Cillas fredagskväll

Cilla hade förberett sig noga noga, och när hon sa hejdå till sina barn vid fyratiden på fredag eftermiddag låg hela helgen ograverad av ansvar framför henne. De sista leksakerna var undanplockade i samma ögonblick som barnens morföräldrar kört ut från gården, och huset var sådär lagom rent.

Med en suck av lättnad – och förväntan – stängde Cilla dörren bakom sig. Nu var det tyst i huset, och i badrummet väntade badkaret som redan var fyllt med hett vatten och härligt doftande badskum.

Om två timmar skulle Martin komma. Han hade lovat en överraskning till ikväll, och Cilla anade nog vad det handlade om. De hade ju pratat om det förut, efteråt, när de legat och gosat i sängen. När kåtheten och lusten gradvis kom tillbaka efter en stunds vila. Att Cilla ville veta. Veta hur det skulle vara om en annan man gjorde dem sällskap.

Egentligen visste hon inte om det var fantasin som just fantasi som var upphetsande, eller om hon faktiskt, på riktigt, skulle vilja att det hände. Men hon hade ju tänkt på det. Också när hon var ensam. Martin hade inte verkat svartsjuk när hon berättade om sina fantasier, men det kunde ju förstås bero på att hon inte berättade allting.

Han visste att hon var nyfiken på en andra man. Att hon ville veta hur det kändes att älska med två män samtidigt.

Men Cilla hade redan, i sina fantasier, låtit scenariot utvecklas längre och bli ganska detaljerat. Nu, när hon drog av sig kläderna och sträckte lustfyllt på sig innan hon sjönk ner i det heta badet, lät hon tankarna vandra. Det heta vattnet omfamnade henne, och med bara näsan över vattenytan och med ögonen slutna försvann Cilla in i sin fantasi.

Martin var med. Naturligtvis. Och hans bästa vän, Johan. Martin visste inte att det var Johan som Cilla tänkte på. Att Johan gjorde henne kåt. Att Cilla hade tittat på Johan den där gången då alla killarna hade badat nakna mitt i natten på Mias och Pelles fest. Och att det hade gjort henne alldeles fuktig när hon såg hans kuk.

Ibland tänkte hon på Johan när hon älskade med Martin. Undrade hur han smakade.

Cilla rös till. Hon tvålade in sig så gott det gick i det trånga badkaret och sjönk sen ner igen.

Det var Martin som hade sagt nåt först. Frågat, lite generat, om Cilla var tänd på tjejer. Om hon skulle kunna tänka sig att älska med en kvinna.

Trekanten. Vilken typiskt manlig fantasi, hade hon tänkt.

Men samtidigt var det ju inget som hon inte hade tänkt själv. Fast kanske inte just så. Som en möjlighet. Snarare som en liten förbjuden fantasi som hon kunde hänge sig åt när hon kände sig sådär lite extra kåt.

Hon hade tänkt på hur det skulle ha varit att älska med Mikaela, som brukade sitta barnvakt. Som var nitton år och hade alldeles underbart fasta bröst under jeansjackan och tröjan. Och mörka ögon som hela tiden tycktes dröja lite för länge när de såg på henne.

Hon hade undrat hur det skulle kännas att smeka en annan kvinnas bröst. Hur det skulle vara att få kyssa en annan kvinna, inte bara för skojs skull, som en lek, utan på riktigt. För att få känna upphetsningen. För att få känna hur skötet brann av kåthet för en annan kvinnas skull.

Men Martin hade inte anat. Och hon hade inget sagt. Fnyst lite, skämtat bort det och gjort en poäng av att han var så klichéartad.

Men sen var det den andra möjligheten. Att det var en man istället för en kvinna.

Den tanken tände Cilla mer. Hon hade sagt det på skämt först. Fnissat lite. Men sen, samma natt, när hon stod på alla fyra i sin säng och Martin trängde in i henne bakifrån, hade han lutat sig över hennes rygg och viskat det i hennes öra. Tänk om. Tänk om det var hans kuk nu som knullade dig. Tänk om det var Anders, eller Micke, eller han som alltid tittar så jävla mycket på dina bröst när vi är och handlar i servicebutiken. Tänk om.

Hans ord hade gjort henne stenkåt och den natten hade hon kommit flera gånger. När Martin till slut kom i henne hade hon redan bestämt sig, och i tanken var det Johan som sprutade sin heta, kladdiga sperma i hennes kåta fitta.

Nu började badskummet försvinna och Cilla såg att hennes bröstvårtor stod styva i det varma vattnet. Det pirrade i magen av förväntan. Hon lät två fingrar glida ner över magen och ner mot skötet. Även om överraskningen var något helt annat. Även då skulle kvällen och natten bli skön. Det visste hon redan.

Hon hade aldrig sagt något till Johan. Inte ens på fester, när de båda druckit tillräckligt mycket för att kunna skylla ifrån sig på alkoholens skadeverkningar, hade hon sagt något. Men hon hade sett och tänkt. Och mer än en gång hade hon känt hur hans närvaro gjort henne alldeles knäsvag. En fysisk reaktion. Inte en känslomässig. Hon var inte förälskad i honom. Det var ju Martin hon älskade. Men kåt.

En gång hade han mött hennes blick tvärs över rummet och den gången hade hon trott sig se hur bulan i hans byxor hade växt sig större. Hur han också blev kåt, på henne. Men han hade rest sig upp hastigt och gått hem strax efter.

Cilla hade stannat kvar och smitit in på toaletten. Låst om sig och smekt sig själv till en snabb och frustrerad orgasm. Ljudlös, med ena handen inne under troslinningen.

Nu, när Martin och Cilla älskade med varandra, var det inte alls ovanligt att de lekte med tanken på att Martin var en annan man. Att hon blev överraskad av en främling. Eller av någon de kände. Någon på hennes jobb. Att hon följde med en kollega in på ett tomt kontor och gjorde det liggande på skrivbordet.

Martin tände också på Cillas fantasi. Trodde kanske att det var hans påhitt, att det var han som kommit med idén.

Men Cilla visste ju. Visste att det var hon som blev kåtast av det. Av tanken på att få älska med en annan man samtidigt.

Hon suckade djupt och fyllde på badkaret med lite hett vatten. En liten stund till bara. Så skönt att ligga omgiven av hettan och känna hur huden spände kring brösten.

Hon visste nästan hur det skulle vara. Att få ta Martins kuk i sin mun och suga på den, slicka på den, samtidigt som Johan trängde in i henne bakifrån. Hur det skulle vara att känna sig uppfylld av en annan man samtidigt som hon sög av Martin. Att få svälja hans sperma samtidigt som Johan sprutade i hennes fitta.

Cilla kände med handen mellan sina ben och märkte att blygdläpparna var lite svullna. Det var väldigt upphetsande att se genom det skumtäckta vattnet hur fingrarna gled ljudlöst och motståndslöst upp och ner i springan.

Hon smekte sig själv försiktigt och mjukt. Ville inte komma. Bara nästan. Ville fortsätta känna upphetsningen som låg som en mjuk, mysig värme i hennes mage.

Efter en stund började vattnet kännas för kallt. Cilla reste sig upp ur vattnet och torkade sig. Just idag hade hon bestämt sig för att ha sin morgonrock av siden på sig tills det var dags att klä om för kvällen. Just efter ett bad var känslan av svalt, fjädermjukt siden mot kroppen nästan mer än hon klarade av. Just idag var det precis så som hon ville känna sig. På gränsen.

Cilla såg på sig själv i spegeln. Det kändes väldigt förbjudet och upphetsande att stå halvt avklädd framför spegeln. Morgonrocken hängde över hennes axlar och täckte halva brösten och mellan benen såg hon hur blygdläpparna öppnade sig. Cilla rös till när tyget gled över bröstvårtorna och det gick en rysning genom hennes ben när hon såg hur styva de var.

Kallt. Men inte bara det. Hon var kåt nu.

Om bara han kunde komma snart. Om bara.

Cilla tänkte på Johan. På Johans hårda, styva kuk. På Johan som låg mellan hennes ben och slickade henne på insidan av låren. På Johan som försiktigt lät sin tunga glida över hennes fitta.

Hon rös till och lät morgonrocken falla till golvet.

*

Nu var det dags. För ovanlighetens skull ringde han på dörren. Vanligtvis brukade han bara öppna och gå in. De kände ju varandra vid det här laget. Kom och gick som de ville utan att känna kraven eller tvånget.

Men ringsignalen signalerade kanske också något annat. Att han inte kom ensam? Cilla skyndade sig genom huset.

Under de snabba sekunder som hann gå innan Cilla kom fram till ytterdörren hann det gå många ansikten och namn genom hennes tankar. Micke. Sanna. Anders. Pär. Mikaela. Kanske hade han övertalat Mikaela att följa med. Nu när hon ändå var ledig från barnvaktandet. Mikaela.

Cilla hoppades att den svarta klänningen skulle vara mörk nog för att dölja hur våt hon var. Några trosor hade hon inte tagit på sig.

När hon öppnade dörren och såg Johan stå nervöst skyfflande med fötterna ett halvt steg bakom Martin var det som om luften gick ur henne. Med ens blev det allvar.

– Hej älskling, sa Martin och kramade om henne.

Cilla kände hur han lät handen vila ovanligt länge på hennes stjärt.

– Hej sötnos. Och hej Johan, sa hon.

Johan sa inget men log stort och tog fram en vinflaska som han haft gömd bakom ryggen. Det satt en röd sidenrosett kring flaskan och Cilla kände direkt igen vinet som ett sådant som man köpte om man verkligen ville göra rätt för sig.

Hon kramade om honom. För första gången. Det kändes bara logiskt och rätt den här kvällen. En vänskaplig kram. Men hon hann känna hans kuk mot sin mage. Han hade tunna byxor på sig och mot hennes klänningstyg kände hon att han fick stånd.

Cilla tog ett steg tillbaka och log mot honom. Hård. Styv. Mot hennes mage. Alldeles nära. Nära henne.

– Tack. Det blir perfekt att ha efter maten.

I hallen blev det några minuters kontrollerad förvirring när Martin och Johan skulle ha hängare åt sina ytterkläder men snart hade Cilla föst in dem i vardagsrummet med varsitt glas vin. Det skulle inte krävas mycket förberedelser innan maten var färdig. Spela husmor låg inte för henne, och det mesta av maten hade hon köpt färdigt på ett välrenommerat värdshus någon mil bort.

Bara att värma. Och göra sås.

Martin hade erbjudit sig att hjälpa till, men efter någon minut eller så hade han smugit upp bakom henne där hon stod och rörde i såskastrullen och tryckt sig mot hennes stjärt.

Hon kände att han var hård. Hans kuk la sig tillrätta mellan hennes stjärthalvor, och genom de två tunna lager av tyg som skiljde dem åt kunde hon känna hur det pulserade i den.

Hans hand kupade sig kring hennes bröst. Fingrarna cirklade kring bröstvårtan. Han viskade i hennes öra.

– Det gjorde inget att jag tog med Johan, väl?

– Nejdå, ingenting.

– Han hade inget att göra och jag kände mig taskig som var så lyckligt lottad att jag hade dig… att åka… till…

Hans ord kom som mellanlandningar i en sekvens av långsamma halspussar. Cilla rörde sig instinktivt mot hans hårda lem.

– Jag gillar Johan, det är bara kul att han följde med. Det finns mat så det räcker.

Hon hörde sin egen röst, viskande, och förundrade sig över att hon lät så klar och sansad. Det var ju inte så hon kände sig.

– Det är bäst att du går in och håller honom sällskap. Jag klarar det här själv, det är nästan inget kvar att göra ändå. Ta in mer vin, sa hon.

Han hade smugit in handen under hennes klänningfåll därbak och när hon kände hur hans fingrar smekte hennes nakna ben och sökte sig uppåt, inåt, så vände hon sig snabbt om och pussade honom på näsan.

– Såsen bränner vid. Försvinn med dig, sa hon och skrattade mjukt. Du får nog med mig att göra senare inatt ändå.

Martin log och lutade sig fram försiktigt och kysste henne. Så snart hon kände hur hennes egen tungspets girigt mötte hans så vände hon sig om och fortsatte röra i såsen. Log för sig själv.

Martin försvann och Cilla blev stående ensam. Leende. Förväntansfull.

*

Snart hörde Cilla hur Martin valde bland skivorna, och efter nån minut eller så strömmade Lady Day ur högtalarna. Den sista skivan. Inspelad under nattliga sessioner med sprit som smörjmedel för den spruckna och sorgsna rösten.

Skivan som Martin visste rörde henne som ingen annan. Som han spelade ibland när han ville göra henne kåt på det där romantiska sättet.

Så en snabb sväng in på toaletten för att få lite vatten i ansiktet innan det var dags att äta. Ett ögonblicks klarsyn kanske.

Var det verkligen hennes eget ansikte?

I spegeln såg hon hur det blonda håret föll ner över de blå ögonen och ögonen stirrade stint tillbaka på henne, fyllda av lust och kåthet.

*

Det hade varit en trevlig middag och samtalet hade flutit på obesvärat mellan allehanda ämnen. Mest hade de skvallrat vänskapligt om gemensamma bekanta. Om den eller den som gjorde det eller det med henne eller honom. Om Johanna som hamnat i säng med Felix på en grillfest och drabbats av svår ångest efteråt. Om Felix som såg ut som en katt som fått mjölk i veckor efteråt.

Och om allt och inget. Det hade, som sagt, varit en trevlig kväll.

Till slut var maten uppäten och disken undanplockad. Martin hade lekt värd för kaffet och portvinet, och Cilla kände hur det började pirra i magen.

Det var inte bara portvinets förtjänst. Det hade räckt med att hon mötte Johans blick. Att hon iakttagit hans händer som snurrade vinglaset mellan fingrarna. Att hon sett hur fast och härlig hans rumpa var när han stod böjd över skivsamlingen.

De hade satt sig i soffan. Johan en bit bort, på lagom avstånd.

Martin la armen om henne. Hon smög tätt intill, snusade i smyg på hans kropp. Han luktade gott. Varmt.

Cilla såg att Johan skruvade på sig. Var han generad?

– Och du då, Johan?, frågade hon.

Utan att tänka sig för.

– Vem är du förälskad i då?

Hon rodnade. Johan log och tittade bort.

– Förälskad och förälskad. Jag vet inte.

Han skrattade lågt.

– Fast jag blev inte precis glad när Felix drog med Johanna upp på övervåningen den där gången. Men förälskad. Nej. Jag vet inte.

Förälskad. Ett stort ord. Cilla kände hur Martins arm gled ner över hennes axel och snuddade vid hennes vänstra bröst. Cilla kröp närmare. Klänningstyget gled mjukt över hennes kropp när hon flyttade sig och Martins hand kupade sig över hennes bröst.

– Jag råkade faktiskt se dem den där natten, sa Martin plötsligt. När de… höll på.

Han log snett.

– Jag tror faktiskt inte att Johanna hade så kul. Felix var rätt så full, om man säger så.

En våg av kåthet genom hennes sköte nu. Martin rörde försiktigt sina fingrar över hennes bröstvårta.

– Det såg mest ut som om hon hade tråkigt. Han försökte slicka henne när jag tittade in, men så som hon lät så… ja, jag vet inte. Han var väl lite för full för att göra rätt, kan jag tänka mig.

Johan skrattade. Ett varmt skratt. Det gick en rysning genom Cilla och under Martins smeksamma fingrar blev hennes bröstvårta alldeles styv.

– Fulla män, sa Cilla med spelat missnöje. Fy fy. Det vet man ju hur det är.

– Aj då, skrattade Martin. Den visste var den tog!

Cilla fnissade.

– Nejdå, inte du, sa hon och vände ansiktet mot Martin. Du var alldeles… exemplarisk.

Orden kom från pirret i magen. Från kåtheten. Modet också. Hon rodnade och svalde lite mer vin, höll glaset hårt i handen.

Martin log, lite stolt.

– Strax tillbaka. Dags att göra sig av med lite vatten.

Martin reste sig upp, tog Cillas hand och kysste den belevat. Spelade med ögonen och talade med dov, hes stämma.

– Strax åter, min kära. Ett ögonblick bara.

Han gick iväg, mot toaletten. Cilla satt kvar i soffan. Ställde ifrån sig glaset och drog upp benen under hakan och tittade mot Johan.

Ingen av dem sa något.

Mod. Kåthet.

Cilla visste att om han tittade nu. Om han såg rätt in. Under klänningen. Om han tittade nu så kunde han se.

En glipa alldeles under knäna. Nakna ben. Och mer.

Cilla rös till och undrade om han kunde se att hon var våt. Att hennes blygdläppar var svullna och glansiga av kåthet.

Hon låtsades borsta bort lite skräp från ena benet och passade på att dra upp klänningen lite mer. Nu kunde han inte undgå. Nu räckte det om han tittade åt hennes håll.

Johan såg henne djupt in i ögonen. Så vek han undan blicken. Tittade ner. Där. Det gick en stöt genom Cilla, en flod av kåthet forsade genom henne. En plötslig impuls. Att låta handen försvinna in mellan benen och smeka sig själv. Framför honom. Föra in ett finger försiktigt och låta honom se hur våt hon var. Slicka på det.

Cilla rättade till klänningen. Lite längre upp. Lekte med tyget.

Johan ändrade ställning där han satt. Satte sig mer bredbent. Mer utmanande. Tog undan sina händer.

En liten fläck på byxorna. Precis där. Syntes knappt. Och under. Cilla såg att hans kuk var hård. Tänjde ut tyget.

Han log mot henne. Nu var luften laddad, fylld av kåthet. Cilla lutade hakan mot sina knän. Särade, nästan omärkligt, lite mer på benen. Hon kände att hennes blygdläppar öppnade sig. Visste att det blev en fläck på klänningen där hon satt på soffan. Johan la sin hand försiktigt över bulan i byxorna. Rörde handen försiktigt. Kunde vara en slump. För att rätta till något. Men det var det ju inte.

Cilla satt kvar i samma ställning när Martin kom tillbaka. Han bytte musik på vägen in i rummet, bläddrade lite bland skivorna innan han satte in nästa skiva i spelaren.

Marvin Gaye den här gången. Och Cilla visste. Vad överraskningen var. För det här var ju deras musik, deras soundtrack. När de älskade. När Martin trängde in i henne. När hon låg utsträckt på mage i sängen och Martin låg ovanpå henne. I takt med musiken. När han lät kuken glida djupt in i henne bakifrån. Tätt mot hennes stjärt, mjukt och följsamt mot hennes rörelser.

Kärleksmusik. Älskogsmusik. Knullmusik.

Martin sa inget. Gick fram till soffan och böjde sig ner mot Cilla och kysste henne. Först försiktigt. Han var lång, och Cilla fick sträcka på nacken för att kunna möta hans kyss. Händerna sedesamt på knäna. Klänningen uppdragen. Fuktig. Kåt.

En lång kyss. Hon kände hur hans tungspets lekte med hennes läppar och hon besvarade kyssen. Lät sin tunga glida in i hans mun. Sen ut. Långsamma, smeksamma tungrörelser. För att hon vågade. För att hon ville. För att göra honom kåt.

Martin lät sin hand glida mot hennes bröst. Ingen av dem hade sagt något. Cilla stönade lätt när Martin bet henne mjukt i läppen. Skönt.

Han kupade handen kring hennes bröst. Smekte henne, mer öppet nu. Nöp henne lätt i bröstvårtan.

Cilla flämtade till och tryckte munnen mot Martins hals. Andades tungt. Kände hur kåtheten förlamade henne. Öppnade ögonen och tittade bort mot Johan som stirrade på dem.

Hans händer låg fortfarande över hans skrev. Men nu rörde han sina händer mer oblygt. Cilla kunde se att han smekte sin kuk under byxorna.

Hon särade mer på benen. Kände hur fittan öppnade sig för hans blick. Kände hur blöt hon var där nere.

Johan log mot henne. Hon slickade sig om munnen och nafsade Martin i halsgropen. Släppte inte Johans blick ett ögonblick.

Nu lät hon sin hand stryka över Martins byxor. Över de starka benen, över låren. In mot hans kuk. Hon kunde känna den. Hård och styv. Bara för henne.

Hon lät sin handflata glida över lemmen som stod rätt upp under byxorna. Grov och hård. Precis som hon ville ha den.

Martin stönade lågt när han kände hur hennes fingrar löpte längs med hans kuk. La sin hand om hennes huvud och lekte med fingrarna i hennes hår. Lät henne bestämma.

Cilla tittade bort mot Johan, och utan att släppa honom med blicken drog hon ner dragkedjan i Martins byxor. Vilade kinden mot hans lår och lät sin hand mjukt gripa tag vid roten av hans kuk. Kalsongerna var i vägen. En sista utpost. Cilla fnissade till och drog ner kalsonglinningen. Längst fram på ollonet såg hon en liten droppe sperma. Gott. Hon lät tungan nudda vid spetsen på ollonet och smakade. Slickade. Försiktigt. Nästan blygt.

Kände hur kinderna var röda. Av kåthet och av blygsel. Av att veta att Johan såg henne. Såg hennes kåta fitta. Såg hur hennes blygdläppar öppnade sig, såg hur hennes tunga spelade på Martins kuk. Såg hur hennes röda läppar glänste, och hur en droppe sperma rann över tungan.

Johans hand rörde sig snabbare. Nu, tänkte Cilla. Nu gör han det snart. Snart drar han ner sina byxor. Snart får jag se.

Hon slickade på ollonet och lät toppen försvinna in i sin mun. Kände hur salt och gott det smakade av hans sperma. Några droppar bara. Han hade ju varit kåt redan när han kom dit. Som hon. Hon hade ju känt det redan i köket, mot sin stjärt. Tryckt sig mot honom och velat ha hans styva, heta kuk djupt inne i sig redan då. Men väntat. Väntat på detta. För det blev skönare då. Skönare att låta kåtheten breda ut sig, genomsyra henne.

Längre in. Hon lät kuken glida längre in i munnen och för ett ögonblick släppte hon Johans blick. Blundade. Smakade. Kupade sin ena hand om hans pung och smekte mjukt. Grep om kuken med den andra och drog ner förhuden så långt det gick. Martin hade också rakat sig. Skönare så. Cilla höll sin hand om hans pungkulor. Smeksamma rörelser. Len, mjuk.

Johan såg hur hennes tunga slickade på undersidan av Martins kuk. Hur den gled in i hennes mun centimeter för centimeter. Han lät sin hand glida in under byxlinningen och fortsatte smeka sig själv. Mer krävande nu. Mer öppet. Drog ner drakgkedjan. Utan att tänka sig för.

Cilla tittade upp på Martin och såg att han blundade. Lutade huvudet bakåt och njöt av hennes mun, hennes tunga. Hon lät kuken glida ända in i sin mun. Kände hur han darrade av kåthet och visste att han inte hade långt kvar. Att kåtheten suttit i så länge redan. Att hon bara behövde.

Hon lät lemmen glida ut ur munnen och pussade den snällt på ollonet. Höll fast om roten och tittade på Martin, som öppnade ögonen.

– Inte ännu. Inte så fort, viskade hon, högt nog så att Johan skulle höra. Du får allt vänta lite.

Martin stönade lågt när Cilla började runka honom långsamt. För att få honom till gränsen men inte över. För att få Johan att fortsätta. För att inte göra slut på det roliga för snabbt.

Ville att det skulle vara. Hela natten. Ville känna Martins kuk långt inne, känna hur hans sperma sprutade inne i hennes våta fitta.

Cilla tittade mot Johan. Nu. Nu hade han dragit ner byxorna till knäna och Cilla såg hur han höll sin vänstra hand krampaktigt fast om kuken.

En fin kuk. Hård och styv. Han rörde handen fort upp och ner nu och Cilla log när hon såg hur förhuden gled allt snabbare över ollonet. Såg att han var lite våt på fingrarna och förstod att det redan kommit några droppar.

Johan mötte hennes blick och stannade av i sina rörelser. Höll sin hand längst ner och Cilla såg att kuken pulserade. Han var också nära.

– Du får också vänta lite, sa hon till Johan.

Modig nu. Kåt. Cilla klämde åt hårdare om Martins kuk och drog ner förhuden helt och hållet. Slickade på ollonet. Log med ögonen mot Johan och lät kuken glida in i munnen igen.

Johan såg hur hennes tunga arbetade. Snabbt. Rytmiskt. Det ryckte i Martins underliv, och han började göra försiktiga knullrörelser i Cillas mun. Ville längre in. Ville komma, ville spruta.

Cilla kände hans närvaro innan hon såg honom. När hon tittade upp igen hade Johan kommit närmare i soffan. Satt sig bredvid henne. Cilla log mot honom. Han hade sparkat av sig byxorna och nu stod hans kuk rätt upp. Ollonet var alldeles blåsvart och hans kuk var något större än Martins. Men alldeles lagom.

Inte för stor. Lagom. Lagom för hennes mun, för hennes tunga. Lagom för hennes kåta fitta.

Hon satte sig upp på knä. Bättre vinkel så. Martins kuk gled ut ur hennes mun men hon släppte den inte med sin hand utan fortsatte att runka honom.

Ville känna på Johan. Vågade hon?

Så nära.

Cilla kände hur Johan la sin hand mot hennes midja. Tyget smet åt kring hennes kropp, och hon kände varje liten muskel i hans hand när han långsamt lät den glida ner mot hennes stjärt.

Klänningen hade halkat ner igen när hon satte sig upp på knä. Johans hand smekte henne ner över ryggen, och Cilla putade instinktivt med stjärten. Hon rös av hans beröring. Lät Martins kuk glida in mellan läpparna igen och kände hans händer i sitt hår.

Blundade. Johans hand mer krävande nu, rörde sig målmedvetet och följsamt över hennes kropp.

– Skönt… fortsätt. Mmm…

Cilla såg upp på Martin och förstod att han var nära. Han blundade och rörde sig försiktigt in och ut i hennes mun. Hon sög mer målmedvetet. Lät tungan glida över hans lem och tog den långt in i sin mun.

Johans hand drog upp hennes klänning. Cilla nafsade lätt med tänderna kring ollonet och stönade när hon kände hur klänningen gled upp och lämnade henne naken.

När Johan satte sig upp i soffan bredvid henne tog Cilla Martins kuk ända in i munnen. Höll sina händer om hans rumpa och sög in hela kuken i sin mun. Martin stönade, och Cilla sög hårt och bestämt.

Kände hur Johan smekte henne. Hur han lät sin hand glida över hennes nakna stjärt, och hur han kramade mjukt och lät sina händer dela på hennes stjärthalvor.

Så att han kunde se bättre. Komma åt.

Cilla flämtade till när hon kände hur Johans hand snuddade vid hennes blygdläppar. Nu stötte Martin snabbt och rytmiskt in i hennes mun.

Djupare in. Cilla sög girigt och blundade. Snart. Snart.

– Ååå… mmm… fortsätt. Fortsätt…

Martin stönade högt nu. Slöt ögonen och var i en annan värld där alla ord var heta och kåta.

– Mer. Sug mig. Ååå, så skönt när du suger min kuk. Mmmm. Snart. Nu kommer jag snart… Sprutar… Mmm… sug hårdare, slicka mig… du gör mig så hård… så kåt… ååå… Cilla… fortsätt…

Allt snabbare. Allt hårdare. Cilla kände hur kuken pulserade mellan hennes läppar och märkte att Johan gled upp bakom henne. Hon flyttade sig lite framåt och Martins kuk gled längre in i hennes mun.

Kände Johans läppar mot sin stjärt. Rös när hans mun andades varmt mot hennes hud. Såg i ögonvrån på hans benmuskler att han lutade sig ansträngt mot soffryggen för att inte tappa balansen.

Cilla svankade lite med stjärten. Gav honom mer plats. Kände hur Johans tunga smekte hennes hud.

Alldeles snart. Alldeles snart. Cilla tog tag i Martins kuk med båda händerna och runkade honom kraftigt, hårt och rytmiskt samtidigt som hon sög och slickade.

Så kom han. Stötte en sista gång in i hennes mun, djupt in, och sprutade. Cilla kände hur den varma, kladdiga sperman pulserade fram ur den styva kuken och svalde snabbt och girigt. Kupade sin ena hand om hans pungkulor och runkade honom hårt med den andra. Rörde sig instinktivt mot Johans tunga. Kände hur han höll henne hårt om höfterna. Hur hans tunga snuddade vid hennes fittöppning.

Cilla kunde inte svälja så fort som hon ville. Det rann några droppar sperma ur hennes mungipor, och när hon tittade upp på Martin så log hon ett mjukt leende.

Det glänste om hennes läppar. Hon lät kuken glida ut ur sin mun och en kladdig sträng av sperma rann från ollonet ner på hennes tunga.

Hon kramade mjukt om kukroten och såg hur det kom lite mer. Gott. Cilla slickade sig om munnen och sög in toppen av kuken i munnen för att inte gå miste om något.

Svårare att vara stilla nu. Svårare att tänka. Johan lät sin tunga glida sakta upp och ner mellan hennes svullna, nakna blygdläppar. Kramade hennes stjärt med sina starka händer, spetsade tungan och lät den tränga in i henne snabbt. In och ut.

Cilla flämtade och tittade ner mellan sina ben. Såg hur Johan satt bredbent och höll fast henne vid knäna med sina fotanklar. Lutade sig bakåt.

Martins kuk allt mjukare nu i hennes hand.

Kände hur hans kuk. Hur hans hårda stora kuk. Hur hans kuk snuddade vid hennes stjärt när hon lutade sig bakåt. Hur Johans kuk vilade mot hennes blygdläppar och gled mot hennes styva klitoris. Gled mellan hennes stjärthalvor som var hala av hennes fittsafter. Sen ner igen över hennes blygdläppar.

Cilla släppte taget om Martins kuk, och Martin satte sig ner på bordskanten framför henne. La sin hand om sin halvhårda kuk och runkade sig själv. Såg på. Cilla slöt ögonen och njöt av Johans kuk som letade sig in. Letade sig in mellan hennes kåta blygdläppar.

Lutade sig bakåt. Sakta. Johan höll henne fast om höfterna och centimeter för centimeter kände Cilla hur hans kuk trängde in i hennes fitta. Hans händer gled fram över hennes mage, och när han la dem över hennes bröst suckade hon djupt av tillfredsställelse och lät kroppen sjunka tungt ner mot hans underliv.

Johans hårda kuk trängde ända in i hennes kåta fitta och fyllde henne helt.

Munnen öppen. Smaken av sperma på tungan. Martin såg hur det rann lite sperma ner för hennes hals, ner över brösten. Såg hur hon lutade sig lättjefullt mot Johan, såg hur hennes blygdläppar öppnade sig för hans kuk. Ända inne till roten.

Cilla satt helt stilla. Varje nerv och varje del av hennes kropp uppfylld av den styva kuken.

Så började hon röra sig. Röra sig upp och ner. För att känna. För att känna hur kuken gled ända in igen. För att känna hur en annan mans kuk knullade hennes kåta, blöta fitta. För att känna.

Hans händer på hennes bröst, krävande.

Cilla kände med fingrarna där nere. Kände hur hans kuk gled in och ut ur henne. Öppnade ögonen. Martin satt alldeles där. Nu var hans kuk hård igen, och större än vanligt. Så kåt av att se på. Kåt av att se sin kvinna bli knullad av en annan man. Hans hand rörde sig sakta. En droppe sperma trängde fram från ollonet när han runkade.

Cilla blundade och smekte sin fittöppning med två fingrar. Smekte Johans kuk. Rörde vid den. Kände hur förhuden gled upp och ner över ollonet. In i henne. In i henne.

Skönt. Skönt att känna sig så kåt. Så uppfylld.

Cilla lät sina händer glida in bakom Johans rygg och ner mot hans rumpa. Han stötte med kraftiga motstötar när hon red honom. Allt snabbare nu. Allt hårdare.

Kände hur hans muskler spände sig när han stötte. Hennes händer la sig om hans fasta rumpa och hjälpte till. Hjälpte till att komma längre in.

När hon tittade igen hade Martin ställt sig upp. Hans kuk var nästan hård igen – redan! – och vajade när han rörde sig mot henne. Tog ett kliv upp i soffan och ställde sig bredbent framför henne.

Cilla andades tungt och red allt snabbare. Tog tag i Martins kuk med sin ena hand och förde den till munnen igen.

Smakade härligt av sperma. Hal och het och pulserande.

– Mmmm… precis så. Ta den djupt in. Så…

Martin stönade högt när han kände hur Cillas tänder bet lätt i ollonet. Det var svårt för henne att kontrollera sina rörelser. Rörde sig så snabbt och hårt upp och ner.

Johan stötte allt hårdare. Gjorde nästan ont. Så långt in. Skönt. Skönt.

– Knulla mig… ta mig….

Cilla hämtade andan och höll Martins kuk hårt i sin hand. Visste inte var orden kom från.

– Hårdare. Knulla mig med din stora kuk… kör in den i mig… mmm… fortare… fortare… längre… in… in… in… fortare… mmmm…. åååh…

Johans kuk gled allt snabbare in och ut ur hennes fitta och med ett stön av vällust lät Cilla Martins kuk glida in i sin mun igen. Kände hur Johans knullrörelser rörde hennes mun, gjorde hennes mun till en fitta för Martin.

Så jävla skönt. Åååå. Ja. Snart.

Cilla talade tyst till sig själv och när Johan trängde ända längst in i henne med en sista hård stöt och lät sin sperma spruta in i hennes hala, trånga fitta i långa, rytmiska pulser, kände hon Martins sperma mot sin tunga.

Igen. Redan.

Han gled ut ur hennes mun när Johan rörde sig i kramper och runkade kraftigt. Den sista strålen sperma träffade Cilla på kinden, och hon lutade sig fram och slickade på spetsen av ollonet.

Kände hur Johans kuk pulserade inne i hennes fitta. Hur hans sperma rann inne i henne.

Johan smekte hennes bröstvårtor och när Cilla öppnade ögonen lutade sig Martin ner och kysste henne djupt. Och hon visste att han kände sin egen sperma när hon lät sin tungspets möta hans.

– Nu är det din tur, Cilla. Nu ska du få ditt.

Martins viskande röst i hennes öra. Johans flämtande andhämtning i hennes andra.

Cilla kände hur tom hon blev när Johan lyfte hennes höfter och gled ut ur hennes fitta. Hans kuk var fortfarande halvhård. Martin tog hennes hand och ledde henne in i sovrummet och Cilla kände med en kåt rysning hur sperman rann mellan hennes ben. Och kände hur gärna hon ville. Hur gärna hon ville.

*

Timmarna som följde var Cillas.

Martin hade tagit hennes hand och lett henne in i sovrummet, men när de väl var där släppte han taget och såg henne djupt in i ögonen.

– Lägg dig ner. Nu vill jag se på dig. Lägg dig ner, Cilla.

Cilla hade inte svarat utan helt enkelt lagt sig ner i sängen. Plötsligt blyg igen. Lagt sig på sidan och vänt stjärten mot Martin och Johan.

Johan stod i dörröppningen och Cilla såg i ögonvrån hur han runkade sin kuk med sin vänstra hand.

Martin hade tittat på henne. Ett småleende på läpparna.

– Inte så. Lägg dig på rygg.

Han satte sig upp i sängen bredvid henne. Cilla rullade försiktigt över på rygg. Martin skrattade mjukt.

– Jag vill ju se på dig.

Han la sin ena hand på hennes ben och smekte insidan av låret. Cilla kände hur det gick som strömmar av kåthet från hans fingrar in till hennes sköte. Hon gnydde till och särade på benen.

– Du är så vacker. Så skön. Skön att ta på. Skön att älska med.

Cilla kände hur hans fingrar letade sig in. In mot hennes fitta.

– Och skön att knulla. Så skönt att få köra in kuken i din fitta, Cilla. Du gillar det, eller hur?

Cilla flämtade till när hon kände hur hans pekfinger letade sig in i hennes slidöppning.

– Trång och skön. Så vackert att se när dina fittläppar är svullna och alldeles blöta. Känner du hur blöt du är, Cilla? Känner du hur Johans sperma rinner ur dig?

Kåta ord för att göra henne kåtare. Kåta ord för att få henne till gränsen.

Längre in. Ett finger till. Cilla vred sig vällustigt på sängen och när hon tittade upp satt Johan på andra sängkanten.

Såg hur hans kuk var hård och styv igen. Sträckte ut handen för att hålla om den och kände hur den var hård och kladdig.

Martins fingrar rörde sig in och ut. Långsamt, rytmiskt. Cilla kände hur hennes slida slöt sig om hans fingrar.

Nu lutade han sig fram. Cilla rös när hon kände hur hans tunga rörde vid hennes lår. Precis där huden var som känsligast. Lät tungspetsen snudda vid hennes hud.

Cilla flämtade och klämde hårdare om Johans kuk. Rörde sin hand långsamt upp och ner och kände hur kuken blev hårdare och större.

Johan satte sig närmare Cilla i sängen och la sin ena hand på hennes bröst. Lät handen kupa sig om bröstet och smekte bröstvårtan med sina fingrar. Nöp lite lätt.

Martin kysste hennes lår. Långsamma, giriga kyssar som letade sig allt längre in. Cilla kände hur det gick en skälvning från benen och upp i magen, en kåt darrning som letade sig ända längst in och fortsatte upp till brösten, halsen, läpparna.

Hon blundade. Kände hur Johans händer smekte hennes bröst. Kände hur Martin lät sin tunga snudda vid hennes blygdläppar. Försiktigt. Mjukt. Långsamt.

Johan lutade sig fram och lät hennes ena bröstvårta glida in i sin mun. Cilla rös till när Martins tunga gled upp över hennes blygdläppar. Hans fingrar gled ur henne och för varje gång hans tunga snuddade vid hennes klitoris kände Cilla hur hennes underliv mötte hans rörelser med rytmiska motstötar.

Väldigt långsamt. Martin kysste henne. Slickade henne sakta. Upp och ner i fittöppningen. Cilla stönade högt av vällust.

Tungspetsen snuddade vid hennes klitoris. Skönt. Så skönt.

Johan nafsade i Cillas bröstvårta och lät sin ena hand glida ner över hennes mage. Smeksamma rörelser. Nu var han styv och hård som sten i hennes hand. Hon drog ner förhuden och klämde åt om kukroten.

Martin slickade henne mer målmedvetet nu. Lät tungan dansa över hennes klitoris och smekte henne mjukt med fingrarna. Cilla rörde underlivet allt snabbare mot hans tunga.

Följsamt och rytmiskt.

Martin andades häftigt och Cilla visste att han var kåt igen. Kåt av att slicka henne, kåt av att se hennes vidöppna sköte som öppnade sig för hans tunga.

Johan kom närmare. Cilla släppte taget om hans kuk och snart satt han på huk alldeles vid hennes huvud. Hon öppnade ögonen och såg hans hårda kuk alldeles nära.

Nära nu. Så jävla nära. Så kåt. Mmmm.

Cilla lät alla kåta ord och alla kåta bilder vandra från hjärnan till fittan; och samtidigt som hon kände hur Martin lät sin tunga glida in i hennes kåta fitta, förde hon Johans kuk till sina läppar.

Tog honom djupt in. Smakade på honom. Kände smaken av sina egna fittsafter blandad med smaken av hans sperma.

Hon la huvudet på sidan och svalde Johans kuk med ett djupt stön. Höll tillbaka hans förhud med sin hand. In och ut.

Rörde sig i takt med Martins tunga. Med Martins tunga som knullade hennes våta fitta; som cirklade allt snabbare kring hennes klitoris och upp och ner i hennes fittöppning.

Martins händer under hennes stjärt. Knådande, smeksamma.

Cilla särade på benen så mycket hon kunde. Kände hur blygdläpparna öppnade sig för Martins tunga som slickade henne snabbare och snabbare. Hans händer på hennes mage. På hennes höfter. Kupade kring hennes stjärt.

Först som darrningar i låren, som pilar av kåthet i magen och brösten. Som elektricitet genom kroppen. Som kramp. Som underbar jävla skön kramp som löpte genom kroppen.

Cilla andades häftigt och Johan lät kuken glida ut ur hennes mun när han märkte att det gick för henne. Hennes bröstvårtor stod styva och när han lät sin hand sluta sig kring hennes ena bröst kände han hur hennes hjärta slog kraftigt.

– Är det skönt?, väste Martin. Är det skönt?

Blev tyst igen. Lutade sig fram och slickade henne. Slickade med snabba, rytmiska rörelser och lät tungspetsen glida in mellan blygdläpparna.

– Mmmm…. fortsätt… fortsätt… Mmmm…

Cilla höll handen hårt sluten om Johans kuk men nu var hon någon annanstans. Kände bara hur allt var skönt kaos, hur allting var hett och varmt och blött. Kände hur det gick för henne, kände hur orgasmen forsade genom hennes kropp.

Martin fortsatte slicka och smekte hennes klitoris med sina fingrar. Cilla kände hur orgasmen tog ny fart, hur den for genom kroppen och fick fittan att pulsera av kåthet och lust.

Hon runkade Johans kuk utan att tänka på det och han lät sin hand styra hennes för att göra det skönt. Alldeles för inne i sin egen njutning för att märka hans. Alldeles för kåt för att känna hans kåthet.

Martins tunga gled in och ut i hennes blöta fitta och när Cilla kom en tredje gång behövde han bara snudda vid henne med sin tunga.

Det gick för henne igen och den här gången skrek hon högt när hon kom.

*

Natt. När Cilla vaknade bredvid Martin var det kolsvart ute. Månljuset gav lite ledning. Hon kunde se hur Martins bröst rörde sig lugnt upp och ner. Han sov djupt. Hade kastat av sig täcket i sömnen och låg naken, skönt utsträckt.

Ingen Johan. Tyst och mörkt i huset.

Cilla sträckte på sig vällustigt under täcket. Det ömmade lite i benen och stjärten kändes alldeles mör. En ovan känsla. Men så var det första gången som hon varit med två män samtidigt också.

En lång natt. Så många gånger. Hon hade tappat räkningen ganska fort. Efter den tredje orgasmen hade hon inte kunnat räkna längre.

Hon smekte sin mage. Kände hur huden stramade där sperman torkat. Vilket slöseri, tänkte hon glatt. När hon helst av allt velat ha varje droppe i sig.

Undrar om jag har sperma i håret, tänkte hon och fnissade tyst.

Cilla gled ut ur sängen och smög ut ur rummet. Martin sov lugnt vidare. Utanför sovrummet var golvet svalt mot hennes nakna fötter. Men hon frös inte. Nattens värme satt kvar.

Hon behövde gå på toaletten. Smög genom rummen. Undrade var Johan tagit vägen. Han hade väl inte gett sig av mitt i natten? Utan att säga något?

I vardagsrummet var det halvskumt, men de stora fönstren gav lite ledning. Johan låg på soffan, hopkurad under en filt. Han rörde sig oroligt när Cilla gick genom rummet.

– Sov du, viskade hon. Jag ska bara på toaletten.

Cilla skyndade sig in på toaletten och stängde dörren bakom sig. Såg sig själv i spegeln. Håret var rufsigt och kinderna rosiga. Det var spännande att vara naken. När det fanns en annan man i huset. När hon visste att hon bara behövde smyga fram till honom för att få mer.

Nu började pirret i magen att komma tillbaka.

När hon kom ut från toaletten hade hennes ögon hunnit vänja sig vid ljuset, och mörkret som föll över henne fick henne att tappa orienteringen för ett ögonblick. Men så såg hon honom. Johan stod framför fönstret, halvt vänd mot henne och halvt vänd mot fönstret.

Silhuetten. Skarp, distinkt. Naken. Armarna bakom nacken, sträckte på sig i månskenet. Och kuken. Som stod rätt ut, hård och styv.

Han poserade för henne. Det förstod hon ju. Men där hon stod, delvis maskerad av mörkret, var varje gest, varje pose som en stöt i hennes underliv.

Cilla kände hur hon blev blöt. Hur bröstvårtorna styvnade.

Johan rörde inte sig själv först. Cilla såg hur han lät sina händer glida ner över ryggen, ner mot rumpan. För att hetsa henne. Såg hur hans kuk darrade när han lät händerna glida fram över höfterna.

Den ena handen gled neråt, och Cilla såg hur han smekte sin pung.

Den andra handen slöt sig mjukt kring kuken.

Utan att tänka på det hade Cillas händer letat sig ner till hennes sköte. Hon smekte sig själv och nu var hennes fitta alldeles blöt.

Han rörde handen sakta upp och ner. Så vände han sig om mot Cilla. Tog några ljudlösa steg mot henne och stod så alldeles tätt intill.

La sin hand över hennes. Cilla kände hur han smekte hennes fitta med hennes egen hand. Hur han lät hennes fingrar glida in mellan blygdläpparna.

– Inte här, gnydde hon viskande. Inte här. Kom.

Hon slet sig från hans grepp och tog hans hand i sin. Ledde honom bort mot köket.

Bara en sak i tanken nu. Bara en sak att göra.

Cilla stängde dörren till köket bakom dem. Lutade sig mot dörren. Johan ställde sig tätt intill och hon kände hur hennes styva bröstvårtor trycktes mot hans bröst. Kände hur hans hårda kuk låg mot hennes mage. Han viskade, stönade i hennes öra. Men varje ord gick rätt genom Cilla som en kniv.

– Alltid… Du har alltid gjort mig så kåt, Cilla… Första gången jag såg dig så ville jag ha dig… Dina ögon. Ditt hår. Ditt leende. Varje gång du har lett mot mig… varje gång så har du gjort mig hård. Varje gång jag träffat dig så har jag tänkt på dig sen, när jag smekt mig själv…

Cilla ryste till. La sina händer om hans rumpa och tryckte honom närmare sig. Lät sitt underliv röra sig mot hans. Kände hur hans lem pressades mot magen och hur han andades tungt i hennes öra.

Inte här. Inte här. För nära.

– Kom, sa hon.

Hon slet sig igen och gick bortåt, mot andra sidan av köket. Mer avskiljt här. Han hann upp henne precis innan hon var på väg ut i hallen på andra sidan. Höll om henne bakifrån, mjukt men bestämt. Lät sina händer glida upp och kupa sig om hennes bägge bröst. Lekte med hennes bröstvårtor som stod styva och uppnosiga av kåthet.

Hans kuk låg mot hennes stjärt. Hon förde sin ena hand bakom sin rygg och tog tag i den. Tryckte den neråt och lät den glida in mellan sina ben.

Nu kände hon hur den låg mot hennes blygdläppar. Hur den gled mjukt när han började röra sig mot henne. Kände hur hans hårdhet pulserade mellan hennes ben.

Cilla la sina händer över hans. Så skönt att känna hur han smekte hennes bröst. Hur hans kuk smekte hennes fitta.

Köksbänken.

Cilla lutade sig framåt och la händerna på köksbänken. Nu låg kuken precis mot slidöppningen, och Cilla visste att om hon bara svankade lite med ryggen. Om hon bara ändrade ställning lite. Så skulle.

Kände Johans starka händer om höfterna. Cilla suckade djupt och la sina armar mot bänken.

– Kom, viskade hon. Ta mig. Fort, skynda dig.

Kände hur hans kuk gled in mellan blygdläpparna. Svårt att hitta rätt. Cilla ställde sig mer bredbent och Johan såg hur hennes stjärt var alldeles röd.

Höll henne hårt om höfterna. Smekte henne snabbt upp längs ryggraden och märkte att hon ryste av vällust.

Så lät han kuken glida in i henne. Långsamt. Kände hur hennes fitta klämde åt om hans lem. Trång. Het. Blöt.

Hon stönade och vilade ansiktet mot bänken. Armarna utsträckta. Gav sig till honom.

Så skönt. Så fruktansvärt underbart att känna hur hans kuk gled allt längre in. Så försiktig. Så hård inuti henne.

Cilla bet sig själv i läppen för att inte skrika när han plötsligt lät hela kuken glida in i hennes fitta. Johan suckade högt och lutade sig fram över hennes rygg. Viskade i hennes öra.

– Fan, så skönt. Så skönt. Så skönt att få knulla dig… jag har alltid varit så kåt på dig…

Cilla flämtade till när han började stöta in och ut med kraftiga rörelser. Hon höll emot så gott hon kunde. Kände hur knäna blev svaga och kraftlösa och hon kände hur låren tryckte mot bänkkanten.

Men det var så skönt. Som ett jävla mirakel.

Hårdare. Han höll henne om höfterna och stötte allt hårdare in i henne. Cilla kände hur hans pung nuddade vid hennes blygdläppar, kände hur hennes fitta fylldes av hans hårda, styva kuk.

Ville känna honom i sig. Ville känna hur han sprutade sin heta, kladdiga sperma djupt inne i fittan. Ville att han skulle knulla henne hårt och snabbt.

– Mmm… knulla mig… Kör in din stora kuk i min kåta fitta… Kom… Knulla mig… Knulla mig…. Åååå…

Cilla viskade flämtande, och ljuden av hennes kåta ord blandade sig med ljuden av kuken som gled in och ut i hennes blöta fitta.

Rörde sig mot honom för att göra det snabbare. För att få honom djupare in i sin fitta. Viskade kåta ord för att få honom att komma.

– Spruta i mig… Kom i mig… Mmm… Hårdare… Hårdare… Jag vill att du ska spruta i mig… Kom… Skynda dig… Så skönt med din hårda kuk i min fitta…

Han andades allt tyngre. Greppet om höfterna allt mer krampartat. Nära nu. Cilla kände hur han stötte hårdare och hårdare och hur han försvann, försvann i sin egen kåthet.

– Mmmm… din kuk är så skön… knulla mig… knulla mig… kom i mig… du får… spruta i mig… kom… hårdare…

För varje stöt gled hon längre och längre fram på bänken. Han var nära nu. Inte hon. Men just nu kunde hon vänta. Njöt av hur hård han var och hur kåt han gjorde henne.

Njöt av att han var så styv och hård och het inuti hennes fitta.

Snabbare och hårdare, djupare. Inga ord nu. Hon hörde hur han stönade högt och hoppades att det inte skulle höras. Att Martin inte skulle vakna.

Så. Med ett dovt stön. Med en sista, hård stöt. Johan körde in kuken ända in och Cilla kände hans mage mot sin stjärt när han sjönk allra längst in i hennes fitta med sin kuk. Kände hur kuken ryckte inuti henne och visste att han kom. Att han sprutade hennes fitta full med sin sperma.

Hon kände hur det pulserade i kuken och rörde sin stjärt i cirklande rörelser för att göra det skönt för honom. För att förlänga hans utlösning. Mjölkade hans kuk och drog ihop fittmusklerna kring den.

– Mmmm… skönt… skönt…

Han andades tungt och hett i hennes öra. Låg över hennes rygg. Cilla kände hur sperman gjorde hennes fitta kladdig och förde sin ena hand ner till sina blygdläppar. För att känna. För att känna hur kuken började röra sig igen, mjukt och följsamt, in och ut ur hennes fitta.

De sista stötarna. När han tryckte sig tätt intill hennes stjärt och lät hennes fitta ta emot de sista dropparna av hans sperma.

Ordlöst. Flämtande. Cilla kände hur han blev mjuk inuti henne men de släppte inte taget om varandra. Hon reste sig upp och lutade sig med ryggen mot honom, kände hans starka händer som slank runt hennes höfter och upp mot hennes bröst.

Han bet henne lätt i halsen. Kärleksfullt. Girigt.

Cilla vände sig om och slickade sig om munnen. Pussade honom i mungipan. Kände hur hans tunga snuddade vid hennes.

– Ingen dålig överraskning. Och det här är vår lilla hemlis… Glöm inte det.

Hon fnissade och kände hur benen darrade av kåthet. Hur sperman rann längs med benen och fick huden att strama. Klappade honom på kinden.

– Kom. Dags att vila. Imorgon får du mycket att göra.

De gick hand i hand in till vardagsrummet. Cilla lämnade Johan under filten i soffan. En lång och kåt kyss som aldrig ville ta slut. En puss. Ett leende.

Cilla tassade tyst och försiktigt in till sovrummet och kröp ner under det svala täcket och la sig tätt intill Martin.

*

När natten gick över till morgon vaknade Cilla och kände hur Martins kuk blev hård mot hennes stjärt.

Cilla sträckte på sig och rullade över på rygg. Log mot honom. Särade på benen och lät honom tränga in. Höll sina armar och ben hårt om hans rygg och kysste honom kärleksfullt på halsen när han lät kuken glida allt djupare in i henne.

Från köket hörde hon hur det skramlade. Radion. Doften av kaffe. Brödrosten.

Nu var det morgon. Och en hel helg kvar.

Cilla kände orgasmen komma just som Martin tömde sig med ett stön i hennes fitta. Hon skrek högt när det gick för henne.

 

Jeremias M.

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline