Längtans fullbordan

att älska på distans – och träffas ibland…

Dörren har knappt slagit igen bakom oss förrän alla våra kläder är på väg av oss. Ytterkläderna hamnar i en hög på golvet, sen bär jag dig hastigt in till sängkammaren, samtidigt involverad i en glupsk tungkyss. Av bara farten slår jag i väggar och möbler på vägen, men ingen av oss märker något annat än den andres andning, den andres doft, den andres ljud, smak, kropp, lust…

Inne i sängkammaren sliter vi av varandra kläderna, som hamnar lite varstans på golvet, på stolen, i sängen. Vi griper tag i varandra, hungrigt, glupskt – som utsvultna vargar äter vi upp varandra. Nakna och tätt omslingrade försöker vi förena våra kroppar så mycket som det över huvud taget är möjligt. Varje kvadratmillimeter av hud som kan beröra den andres hud gör det, och våra kyssar fortsätter alltjämt att vara våldsamt glupska. Jag biter dig i nacken, skuldrorna, öronen, slickar dig överallt, kysser dig överallt, nafsar i allt som går att nafsa i. Du stönar av vild lust, och trycker din kropp mot min. Vi rullar runt i sängen och orsakar ett härligt kaos av lakan, täcken, kuddar och kroppar.

Extasen är fullkomlig…

Jag har längtat i veckor, och nu gör jag det jag måste, hungrar efter, känner oemotståndlig lust till.
Jag letar mig ner till ditt sköte, din ljuva söta fitta som är den vackraste, läckraste, sexigaste, mest välsmakande och ljuvliga fitta jag någonsin sett och känt i hela mitt liv.
Jag låter min mun omsluta hela ditt sköte – dina inre blygdläppar, dina yttre blygdläppar, hudfliken som täcker din klitoris, och det härliga, känsliga, slätrakade området mellan blygd och lår. Jag suger in hela ditt sköte i min mun, och låter min tunga spela.
Jag gör min tunga spetsig, och låter den glida runt mellan inre och yttre blygdläppar, mellan de inre blygdläpparna, och ibland ner till din ljuva öppning, din paradisport, där jag hungrigt lapar i mig av din kärleksdryck, din älskogsnektar.
Du stönar och vrider dig av njutning, och jag känner redan att din orgasm inte är alltför långt borta. Men jag fortsätter.
Det är en ren njutning, och för mig det mest åtråvärda, att kyssa din nedre mun, din heliga källa.
Jag hittar din klitoris och låter min tungspets leka med den, spela, dansa, vibrera. Ibland gör jag min tunga bred och platt, och slickar brett över hela ditt sköte, för att strax bli spetsig igen och stimulera särskilt utvalda platser…
Du smakar så gott, så mjukt, så vilt, så varmt, att jag aldrig kan få nog.
Du är så mjuk, och ändå så stark, så intensiv.
Jag älskar dig.
Jag älskar dig så fullt ut och gränslöst.
Jag dyrkar varje kvadratmillimeter av dig.
Särskilt ditt heligaste rum, ditt Freja-altare, din kärlekskammare, din port till himmelriket.
Jag slickar, kysser, nafsar, biter, suger, lapar – tills du nästan skriker att du vill ha mig i dig. Du drar mig i håret, och jag har inget val annat än att komma upp till ditt ansikte.

I en enda stöt tränger jag djupt in i dig. Du är vidöppen, välkomnande och hungrig.
Bara några stötar, så kommer du i en oerhörd orgasm.
Du skakar, kvider, vrålar, stönar, och jag har bara att njuta av din njutning.
Dina orgasmljud är som den ljuvaste musik i mina öron, och jag skrattar njutningsfullt.

Jag stöter vidare, och du kommer snart i en till orgasm, och en till.
Jag kommer sakta närmare och närmare, och till slut känner jag de välbekanta sammandragningarna i pungen. Jag stöter långsammare och långsammare, men djupare och djupare, och exploderar slutligen i en obegriplig orgasm – jag frustar och brölar som en stor björn, och faller till slut skrattande och svettig ner över dig.

Du omfamnar mig hårt, hårt, och vi ligger nära, nära, en lång stund.
Sen älskar vi igen.
Och igen.
Och igen.
Till slut somnar vi i varandras armar.
Trötta, svettiga, förälskade.

Carl Johan Rehbinder 2001

tunnlinjeoriginal_584Tillbaka till Noveller av Calle Rehbinder »

HeartlineCirkus Eros - erotik för finsmakare