Gudomlig Njutning – snart på engelska!

Art of Devotion

We are now presenting an all new workshop in English – based on our first, and longest running workshop in Swedish. Gudomlig Njutning has been around since we started our business back in 2004. Over the years, we have had almost 90 of these workshops, with more than a 1,000 participants, and after getting a lot of requests for a couple’s workshop in English, we have finally decided to give it a go. We want to expand…

Anglo-American flagIn short, The Art of Devotion is an English version of Gudomlig Njutning, our immensely popular introductory workshop for couples in Sweden – which also is the backbone of our whole teaching enterprise, getting amazing reviews all through. We dare to say that we present the best love workshop for couples in Sweden.

The Art of Devotion is a playful and inspiring way to have more love, sex, freedom, presence, pleasure, life, desire, lust, playfulness and joy in your life. We offer you and your partner to find a playful way to delve into your relationship, to make a new discovery of what made you fall in love with each other from the start, and to find new reasons to fall in love again.

Our first occasion of The Art of Devotion will be March 16-18, 2018.

Check out the website for The Art of Devotion! »

Älskande par

Kinky Passion – en helt ny kurs!

Kinky Passion
Med Lekfull Tantra & BDSM som redskap guidar Calle Rehbinder dig på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, formgivna för att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro – med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap, under kontrollerade, lekfulla och kärleksfulla former.

Vi går bortom de klassiska klichéerna – lack, läder, kedjor och hård attityd, 50 Shades of Grey, etc. – och inspirerar till helt andra former och uttryck. Vi väljer istället 50 Shades of Rainbow, och inspireras till att upptäcka mångdimensionellt, vilka stimuli som ger mig verkligt starka och djupa upplevelser.

smisk

Du får verktygen, metoderna, attityderna och tekniken till att upptäcka helt nya dimensioner i de klassiska uttrycken för begreppet BDSM – Bondage, Dominance & Submission, samt Sado-Masochism – med lekfullhet, inkännande, kärlek och omtanke som grund, för att därigenom kunna gå mycket längre. Vi skapar tillsammans ett Magiskt Rum där du kan vara så trygg att du kan våga expandera din komfortzon, i din egen takt, på dina egna villkor.

Upplev sensationen i att dominera – eller att bli dominerad – att ge och ta emot den där sortens skön smärta som är perfekt – som inte skapar lidande, utan är verkligt njutbar, och känn befrielsen i att lämna över kontrollen till någon som binder dig – för att sedan binda någon som överlämnar sig till dig. Allt är frivilligt, allt är med ditt och din lekkamrats medgivande.

Vi använder oss av tantra, repkonst, shamanism, fysisk improvisation, kunskap om kroppens anatomi, meditation, rörelse, andning och ljud – allt som fungerar – för att förstärka, bredda, öppna, befria. Du kan bli mer levande, mer dynamisk, mer extatisk, mer njutande, mer närvarande i nuet. Om du vill och vågar.

Bett
Första kursdatumet för Kinky Passion blir 3-5 november 2017.
Läs mer på hemsidan för Kinky Passion! »

Flera nya bildgallerier på Cirkus Eros!

Det har blivit lättare att skapa nya bildgallerier på denna reinkarnerade version av Cirkus Eros, och det känns väldigt inspirerande och roligt! Jag har redan under arbetet med sidan lagt in fler gallerier, och nu har jag fyllt på med mer.

Paul Harmon Art
Paul Harmon var en av mina första gästartister på Cirkus Eros redan på början av 2000-talet, och nu har Paul fått fem nya gallerier, med fler bilder än tidigare.
Se hans konst på Andras bilder – gästartister! »

Jordkvinna vattenväsen
Jag har även lagt in ett nytt galleri med mina egna bilder. Det har varit glest det, men nu finns det ett nytt, med bilder som jag tog förra sommaren. Det kommer att komma mer bilder framöver, men detta känns som en bra återkomst.
Se galleriet: Jordkvinna vattenväsen »

Po Andersson – Digital Art Erotica
Och så har jag bjudit in en helt ny gästkonstnär på sidan Andras bilder – gästartister! Po Andersson blandar analog och digital konst med foto, och skapar stämningsfulla erotiska bilder.
Se galleriet: Digital Art Erotica »

Det är väldigt roligt och inspirerande att nu få bjuda på mer innehåll på Cirkus Eros, fler texter, fler bilder, mer av allt! Det känns verkligen som en nystart.

Välkommen åter!

Totalrenovering av Cirkus Eros!

Cirkus Eros 2017-02-01

Cirkus Eros har äntligen fått en total reinkarnation, och blivit en helt ny hemsida!

Samma innehåll som tidigare, men MYCKET MER. Och en hel del av det gamla har blivit kraftigt uppdaterat. En del artiklar var alldeles för gamla och passé, och har blivit uppgraderade. Det gäller särskilt artiklar med inriktning instruktion och inspiration. Det har också blivit fler bilder i vissa gallerier.

Några nyheter på sidan:

  • Ett helt nytt utseende, baserat på WordPress
  • Denna nyhetsblogg
  • Ett kalendarium för våra kurser
  • Fler bildgallerier med mer bilder
  • Mer överskådliga och lättillgängliga bildgallerier
  • Uppdaterade länksidor
  • Fler artiklar, uppdelar i fler kategorier
  • Fler recensioner på sidan Sköna Grejer
  • Uppdaterade mediasidor
  • 300 sidor bild och text

Jag är väldigt nöjd och stolt över att jag har fått detta enorma arbete gjort. Jag har arbetat i två månader med att skapa denna nya hemsida, och nu kan du äntligen se resultatet.

Det är fortfarande mycket kvar att göra, och du kan säkerligen hitta en och annan miss, ett och annat fel här och där. Men en sån här sida blir aldrig klar, och jag gör allt jag kan för att fylla på med mer material, och även rätta till allehanda fel och luckor här och där.

Välkommen till Nya Cirkus Eros!

Heartline

Spara

Spara

Spännande nakenfoton

illusion_x4

På hemsidan Illusion, en konstblogg med mycket bilder och texter på temat foto och annan bildkonst, kan man få en hel del intressant till livs. Här är några exempel:

En mycket se- och läsvärd blogg, med andra ord, för den som är intresserad av ny, utforskande konst.

Heartline

Helt ny hemsida för Cirkus Eros på gång!

Hemsidan 161204

Cirkus Eros har funnits sedan början av 1999, vilket alltså innebär att denna hemsida har funnits i snart 18 år. Det är hyfsat gammalt i Internettermer. I flera år har jag velat uppgradera hemsidan rejält, eftersom den har blivit för gammal, både utseendemässigt och tekniskt. Det är för bökigt att uppdatera, så det blir sällan av, och det känns inte heller så roligt att ständigt behöva anpassa mig till en väldigt gammaldags teknik.

Så nu blir det äntligen ändring på det. Det blir en sida i WordPressformat, och allt kommer att bli både mer användarvänligt, snyggare, mer lättuppdaterat, lättillgängligt och allt sådant. Det kommer att bli bra!

Heartline