Fri att Älska – en helt ny kurs i södra Frankrike!

Fri att Älska

Vi har nu skapat en helt ny kurs, som har fått namnet Fri att Älska. Den röda tråden är TANTRA. Under några dagar utforskar vi kärlekens och erotikens mysterier, äter delikat fransk mat, badar i floden, har Helig Magisk Sex i naturen och tillbringar sköna tantriska stunder i stillhet.

I fem dagar utforskar vi kärleken och dess innerligaste mysterier i denna alternativa värld, på kursgården Gardoussel Retreat. Vi dyker in i oss själva och varandra, utforskar extatiska medvetandetillstånd i dans, andning, vila, meditation, beröring, sammansmältande, lek, erotiska ceremonier i naturen, helighet, eldritualer, starka känslor & extrem närvaro.

Kort sagt, en resa långt bortom det ordinära.linjeDatum för kursen är 17 – 21 juli!
linjeFri att Älska

Fri att Älska är en parkurs, framför allt för er som har gått kurs med oss tidigare, med tydligt fokus på tantra. Inte för att vi ser själva redskapet som ett självändamål, men för att tantra är en fantastisk verktygslåda för att nå det innerliga, det själsliga djupet, sammansmältandet med såväl din partner som med jorden.

På Fri att Älska dyker vi djupt
in i kärlekens och sexualitetens mysterier – bl.a. genom djupgående praktik av tantriska övningar, olika former av erotisk stimulans, roller och lekar för att förhöja närvaron i varje enskild upplevelse. Ytterst sett syftar allt vi gör till att du som deltar ska få en fördjupad kärleksrelation, en starkare innerlighet, och mer njutning och närvaro i livet!

Gardoussel Retreat

Vi håller kursen på en paradisisk yogaretreat i södra Frankrike för att vi ska kunna ägna all vår tid åt att hängivet och hämningslöst ägna oss åt att bara uppleva – på alla plan – oss själva, varandra, naturen. Vi bor i vackra rum, äter delikat mat, solar och badar, och utforskar oss själva och varandra under kurspassen, där vi utvecklar vi oss själva på erotiken, kärlekens, och relationernas område. Vi förfinar våra sinnen och lever i nuet.

Kursgården vi har hittat heter Gardoussel Retreat, och ligger alldeles i närheten av den lilla byn Saint-André-de-Valborgne, ca 95 km från Montpellier (knappt 2 timmar med bil) och ca 86 km från Nimes (ca 1,5 timme med bil). Närliggande städer med flygplats är Nimes och Montpellier.

Vi känner oss enormt entusiastiska inför denna kurs, och kommer att göra allt för att våra kursdeltagare ska känna samma entusiasm och glädje. Det finns fortfarande platser kvar för dig och din partner!

Nu har du och din partner möjligheten att följa med på denna resa.

Kyss i gräset

Läs mer på hemsidan för kursen Fri att Älska! »

Recension – Crave Vesper

Crave Vesper

Att formge en vibrator som inte bara är vacker nog att ha som smycke, men som också ger en oväntat stark vibration, är sannerligen ett tekniskt framsteg. Från Palora.se har vi fått en riktig höjdarvibrator – Crave Vesper. Den är vacker, elegant – och oväntat kraftfull som vibrator, trots det lilla formatet. Kort sagt, en riktig höjdare.

Med en pytteliten, men ändå lättmanövrerad knapp på baksidan av staven sätter du igång tre olika styrkor eller en med puls. Den smala staven möjliggöra att du kan få stimulans samtidigt på klitorisollon/klitoriskappa och området över urinmynningen mellan de innersta könsläpparna, ända ned till slidöppningen.

Att den är så liten och smal i formatet kan också öppna för nya sensationer, eftersom man kan stimulera med så perfekt precision – precis där man vill ha den, på millimetern, kanske på klitoris, kanske mellan de inre könsläpparna, eller hela vägen in i slidan.

”Detta är inte bara ett snyggt smycke utan kanske den bästa vibratorn jag någonsin testat. Den har en skön vibration som inte låter särskilt mycket, känns nästan bara i vulvan och inte så mycket i fingrarna som många vibratorer gör.

Oj, vilken liten sötnos, denna lilla pryl är så skön att jag inte vill komma, riktigt ännu!”

Crave Vesper laddas via USB-sladd, vilket förstås är väldigt praktiskt. Visserligen håller inte laddningen så himla lång tid, men det är knappast något att bli förvånad över, med tanke på hur oerhört kompakt den är. Och den går som sagt även att bära som ett cool hängsmycke, som ett kaxigt statement. Vill du ha en sexleksak med dig, och inte bara hemma i en byrålåda, så är denna optimal. Du kan bära den synligt – eller i en liten påse i handväskan – oavsett hur du använder den, är den så pass liten att den är väldigt lätt att ta med sig.

Crave Vesper - test


Palora logo

Recension – Satisfyer PRO 2

Satisfyer PRO 2

Från Lustjakt har vi fått denna nya leksak för kvinnor; en klitorisstimulator som inte stimulerar med direkt vibration, utan med ett pulserande vakuum till lufttryck, vilket ger en annorlunda sensation mot klassiska vibratorer. Denna leksak har fått översvallande positiva recensioner i flera sammanhang, och vi på Cirkus Eros bryter inte mot den trenden. Det här är en bra, och prisvärd grej!

Satisfyer PRO 2 Next ger både stark och mjuk stimulering. Med 11 olika nivåer av intensitet kan denna vibrator alltså passa både dig som föredrar mjuk stimulering och för dig som vill ha det mer intensivt. Satisfyer är också vattentät, så det går bra att ha den med sig i duschen eller badet.

Lek med Satisfyer

”Den är ganska snygg med sitt gammelrosa och glänsande pärlemorskimmer. Men det är inte det bästa med den. Om du gillar känslan av att vara ute i Skärgården, så är denna vibrator den optimala njutningsprylen – ljudet den ger ifrån sig låter faktiskt som en liten inombordare.

För mig som uppskattar att ligga naken i solen skapar den rätta känslan. I och med att den inte ligger och vibrerar direkt mot mitt klitorisollon tänker jag att den kan vara optimal för kvinnor som upplever att vanliga vibratorer tröttar ut klitorisollon på så sätt att det gör ont och bränner.

Denna stimulerar klitorisollon genom att helt enkelt puffa iväg luft mot den. Den har flera styrkor och passar därför många olika kvinnor, samt olika stadier i upphetsningen.

Det enda negativa jag kan komma på är att jag måste trycka ganska hårt på knappen för att ändra styrkan, vilket kan vara besvärligt om jag vill ändra styrkan mitt i eller strax efter klimax…”

Syftet med denna sexleksak är primärt att stimulera klitoris, men med lite leklynne, kreativitet och experimentlust kan man förstås stimulera lite varstans. Bröstvårtor, könsläppar, perineum, anus, eller vilken kroppsdel man än gillar att stimulera. Självklart kan man leka med en partner också, och stimulera varandra.

Med andra ord – en utmärkt leksak som vi varmt rekommenderar. Bra köp!

Lek med Satisfyer

Lustjakt

Recension – Pipedream Extreme

Pipedream

Från Palora.se har vi fått en drös leksaker att testa, däribland denna onanileksak – Pipedream Extreme. Den är gjord av ett transparent, väldigt mjukt och töjbart material, för att passa alla kukstorlekar. För att använda den behöver du också ett vattenlösligt glidmedel. Den är hyfsat lätt att göra ren – bara att spola inuti och utanpå med vattenkran.

Det finns ett utbud av sexleksaker för kvinnor på marknaden, som är mycket större än utbudet för män, och det kan vara svårt att hitta riktigt bra och spännande leksaker för just män. Om man ska förenkla så finns det några huvudsakliga leksakstyper – penisringar, analstimulatorer samt lösvaginor. Denna hör alltså till kategorin lösvagina (eller låtsasfitta, eller vad man nu vill kalla den).

