Solvarm fitta

Jag låg på balkongen när du kom hem. Naken. Jag tycker om att vara naken, nära människorna som passerar på trottoaren nedanför utan att veta, utan att dom ser mig. Min hy är solbränd nu, fast inte brösten såklart. Dom är fortfarande gräddigt vita efter bikiniöverdelen jag haft på mig på stranden. Jag har en vit troskant också. Det var ju därför jag låg naken när du kom.

Det luktade sol om mig, solvarm hy. När sommaren kommer blir kropparna så påtagligt fysiska. Jag är inte bara jag, jag är min kropp, mina bröst, magen, benens muskler, skinn, blod. Kött. Svullna läppar och fuktiga hudveck, med fingerspetsar som försiktigt tecknar mönster över kroppen för att framkalla en rysning.

Den heta solen finns inne i mig. Min sol har sin mittpunkt mellan benen, inuti min fittöppning, en värme som strålar ut över min klitta, en sol som värmer upp hela kroppen och får mig att känna mig febrig.

Jag smekte mig själv där på balkongen. Jag drog ut på det, njöt av att känna händerna vandra längs min kropp, långsamt. Jag smekte brösten, närmade mig bröstvårtorna som styvnade, trots värmen. Händerna gled längs magen, in mellan låren, men utan att vidröra fittan.

Jag lekte med mig själv, ville bli vidrörd men ändå inte. När fingrarna äntligen hittade rätt var jag så kåt att jag vibrerade, darrade och jag kunde inte hålla tillbaks ett högt stönande. Mina ben var särade, fingrarna i fittan, eller på klittan, eller överallt, båda händerna var våta, fittan var kladdig och ivrigt gav jag mig själv en kraftig orgasm som fick mig att kvida, trots att jag visste att människorna nedanför kunde höra mig.

Det var inte förrän jag hade hämtat mig en stund som jag såg dig stå där, i balkongdörren, med din spända kuk i luften.

 

© Alice C 2008

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline