Flera nya bildgallerier på Cirkus Eros!

Det har blivit lättare att skapa nya bildgallerier på denna reinkarnerade version av Cirkus Eros, och det känns väldigt inspirerande och roligt! Jag har redan under arbetet med sidan lagt in fler gallerier, och nu har jag fyllt på med mer.

Paul Harmon Art
Paul Harmon var en av mina första gästartister på Cirkus Eros redan på början av 2000-talet, och nu har Paul fått fem nya gallerier, med fler bilder än tidigare.
Se hans konst på Andras bilder – gästartister! »

Jordkvinna vattenväsen
Jag har även lagt in ett nytt galleri med mina egna bilder. Det har varit glest det, men nu finns det ett nytt, med bilder som jag tog förra sommaren. Det kommer att komma mer bilder framöver, men detta känns som en bra återkomst.
Se galleriet: Jordkvinna vattenväsen »

Po Andersson – Digital Art Erotica
Och så har jag bjudit in en helt ny gästkonstnär på sidan Andras bilder – gästartister! Po Andersson blandar analog och digital konst med foto, och skapar stämningsfulla erotiska bilder.
Se galleriet: Digital Art Erotica »

Det är väldigt roligt och inspirerande att nu få bjuda på mer innehåll på Cirkus Eros, fler texter, fler bilder, mer av allt! Det känns verkligen som en nystart.

Välkommen åter!

Totalrenovering av Cirkus Eros!

Cirkus Eros 2017-02-01

Cirkus Eros har äntligen fått en total reinkarnation, och blivit en helt ny hemsida!

Samma innehåll som tidigare, men MYCKET MER. Och en hel del av det gamla har blivit kraftigt uppdaterat. En del artiklar var alldeles för gamla och passé, och har blivit uppgraderade. Det gäller särskilt artiklar med inriktning instruktion och inspiration. Det har också blivit fler bilder i vissa gallerier.

Några nyheter på sidan:

  • Ett helt nytt utseende, baserat på WordPress
  • Denna nyhetsblogg
  • Ett kalendarium för våra kurser
  • Fler bildgallerier med mer bilder
  • Mer överskådliga och lättillgängliga bildgallerier
  • Uppdaterade länksidor
  • Fler artiklar, uppdelar i fler kategorier
  • Fler recensioner på sidan Sköna Grejer
  • Uppdaterade mediasidor
  • 300 sidor bild och text

Jag är väldigt nöjd och stolt över att jag har fått detta enorma arbete gjort. Jag har arbetat i två månader med att skapa denna nya hemsida, och nu kan du äntligen se resultatet.

Det är fortfarande mycket kvar att göra, och du kan säkerligen hitta en och annan miss, ett och annat fel här och där. Men en sån här sida blir aldrig klar, och jag gör allt jag kan för att fylla på med mer material, och även rätta till allehanda fel och luckor här och där.

Välkommen till Nya Cirkus Eros!

Heartline

Spara

Spara

Spännande nakenfoton

illusion_x4

På hemsidan Illusion, en konstblogg med mycket bilder och texter på temat foto och annan bildkonst, kan man få en hel del intressant till livs. Här är några exempel:

En mycket se- och läsvärd blogg, med andra ord, för den som är intresserad av ny, utforskande konst.

Heartline

Helt ny hemsida för Cirkus Eros på gång!

Hemsidan 161204

Cirkus Eros har funnits sedan början av 1999, vilket alltså innebär att denna hemsida har funnits i snart 18 år. Det är hyfsat gammalt i Internettermer. I flera år har jag velat uppgradera hemsidan rejält, eftersom den har blivit för gammal, både utseendemässigt och tekniskt. Det är för bökigt att uppdatera, så det blir sällan av, och det känns inte heller så roligt att ständigt behöva anpassa mig till en väldigt gammaldags teknik.

Så nu blir det äntligen ändring på det. Det blir en sida i WordPressformat, och allt kommer att bli både mer användarvänligt, snyggare, mer lättuppdaterat, lättillgängligt och allt sådant. Det kommer att bli bra!

Heartline