”De bästa lösvaginorna jag har prövat genom åren är utan tvekan Fleshlight och Miss Softie. Vad som särskiljer denna Pipedream är att den är helt transparent, samt att formen på leksaken ger en viss visuell förstoringseffekt – den kan även få kuken att se större och maffigare ut. Om man nu känner att man behöver lite uppmuntran.

Denna transparenta och extremt mjuka och töjbara Pipedream Extreme har alltså både en sensorisk och estetisk aspekt. Den kanske inte erbjuder jättemånga lekmöjligheter, rent sensoriskt, men känns lite mysig att leka med. Den är lite väl tjock i materialet, vilket gör att den kan bli lite klumpig och oflexibel att hantera – trots att materialet i sig är väldigt flexibelt. Den hade förmodligen varit betydligt skönare om insidan vore räfflad, eller mönstrad, för mer intensiv stimulans. Nu är den slät. Inte lika intensivt skönt stimulerande som Fleshlight eller Miss Softie. Det ger å andra sidan en mer långsam stimulering, vilket kan ge starkare orgasmer, och det är ju bra. Som med alla sexleksaker handlar det som alltid väldigt mycket om tycke och smak.”

Vi tycker inte att man kan ha för många sexleksaker – det är kul med variation, och man måste inte ha bara en grej att leka med. Det är alltså inte en dålig leksak, men kanske inte heller så där revolutionerande fantastisk. Å andra sidan är den kanske helt perfekt för någon annan. Den är inte särskilt dyr, så testa kan man alltid.

Pipedream test
Palora logo

Nya bildgallerier på Cirkus Eros!

Det har varit lite glest med nya bildgallerier, men nu har jag faktiskt lagt in några nya – två som är producerade i år, och ett galleri som bygger på en serie äldre bilder, men som tidigare aldrig visats här på Cirkus Eros.
Vassego!Jennie Nudist Camp
För några år sedan besökte jag och Jennie ett nudistläger en bit utanför Göteborg, och så tog jag min vana trogen en drös bilder. Nu kände vi att dessa bilder förtjänade att få synas mer, och inte bara ligga på en hårddisk.
Se galleriet: Nudist Camp »
linjeNytt galleri - Konstnären och hennes modeller
I en gammal tom lägenhet i Stockholm träffar en ung konstnärinna sina modeller för att teckna hett och härligt sex. Och jag var förstås där med min kamera.
Se galleriet: Konstnären och hennes modeller »linje
Erotisk Triad
Konstnärinnan som tecknade det älskande paret i den gamla tomma lägenheten i ett gammalt hus i Stockholm, bestämde sig för att dela leken med dem, något som välkomnades med glädje och lust. The more the merrier.
Se galleriet: Erotisk Triad »
linje

Bli en mecenat för Cirkus Eros!

Pengar
Nu kan du också stödja Cirkus Eros ekonomiskt!

Cirkus Eros har funnits sedan 1999, och under alla de år som gått sedan dess har jag aldrig begärt någon ekonomisk ersättning för något jag publicerar här. Allt är tillgängligt helt utan kostnad – erotisk konst, foto, noveller, artiklar och allt annat jag erbjuder.

Om du verkligen gillar Cirkus Eros, och vill uppmuntra oss att fortsätta att utveckla denna sida, så får du väldigt gärna donera en slant.

Läs mer på sidan om donationer! »Swish med mobilnummer

Gudomlig Njutning – snart på engelska!

Art of Devotion

We are now presenting an all new workshop in English – based on our first, and longest running workshop in Swedish. Gudomlig Njutning has been around since we started our business back in 2004. Over the years, we have had almost 90 of these workshops, with more than a 1,000 participants, and after getting a lot of requests for a couple’s workshop in English, we have finally decided to give it a go. We want to expand…

Anglo-American flagIn short, The Art of Devotion is an English version of Gudomlig Njutning, our immensely popular introductory workshop for couples in Sweden – which also is the backbone of our whole teaching enterprise, getting amazing reviews all through. We dare to say that we present the best love workshop for couples in Sweden.

The Art of Devotion is a playful and inspiring way to have more love, sex, freedom, presence, pleasure, life, desire, lust, playfulness and joy in your life. We offer you and your partner to find a playful way to delve into your relationship, to make a new discovery of what made you fall in love with each other from the start, and to find new reasons to fall in love again.

Our first occasion of The Art of Devotion will be March 16-18, 2018.

Check out the website for The Art of Devotion! »

Älskande par

Kinky Passion – en helt ny kurs!

Kinky Passion
Med Lekfull Tantra & BDSM som redskap guidar Calle Rehbinder dig på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, formgivna för att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro – med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap, under kontrollerade, lekfulla och kärleksfulla former.

Vi går bortom de klassiska klichéerna – lack, läder, kedjor och hård attityd, 50 Shades of Grey, etc. – och inspirerar till helt andra former och uttryck. Vi väljer istället 50 Shades of Rainbow, och inspireras till att upptäcka mångdimensionellt, vilka stimuli som ger mig verkligt starka och djupa upplevelser.

smisk

Du får verktygen, metoderna, attityderna och tekniken till att upptäcka helt nya dimensioner i de klassiska uttrycken för begreppet BDSM – Bondage, Dominance & Submission, samt Sado-Masochism – med lekfullhet, inkännande, kärlek och omtanke som grund, för att därigenom kunna gå mycket längre. Vi skapar tillsammans ett Magiskt Rum där du kan vara så trygg att du kan våga expandera din komfortzon, i din egen takt, på dina egna villkor.

Upplev sensationen i att dominera – eller att bli dominerad – att ge och ta emot den där sortens skön smärta som är perfekt – som inte skapar lidande, utan är verkligt njutbar, och känn befrielsen i att lämna över kontrollen till någon som binder dig – för att sedan binda någon som överlämnar sig till dig. Allt är frivilligt, allt är med ditt och din lekkamrats medgivande.

Vi använder oss av tantra, repkonst, shamanism, fysisk improvisation, kunskap om kroppens anatomi, meditation, rörelse, andning och ljud – allt som fungerar – för att förstärka, bredda, öppna, befria. Du kan bli mer levande, mer dynamisk, mer extatisk, mer njutande, mer närvarande i nuet. Om du vill och vågar.

Bett
Första kursdatumet för Kinky Passion blir 3-5 november 2017.
Läs mer på hemsidan för Kinky Passion! »

Flera nya bildgallerier på Cirkus Eros!

Det har blivit lättare att skapa nya bildgallerier på denna reinkarnerade version av Cirkus Eros, och det känns väldigt inspirerande och roligt! Jag har redan under arbetet med sidan lagt in fler gallerier, och nu har jag fyllt på med mer.

Paul Harmon Art
Paul Harmon var en av mina första gästartister på Cirkus Eros redan på början av 2000-talet, och nu har Paul fått fem nya gallerier, med fler bilder än tidigare.
Se hans konst på Andras bilder – gästartister! »

Jordkvinna vattenväsen
Jag har även lagt in ett nytt galleri med mina egna bilder. Det har varit glest det, men nu finns det ett nytt, med bilder som jag tog förra sommaren. Det kommer att komma mer bilder framöver, men detta känns som en bra återkomst.
Se galleriet: Jordkvinna vattenväsen »

Po Andersson – Digital Art Erotica
Och så har jag bjudit in en helt ny gästkonstnär på sidan Andras bilder – gästartister! Po Andersson blandar analog och digital konst med foto, och skapar stämningsfulla erotiska bilder.
Se galleriet: Digital Art Erotica »

Det är väldigt roligt och inspirerande att nu få bjuda på mer innehåll på Cirkus Eros, fler texter, fler bilder, mer av allt! Det känns verkligen som en nystart.

Välkommen åter!