Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Vi vill göra en egen erotisk film – men hur?
linje
Fråga:
Egen erotisk film…
Jag och min tjej vill göra en sexig film tillsammans, men vi har lite problem. Vi skulle vilja montera kameran på kroppen för ”närmare” och ”intimare” bilder ”in action”! Tyvärr har vi problem att fästa vår stora videokamera på ett bra sätt på mig… Någon som har några tips eller erfarenhet att dela med sig av till oss?

Kram L & M
linje
Svar:
Tag med en kompis!

Det låter väldigt krångligt det där.
Blir det inte enklare att ta med en kompis som kan hålla i kameran?

För det första kan ni då få många fler kameravinklar – ni kan regissera varandra, och även kompisen med kameran, och få det precis som ni vill ha det.

Det kan bli både helbilder och närbilder om vartannat, och ni behöver inte anpassa er till någon konstig sele med en stor kamera sittande fast på kroppen.

Dessutom kan det ju bli lite extra krydda att ha en person till med i leken – om än enbart som iakttagande och filmande vittne.

Jag och min kära hustru har vid flera tillfällen låtit oss bli fotograferade av goda vänner medan vi älskat med varandra. Flera gånger av mycket duktiga proffsfotografer – och det har bara varit roligt och spännande. Dessutom blev det enormt fina bilder!

Jag har också själv vid många tillfällen fotograferat olika älskande par – ibland för publikt syfte, som publicering på Cirkus Eros, men oftare på uppdrag för helt privat bruk. Det brukar vara lite nervöst för de älskande först, men sen känns det hur naturligt som helst – fortare än man tror!

Och – har ni ingen kompis ni vågar fråga så kan ni ju alltid annonsera på nån kontaktsajt på nätet. Eller kontakta mig.

Funkar hur bra som helst.

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare