En läraktig elev

Min lektion hade inte börjat än, så jag var ensam i rummet. Det var alldeles tyst och lugnt. Jag tog fram böckerna och slog upp en ren sida i mitt anteckningsblock. Förstrött började jag tugga på pennans topp, och suckade tungt. Ämnet som skulle behandlas under denna svenskalektion var poesi, inte något för mig, och betyget svajade oroväckande från icke godkänt till godkänt. För närvarande på det förstnämnda och det upprörde mina föräldrar enormt. Jag hade av min lärare fått i uppdrag att skriva en uppsats om en valfri poet ~ detta för att rädda mitt betyg ~ och det hade redan tagit stopp. Hopplösheten vällde över mig och en glänsande våt tår droppade ned på mitt anteckningsblock. I samma ögonblick öppnades dörren och hjorden av skrattande, skrikande ungdomar vällde in. Snabbt torkade jag tårarna och satte mig rak i stolen.

********

När jag höll upp dörren för ungdomarna såg jag henne vid sin plats med huvudet sorgset hängande. Hjärtat blev tungt av hennes bedrövade uppsyn. Det ljuvligt glänsande håret i en obestämd mahognybrun nyans draperade hennes axlar på ett nästan sensuellt vis, och jag var tvungen att skaka tankarna av mig. Visst var hon vacker, vacker på ett lite mognare sätt än de andra, som mest yrde omkring som små snöflingor i vinden. Denna flicka var förunderligt medveten och betänksam. Ville hon bara, skulle hon gå längre än de flesta.

Men att hon var vacker och förunderlig gjorde henne inte till lovlig, för hon var en elev. Min elev.

********

Han hade bett oss att fortsätta med våra arbeten om poesi under medeltiden, vilket inte gällde mig. Jag hade valt Stagnelius, men ändrat mig för säkert tredje gången. Det kändes viktigt att det var någon jag tyckte om att läsa eftersom en stor del av mitt betyg hängde på detta. En suck undslapp mig, och jag grep åter pennan och började rita små nakna figurer i kanten. Ett par bröst, ett par läppar.

Så lyfte jag huvudet och såg på min lärare som stod vid Jennys bänk. Hon frågade något och pekade i sin bok. Han nickade och böjde sig framåt. När jag såg hans muskulösa bak under de svarta stramande jeansen blev jag nästan torr i munnen. Han rätade på sig och drog händerna genom håret med ett litet småleende. Han var så enormt attraktiv trots sitt yrke, för lärare brukade i regel vara gamla gubbar med ”Cologne du svettdoft”. Inte någon tendens till det här, för den här mannen kunde driva vilken sansad kvinna som helst i säng. Blygt vek jag med blicken, men min hand som ritat vad jag tänkt, hade utan min medvetna tanke ritat en väldigt naken man.

Plötsligt dök han upp vid min sida. För sent upptäckte jag att han ogenerat såg på mina teckningar av bröst, läppar och bilderna av den nakne man som blott kunde likna en; honom själv. Jag vände på papperet innan han skulle yttra sig. Det gjorde han ändå.

”En riktig talang, minsann… Varför inte studera konst, Amanda? Du borde verkligen ta vara på dina talanger.”

Leendet böjde sig i en liten menande båge, och glimten i ögat kunde inte dödas om än man släckte ljuset.

Jag rodnade av skam och frågade om jag fick gå till biblioteket för att hitta en poet jag kunde använda i mitt specialarbete, och han lade handen hastigt på min axel när han gav sitt bifall. Den heta brännande känslan där hans hand låg skickade små signaler till min maggrop. Små stötar som strömmade vidare nedåt. Efter en kort sekund av ögonkontakt flydde jag till det lilla biblioteket i andra änden av byggnaden. Hade någon märkt mina känslor?

********

Hennes närvaro kändes i hela min kropp, fick mig att pirra som en hormonstinn tonåring. Besynnerligt, då hon faktiskt var åtminstone 15 år yngre. Inte omyndig, men ändå. Inte ett lovligt byte för en lärare.

Jag orkade tygla mig i tjugo räknade minuter innan jag uppsökte hennes bänk. Kunde andas hennes ljuvliga doft och se tyget följa hennes gestalt. Och se vad hon ritat. Mitt hjärta stannade då jag såg de vackra bröst, ljuvliga läppar hennes lilla hand åstadkommit. Glädjen rusade som en vildsint kalv genom mina lemmar då jag såg bilderna av mig själv i naket tillstånd. Och vilket tillstånd! Jag kunde inte hålla inne mina ord, även om det var min plikt att ignorera dem… eller bannlysa dem. Vad som helst var nog bättre än att lägga handen på hennes axel. Vad som helst var bättre än att känna lust. Jag glömde i den sekunden våra kroppar möttes i en aldrig så liten beröring, glömde alldeles varför jag blev lärare och inte skomakare.

********

Lektionen hade slutat och jag satt kvar i biblioteket. I min hand fanns Dan Anderssons samlade verk. Han var den poet jag skulle välja, beslutade jag och hörde knappt hur ljuden från korridoren ändrades från glam till tigande tystnad. Så gick minuterna och sida efter sida avverkades under mina nyfikna, beundrande ögon. Plötsligt slocknade ljuset. Mitt bestörta utrop hejdade gestalten i dörren och fick denne att stanna till.

”Är det någon kvar här?”

”Det är bara jag, Amanda. Tänd igen, eller måste jag gå?”

Tystnaden bredde ut sig. Så tändes ljuset och jag såg att det var min lärare. Hjärtat slog ett par slag i onormal hastighet, och jag fick ett par eggande idéer om honom och mig. Nakna.

”Amanda…”

Han kom emot mig, och magen drog ihop sig av lust. Å, Gud, låt honom ta mig, spelar ingen roll hur och när..

”Varför är du kvar här? Väntar du på någon?”

Frågan krävde ett svar, och jag gav det innan jag ens hade tänkt klart min innersta önskan.

”Ja, dig.”

Han stelnade till, och min blick gled över hans gestalt. Hans lårmuskler spändes, och utbuktningen vid hans gylf rörde sig lite och gjorde att vecken vid hans ljumskar ändrade form. Jag fick svårt att svälja, och var tvungen att slita blicken från punkten där hans ben mötte torson.

Den blåvitrutiga skjortan han hade på sig över det vita linnet som stack fram i öppningen vid kragen syntes vara av ett lite mjukare material, lite glänsande. Nu slog det mig att han var tyst.

”Förlåt, herregud, förlåt mig! Så pinsamt!”

Men han var tyst. Tigande rörde han sig lite mer mot mig, och fönstret bakom mig gjorde att några av de sista soltimmarnas strålar lyste upp hans ansikte på ett övernaturligt vis. Han såg ut som en påklädd grekiskt staty som ensam ägnats all gudomlig skönhet.

”Väntade du på mig?”

Men han tillät mig inte att svara, utan stannade tätt intill mig där jag satt uppflugen på fönsterblecket av marmor. Bara det gjorde att jag hade svårt att svara, för hans händer låg väldigt nära mitt ben.

”Det var inte meningen att säga så, men jag…”

Någonting gjorde att jag ville möjliggöra idéerna om honom i sängen med mig, det hade lockat mig oerhört de sista minuterna, under hela lektionen både i hans närhet och frånvaro.

”Ja.”

Mina trosor under den vinröda klänningen var våta och hjärtat slog hårt.

”Du gör det svårt för mig, Amanda, för jag vill ha dig.”

Han såg djupt in i mina ögon och upprepade med en intensitet som sände rysningar efter min ryggrad;

”Jag vill ha dig, och du är min elev. Om någonting händer, kommer det att få ruskigt stora problem för oss båda, mest mig.”

Hans händer darrade nära mina ben, och jag kände i hela min kropp att jag ville känna honom nära mig på alla sätt. Jag skulle inte ångra mig. Jag sökte hans blick, ljuvligt grå med gula stänk i, och nu höljda i mörkt begär. Tyst nickade jag och sänkte mitt huvud mot hans, hungrande. Hans händer lyftes och grep om min rygg, drog mig ned från bläcket, och hettan mellan oss ökade bara när våra läppar möttes i en glödande kyss. Erotiken var som en levande varelse mellan oss, snärjde våra kroppar och fick dem att gnida sig mot varandra, fantisera och längta.

På något vis tog vi oss ut ur skolan, och detta med ett anständigt avstånd mellan oss, även om mina trosor var så våta att jag tyckte att det borde lämna avslöjande spår efter mig. Hans enorma manlighet försvårade hans rörelser lite, och blicken i hans ögon gjorde att jag ville lägga mig över en bänk och låta honom ta mig.

Vi hoppade in i hans bil och han backade klumpigt ut från parkeringen och försatte oss nästan i livsfara i den ivriga trafiken.

”Fan! Jag håller på att explodera och vill egentligen stanna bilen här och nu och…”

********

När hon sade att hon väntat på mig, och dessutom senare bekräftade det, ville jag lägga upp henne på en bänk och smaka av hela hennes kropp. Känna hennes mjukhet och värme under mina händer. Aldrig hade jag kysst en så ivrig flicka, men jag var säker på hennes oskuld. Det skulle förvånat mig väldigt om hon varit med någon tidigare, för hon verkade så ren.

Jag måste erkänna att jag gick in i biblioteket enbart för att se om hon var kvar. Hade hon inte varit det hade jag nog raggat upp någon, gift eller ogift och tömt mig i dem bara för att bli fri plågan av att se hennes stjärt när hon går, eller fantisera om henne i olika situationer.

Ibland lät jag fönstret stå öppet för att se hennes bröstvårtor reagera på kylan. Så skulle det äntligen ske, det jag längtat efter i månader.

********

Under den tre kilometer långa färden fram till hans hus slog mitt hjärta ojämnt av nyfiken rädsla och förväntan. Jag kan inte förneka att jag lade min jacka i knäet för att jag skulle kunna röra mig själv och när jag smygande onanerade såg jag hans heta blickar i ögonvrån. Med min blick fäst vid hans händer på ratten, hans mun och skrev vällde orgasmen över mig och fick mig att häftigt flämta, trots att jag försökte hålla igen. Han mumlade något ohörbart och svängde av på en liten enskild väg, endast någon kilometer från huset. Bilen stannades och han tände lampan i taket för att kunna se mitt ansikte. Mina läppar var åtskilda och andningen tung. Lusten hade inte lagt sig riktigt än, än fast orgasmen varit häftig. Det var det okända i situationen som gjorde att min låga glödde, att skötet värkte och bröstvårtorna var hårt knoppade.

Han betraktade mig en stund och lutade sig fram för att ge mig en kyss. Läpparna var mjuka men krävande, och tungan lirkade upp mina läppar och utkämpade en jämn kamp med min. Så kände jag hans hand på mitt lår och öppnade ögonen. Hans ögon var redan öppnade och på mycket nära håll såg vi varje skiftning i den andres blick.

”Vänta,” viskade jag mot hans läppar och drog sätet bakåt så att det skulle bli mer plats åt oss. Han avbröt sig ovilligt och hjälpte mig att fälla ned sätets ryggstöd, och åstadkom därmed en provisorisk säng.

Min sexige lärare kom över till min plats, kysste mig ännu en gång och tog sedan av sig skjortan så jag såg hans fantastiska bara hud. Det vita linnet stod i kontrast till hans solbrända axlar och lampans svaga sken gjorde att skuggor framkom tydligt. Han log lite åt min beundrande min och lirkade ned sig i utrymmet framför mig, där jag halvlåg i passagerarsätet. Nu kände jag mig väldigt naken, trots den hellånga klänningen och jackan över knäet.

Försiktigt, medveten om min krampartade rädsla och lust, avlägsnade han jackan ur min famn och lade den på förarsidan. Så slöt jag ögonen och väntade. Vad skulle hända? Hans mjuka händer försvann under min kjol och vandrade försiktigt upp över mina ben. Så nådde de låren och i utsökt försiktighet nådde de trosorna som var så våta att jag skämdes. Generat halvsatte jag mig upp och mötte hans blick. Han log och viskade lugnande ord, och jag lade mig ned igen. Tyst och ömt lirkade han av mig dem och vek upp min klänning, så att han hade full insyn i mitt heligaste. Så kände jag ett par varsamma fingrar leka med mina kronblad, och flämtade till av känslan. Den varma andedräkten vandrade uppför mitt lår, och tungan som övertog fingrarnas arbete var betydligt skickligare, och magen drog ihop sig.

Den heta ålen försvann i mig, smekte och krävde, och inte långt därefter började jag stöta med höfterna och tiggde om mer. Det fattades något, jag ville ha något hårt och genuint manligt. Desperat kvidande lade jag upp mina ben över hans axlar och tryckte mitt sköte mot hans ansikte. De starka händer som lades runt mina höfter bar upp mig och tungan i mig lirkade och eggade, slickade som över en isglass, rytmiskt och noggrant över den lilla knoppen som svullen putade ut och pulserade. Han åt mig som en utsökt maträtt, och flämtande och skälvande smekte jag mina mogna bröst.

********

När hon satte sig i bilen ville jag bryta ned henne, slita av henne trosorna och begrava mig i hennes våta trånga grotta, höra henne skrika av smärta och lust och slå mig in djupt i henne. Men jag var tvungen att ta det varligt om jag ville behålla jobbet. Knulla på riktigt får jag göra med någon annan, henne måste jag älska med. Hon smekte sig själv, och jag vet inte hur jag orkade hålla ordning på bilen när hon skälvande drog efter andan och lät sig komma. Brösten höjdes och sänktes och frestade mig, nästan medvetet omedvetet.

Hennes blick på min kropp var lysten, och det gladde mig, för jag vill vara skön att se. Hon var verkligen vacker, och jag längtade som ett djur efter att få ta av trosorna för att se hennes våta sköte, se om hon var rakad eller ej.

Glänsande mjukt hår krönte hennes venusberg, och hon var härligt flickaktigt len kring öppningen, öppningen som savade likt björkarna på våren och rosa, svullen och pulserande väntade på mig.

********

Han avbröt sig och knuffade ned mina höfter i sätet, knäppte upp de svarta jeansen och blicken var mörk som stjärnfri natthimmel. Så drog han efter andan och tog av sig dem, lät mig syna mer av hans manliga kropp. Han var uppenbarligen utan kalsonger, för när jeansen var borta kom hans ryckande lem fram för att se vem som skulle besökas. Hans rakade pung drog ihop sig i rytmiska rörelser, och man kunde se hur han ville tömma sig i mig. Manligheten var överväldigande och jag började långsamt knäppa upp min klännings knappar, en i taget. Tyst lät jag även den vita bh:n falla, och tigande såg vi på varandra, insöp de eggande könslukter som låg som en dimma i den trånga bilen.

Jag lade mig ned, och han var snar på att följa efter. Kyssarna vandrade från pannan över halsen, nyckelbenen och slutligen brösten. Jag slöt ögonen och njöt behandlingen från hans mjuka läppar och våta, heta tunga. Mina händer gick på upptäcktsfärd över hans starka ryggmuskler och hårda bak. Att en lärare kunde vara så underbar att ta i!

Efter en stunds tvekan grep jag hans lem, och han stönade tungt. Oerfaren lät jag handen smeka, trycka och undersöka, runkade honom löst och hårt, tills han grep min hand och tryckte ned mig i sätet.

”Får jag komma in i dig? Är det för tidigt?”

Blicken var bedjande och svart, och jag kunde känna någonting vått droppa ned på min mage. Mitt underliv hettade och vätan rann efter låret, tiggde om att få en lem i sig.

”Ta mig.”

I oändlig försiktighet tryckte han sitt svullna ollon mot mig, grävde sig in en liten bit i taget. Trots det rann mina tårar av smärta, och när han slutligen var inne var längtan borta helt. Lidande tog jag emot honom, och han sammanbitna min fick mig att förstå att allt gick för långsamt för honom. Med hans allt häftigare rörelser ökade min smärta och när han kom skrek jag av gråt.

Tyst och inåtvänd skälvde jag när han drog sig ur och kysste mig.

”Förlåt mig, det var inte meningen att göra dig illa. Det blir bättre efter ett par gånger, och sen blir det skönt.”

Lukten av svett och kön fick det att vändas i magen på mig, och naken och blödande hoppade jag ur bilen. Det kändes som om han använt en kniv i mig, och smärtan var överväldigande. Han lät mig vara en stund, för att gråta ut. Det var genant att han märkte min smärta, det var genant att känna smärta.

Inte skulle det vara så här? Skogen omkring mig rörde sig lite i den ljumma vinden, och jag kunde höra vatten i närheten. Kanske havet, men jag orkade inte bry mig. Bildörren slog igen och han sjönk ned intill mig där jag satt på den fläckvis belysta skogsvägen. Några av solens strålar nådde honom, och hans hår fick en gyllene kant. Blicken i hans ögon tröstade mig, och försiktigt lade han sina starka armar om mig och ledde mig till bilen.

Efter en stund körde han mig hem till sig för att jag skulle få tvätta av mig och ta ett dagen-efterpiller, som tydligen skulle ta bort eventuella foster. Hur det kom sig att han hade dem i sitt skåp hemma, ville jag inte veta.

När vi kom fram var han ångerfull och öm mot mig, vilket fick mig att slappna av lite. Smärtan hade lagt sig och efter ett par piller av olika slag mådde jag bättre. När jag stod i duschen tänkte jag på hur vacker han var att se, och hur skönt det hade varit innan han trängde in i mig.

Jag var inte längre oskuld. Tanken gjorde mig upprymd, och jag smekte mig själv lite. Duschstrålarna rann över min rygg och ned mellan mina skinkor, och snart lät jag dem leta sig till mitt underliv, vilket gjorde att magen drog ihop sig och skötet började dunka av lust. Ljudet av någon som kom in i rummet fick mig att känna mig sexig, så när skuggan som föll på draperiet kom närmare, särade jag benen lite och drog ifrån skyddet mellan oss. Han stod blickstilla, nonchalant lutad mot tvättstället. Hans hår var vått och krusat i nacken, och skuggan över hans haka tydde på att han inte hunnit raka sig. Min glänsande kropp, blottad och inbjudande, fick hans träningsbyxor att avslöja känslorna som stred i honom. Tyst betraktade vi varandra, med intresse. Hans blick föll omedelbart på mina bröst, mogna och rundade i en form som många kvinnor avundades mig. Bröstvårtorna var redan styva, och rosa och pockande eggade de honom oändligt. Jag lät ett par fingrar vandra över min mage och leta sig in i de bruna lockarna, och min heta blick var fäst i hans.

”Vill du verkligen prova så snart, Amanda?”

Jag nickade bara, och stängde av duschen. Våt klev jag fram till honom, lade händerna över hans nakna bröst och kände hjärtat slå kraftigt. Ett av mina slanka brunbrända ben trängde sig in mellan hans, så att jag kunde stimulera hans stånd, och han pressade sig närmare mig. Kvickt svepte han en handduk om mig, och lyfte upp mig i sin famn. Snart låg jag på dubbelsängen och lekte med mina bröst, medan han klädde av sig. Hans lem ryckte och ett leende spred sig över mina läppar när jag satte mig upp och tog hans lem i min mun. Tungan gled in i skåran och han flämtade tungt och vek sig dubbel.

Jag knuffade ned honom på sängen och tände den lilla lampan så att jag skulle få se alla miner han gjorde när jag sög av honom. Slickande lät jag rita våta streck längs hans skaft, men undvek hans ollon, där droppar börjat tränga fram. Då sög jag upp dem, och runkade lite med handen. Höfterna började röra sig, och han grep tag i mig och ställde mig på knä över hans mage. Förväntansfull svankade jag och visade hela mitt kön för honom, och mina bröst strök försiktigt mot hans mage. När jag återtog sugningen letade han sig fram, lade mig tillrätta över sitt ansikte och lät tungan arbeta min våta slida. Den sköt in i mig, slickade min sav och sög mina blygdläppar tills jag vände mig om satte mig på hans mage, ansikte mot ansikte. Jag var så våt att det blev fuktigt där jag satt.

Han vände sig bort och tog fram en kondom ur byrålådan. I en rörelse öppnade han den, och tillsammans trädde vi på den på hans explosiva, enorma stånd. Så grep han mina höfter och tryckte sitt ollon mot min öppning. Jag nickade och med blickarna fästade intensivt i varandra, började jag försiktigt föra in honom, utan att möta motstånd. Det var en ljuv lättnad som spred sig i mig, och försiktigt började jag röra mig. Mina muskler kring hans lem spändes hårt och jag lade mig ned över hans massiva bröstkorg, tog stöd mot hans axlar och drev honom häftigt djupt i mig. Han stötte och flämtade, närmare och närmare gränsen. Kanten av hans blygdben masserade min klitoris och orgasmen var nära. Han grep tag i mina ben och flyttade dem längre fram, så att han kunde pressa sig ännu djupare in i min heta grotta, och kvidande svartnade de för mina ögon och orgasmen vällde över mig i heta vågor. För varje andetag kramade mina muskler hårt om hans kuk, och med en lång suck tömde han sig. I en skälvande massa, så omslingrad att vi hade kunnat vara en, låg vi och kysstes.

”Du är den bästa läraren jag någonsin träffat…” viskade jag och strök honom över kinden.

********

Från början hade hon varit en vacker flicka som jag dels var fascinerad av, dels gjorde min nätter till erotiska filmer som även en munk skulle gå igång på. När hon givit sig till mig, kände jag mig som hennes beskyddare och älskare och så brukade det inte vara. Jag undrade vad som hänt. Jag brukade i vanliga fall bara knulla damerna och sen….

Så lång tid var det inte kvar till hennes examen. Då kunde jag lätt dumpa henne som om ingenting särskilt hade hänt, kanske på ett fint sätt så hon inte anmälde mig i efterhand. Men Gud, jag ville inte göra mig av med henne! Inte hennes skratt, inte hennes tårar.. Inte hennes ljuvliga värme, rosa bröstvårtor och våta tunga…

Kallas det kärlek?

 

© Amanda 2001

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline