från början hela familjen var det tänkt, men tillslut blev det bara Anders, Karro och Lisa som cyklade iväg mot sjön. Det var underbart sommarvarmt och alla hade de så lite kläder på sig som möjligt. Åsynen av de vackra systrarna fick Anders att föreslå:

”Hörrni, ska vi inte åka till Långsjön istället, det är aldrig nån som åker dit, men det finns en liten strand där också.”

Systrarna tittade på varandra och de förstod antagligen vad han var ute efter.

”Jag vet inte…” sa Lisa.

”Jo, men det var väl en bra idé,” sa Karro efter en stund.

”OK då.”

De cyklade under tystnad den halva milen till Långsjön, parkerade och gick den sista biten genom snårskogen. Sjön var öde och spegelblank och från skogsmarken steg doften av varm skog upp. Det var underbart vackert. Ingen av dem hade bytt till badkläder innan och de började därför ta av sig de få plagg de hade på sig. Trots allt som hänt dem emellan var de blyga för varann och både Anders och systrarna vände som om när de drog bytte om. Så la de sig ned och njöt av solen som värmde deras unga kroppar.

De började småprata om småsaker och efter en stund kunde inte Anders hålla sig längre, han ville veta.

”Jo, jag undrar, har ni två haft sex här hos mormor?”

Lisa och Karolina titta hastigt på varandra, lite förvånade över den plötsliga frågan. Det var till slut Karolina som svarade.

”Jo, det har vi faktiskt… men bara en gång.”

Lisa fortsatte: ”Du kommer ihåg i förrgår när bara jag och Karro åkte iväg för att bada. Vi kom aldrig fram till sjön utan hamnade i Anderssons lada, du vet. Det var härligt!”

Hon log mot Karro som log soligt tillbaka.

”Jaha,” sa Anders, ”där ser man!”

”Du då Anders, har du haft sex med nån sen vi kom hit?” Det var Lisa som frågade och hon såg illmarig ut.

”Nej, förstås inte, bara med mig själv.”

Systrarna fnittrade. Anders tänkte att han på nåt sätt ville prata om det som varit, de hade egentligen aldrig pratat ut om det.

”Hörrni,” började han, ”jag vill bara säga en sak…och det är att allt det ni har visat och lärt mig… det har varit så skönt… även om det ibland efteråt känns jättejättekonstigt har ni verkligen varit underbara…” Hans röst dog undan och genom huvudet började alla kåta bilder fara och han kände hur han började få stånd.

Både Lisa och Karolina log mot honom men sa ingenting. Han hade ett par tighta badbyxor och hans tillstånd syntes naturligtvis direkt. Han gjorde inget för att dölja det utan sköt istället fram höfterna lite för att det skulle synas bättre. Karolina fick syn på det och sa till Lisa:

”Kära syster, har du sett!” och pekade menande mot Anders kön.

”Du Anders, det är nog bäst att du kyler ner dig lite!” De skrattade och han förstod att de inte skulle låta sig imponeras av bara ett stånd. Han bestämde sig för att ta en simtur.

”OK!”

Han dök i vattnet och det var behagligt kyligt mot huden. Han var en god simmare och simmade snabbt ut till mitten av sjön. Ståndet var borta sen länge. Han vände åter mot stranden och såg efter en stund att Lisa och Karro låg lite tätare ihop än förut och allteftersom han kom närmare och han förstod vad som pågick började kuken åter växa hastigt. Han började simma med kraftigt simtag medan kåtheten växte i honom. På stranden låg Karolina på rygg med benen särade. Mellan hennes ben hade Lisa kilat in sitt högra lår och hon tryckte det långsamt upp mot Karros sköte. De kysstes och smektes! Och var båda helt nakna.

Han kom iland efter en evighet och ställde sig bryskt vid deras sida och lät de kalla vattnet droppa på deras fötter. De ryckte till och såg upp, men låg kvar.

”Så du är tillbaka, käre bror,” sa Karro.

”Har du sett! Han har stånd igen,” sa Lisa till Karro.

Karolina såg plötsligt allvarlig ut när hon sa: ”Vi är verkligen en förtappad syskonskara! Anders, vill du vara med?”

”Det förstår ni väl att jag vill!”

”Ta då av dig badbyxorna och kom hit!”

Anders tog långsamt av sig byxorna och lät lemmen ut i frihet. Han njöt av att se att de tittade uppskattande på hans styva kön som pekade ivrigt rakt upp mot himlen.

”Vad vill du göra med oss?” frågade Lisa retsamt.

Anders svarade inte, utan lade sig ned på Karros andra sida och tryckte försiktigt staken mot hennes skinka. Han började smeka Karros stora bröst och sa sedan: ”det jag ännu inte fått göra.”

”Och vad kan det vara?”

”Jag vill tränga in i Karro, knulla henne.”

Han kände hur Karros kropp reagerade på hans grova ord. Han kände sig också ganska självsäker.

”Jaså”, sa Lisa, ”och det tror du att du får?”

Han böjde sig ned och kysste Karros högra bröstvårta.

”Mmmm.”

Han sög på den och hörde Karro jämra sig. Hans hand smekte Karros mjuka, fasta mage ned till busken. Lisa sög på det andra bröstet och hade börjat röra sitt lår mellan Karros ben. Anders tryckte in sin hand och strax låg den åter över Karros venusberg. Han kände hettan från det kåta skötet mot handen, men hade svårt att röra handen eftersom Lisas lår låg ovanpå. Så lyfte hon undan låret och Anders fick fullt tillträde till Karros sköte. Han smekte kraftfullt hennes klitoris och stack då och då in ett finger i slidan och Karro började stöna högt.

”Anders, söta Anders, kan du inte slicka mig?” fick Karro fram mellan stönen.

”Självklart!”

Medan Anders flyttade sig i position satte sig Lisa över Karros ansikte. Hon började slicka och suga sin systers kön och Lisa började stöna direkt.

”Åhh, ja, slicka mig kåta syster. Ja, mm, ja där där mmm!”

Mellan Karros ben gjorde Anders det han redan gjort en gång hemma i köket. Karolinas läppar och slida och klitta kändes bekanta och han gjorde som han trodde skulle bli skönast för henne. Efter en stund kände han även hur Karro började knipa rytmiskt med slidan och hur hon stötte hela skötet mot hans ansikte. Efter en ganska lång stund tryckte Karro undan Lisa och kved:

”Du måste tränga in i mig nu, Anders, jag är så underbart våt, kan du knulla mig nu? Jag vill att du tränger in nu!”

Hennes nästan desperata bedjan tände honom ännu mer. Han reste sig upp och sträckte sig efter sin ryggsäck och drog fram ett paket kondomer. Karro låg helt still och tittade på honom och på hans styva kön när han tog fram gummit och sakta trädde det över kuken. Lisa satt bredvid och tittade på med ett ansiktsuttryck han inte riktigt kunde tolka. När han var färdig med kondomen tittade han ned på Karros kön. De krusiga läpparna ångade av kåthet och hon särade ytterligare på benen för att visa att hon var redo och ville ha honom.

”Träng in!”

”Kan du hjälpa mig, Lisa?” frågade han leende och Lisa fattade och kom krypande på alla fyra. Medan han sänkte sig ned tog Lisa tag om hans kuk och förde den möt öppningen. Det var vansinnigt upphetsande att tränga in i en tjej samtidigt som en annan tjej höll om ens kuk! När ollonet trängde in drog Karro efter andan och cm för cm gled Anders styvhet in i slidan. När han var ända inne och kände hennes botten stannade han och lade sig i hela sin längd mot Karro. De kysstes och han njöt av all underbar närhet.

”Det var så skönt i bilen och du är så skön nu, din slida är så underbar runt min kuk,” viskade han i Karros öra medan han sakta satte igång att stöta.

Det blev ett underbart samlag, de kom snart in i en lagom rytm och sakta gungade de mot sin gemensamma orgasm. Lisa försvann från deras medvetande, men Karro sa ingenting under hela tiden, bara stönade och blundade. Tillslut gick det för dem båda och känslan av att kunna ge Karro en orgasm var minst lika berusande för Anders som känslan av hans egen. Efteråt låg han kvar halvstyv inne i henne och bara njöt av känslan. Denna gång hade det varit ännu bättre! Han var nog rätt bra på att knulla! Tillslut viskade Karro:

”Det var så skönt Anders, så underbart härligt skönt!”

”Tack!”

När han reste sig upp blev han plötsligt medveten om Lisa igen. Hon satt och såg på dem med benen särade medan hon smekte sig själv. Karolina lade sig på sidan i fosterställning vänd mot Anders och Lisa, men sa ingenting.

”Anders, kom hit och lägg dig här bredvid mig”, sa Lisa fordrande. Anders drog av kondomen och gjorde som hon sade. Han kände sig helt tömd, men kunde ändå inte vara helt opåverkad av Lisas påtagliga kåthet.

”Ni har Karro fått sitt, nu vill jag också känna på dig.”

Anders bara log. Det här var vansinne, han skulle få ligga med Lisa också. Men ett ljuvt vansinne. Anders var helt passiv när Lisa böjde sig ned över hans kuk för att försöka göra honom hård igen. Det tog ett tag och först kände hans sig faktiskt inte så intresserad, men efter att Lisa började slicka och suga på hans lem reste den sig och blev snart lika hård som alldeles nyss.

”Sådär ja, sa Lisa nöjt. Nu ska jag rida dig tills du kvider.”

Hon trädde på ännu en kondom och satte sig sedan gränsle över Anders ben. Anders bara njöt, Lisa var så vacker och liksom utlämnad till sin egen kåthet där hon satt. Tänk vad kåtheten kan göra med människor, tänkte Anders samtidigt som Lisa tog tag i kuken och förde den in i henne. Hon gled sakta ned och började sedan rida målmedvetet. Det märktes att hon var rejält upphetsad, men eftersom Anders denna gång var lite mer distanserad kunde han slita blicken från den vackra synen och vände huvudet och såg på Karolina. Hon låg helt stilla och såg på det som skedde med blanka ögon.

När ritten pågått en stund blev den vildare och Anders sträckte sig mot Lisa och greppade om hennes bröst. Lisa själv smekte sig över klitoris och stönade snart så högt att det måste hörts över hela sjön.

”Nu faan, faan, åhh, ja, stöt, stöt, jaa, kooommmer!” skrek sedan Lisa, och hon kom verkligen i en väldig orgasm. Anders kände hur fittan kramade om hans lem, men han kom inte och Lisa var tvungen att fortsätta rida honom en stund till innan även han nådde fram till den befriande orgasmen och det svartnade för ögonen på honom när sperman sprutade fram långt inne i styvsystern.

När allt var över kollapsade Lisa över Anders och blev liggande där ett långt tag. Det var Karros mjuka smekningar som fick dem tillbaka till världen. Lisa sa:

”Dra dig inte ur än, det är så skönt att ha dig kvar inne i.”

”Ni är ju helt sanslösa!”

Tystnad.

”Det var så vackert att se er älska,” sa Karro plötsligt.

”Jag tänkte faktiskt på samma sak,” sa Lisa, ”även om jag var avundssjuk.”

”Ska vi bada?”

Katastrofen

Efter orgien vid Långsjön var det som om alla fördämningar brast. På något sätt var det som hänt förlösande. Den misstänksamhet (och möjligen svartsjuka) han anat mellan systrarna var som bortblåst och när de tre var ensamma talade de ofta om det inträffade. Han hade också hört att Lisa och Karolina flera gånger haft sex med varandra, vilket på något sätt kändes bra, att saker och ting var som vanligt, när det egentligen var tecken på något sjukt. Anders var förvånad av kraften i sitt eget sexuella begär, och med de kåta och villiga systrarna på så nära håll kunde kan inte motstå även om han innerst inne egentligen ville avstå. Det var fortfarande lite av ett mysterium för honom varför hans snygga, äldre styvsyskon var intresserade av honom. Kanske var det det förbjudna som lockade?

Men han var nu konstant kåt på dem båda och det verkade vara dubbelriktat. Det kunde räcka med en viss sorts blick vid middagsbordet för att han skulle känna hur hjärtat började slå snabbare medan han direkt blev hård. De sökte alla möjligheter att komma från ensamma och föräldrarna såg med stigande förvåning hur Anders och Karolina, eller Anders och Lisa drog iväg på allehanda utflykter. Sålunda gick Anders och Karolina en dag iväg för att leta blåbär, vilket inte resulterade i så mycket blåbär, men väl i hämningslöst oralsex i en solbelyst glänta. Det var först efteråt det slog dem hur lätt de kunnat bli avslöjande. Och natten efteråt hade han vaknat av att Lisa plötsligt låg i hans säng och smekte hans växande bula under kalsongerna. Vilket sätt att bli väckt på! Hans hand letade sig direkt in under hennes trosor och det våta, villiga skötet som gömde sig där och de smekte varandra utan att säga ett ord tills de båda kom i tunga, mörka orgasmer. Men begäret bedarrade bara för stunden och dagen efter hade han stämt möte med Karro i det gamla ödetorpet som låg skyddat en bit in i skogen.

Där på golvet bland allsköns bråte fick han än en gång tränga in i henne. De älskade långsamt så de verkligen kunde njuta helt och fullt av hans rörelser i henne och när han väl kom var det så starkt och fundamentalt att han efteråt grät av rörelse. Så fort han blev hård igen trängde han in igen och de fortsatte i vad som kändes som en evighet tills de båda kommit flera gånger och de helt enkelt inte orkade mer.

Två dagar senare gjorde han samma sak, på samma plats med Lisa. Det hela började likna besatthet. Och det var någonstans där de började vara oförsiktiga.
_ _ _

Det var sista helgen, lördag kväll. Hela familjen hade ätit middag tillsammans, gott och trevligt och alla hade varit på gott humör. Efter allt som hade hänt var det oundvikligt att det utbyttes en del blickar mellan syskonen. Blickar som de inte trodde någon såg eller som i vart fall ingen kunde tolka. När kvällen var slut drog sig systrarna tillbaka med ett ”god natt” och snart därefter Anders. I badrumsdörren mötte han Lisa som viskade: ”Vänta en timme, och kom in till oss sen.” Anders log och nickade till svars. Han låg förväntansfull och väntade på att det skulle tystna i huset. Så skedde snart och efter en dryg timme la han boken han läst åt sidan och lämnade rummet. Han gick de få stegen till systrarnas stängda dörr och ställde sig utanför och lyssnade. Ljudet han hörde var svagt, men omisskännligt: djupa rytmiska andetag och då och då ett lågt, utdraget ”mmmmm”. Han knackade mjukt och öppnade dörren försiktigt. Vilken syn! I den breda dubbelsängen låg Lisa och Karolina djupt försjunkna i en 69:a, Karro under och Lisa över. Karro låg med benen vitt särade rakt mot dörren och han såg hennes vida sköte och Lisas tunga som svirrade däröver. Lisa såg upp och sa: ”Välkommen käre bror. Ta av dig!”

Anders hade bara kalsongerna att dra av och han gjorde så. Han blev stående med sin pulserande kuk som stod rakt ut. Lisa vände sig mot Karro: ”Anders är här.” Karro svarade: ”Anders, kom hit och smek mig.” Anders kröp upp i sängen och satte sig bredvid systrarna. Han smekte Karolinas mage medan Lisa såg på, ner genom pubishåret och så över det pulserande skötet. Karro stönade lågt och han tryckte hårt med hela handen över hennes kön och letade sedan upp klitoris och springa. Efter en stund kände han Lisas hand sluta sig runt hans styva kuk och hur hon sakta började runka honom. På Lisas slutna ögon förstod han också att Karro åter börjat slicka hennes sköte. De satt där länge och njöt långsamt av varandra. Tillslut sa Anders: ”Nu, Karro, jag vill in i dig nu!”. Hon svarade: ”Kom in i mig, kom, kom, jag saknar dig därinne.”

Anders kände värmen och upphetsningen stiga i kroppen när han satte sig framför hennes öppning. Lisa tog fram en kondom och trädde på, sen var han redo. Lisa satt kvar över Karros ansikte och tog nu tag i lemmen och förde den till öppningen. Anders trängde in i en enda långsamt stöt och först när han var ända inne hördes ett underbart stön från Karro. Anders njöt av slidans täta omfamning och började sen stöta försiktigt.

Och så fortgick natten. Han älskade omväxlande med Karro och Lisa, tog igen sig medan de två tillfredställde varandra, och fortsatte sedan. Det var så underbart, och de blev mer och mer högljudda när de tappade bort uppfattningen om tid och rum. Och det var då det hände, när han mitt i en utlösning långt, långt in i Lisa kände att något var fel. Men han kunde inte stoppa utan släppte loss allt han hade och föll sedan ihop med Lisas höga stön ringande i öronen. Det var då de alla tre hörde det konstiga ljudet från dörren. Det var som en blandning av en kraftig inandning och desperat hostning. Anders drog sig ur Lisa, vände sig om och mötte sin moders vitt uppspärrade ögon.

Utan att riktigt förstå vad hon såg tog modern in scenen. De tre låg för några ögonblick paralyserade. Hon såg Lisas vidöppna sköte mellan de vitt särade benen, hon såg sin son Anders halvstyva lem och den spermafyllda kondomen runt den. Hon såg Karolina ligga lite bakom Lisa, helt naken även hon, med ena handen över Lisas högra bröst. Hon drog djupt efter andan, tog ett steg bakåt och försvann sedan ut genom dörren, innan ungdomarna ens hunnit skyla sig.

De tittade på varandra i panik. De var avslöjade. Anita visste! Och det var inte bara så att hon sett nåt oskyldigt eller hört nåt genom en vägg, hon hade verkligen bevittnat när Anders och Lisa älskat och fått en gemensam orgasm. Vad skulle de göra?

Det blev en ganska jobbig tid. Enskilda samtal och samtal i grupp om varför det som hänt hänt. Karolina, Lisa och Anders tog dock det hela med stort lugn. De visste varför allt hade skett, för att de alla tre varit kåta och för att likasinnade personer funnits till hands. Relationen mellan Anders och systrarna var ju egentligen inte förbjuden, men Anita och Janne hade tagit illa vid sig, eftersom de upplevde att de inte lyckats skapa en riktig familj av de inblandade personerna. Anders kunde ibland tänka att den egentligt sjuka relationen var den mellan Lisa och Karolina eftersom deras sexuella samvaro pågått så mycket längre. Men det är klart, det kunde åtminstone inte bli barn när bara tjejerna gav sig hän och han sa heller inget om dem till sina föräldrar.

Deras sexuella spel tog ett abrupt slut. Karolina flyttade ganska snart hemifrån och Lisa och Anders blev kvar, men den erotiska spänningen dem emellan var borta. De började leva parallella liv igen, och efter ett par sessioner hos psykolog lade sig det hela och det pratades aldrig heller mer om det i familjen.

Återfall

Karolina bodde kvar i samma stad och kom hem då och då på besök eller middag. Efter ett halvår tyckte han sig åter kunna skönja det där subtila nätet dem emellan. Det utspelade sig närhelst de var i varandras närhet och det gjorde honom mycket förvånad att hans annars så perceptiva mor inte la märke till det. Han var tvungen att få veta, och när han och Lisa var ensamma en kväll frågade han rent ut:

”Du och Karro gör det igen, eller hur?”

Han blev förvånad över hennes reaktion. Hon rodnade direkt, vände bort blicken och sa tyst:

”Varför tror du det?”

”För att det märks, hur ni ser på varann.”

”Jaha, så det är så tydligt?”

”Ja, för mig i alla fall!”

Lisas medgivande hade en omedelbar effekt på Anders, han blev direkt mer upphetsad än han varit på evigheter och Lisa märkte det förstås.

”Blev du kåt nu, Anders?” frågade Lisa.

Han kunde bara mumla ett ja, och dolde sitt stånd med en soffkudde.

”Du förstår, käre, styve, bror, att innan du kom in i bilden hade vi kontroll på det hela. Vi kunde smyga med det som vi ville, men när du blev inblandad, vilket alltså aldrig var meningen, blev det på något sätt mer allvar, och så tappade vi kontrollen över våra lustar. Det är nåt märkligt med det där jävla Ståndet…”

Anita och Janne var inte hemma. Anders bestämde sig snabbt. Han drog av sig sina byxor och boxershortsen så att ståndet blev liggande, långt och hårt på hans mage.

”Du menar det här?”

Lisa tittade som förhäxad på Anders kön.

”Vad fan gör du?!” väste hon.

Anders kände en märklig blandning av upphetsning och besvikelse över att systrarna inlett sin relation, men att han inte fått vara med. Med utstuderat tonfall svarade han:

”Om du vill får du suga av mig.”

Lisa hade inte träffat nån kille på länge, det visste Anders, och troligen var hon svältfödd på det hon nu erbjöds. Han såg hur maktkampen pågick inom Lisa och för att tippa henne över kanten slöt han ögonen, lutade tillbaka huvudet, tog tag om sin kuk och började runka sakta.

Det tog tio sekunder, sen satt Lisa bredvid honom i soffan. Hon sköt bort hans händer och ersatte dem med sina. Anders fortsatte blunda och njöt i stora drag när de mjuka flickhänderna ersattes med Lisas mun. Hon sög och sög och sög och det var himmelskt! Han brydde sig inte om att hålla tillbaka och när han kände hur han närmade sig tog han tag i hennes hand, kramade den hårt och stönade högt. Lisa förstod direkt, sög ännu intensivare och smekte hans fasta pung, vilket snart tippade honom över utlösningens rand och han försvann bort i orgasmdimma när strålar av sperma sprutade djupt in i Lisas mun.

När han kom åter till sans öppnade han ögonen och tittade ned. Där satt Lisa med ett halvgalet uttryck över ansiktet och en rännil av säd från ena mungipan. Hon log. Han böjde sig för att kyssa henne, men i samma ögonblick hördes hur en nyckel sattas i ytterdörren. De var tillbaka, föräldrarna! De tittade på varandra i tre panikartade sekunder och störtade sedan iväg, denna gång utan att bli upptäckta.

Anders stod i sitt rum och hörde hur mamma och Janne stökade i köket medan han febrilt gick genom vad som nyss hänt. Utlösningen hade gjort honom skönt tillfredställd, men alla minnen forsade över honom som en störtflod och vetskapen om att Lisa troligen satt på sitt rum med ett upphetsat, otillfredsställt sköte gjorde honom åter het. Kanske gjorde hon redan någonting åt det på egen hand? Tanken eggade honom ytterligare. Han kunde inte hindra sig, han gick ut ur rummet och mötte då föräldrarna i en dörr. Han kände sig ertappad och försökte dölja sitt stånd, men föräldrarna gick bara förbi och sa i förbifarten att de glömt köpa några saker och därför var tvungna att åka iväg en kort stund till.

Bingo! tänkte Anders. Han väntade tills han hörde bilen starta och sprang sedan till Lisas dörr och knackade. Inget svar, han knackade igen och viskade ”släpp in mig, det är Anders”. Efter en stund öppnades dörren och en något frånvarande Lisa öppnade i trosor och en stor fleece. ”Vad vill du nu?!” Anders brydde sig inte ens om att förklara utan trängde sig förbi henne, stängde och låste dörren bakom dem och tryckte sedan ned Lisa på sängen.

”Anders, vi får inte…”

Han tryckte upp sin hand mot hennes trosor och kände hur fuktig och het hon var under.

”Vad gjorde du när jag kom?” frågade han leende och tryckte lite hårdare mot kvinnoskötet. Lisa kastade huvudet tillbaka och Anders passade på att dra ned blixtlåset i fleecen. Lisas stora, vackra bröst kom fram direkt – hon var naken under. Han masserade hennes klitoris nu genom trosorna och Lisa jämrade sig. Hans stånd växte sig åter så stort det kunde, åhh vad skönt det var att var så här underbart kåt!

”Faan vad skönt,” jämrade sig Lisa.

Anders tog tag i resåren och drog resolut av trosorna. Lisa särade benen direkt och gav honom fullt tillträde till sitt underbara kön.

”Slicka mig, Anders, slicka mig!”

Han lydde förstås och njöt av att åter känna hennes sköte mot läppar och tunga. Han slickade hennes läppar, sög på klitoris och stötte så långt han nådde in i slidan med tungan. Lisa stönade högre och högre, men efter en liten stund hörde han henne säga: ”kan du inte tränga in också, det vore så härligt”.

Anders tvekade inte en sekund. Han drog av sig shorts, kalsonger och T-shirt och satte sig mellan Lisas ben. Hon tittade drömskt på hans stånd och stäckte sig ned för att hålla om det, tog det i ena handen och runkade honom sakta. Sen vinklade hon ned det och han var tvungen att följde med när hon satte ollonet i sin öppning, särade ännu mer på benen och la den runt hans rygg.

”Träng in i mig, träng in i min kropp. Älska med mig!”

Anders var som i trance och lät sakta kuken glida in i den våta, kåta slidan. Lisa kände honom fylla upp henne och tryckte på med benen för att få honom ända in. Hon skakade i hela kroppen och när han var helt inne och hans blygdben tryckte hårt mot hennes svullna klitoris behövdes det inte mer. Hon skrek högt: ”Knulla mig, nu!” och började samtidigt som han började stöta att krampa i en underbar orgasm.

Anders kände henne krama om staken och njöt av känslan av att vara en riktig superälskare. Han stötte hårt och fort och medan Lisas orgasm rullade undan närmade han sig sin snabbt. Känslan av slidan som kramade runt hans hårda stånd var underbar, men kändes på något sätt annorlunda. Han tittade ned och njöt av synen av hur staken stötte in och ut i Lisas kön, och kom plötsligt på vad det var som var annorlunda: han kände för första gången en kvinnas slida direkt mot sitt kön, de hade glömt kondom i upphetsningen! Han hade sinnesnärvaro nog att inse att han inte fick spruta i henne, så när han närmade sig toppen drog han sig motvillig ur och satte sig på Lisas mage. Hon tog genast tag om staken, våt av hennes egna safter och runkade honom kraftigt utmed hela hans längd och kramade lite extra hårt runt ollonet varje gång. Anders stönade och stönade och långsamt byggdes orgasmen upp i hela hans kropp tills han med ett kvävt skrik kastade överkroppen bakåt och totalt uppfylldes av ett av hans unga livs allra kraftigaste orgasmer. Lisa kände hans starka njutning och njöt med honom och runkade hans stolta organ så hårt och fort hon bara vågade. Sekunden efter började han spruta och Lisa kände hur det pulserade i hela hans underliv när strålarna av säd sköt fram och träffade väggen bakom henne, hennes bröst, mage och hand.

Lisa fortsatte, långsammare nu, att smeka honom medan klimax bedarrade och Anders kraschade baklänges och inte kunde hålla tårna borta, så stark hade hans sinnesrörelse varit. Lisa blev orolig att det var något fel, men Anders kunde bara le och snyfta samtidigt som han kröp upp och la huvudet på hennes platta mage med fin utsikt ner mot busken.

”Det var så skönt, så obegripligt starkt. Riktigt så har det aldrig varit tidigare.”

”Det var härligt för mig också”, sa Lisa, ”men kanske inte riktigt SÅ härligt!”

”Mmm.”

Han lyfte armen och la handen över Lisas kön, kände hennes mjuka fjun, den våta öppningen, den fulländande, kupade formen. Lisa sa:

”Anders, det var ju det här som inte skulle hända. Varför hände det?”

”För att vi är attraherade av varandra, kanske? Två kåta ungdomar som råkar bo i samma hus.”

”Anders, du borde verkligen skaffa en tjej så du kan knulla med henne istället för mig.”

”Mmm.” Han lät fingret glida in mellan läpparna.

”Ah, sluta jag är fortfarande känslig.”

I samma ögonblick hörde de hur ytterdörren öppnades och hur Anita och Janne kom tillbaka. ”Vi är hemma nu!”
_ _ _

Några dagar senare. Lisa satt i Karolina soffa. De hade var sitt glas billigt rött vi i handen och sa inte så mycket. Karolina förstod att det var något som tryckte Lisa och efter ett visst lirkande kom det fram vad som hänt senast mellan Lisa och Anders.

”Jag trodde inte det skulle hända,” sa Lisa, ”men han hade förstått att vi hade sex igen och därefter var han ganska påstridig och självsäker faktiskt. Och jag lyckades inte motstå.”

Att de dessutom älskat utan kondom bestämde hon sig för att inte säga något om.

”Hmm, jag har ju ganska svårt att förebrå dig naturligtvis. Varför är vi båda så attraherade av lilla Anders, är det inte konstigt!? Men jag tror vi måste bestämma oss för hur vi ska göra med honom.”

Men båda två visste delvis varför det hände, Anders var en bra älskare och sexet var så kravlöst det kunde bli, någon relation kunde det naturligtvis aldrig bli tal om. Karolina hade dock till en början lyckats skaka av sig det inträffade ganska väl. Hon hade träffat en trevlig kille och allt hade varit bra tills han plötsligt gjorde slut på förhållandet. Och som sexuell tröst hade hon och Lisa åter inlett sin relation, först sporadiskt, sedan mer regelbundet.

”Berätta mer i detalj vad ni gjorde, jag vill veta!” sa Karolina plötsligt.

”Varför vill du det?”

”Berätta bara.”

Lisa började lite stapplande berätta vad som hänt. Hon såg att berättelsen hade inverkan på systern. Karolina började med att sätta sig bredbent, hon la sedan handen över skötet. Lisa kunde se hur handen efter en stund började röra på sig och hon gjorde berättandet mer detaljerat för att se vad det skulle få för effekt. De såg varandra djupt i ögonen medan orden som beskrev hur Anders slickat henne, hur hon kommit så fort han trängt in i henne och hur Anders sprutat över hela henne fyllde rummet. Lisa såg den sorgsna blandningen av upphetsning och svek i Karolinas ögon, och den tände även henne. Hon särade även hon sina ben en aning och började smeka sig genom kläderna.

När Lisa tystnade drog Karolina av sina vida, tunna byxor och satte sig i bara trosorna i soffan. ”Lisa, älska med mig!” Hon såg Karros breda sköte under trosorna och kände hur elden blossade upp i hennes eget kön. Karro särade ännu mer på benen och drog snabbt av både tröja och BH. ”Älska med mig!”

Lisa flyttade sig i soffan och satte sig mellan Karros ben. Hon tittade sin syster djupt i ögonen medan hon la handen över könet, det kåta, hemliga, röda könet som trollband dem båda så och höll dem fångna. Lisa tänkte på alla gånger de gjort det, alla gånger de haft sex med varandra och hur naturigt det hela tiden känts. Gjorde det så idag? Till Lisas förvåning kom bilden av Anders som stötte och stötte in i henne för hennes inre öga. Det gjorde henne ännu hetare och hon tryckte hårt med handen över hela skötet som hon visste att Karro tyckte om. Karro stönade, men blundade inte. Lisa drog av Karros trosor och hon satt så naken i soffan, Lisa var fortfarande helt påklädd. Karro tog plötsligt initiativet och klädde snabbt av Lisa, som därefter satte sig i Karros knä. Så började den ritual som de nu kunde så väl. De smekte varandras sköten, trängde in i varandras slidor, kysste varandras bröst, kysste varandras munnar. De älskade med varandra, men ordlöst och en smula desperat för på något oförklarligt sätt kände de nog båda att det kanske var sista gången.

De var nere på den mjuka ryamattan nu. De låg i en 69:a och slickade och smekte varandra hårt och rått. De stönade högt. Deras kittlare sände kaskader av krampartad njutning genom de både kvinnokropparna. Det var så underbart, underbart skönt, att bli slickad och samtidigt slicka. Så skönt, så skönt, så skönt. Lisa var den första att jämra sig högre, Karros hela hand långt inne i hennes fitta och tungan hårt på klittan och brösten pressade mot magen och hela djävla världen drog iväg och allt fokus, allt allt allt på fittan som började krampa ”Åhh, Karro, för faaaaaan!”, å jaaa! Orgasmen kom till henne som sällan tidigare, den var stor och röd och oformlig och genom dimman hörde hon Karro skrika ”Lisa, Lisa!”.

Orgasmerna hade varit stora som luftballonger, men lika tomma på egentligt innehåll. Lisa kände hur fittan darrade och drog ihop i efterdyningarna när hon blev slickad av Karros slappa tunga. Hon ville ha mer, ville tillbaka dit in i dimman! Och utan att egentligen ha varit nere på normalnivå och vänt började fittan åter pirra under Karros tunga. Hon stönade tungt och tryckte sig mot det som gjorde det så skönt för henne. Hon hörde ett förvånat läte från Karro och hon skrek rakt ut när Karros tunga åter igen letade sig in mellan blygsläpparna, in i slidan. Hon längtade efter en kuk, en jättekuk som kunde knulla henne bortom vett och sans och rensa bort allt gammalt sagg.

Var hon på väg att bli galen?

Peter

Några veckor gick och Anders var i simhallen med en av sina bästa vänner, Peter. De crawlade som vanligt 2000 meter. Det var sen måndagkväll och de var nästan ensamma i bassängen, vilket var härligt för en gångs skull. Anders hade försökt rensa undan det senaste som hänt med Lisa. Han hade försökt prata med henne, men hon hade glidit undan varje gång. Han hade också försökt komma vidare med Anna, men utan framgång och att ständigt träffa Lisa hemma gjorde att han hela tiden påmindes om det som hänt. Och han ville naturligtvis ha mer av denna söta nektar. Ett av hans bekymmer var dessutom att han inte hade någon att prata med. Karro hade han nästan ingen kontakt med och vem skulle det annars vara?

De simmade färdigt och satte sig på bassängkanten för att pusta ut. De hade simmat bra och Anders började bli lite stolt över sin någorlunda muskulösa överkropp.

”Ska vi basta?”

”Visst!”

De duschade och gick in i den mjölkvita ångbastun. Den heta ångan slöt sig runt deras nakna kroppar och skapade ett sorts ingemansland. Trots att Peter satt bara en meter bort kunde Anders knappt urskilja honom. Plötsligt, och utan förvarning bubblade det upp en sorts ångest i Anders. Han var tvungen att berätta för någon, måste få diskutera allt som hänt. Men kunde han lita på Peter?

”Du Peter,” började han trevande, ”har du legat med nån än?”

Tystand följde.

”Nja, inte riktigt legat kanske, men Sussi och jag var jävligt nära i somras. Vi pullade varandra hela vägen, men sen blev det inget mer…”

”OK. Du, jag måste få berätta en sak för dig, men du måste lova att det här stannar mellan oss. Gör den det?”

”Det är klart Anders, du vet att du kan lita på mig!”

Anders drog efter andan och tog sats: ”Jag har inte berättat det här för någon, men jag måste få säga det. Det kommer säkert låta konstigt, men jag har sex med Karro och Lisa. Jag ligger med båda mina styvsystrar. Ibland samtidigt!”

”VA!? Knullar du dina plastsyskon? Häftigt! Men varför då?”

”Jag önskar att jag kunde svara på det. Men det har blivit komplicerat. Jag är ju inte kär i någon av dem eller så, men sexet… jag är beroende av det.”

”Jaha, vad är det egentligen du vill säga?”

Anders började långsamt berätta vad som skett, drog hela historien och medan han berättade kände han hur det gick lättare och lättare och att det var så skönt att få prata med någon om det. Han glömde nästan bort Peter, men när han berättat om hur de blivit påkomna hos mormor tittade han upp mot honom genom ångan. Han kunde inte se Peters ansikte, men han såg till sin stora förvåning att Peter hade stånd, helt och fullt. För egen del hade inte berättandet varit upphetsande, men att plötsligt se Peters stånd hade en underlig effekt på honom. Han kom plötsligt att tänka på Karro och Lisa som så många gånger haft sex med varandra. Hur skulle det vara att sex med en kille? Tanken hade aldrig tidigare föresvävat honom, men blev nu högst verklig. Han flyttade sig lite närmare sin kompis samtidigt som hans själv snabbt styvnade.

”Peter, blev du kåt av vad jag berättat?”

”Anders, har du någonsin undrat hur det skulle vara att hålla i någon annans kuk än sin egen?” frågade Peter plötsligt.

”Nej, jag har faktiskt inte det, men nu när jag ser dig…”

”Alltså, du får inte tro att jag är homo eller så, för det är jag inte, men om du vill får du gärna…”

Peters röst dog bort och Anders flyttade sig ännu lite närmare. Han kunde nu se Peters ansikte. Han såg allvarlig och road ut på samma gång och mellan hans ben stod hans kön rakt upp.

”Den är fin!” var allt Anders fick fram.

Han tänkte åter på sina systrar, hur de slickat varandras sköten. Hur skulle det kännas att suga på Peters kuk, skulle det vara konstigt?

”Du har ju stånd du med,” sa Peter, ”får jag känna?”

”Mmm, jo.”

Peter rörde långsamt sin hand mot Anders och smekte först bara stakens undersida mot baksidan av sin hand. Det var underligt att bli berörd av en kille där, men det var skönt också. Fast det här var inte riktigt vad han trott skulle hända när han berättade för Peter om vad han gjort! Peter smekte nu hans pung som blivit hård och sedan upp, och tog tag om hela kuken. Anders stönade ofrivilligt.

”Är det OK?” frågade Peter.

”Visst, det är konstigt, men det är OK. Får jag hålla om din?”

Peter nickade bara och Anders sträckte sig mot kompisens kön. Kuken var skön mot handen, men det var samtidigt bra att det var dimmigt i bastun, det gjorde på något sätt att allt inte kändes som det hände på riktigt. De började runka varandra och de gjorde det tyst. Peters stake löpte lätt i handen, den kändes stor och kåt och härlig. Men Anders kunde inte sluta undra hur det skulle kännas att suga den, så som hans systrar hade gjort så ofta på honom. Han lösgjorde sig således och satta sig mellan Peters ben.

”Peter jag måste bara fråga, har du gjorde det här förr?”

”Nä, aldrig!”

Anders böjde sig ned och började slicka på Peters hårda ollon. Sakta men säkert jobbade han sig ner över lemmen och snart sög han av sig kompis med djupa sug. Det var faktiskt rätt härligt! Han hörde hur Peter började stöna och fortsatte snabbare.

”Anders, du jag kommer snart!” kved Peter fram.

Anders slutade suga och tog tag med båda händer och runkade honom hårt. Han tittade upp och såg honom sitta med huvudet långt bakåtböjt och munnen vidöppen. Han gjorde ett underligt läte och i samma ögonblick växte staken ytterligare i Anders händer och Peters sperma sprutade fram i långa, vackra sprut. Det mesta hamnade på hans egen mage, men ett stråk landade i Anders ansikte. Säden rann ner mot hans mun och smaken av en annan mans sperma blev kanske lite för mycket.

Han släppte lemmen och satte sig bredvid Peter.

”Shit, kompis, det där var inte illa!” viskade Peter och la sin hand på Anders organ som nu bara var halvhårt.

”Nu ska du också få känna hur det känns,” sa han och började lite frånvarande runka Anders som genast blev hård.

Men han hann inte mer än börja förrän dörren snabbt öppnades och en mansröst sa: ”Nu stänger vi för ikväll, gå och byt om så fort ni kan!”

Killarna studsade formligen isär, de hade helt glömt bort att det fanns en värld utanför bastun. Anders försökte gömma sitt stånd bakom händerna, men mannen kom inte in utan stängde dörren och gick. De drog en suck av lättnad och försökte titta på varandra genom ångan, men de såg bara kropparnas konturer.

De fick invänta att Anders stånd gick ner och smög sedan ut ur bastun och in i var sitt duschbås. Tankarna snurrade runt i Anders huvud, vad hade just hänt? Fler underliga sexuella tilldragelser! Han tittade ner på sin lem som stod ut i en snygg båge, aningen erigerad. Han gillade verkligen sin snopp! Den, liksom hela han, hade växt till sig det senaste året och han kände sig rätt manlig. Att Karro och Lisa verkade ha svårt att motstå honom tydde ju också på att han hade nåt att ge. Det slog honom plötsligt att han fått rätt mycket självförtroende av den här historien. Han kom åter att tänka på hur Peters kuk känts i hans mun och hur häftigt det varit att se honom komma. Ståndet växte åter till och han drog några gånger och njöt av känslan. Han vände sig om och såg Peter sitta på en träbänk.

”Kom, jag ska hjälpa dig,” sa Peter och kastade en handduk till Anders som svepte den om sig och lät sig ledas mot en toalett som låg lite avsides. Peter låste dörren, drog av Anders handduken och satte sig på toastolen och drog Anders till sig. De sa ingenting och Anders såg med viss förundran hur Peter runkade honom till fullaste stånd och sedan började suga honom långsamt och härligt skönt. Kunde det verkligen vara första gången Peter sög av en annan kille? Det såg ut som om han visste precis vad han gjorde. Anders blundade och fantiserade att det var Anna eller Karro eller Lisa som hade sin mun runt hans kön och genast blev elden inom honom hetare. Han började försiktigt stöta in i Peters mun och han svarade med att suga hårdare. Anders la sina händer på Peters huvud och så stod de ända tills han väste fram ett svagt ”Å, Peeeeteeeerl” mellan sammanbitna käkar. Peter slutade dock inte utan fortsatte bara suga medan Anders nådde fram och sprut efter sprut hamnade i Peters mun.

Han tittade ner och såg sin goda väns ansikte alldeles rött medan han kysste ollonet en sista gång.

”Fan Peter, du svalde!”

Peter sa ingenting.

”Det var schysst, men du, det där kan inte ha varit första gången du sög en kille!?”

Peter sa fortfarande ingenting utan gav bara handduken tillbaka till Anders som snabbt svepte in sig. De smög ut, klädde på sig och skiljdes utanför badhuset utan att säga så mycket mer.

Vidare

Anders och Peter fortsatte simma tillsammans, och det som hänt i bastun upprepades ytterligare en gång men sen aldrig mer. För Anders hade det varit en kul grej, men inget han ville fortsätta med. För Peter verkade det vara annorlunda och Anders anade att han troligen föredrog killar framför tjejer och han ville inte såra sin vän genom att inleda något som han inte kunde stå för. De pratade heller aldrig mer om det som Anders berättat om sig och systrarna.

Vad gällde systrarna skedde omvälvningar. Lisa träffade ganska omgående en kille och inledde något som verkade vara ett mycket seriöst förhållande. Karolina flyttade samma vår iväg från stan för att börja på universitetet och alla var nog rätt nöjda med den nya ordningen.

Det blev midsommar och Anders hade blivit bjuden på fest ute på en gård utanför stan. Många av hans bästa och äldsta vänner var där tillsammans med en blandning av skolkamrater från olika omgångar. Men viktigast var nog att Anna var där. Han hade hört sig för lite och visste att hon inte hade någon pojkvän för tillfället. Det hade aldrig blivit något mellan de två, även om det alltid funnits en viss spänning dem emellan.

Folk åt och drack och det blev dans på logen. Tillslut fick han tillfälle att dansa med Anna och hon blev förvånansvärt glad att se honom.

”Anders! Var har du varit hela kvällen?” sa hon, och han kände att hon inte var särskilt nykter, men ändå inte full bortom sans och vett. De dansade och hon tryckte sig mot honom och han gjorde förstås samma tillbaka. Anna kysste honom försiktigt på halsen och han kunde inte hindra könet från att resa sig vid den oväntade händelsen. Men när Anna märkte detta tryckte hon sig bara hårdare mot honom. Musiken dånade och Anders tänkte att det här kändes väldigt bra!

Efter ett tag viskade Anna i hans öra: ”Ska vi gå ut ett tag?”

Anders var inte nödbedd och hand i hand lämnade de lokalen och gick över tomten mot skogen. Det var midsommarljust och rätt varmt, men det var skönt med tystnaden och friskheten efter festen. De gick vidare hand i hand utan att säga så mycket men händerna kramade varandra hårdare och hårdare och när de nått skogen drog Anders in Anna bakom en stor tallstam och tog tag om hennes midja. Han var tvungen att säga nåt.

”Anna, jag tycker om dig, det gör jag verkligen. Du är så vacker ikväll!”

”Jag tycker om dig också Anders. Kom vi går lite längre in.”

Hon slet sig loss och började småspringa utmed den lilla stig de hittat. Efter en stund hittade det en lite undskymd plats där de återigen hamnade mot ett träd. Anna tog nu initiativet och de kysstes och det var underbart att känna hennes läppar hungra efter hans. Annas händer började vandra utmed Anders kropp och det var med viss förvåning han kände hur hennes ena hand smög sig in mellan deras kroppar och stannade över hans kön. Han hårdnade och Annas hand tryckte skönt mot ståndet. Därefter gick hon över den gräns de tidigare aldrig passerat. Hon tittade honom djupt in i ögonen och log underbart. Sen kysste hon honom lätt och satte sig sedan långsamt på knä framför honom. Anders tittade fascinerat på när Anna knäppte upp hans skärp och byxor och drog ned dem till knäna. Själv drog han upp skjortan som var i vägen för det han hoppades att hon var ute efter.

”Mmm, snygga kalsonger!” sa hon och tittade upp på honom. Han hade valt dem med omsorg ifall just denna situation skulle uppstå.

”Får jag ta av dem?”

”Ja, visst, klart du får!”

Hon drog ned även kalsongerna till knäna och hans kön kom fram i sin helhet. Han blundade ett ögonblick och kände hennes mjuka händer försiktigt vidröra den hårda pungen och undersidan av ståndet ända upp till ollonet. Så sa hon det alla män vill höra:

”Vad stor det är, Anders, eller jag menar, det är så precis lagom stor!”

Anders öppnade ögonen, tittade ned och log medan Anna sträckte lite på sig och kysste toppen av ollonet. Var det här verkligen på riktigt? Anders såg på medan Annas tunga virvlade runt hans ollon och tog in toppen av lemmen. Hon började försiktigt, men kunnigt att suga och han stönade djupt av njutning. Efter en stund avbröt han henne och drog upp henne på fötter.

”Jag måste få känna på dig också.”

Det var nu Anna som ställde sig på trädstammen och medan han utforskade hennes byst, mage och lår stående lite vid sidan om kysste han henne hårt och hon svarade likadant. Efter en lång stund hade hans hand letat sig in under den tunna, knälånga klänningen. Han smekte trosornas resårer och hörde hennes stöna frustrerat.

”Snälla du, fortsätt, fortsätt!”

Han log, kände sig nöjd med att höra henne att be och gled ut på det lilla triangulära fält som bredde ut sig nedanför. Han öppnade handen och tryckte den ganska hårt över hela skötet, Anna stönade dovt och innerligt. ”Jaa, mmm, lite hårdare.” Hennes kyssar blev vildare och han använde den konst han lärt hos Lisa och Karolina för att ge Anna den njutning han så gärna ville ge henne. Hon ställde sig mer bredbent och hans fingrar letade genom det som erbjöds: springan, skötets våta mynning, den lilla hårda kittlaren. Anna stönade allt högre och Anders tänkte att ”jag fortsätter tills hon ber mig sluta.” Men hon bad aldrig om det och han fortsatte att smeka de områden han trodde skulle göra det skönast för henne. Ibland fick hon dock ge honom instruktioner och han började förstå att varje kvinna var unik i hur hon ville bli smekt. Saker som fungerade med systrarna gick inte alls här. I den växande njutningen letade hon åter upp hans lem och runkade den hårt och ryckigt. Och så stod de tills Anna började stöna allt mer ansträngt och hennes knän vek sig. Anders tog ett hårt tag om henne och hon släppte hans stake och höll hårt om honom medan hon spastiskt tryckte underlivet mot hans nästan förlamade hand och kved högt medan orgasmen rullade genom hennes unga kropp.

Anders försökte ta in det underbara ögonblicket när hon var på toppen av sin njutning. Snart var det dock över och hon dråsade ihop i en liten hög vid foten av trädet.

”Det där, Anders, var helt sanslöst bra!” viskade hon.

Det var torrt på marken och han satte sig bredvid henne. Hon tittade drömmande på honom, men fick sen syn på den halvhårda lemmen. Han ville inte vara för ihärdig, men kunde inte neka till att även han ville nå dit hon just varit. Så när hon utan att han behövde be om det tog tag i staken log han för sitt inre. Hon runkade honom hårt och skönt och det tog inte särskilt lång stund innan han lyfte underlivet och viskade ”hårdare, hårdare!” medan han försvann in i en kraftig orgasm. Kvinnohanden runt hans stora kuk var det enda han erfor när sperman bröt fram i kaskad efter kaskad.

Efteråt kraschade han och hörde hur Anna skrattade mjukt.

”Du verkade njuta så härligt,” hörde han hennes säga, ”och du sprutade en jättesats!”

Han öppnade ögonen och tittade på henne i det dunkla midsommarnattsljuset. Hon smekte honom fortfarande, nu lite drömmande.

”Jag har längtat länge efter det här, Anna. Och det var precis så härligt som jag fantiserat om.”

”Har du fantiserat om mig?”

”Naturligtvis har jag det!”

Anna log och sa sedan: ”Ska vi vila oss lite, och sedan älska på riktigt i gläntan där borta?”

Hon pekade bort mot en plan yta täckt av torrt gräs. Anders trodde inte han hörde rätt! Det här var annorlunda än det varit tidigare. Han förstod att han egentligen först nu var på väg att bli av med oskulden, trots allt sex han haft med systrarna. Han kände dessutom en annan känsla än den vanliga tillfredställelsen, en bubblande känsla i hela kroppen. Var det kanske så det kändes att vara förälskad?

Anders reste sig upp och drog upp Anna på fötter. De kysstes lätt och tog sedan varandras händer och gick långsamt bort mot gläntan.

 

© Fellow 2006

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline