Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Har du några bra onanitips?
linje
Fråga:
Har du något bra onani tips för killar? … Så att det känns som en fitta…?

runkandeman
linje
Svar:
Ja, det som mest känns som en fitta är ju just en fitta – men om man nu inte har tillgång till en sådan så får man väl göra så gott man kan… 🙂

Det finns en mängd saker du kan göra för att förhöja njutningen när du onanerar. För det första kan du använda mycket olja. Det behöver inte vara någon fin massageolja – det räcker med olivolja från köket. Eller mandelolja, sesamolja eller vadhelst du tycker verkar mysigt. Du kan t.o.m. köpa en liten flaska olivolja som du kan ha vid sängen, så att du alltid är redo.

När du har värmt upp oljan i händerna – ha MYCKET olja – så kan du smörja in hela kuken, massera och smeka, men också runt kuken. Pungen, ljumskarna, låren, och även perineum – området mellan pung och anus. Massera gärna din kuk som om du masserade vilken annan kroppsdel som helst, för att därmed få en sensation du kanske inte är van vid.

En bra sak är att dra ut på njutningen så länge som möjligt. Ha först som mål att kunna runka i minst en halvtimme utan att ejakulera. När du då till slut kommer till orgasm, så har du laddat upp så mycket sexuell energi att din orgasm kommer att bli mycket, mycket starkare än om du skyndar dig på. Konsten är att hela tiden ”surfa på vågen”, att hela tiden hålla sig nära orgasm, men med hjälp av andning och avslappning hålla orgasmen framför dig.

Och när du väl närmar dig tröskeln, den övergången då det inte finns någon återvändo – för att förhöja orgasmens njutning tiofalt, tjugofalt, ska du sakta ner takten ordentligt. Inte öka takten, som så många brukar göra (både när de runkar och knullar). Sakta ner, så känner du orgasmen komma som en långsam våg som sköljer över dig, inte bara som en snabb stöt och kort sprut. Detta kan verkligen vara väl värt att träna på.

Utöver detta finns det förstås en mängd leksaker att pröva, som t.ex. Miss Softie och många andra kul njutningsförhöjare. Lek, upptäck och njut!

Läs gärna min ”runkskola”, med mer tips och råd!

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare