Kvinna och kåt!

liggande

Nej, jag är INTE desperat!

Så ligger jag här… väntande längtande. Känner hur det rinner… blir vått. Mina trosor skaver. Vill bara slänga av mig alla kläder och låta det flöda fritt. En tunga, en kuk, en MAN!!!
Liggande i sängen, längtande
Jag har mina fingrar. Jag har mina händer… men va fan ska jag ha de till när det gör ont. Har man Fibromyalgi så ska man inte onanera. Så är det tydligen. Har allvarligt funderat på att ta patent på en massagestav som kan styras via huvudet eller ögonen eller nåt… för t.ex. alla handikappade. Jag gick så långt så jag ansökte om bistånd till en dildo på socialkontoret… helt enkelt ett bidrag till en massagestav! JA?! So what!? De är fan DYRA!

Vad ska jag göra när jag är sexuellt frustrerad och inte kan smeka mig själv för det värker och spränger i min kropp?

Det är konstaterat att närhet och ömhet är det bästa botemedlet mot smärta. Det bildas massor av endorfiner i kroppen när lusten väcks. Det kanske är därför jag går omkring småkåt nästan ständigt. Min egen kropps försvar för att orka överleva, stå ut med smärtan och som därför lämnar små snigelspår efter sig hela tiden.

Det uppskattas i alla fall av de flesta män verkar det som. Men det är inte alltid lika kul för mig att gå omkring med våta trosor. Här snackar vi inte flytningar FOLKS! Det är KÅTSAFT! Får jag säga så utan att få hela feministsverige på mig?

Jag är Kvinna och det står jag för. Jag har känslor, jag är kåt, jag vill ha nåt uppstoppat i mig jag med, jag har drifter, lustar, fantasier, drömmar… Jag ser på killen framför mig i bankomatkön och önskar att jag stod framför så jag kunde gnida mig lite emot honom känna hur hans kuk hårdnar emot min svank…mmm.

Ja, är det så här det är? Det är inte bara NI MÄN som våndas! Bara för att de flesta kvinnor är så jävla undergivna och smeker sig i det tysta så betyder inte det att vi inte känner…

…ÅTRÅ!

 

Text & Bild: Åsa Welin

tunnlinjeoriginal_584

Vill du läsa mer av Åsa?
Besök hennes blogg:
http://tankeriet.blogspot.com/

linje
Tillbaka till Artiklar av gästartister »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare