*Pling*

Dörrklockan ringer.
Jag kikar försiktigt ut genom det lilla titthålet – det är han!
Jag låser upp och öppnar sakta dörren.
Du spärrar upp ögonen när springan blivit så pass stor så du kan se mig. Dina ögon sköljer över min nakna, vinterbleka kropp, badar mig i åtrå. Jag är nyduschad och nyrakad, och håret är fortfarande vått, jag doftar svagt av schampo. Du ser på mig, utforskar hela mig med din blick, du slickar dig runt munnen. Din blick bränner på min kropp och jag känner hur min mus börjar bli våt. Tänk att jag kan bli våt bara av att du ser på mig. Jag tycker om det, tycker om att visa mig för dig. Jag ser hur dina byxor börjar strama och jag ber dig komma in.

Knappt har dörren hunnit slå igen förrän jag sliter av dig dina byxor. Din kuk står redan, innanför dina nu alldeles för trånga boxershorts. Jag smeker och kysser dig över hela kroppen, bröstet, magen, naveln, stjärten. Drar sakta av dig dina kalsonger, och kuken sprätter fram.

Du har så vacker kuk, stor men inte för stor, tjock men inte för tjock – underbar.
Jag smeker dig sakta, vördnadsfullt. Du suckar tyst där du står, med byxorna i knävecket och kuken i stolt givakt. Smeker din härliga kuk försiktigt med fingertopparna och jag ser hur du ryser, hur du njuter. Utforskar varje millimeter, försiktigt, känner varje åder, varje pulsslag.

Jag lutar mig framåt och smakar på dig, du smakar underbart. Ger din kuk samma behandling med min tunga som med fingrarna. Du stönar av välbehag. Slickar nedifrån roten ända upp till kukens topp, leker lite med tungan på ollonet. Slickar tills hela kuken är blank av saliv. Din kuk är stor, hård och glittrande, så vacker.

Så suger jag in hela kuken i min mun. Suger i långsamma djupa drag. Älskar att suga din kuk. Varierar mellan långa djupa och snabba korta drag nu. Dina knän darrar. Suger och slickar på din härliga mandom. Suger djupt, långt ner i halsen och hela din kuk försvinner in i mitt gap. Låter den stanna där ett kort tag, vet hur mycket du, och jag, tycker om det.

Jag reser mig upp och leder dig in i sovrummet. Lägger mig på rygg i sängen med benen isär och ber dig att slicka mig. Du kysser mig långsamt från stortån, vidare upp över vaden, knäet, insidan av låret. Du slickar retsamt runt min fitta, noga med att inte nudda någon av de känsligaste delarna. Du retar mig till vansinne, jag ber dig att slicka min fitta, min fitta som redan är våt och hungrig. Du drar tungan sedan med långa drag över min mus. Jag särar mer på benen för att du ska komma åt bättre. Jag känner hur du försiktigt låter ett finger glida in i mig, så skönt. Du pullar och slickar mig som om du inte hade fått fitta på tio år. Du slickar och suger så underbart, nafsar försiktigt på klitoris. Spelar med tungan runt, på och i min brinnande kärleksgrotta.

Jag känner den komma, ilande längs ryggraden, brännande i fittan. Spänner hela kroppen, du måste hålla fast mig så du kan komma åt att äta av mig, lapa mina kärlekssafter. Det svartnar för ögonen och min kropp skakar kraftigt, riktigt vibrerar av dagens första orgasm – som aldrig tycks ta slut.
Jag skriker och snyftar ut min njutning i en älskogssymfoni.

Du har slutat slicka mig och kommer sakta krypande upp mot mig, kysser varje millimeter på vägen. Vi förenas i en lång, sugande kyss. En tornado av tungor virvlande runt varandra. Så tränger du in i mig, bestämt men ändå mjukt, tills din kuk fyller mig. Varje millimeter av din kuk befinner sig djupt inne i mig, och jag älskar det. Du tar mig mjukt, nära. Vi smälter samman till ett, en varelse, en kropp. Vi är ett. Vi älskar med total hängivelse, inget kan störa oss. Det finns bara vi i hela världen, du och jag. Du i mig, din kuk djupt inuti mig. Du stöter hårt, djupt i mig. Jag stönar, närmar mig orgasm. Hör på din andning att du också snart är där…

Så kommer vi båda, exploderar tillsammans. Du sprutar din heta härliga säd djupt inne i mig och min fitta tar sugande emot den. Vi faller sedan båda trötta, utmattade och lyckliga ihop, du i min famn, jag i din.

Jag älskar dig!

 

Linda L.

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline