Tidningar, tidskrifter, böcker, förlag

sidotoppbanner länksidor
Länkar här främst till företag som genererar tryckta media – för bokförlag, periodiska tidskrifter, tidningar m.m., som alla har en tydligt sexpositiv grundinställning.

Heartline
Clean Sheets Erotica Magazine
Clean Sheets är en amerikansk webtidskrift med massor av intressanta artiklar, gallerier och mycket annat sevärt/läsvärt. Medlem i Sex Education Web Circle.
smapunktlinje_584
CUPIDO
Den norska erotiska tidskriften Cupidos hem på nätet. Tidskriften Cupido är en av de viktigaste anledningarna till att Cirkus Eros över huvud taget existerar, eftersom det var just den svenska utgåvan av Cupido som fick igång mig att skriva erotiska noveller i början av 1990-talet. De har köpt många noveller genom åren, en drös bilder, de har publicerat artiklar om våra kurser, och mer därtill.
smapunktlinje_584
TASCHEN Books
Ett bokförlag som har mängder av fantastiska böcker till låga priser, om foto, konst, arkitektur – och erotica. Tag gärna en titt på sidan för ”Sexy books”.
smapunktlinje_584
Vertigo Förlag
Carl-Michael Edenborg är författare, idéhistoriker och förläggare av subversiv litteratur – en pervers dåre helt i min smak, därtill en lysande stilist. Vertigo har ett rejält sortiment av klassisk erotisk litteratur i sin utgivning.
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare