Recensioner • sexleksaker

Sköna Grejer

Det finns mängder av härliga leksaker för ökad erotisk njutning, inte minst allehanda innovationer för att stimulera könen – såväl för män som för kvinnor. På denna sida hittar du allehanda produkter som vi har testat och recenserat genom åren.

Vissa recensioner är väldigt gamla, och produkterna är kanske borta från marknaden sedan länge, men får finnas kvar här på sidan ändå, som kuriosa och smakprov på vad vi har testat genom åren. Och – finns produkten fortfarande, så är det ju ett kvalitetsbevis om något.

För lite uppmuntran – läs gärna min artikel ”Köp dig en sexleksak!” »

OBS! Vi är ej återförsäljare av dessa produkter. Vi recenserar dem bara.
Vill du köpa får du ordna det själv.

HeartlineLELO SonaLELO Sona
Ljudvågor under vatten – till orgasm

Från vår affilatepartner Palora.se har vi fått ännu en spännande och vattentät klitorisstimulator, som vibrerar med ljudvågor.
Läs en mer ingående recension! »
linje

Pipedream ExtremePipedream Extreme
Transparent leksak för bättre visibilitet

Från vår affilatepartner Palora.se har vi fått en rätt kul onanileksak för män, i ett mycket flexibelt, transparent material.
Läs en mer ingående recension! »
linje
Crave VesperCrave Vesper
En vacker och effektiv vibrator som smycke

Att formge en vibrator som inte bara är vacker nog att ha som smycke, men som också ger en oväntat stark vibration, är sannerligen ett tekniskt framsteg. Från Palora.se har vi fått en riktig höjdarvibrator – Crave Vesper. Den är vacker, elegant – och oväntat kraftfull som vibrator, trots det lilla formatet. Kort sagt, en riktig höjdare.
Läs en mer ingående recension! »
linje
Satisfyer PRO 2Satisfyer PRO 2
Ny vakuumteknik för starkare orgasmer!

En klitorisstimulator som inte stimulerar med direkt vibration, utan med ett pulserande vakuum till lufttryck, vilket ger en annorlunda sensation mot klassiska vibratorer. Denna leksak har fått översvallande positiva recensioner i flera sammanhang, och vi på Cirkus Eros bryter inte mot den trenden. Det här är en bra, och prisvärd grej!
Läs en mer ingående recension! »
linje
Ylva Franzéns extasstavYlva Franzéns ”extasstav”
Bästa G-fläcksstimulansen!

Denna lackade trästav, svarvad i en form designad av Ylva Franzén, är inte bara vacker – den är fantastisk för vaginal stimulans, och kan bidra till att framkalla starka och omtumlande extatiska G-fläcksorgasmer om den används på rätt sätt. Därav namnet – Extasstaven.
Läs en mer ingående recension! »
linje
LELOLELO
Lyxiga och vackra vibratorer – för alla!

LELO är ett svenskt företag som grundades 2002, och var då revolutionerande i att leverera vackra, smakfullt designade och estetiskt förpackade sexleksaker till kvinnor – vibratorernas Apple, skulle man kunna säga. Vi har hängt med i deras utveckling, besökt deras huvudkontor och designavdelning, och även fått tillfälle att recensera deras produkter genom åren.

LELO har vunnit massor av priser, för såväl sina produkter som för sin förpackningsdesign, finns att köpa i minst 50 länder, och har bildat skola för andra tillverkare. Med åren har sortimentet vuxit, och nu finns det även vibratorer och analpluggar med prostatastimulans för män, specialdesignade kondomer, BDSM-leksaker, massageglid, ögonbindlar och mer därtill.
Läs en mer ingående recension av flera av deras produkter! »
linje
FleshlightFleshlight
Mycket bra sexleksak för män

Detta är en populär och mycket effektiv sexleksak för män. Den har ett surrealistiskt utseende, men med rätt insats (man kan välja olika insatser) och rätt teknik blir den en utsökt skön onanileksak.
Läs en mer ingående recension! »
linje
pocketpenis200Senso Pocket Penis
Kul och stimulerande sexleksak för män

En supermjuk och extremt flexibel liten onanileksak för män. Med hjälp av mycket glidmedel trär man denna transparenta tingest över kuken, och sen kan man leka loss på en mängd olika sätt. Skönt!
Läs en mer ingående recension! »linje
Geleråttan”Geléråttan”
Liten vibrator för både man och kvinna

Detta är en av våra äldsta recensioner, så modellen kan vara utgången ur alla sortiment sedan länge – men motsvarande typ av vibratorer som man trär på kuken, som också stimulerar kvinnans klitoris vid penetration, finns i en mängd varianter, så verkar denna leksak intressant finns det säkert liknande att köpa.
Läs en mer ingående recension! »
linje
Miss SoftieMiss Softie
En fantastisk sexleksak för män!

Äntligen ett riktigt bra onanihjälpmedel och njutningsförhöjare för män! Miss Softie är en fantastisk liten sak – först och främst för att den är så enkel, och ändå så enormt njutbar. Dessutom är den hygienisk, lättanvänd och billig.
Läs en mer ingående recension! »
linje
RabbitRabbit
Klassisk vibratormodell

Denna typ av vibrator/dildo för kvinnor – ”Rabbit” – blev känd med hjälp av den för många år sedan mycket populära TV-serien ”Sex in the City”. ”Kaninen” har fått sitt namn av den lilla sidovibratorn som har kaninöron i toppen, för bästa effekt. Även detta är en väldigt gammal recension, men idag finns det en uppsjö med vibratorer i liknande, och mer utvecklade varianter, så det kan ändå vara kul och inspirerande att ta del av våra synpunkter.
Läs en mer ingående recension! »
linje
Larven”Larven”
Enkel vibrator med tysk kvalitet

Fun Factory är en tysk tillverkare, och har då förstås motorer från Bosch och högkvalitativ silikon i sina leksaker. Kvalitet. Detta är en gammal recension, så utseendet på Fun Factorys produkter har utvecklats mycket sedan vi prövade denna manick. Men vi låter denna recension vara kvar, lite som referens bakåt, vad vi har prövat genom åren.
Läs en mer ingående recension! »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara