Årets kurser 2024!

Kurser!

Nu har vi schemalagt flera kurser för första halvan av 2024 – till exempel Gudomlig Njutning, vår grundkurs för par, samt Intimmassage, den dagkurs Calle håller ihop med Lisa Björling, och flera mer avancerade kurser för främst par, som Gudomlig Extas och Kärleksretreat, men även kurser för både enskilda och par, som Tantralila.

Calles dynamiska kurs i teaterimprovisation återkommer också – Tranceformation Impro – som eventuellt kan ha temat kärlek och erotik på schemat. Hur gestaltar man det trovärdigt på en scen, med respekt för aktörernas integritet? Jag skriver ”eventuellt”, eftersom man aldrig kan veta helt säkert när temat är just improvisation.

Alla kurser är inte bokade än, så det kommer sannolikt att dyka upp fler i schemat. Men det får framtiden utvisa.

Det är högst sannolikt att vi arrangerar ytterligare en Gudomlig Njutning som sommarkurs, för att fira kursens 20-årsjubileum. Den kursen är dock inte schemalagd än. Mer info kommer längre fram.

Festivaler!

Som vanligt håller vi workshops på flera sköna och inspirerande festivaler. Hittills är vi under kommande år bokade på Stockholm Tantra Festival, samt förstås på Sexsibility på Ängsbacka, men det blir sannolikt fler under året.

Kanske får vi se dig på någon av våra tantriska kärlekskurser? Det skulle vi verkligen uppskatta! Det är ju för din skull vi håller våra kurser.

Här nedanför i nyhetsbrevet ser du vilka kurser vi har att bjuda på under vinter/vår 2024. Det fyller ibland på ganska fort, så det kan vara bra att vara ute i god tid. Skynda!

Gudomlig Njutning är vår mycket populära grundkurs för par – om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, ev. barn och andra ansvarsområden. Bara kärlek, innerlighet, njutning och glädje.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen.

Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal, och ni kommer att få många verktyg som höjer intensiteten i såväl kärlek och intimitet som sexuella upplevelser.

Gudomlig Njutning har vi sedan starten 2004 nu hållit 120 gånger, och vi har inte tröttnat än. Vi älskar att inspirera, att förmedla kunskaper och redskap för ett innerligare kärleksliv och bättre livskvalitet, på ett lekfullt och njutbart sätt.

Vi är kort sagt 100% hängivna att ge dig och din partner den optimala upplevelsen och inspirationen under en helg, för att ni ska kunna utvecklas i er relation.

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Aktuella kursdatum:
• 23 – 25 februari
2024
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

• 12 – 14 april 2024
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Gudomlig Extas är en fördjupningskurs för par
med fokus på liv, rörelse, lust och extas, för er som vill dyka djupare in i kärlekens och sexualitetens mysterier.

Vi använder tekniker från Tantra, BDSM, shamanism (och mer därtill) för att hitta djupare dimensioner i kärlekslivet, samt för att utveckla upplevelserna vidare från njutning till hänryckning och total extas.

Andas till en himlastormande orgasm!
Skapa tantriska sexritualer!
Upplev FLOW med din partner!
Kundalini Spanking – något för dig?
Innerligt – Erotiskt – Lekfullt – Extatiskt!

Gudomlig Extas skapades av Calle & Jennie Rehbinder 2011 som en fortsättningskurs efter grundkursen Gudomlig Njutning. Sedan förra året har Maria Fayez tillfälligt hoppat in och tagit över kursledarskapet vid sidan om Calle Rehbinder.

Maria är en ytterst kompetent kursledare, och har bidragit till att blåsa nytt liv i denna njutningsladdade kurs. Kursledare för Gudomlig Extas i december 2023 är alltså fortfarande Calle Rehbinder och Maria Fayez – men från och med våren 2024 är det återigen Calle & Jennie Rehbinder som leder kursen.

Aktuellt kursdatum:
• 24 – 26 maj
2024

med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Tantra handlar om att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

TANTRALILA, Lekfull Tantra, är en modern tillämpning av tantra med rötterna i den traditionella, uråldriga tantran, men med en modern, unik tillämpning för att komma åt den tidlösa essensen i tantra, på ett sätt som passar för dig och andra nutida människor.

Kursen vänder sig till såväl enskilda som par (eller andra konstellationer), och erbjuder en lekfull och utvecklande väg till djupare inskter och personlig utveckling.

Kursledare för Tantralila är Calle Rehbinder, ibland understödd av gästlärare i något för kursen relevant ämne.Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Tantralila »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Aktuellt kursdatum:
• 1 – 3 mars 2024
med Calle Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Tranceformation Impro är en kurs i teaterimprovisation, och vänder sig till dig som vill växa – som skådespelare / scenartist / berättare / föreläsare – och som människa.

Calle Rehbinder har mer än 30 års erfarenhet av att leda improkurser, och skapar tillsammans med deltagarna ett Magiskt Rum, där vad som helst kan hända. Roligt, inspirerande, lekfullt och lärorikt!

Läs mer på kurshemsidan! »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

Aktuellt kursdatum:
• 26 – 28 april 2024
med Calle Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Kärleksretreat är mycket mer än en kurs – den är i praktiken en romantiskt erotisk kärlekssemester, full av njutning, lek, innerlighet, utforskande, bus och vila.

Kursen vänder sig till er som har gått någon parkurs med oss tidigare, och är en unik upplevelse för dig och din partner. Många par som deltagit på denna kurs har kommit tillbaka flera gånger.

Under en kväll och tre dagar erbjuder vi dagliga, högst njutbara kurspass, och varvar det med ledig tid på Sveriges absolut vackraste kursgård, under den vackraste tiden på året. Det erbjuds upplevelsebaserade kurspass, delikat mat, erotisk fest, bastubad i den fantastiska bastun med panoramafönster ut mot Bråviken, samt boende i mysiga dubbelrum.

Aktuellt kursdatum:
• 30 maj – 2 juni
2024
med Calle & Jennie Rehbinder
på Skeppsuddens Kursgård, Vikbolandet
(platser kvar)

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Kärleksretreaten »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Två veckor kvar till jul!

Vi önskar dig en härlig och njutningsfylld jul, och ett underbart, kärleksfullt och nyfiket 2024, fyllt med fantastiska och utvecklande upplevelser!

Heartline

Årets julklapp – våra presentkort!

Det händer allt som oftast att kursdeltagare har fått en kurs i present – som regel av sin partner. Det populäraste brukar vara just Gudomlig Njutning, vår grundkurs i kärlek för par, men andra kurser har också blivit årets julklapp.

Gåvan kan också vara en coachingsession – eller flera. Calle har många års erfarenhet av att guida både enskilda och par i frågor om kärlek, sex och relation.

Eller så låter du Calle fotografera dig – kanske en serie sexiga bilder som du ger till din partner i present? Eller så ger du ett presentkort gällande en fotosession. Möjligheterna är många.

Du får då ett presentkort som vi formgivit själva för ändamålet. Vi anpassar summan efter vad du önskar, och vad du vill ge i present.

Det finns fortfarande gott om plats på alla kursdatum nästa år, så passa på medan det finns möjlighet att välja!

Julklappar

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Podcast – Calle pratar med Nakna Coachen

Om du orkar lyssna/titta på ett ganska långt Zoom-samtal mellan mig och min kloka och vackra vän Linda Örtengren, om oralsex, samtycke, autencitet, nyfikenhet, livets mening, liberalism, frihet, kärlek, sexkurser – och en del annat, som diverse livsvisdomsklichéer – så är detta ett avsnitt i Lindas videopoddserie #dennaknacoachen. Vassego!

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Enorm uppskattning för Cirkus Eros!

Hemsidan Passionerad.se, en mycket informativ och faktaspäckad sida, drivs av några vänner som vill ge tips – relationstips, sextips och test av sexleksaker. De har en vision, som de beskriver så här:

”Vår vision är att skapa ett stort och välfyllt magasin om sex och kärlek där man kan lära sig allt om erotik, njutning och relationer. Vårt mål är att Passionerad ska ha högt i tak, täcka så många ämnen inom sex som möjligt samt ge svar på dem frågor ni undrar över.”

Nu till det roligaste, som rör specifikt Cirkus Eros. Passionerad.se sänder nämligen regelbundet ut ett e-postutskick till sina prenumeranter, och för några månader sedan fick de drygt 5.000 svar på enkätundersökning, som handlade om vilken sida som de tycker är bäst om man vill få sextips och inspiration.

De flesta röstade för… [trumvirvel…] Cirkus Eros! – något vi förstås känner oss enormt hedrade och tacksamma över, med tanke på att så många svarade, och att det därtill finns många bra sexmagasin att välja bland.

Vidare till något ännu trevligare – motiveringarna som enkätdeltagarna skrivit. I enkäten fick man också motivera varför man röstade på just just det man röstade på, och det var verkligen fint att få läsa.

Det är den här sortens respons som verkligen kan inspirera till att fortsätta att göra något, som t.ex. att upprätthålla denna hemsida, utveckla vidare, skriva mer, fotografera mer, publicera mer.

Linje

“Cirkus Eros är en väldigt stor hemsida som har allt från noveller till bilder och tips på hur man kan förbättra sitt sexliv. De har även en hög kvalitet på allt. Undrar jag något om sex så är det oftast dit jag vänder mig och har gjort så till och från i tio år.”

———————–

“Det kryllar ju inte direkt av bra sexmagasin på webben idag. Jag har nyligen hittat till Passionerad men håller Cirkus Eros väldigt högt och som min personliga favorit. De har funnits länge och har byggt upp en enormt stark bas med sextips och annat härligt som man har stor nytta av.”

———————–

“För att Cirkus Eros är en pålitlig och seriös sida som verkar för att man ska få ett bättre sexliv. Dom har lyckats riktigt bra med just det vilket gör att jag är en av alla trogna besökare. För vem behöver inte lite heta tips då och då? Vet även att många andra också tycker om Cirkus Eros!!”

———————–

“Snygg, snabb och enkel sida med allt man kan önska sig. Hoppas de kommer finnas kvar minst lika länge som de har funnits hittils!!”

———————–

“För att ingen annan sexsida på svenska är lika proffsiga som Cirkus Eros. De har hittat en lagom ton som inte är för pryd men inte heller för snuskig. Alltid en behaglig läsning.”

———————–

“Gillar Cirkus Eros hemsida och innehåll mest av alla svenska sexsajter som jag känner till.”

———————–

“För det är en skön hemsida med väldigt många trevliga tips. Lär mig oftast något nytt. Dessutom så har de kurser som är helt otroligt bra, så rekommenderar verkligen dom.”

———————–

“Cirkus Eros har en speciell plats i mångas hjärtan, så även i mitt. Helt klart en webbsida jag håller kärt, både för att den har funnits så länge jag kan minnas internet och för att den fortsätter att leverera bra material.”

———————–

“Valet är ganska enkelt. Ingen annan sida håller samma höga standard som Cirkus Eros. Inte heller finns det någon hemsida om sex som faktiskt ger så BRA tips. Många sidor idag ger mest strunt, men här får man riktiga kvalitetsknep.”

———————–

“Självfallet väljer jag the one and only Cirkus Eros. Bra sida som drivs av bra folk.”

Linje

Så till alla er som svarat på enkäten från Passionerad.se, och givit oss så mycket fin uppskattning – TUSEN TACK!

Och tack till er på Passionerad.se också, förstås, som uppenbarligen drivs av en låga som liknar vår.

Besök gärna Passionerad.se! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Kommande kurser hösten 2023!

Nu har vi schemalagt kurser för hösten 2023 – till exempel Gudomlig Njutning, vår grundkurs för par, samt Intimmassage, och flera mer avancerade kurser för främst par, som Gudomlig Extas och Fri att Älska, men även kurser för enskilda, som Tantralila.

Vi älskar att inspirera, att förmedla kunskaper och redskap för ett innerligare kärleksliv och bättre livskvalitet. Alla kurser är inte bokade än, så det kan dyka upp fler i schemat under hösten.

Kanske får vi se dig på någon av våra tantriska kärlekskurser? Det skulle vi verkligen uppskatta! Det är ju för din skull vi håller våra kurser.

Här nedanför i nyhetsbrevet ser du vilka kurser vi har att bjuda på under hösten 2023. Det fyller ibland på ganska fort, så det kan vara bra att vara ute i god tid. Skynda!

Heartline

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning är vår omåttligt populära grundkurs för par – om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, ev. barn och andra ansvarsområden. Bara kärlek, innerlighet, njutning och glädje.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen. Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal, och ni kommer att få många verktyg som höjer intensiteten i såväl kärlek och intimitet som sexuella upplevelser.

Parkursbilder

Gudomlig Njutning har vi sedan starten 2004 hållit mer än hundra gånger, och sedan ett par år tillbaka växlar kursledarskapet mellan Jennie Rehbinder och Maria Fayez, med Calle Rehbinder som konstanten.

Vi är alla 100% hängivna att ge dig och din partner den optimala upplevelsen och inspirationen under en helg, för att ni ska kunna utvecklas i er relation.

Linje

Aktuella kursdatum:
• 6 – 8 oktober 2023
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

• 20 – 22 oktober 2023
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

24 – 26 november
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Gudomlig Extas är en fördjupningskurs för par
med fokus på liv, rörelse, lust och extas, för er som vill dyka djupare in i kärlekens och sexualitetens mysterier.

Vi använder tekniker från Tantra, BDSM, shamanism (och mer därtill) för att hitta djupare dimensioner i kärlekslivet, samt för att utveckla upplevelserna vidare från njutning till hänryckning och total extas.

Andas till en himlastormande orgasm!
Skapa tantriska sexritualer!
Upplev FLOW med din partner!
Kundalini Spanking – något för dig?
Innerligt – Erotiskt – Lekfullt – Extatiskt!

Gudomlig Extas skapades av Calle & Jennie Rehbinder 2011 som en fortsättningskurs efter grundkursen Gudomlig Njutning. Sedan förra året har Maria Fayez tagit över kursledarskapet vid sidan om Calle Rehbinder, eftersom Jennie Rehbinder numera har ett heltidsarbete, och vill inte arbeta lika många helger.

Maria är en ytterst kompetent kursledare, och har bidragit till att blåsa nytt liv i denna njutningsladdade kurs. Kursledare för Gudomlig Extas är alltså Calle Rehbinder och Maria Fayez.

Aktuellt kursdatum:

15 -17 december 2023
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Gudomlig Extas »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Tantrisk beröringskurs för par – i Uppsala!
Beröring som befriar, helar, läker, ger inre frid och lycka!
Erotisk massage som går på djupet och öppnar kanaler mellan kön, hjärta och själ!

Med Calle Rehbinder och Lisa Björling:

OBS! Två kursdatum!
Detta är en dagkurs, och eftersom den har blivit så populär kör vi samma kurs två dagar i rad. Ni kan alltså välja om ni vill gå kursen på lördagen eller söndagen.

Linje

Aktuella kursdatum:

11 november 2023 (dagkurs, lördag)
med Calle Rehbinder & Lisa Björling, i Uppsala
(platser kvar)

12 november 2023 (dagkurs, söndag)
med Calle Rehbinder & Lisa Björling, i Uppsala
(platser kvar)

Linje

Läs mer på hemsidan om Intimmassage! »
Anmäl dig till kursen! »

Heartline

Tantra handlar om att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

TANTRALILA, Lekfull Tantra, är en modern tillämpning av tantra med rötterna i den traditionella, uråldriga tantran, men med en modern, unik tillämpning för att komma åt den tidlösa essensen i tantra, på ett sätt som passar för dig och andra nutida människor.

Kursen vänder sig till såväl enskilda som par (eller andra konstellationer), och erbjuder en lekfull och utvecklande väg till djupare inskter och personlig utveckling.

Kursledare för Tantralila är Calle Rehbinder, ibland understödd av gästlärare i något för kursen relevant ämne.

Linje

Aktuellt kursdatum:

• 3 – 5 november 2023
med Calle Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Tantralila »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Mina noveller – nu också på finska!

Jag har tidigare berättat i ett nyhetsbrev om de 12 nyskrivna noveller jag under det gångna året fått publicerade av förlaget SAGA Egmont, på sidan för Ljudböcker & e-böcker. 10 av dessa noveller har samma huvudperson, Emma, och är i praktiken en följetong med en serie erotiska äventyr.

Dessförinnan, 2018, publicerade SAGA Egmont mina 18 tidigare noveller, som även finns att läsa här på Cirkus Eros, på sidan Noveller av Calle Rehbinder, samma historier som också publicerades som bok hos förlaget Lind & Co 2008 – Cirkus Eros och andra erotiska berättelser). Alltså finns nu 30 noveller på flera nerladdningssidor, som e-böcker och ljudböcker.

Som en färsk nyhet finns nu nio av mina nyare noveller på finska, som ljudböcker, nerladdningsbara på bl.a. Storytels hemsida, översatta till finska av Paula Telaranta-Kokko. Så – om du gärna vill läsa mina noveller på finska, så finns det några att ladda ner.

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Gott Nytt År! • Kurser 2023!

Vi önskar dig ett härligt och njutningsfyllt 2023, fyllt med fantastiska och utvecklande upplevelser!

Kanske får vi se dig på någon av våra tantriska kärlekskurser? Det skulle vi verkligen uppskatta! Det är ju för din skull vi håller våra kurser.

Vi älskar att inspirera, att förmedla kunskaper och redskap för ett innerligare kärleksliv och bättre livskvalitet.

Heartline

Nu har vi schemalagt kurser för 2023, som till exempel Gudomlig Njutning, vår grundkurs för par, samt flera mer avancerade kurser för främst par, som Gudomlig Extas, Kärleksretreat och Fri att Älska, men även för enskilda, som Tantralila och Tranceformation Impro. Vi har inte bokat riktigt alla kurser än, så det kan dyka upp fler i schemat under våren.

Här nedanför i nyhetsbrevet ser du vilka kurser vi har att bjuda på under vintern, våren och sommaren 2023. Det fyller ibland på ganska fort, så det kan vara bra att vara ute i god tid. Skynda!
Heartline

Gudomlig Njutning
Gudomlig Njutning är vår oerhört populära grundkurs för par – om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, ev. barn och andra ansvarsområden. Bara kärlek, innerlighet, njutning och glädje.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen. Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal, och ni kommer att få många verktyg som ökar såväl intimitet som sexuella upplevelser.

Linje

Aktuella kursdatum:
OBS! Ändrade datum!

• 3 – 5 mars 2023
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

• 30 mars – 2 april 2023
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

• 5 – 7 maj 2023
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Gudomlig Extas är en fördjupningskurs för par
med fokus på liv, rörelse, lust och extas, för er som vill dyka djupare in i kärlekens och sexualitetens mysterier.

Vi använder tekniker från Tantra, BDSM, shamanism (och mer därtill) för att hitta djupare dimensioner i kärlekslivet, samt för att utveckla upplevelserna vidare från njutning till hänryckning och total extas.

Linje

Aktuellt kursdatum:

• 28 – 30 april 2023
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Gudomlig Extas »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Tantrisk beröringskurs för par – i Uppsala!
Beröring som befriar, helar, läker, ger inre frid och lycka!
Erotisk massage som går på djupet och öppnar kanaler mellan kön, hjärta och själ!

OBS! Två kursdatum!
Detta är en dagkurs, och eftersom den har blivit så populär kör vi samma kurs två dagar i rad. Ni kan alltså välja om ni vill gå kursen på lördagen eller söndagen.

Linje

Aktuella kursdatum:

• 25 mars 2023 (dagkurs)
med Calle Rehbinder & Lisa Björling, i Uppsala
(platser kvar)

• 26 mars 2023 (dagkurs)
med Calle Rehbinder & Lisa Björling, i Uppsala
(platser kvar)

Linje

Läs mer på hemsidan om Intimmassage! »
Anmäl dig till kursen! »

Heartline

Tranceformation Impro är en kurs i teaterimprovisation, och vänder sig till dig som vill växa – som skådespelare / scenartist / berättare / föreläsare – och som människa.

Calle Rehbinder har mer än 30 års erfarenhet av att leda improkurser, och skapar tillsammans med deltagarna ett Magiskt Rum, där vad som helst kan hända. Roligt, inspirerande, lekfullt och lärorikt!

Linje

Aktuellt kursdatum:

• 12 – 14 maj 2023
med Calle Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

Heartline

Tantra handlar om att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

TANTRALILA, Lekfull Tantra, är en modern tillämpning av tantra med rötterna i den traditionella, uråldriga tantran, men med en modern, unik tillämpning för att komma åt den tidlösa essensen i tantra, på ett sätt som passar för dig och andra nutida människor.

Kursen vänder sig till såväl enskilda som par (eller andra konstellationer), och erbjuder en lekfull och utvecklande väg till djupare inskter och personlig utveckling.

Linje

Aktuellt kursdatum:

• 26 – 28 maj 2023
med Calle Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Tantralila »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Kärleksretreat

Kursen vänder sig till er som har gått någon parkurs med oss tidigare, och är en unik upplevelse för dig och din partner. Många par som deltagit på denna kurs har kommit tillbaka flera gånger.

Kärleksretreat är mycket mer än en kurs – den är i praktiken en romantiskt erotisk kärlekssemester, full av njutning, lek, innerlighet, utforskande, bus och vila.

Under en kväll och tre dagar erbjuder vi dagliga, högst njutbara kurspass, och varvar det med ledig tid på Sveriges absolut vackraste kursgård, under den vackraste tiden på året. Det erbjuds upplevelsebaserade kurspass, delikat mat, erotisk fest, bastubad i den fantastiska bastun med panoramafönster ut mot Bråviken, samt boende i mysiga dubbelrum.

Linje

Aktuellt kursdatum:

• 1 – 4 juni 2023
med Calle & Jennie Rehbinder
på Skeppsuddens Kursgård, Vikbolandet
(platser kvar)

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Kärleksretreaten »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

I fem dagar utforskar vi kärleken och dess innerligaste mysterier i denna alternativa värld, på kursgården Gardoussel Retreat i Languedoc, södra Frankrike.

Vi dyker in i oss själva och varandra, andas, dansar, utforskar extatiska medvetandetillstånd i dans, andning, vila, meditation, beröring, sammansmältande, lek, erotiska ceremonier i naturen, helighet, eldritual, starka känslor, innerlighet och extrem närvaro.

Denna kurs vänder sig till par som vill uppleva något extraordinärt. Vi går djupare in i Tantra än vi vanligen gör, men på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Vi leker med energier, chakran, andning, rörelse, ljud och visualisering.

Linje

Aktuellt kursdatum:

• 4 – 8 september 2023
med Calle & Jennie Rehbinder
på Gardoussel Retreat, Languedoc, södra Frankrike

Linje

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Fri att Älska »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen!

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Stort Jubileum! Bilder!

40 år som fotograf av naket och erotiskt!

I år blev det 40 år sedan jag fotograferade naket för första gången. Jag var 19 år, fotoentusiast, och en vän till mig, en mycket vacker ung dam, modellade för en serie bilder i en fin, vit, romantisk klänning en varm sommardag i Stockholm. Det blev en serie väldigt idylliska bilder.

Efter fotosessionen åkte vi ut på Långholmen, för att sola och bada nakna (vilket var högst normalt 1982, eftersom hela Långholmen i praktiken var inofficiellt nakenbad). Hon stod plötsligt alldeles naken framför mig på en klippa, och var så överjordiskt vacker, att jag inte kunde låta bli att fråga om jag fick ta några bilder. Det fick jag. Och det var bara början.

Jag fortsatte att fotografera naket och erotiskt, och har inte tröttnat än, 40 år senare. Jag tycker fortfarande att det är fantastiskt kul och inspirerande. Den nakna männskokroppen är helt enkelt oändligt fascinerande – något som konstnärer har vetat och känt i tusentals år, och jag är inte ett undantag.

Det är just mina bilder, ihop med mina noveller och artiklar, som var grunden när jag startade min erotiska hemsida Cirkus Eros 1999, alltså snart 24 år sedan, en sida som nu har vuxit sig enormt stor – men ändå alltjämt erotiska bilder och texter som bas.

Cirkus Eros historia

Jag har förstås tagit många fler bilder än de jag visar på Cirkus Eros. Förutom en massa egna privata bilder har jag även fått en hel del fotouppdrag, från livsglada människor som vill ha fina nakenbilder och erotiska motiv av sig själva, kanske för gemensam njutning, eller som gåva till en älskad partner, eller kanske som ren terapi.

Ibland vill par bli fotograferade tillsammans för att få riktigt sexiga bilder enbart för eget avnjutande. Denna sorts uppdrag är jag alltjämt tillgänglig för.

Dessa bilder visar jag förstås inte offentligt, såvida inte modellerna har givit sitt uttryckliga samtycke. Men jag har ändå en hyfsat stor mängd egna bilder på Cirkus Eros (för närvarande 67 gallerier med tusentals bilder!) som jag får visa, och det känns fint!

Så – jag bjuder som alltid in modeller som vill se sig själva vackra, nakna och sexiga på bild. Och – vill du bli fotograferad, men inte att bilderna ska synas offentligt, så går det alltså också att ordna. Då anlitar du mig privat, bara.

Skriv gärna till mig och berätta om hur just du skulle vilja bli fotograferad, så kanske vi kan träffas och skapa skön konst tillsammans!

Bli min modell! »

Mer bilder på Cirkus Eros!
Tre nya gallerier, ett gammalt galleri som har varit borttaget under flera år, men som nu har återkommit, i större och bättre skick, samt ett kraftigt uppgraderat galleri, är vad jag har att bjuda på just nu.

Ganska mycket nytt att titta på, alltså!

LinjeCirkus Eros på Instagram
Cirkus Eros finns på Instagram
sedan en tid tillbaka, och ett av de nya gallerierna på Cirkus Eros är helt enkelt de bilder jag specialdesignat för Instagram – kvadratiska, samt med lite text och loggor, ibland trixade med i någon kul fotoapp.

I detta nya galleri visar jag också bilder som blivit censurerade av Instagram (bilder som alltså betraktas som alldeles för oanständiga), vilket jag tycker fyller en pedagogisk funktion – så här prussiluskigt censurivrande är man på Meta – Instagram och Fb.
Galleriet heter Cirkus Eros på Instagram »

Linje
Inspiration
Ett av de nya gallerierna har fått heta ”Inspiration”, eftersom det är inriktat på konst som andra konstnärer gjort, men med inspiration från mitt bildskapande – här hittar du måleri, illustration, fotoredigering och skulptur av andra, baserat på mina skapelser. Ett galleri jag verkligen hoppas ska växa med tiden.
Här hittar du Inspiration »

Linje
Susanna i studion
Det här är ett helt nytt galleri, men med väldigt gamla bilder – en kollektion av min allra första fotosession i studio, våren 1983. Ett litet urval av dessa bilder har tidigare funnits med i galleriet Galerie Noir, men under året som gått har jag scannat alla negativen, och visar därför denna betydligt större kollektion, för allra första gången.
Här hittar du Susanna i studion »

Linje
Slottsfrun

Det redan existerande galleriet Slottsfrun
har jag uppgraderat rejält, med flera nya bilder, samt att jag också har bytt ut alla de gamla bilderna mot bättre redigeringar i större format.
Besök galleriet Slottsfrun och njut av bilderna! »

Linje
First Lovers

Ett galleri har kommit tillbaka
– ett mer än 20 år gammalt galleri som nu finns på Cirkus Eros igen, större, bättre, vackrare. Detta galleri innehåller bilder från första gången jag fick privilegiet att fotografera ett älskande par.
Besök galleriet First Lovers! »

LinjeJag har nu delat upp mina egna gallerier på två olika sidor – den ena sidan är fokuserad på foto, den andra på måleri, illustration, Body Art och lite andra varianter. Det har helt enkelt blivit så mycket bilder att det kan behövas lite uppdelning.

Sidan Andras bilder – Gästartister finns fortfarande kvar, förstås. Så det finns verkligen mycket att se och njuta av på Cirkus Eros!

Mina bilder • Foto »
Mina bilder • Måleri, illustration & Body Art »
Andras bilder – Gästartister »

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Ny artikel: Mitt möte med Tantra


Jag får ofta frågor om hur jag upptäckte Tantra. Nu finns det en ny självbiografisk artikel att läsa här på Cirkus Eros, som handlar just om min mångåriga relation till Tantra, och hur jag kom till att praktisera denna urgamla men samtidigt tidlösa livsväg, via olika andliga och ideologiska vägar som bhakti-yoga och shamanism, konstnärligt arbete och personlig utveckling.

I denna text beskriver jag också mitt engagemang i olika religiösa, kreativa och pedagogiska sammanhang, och hur allt i mitt liv har haft en riktning, ibland utan att jag själv varit medveten om det, och hur det har resulterat i att jag har landat i Tantra.Jag berättar också om vad som hände när min älskade hustru Jennie kom in i mitt liv, och hur det kom sig att vi hamnade i att praktisera Tantra tillsammans, och ganska snart började hålla Tantrakurser, samt hur Tantra har blivit en naturlig och självklar del av våra liv.

Läs artikeln ”Mitt möte med Tantra” här »Kärlek med Calle & Jennie

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Kommande kurser vinter/vår 2022

Vi lever i en omtumlande tid. Den globala pandemin har påverkat oss alla på flera sätt, och vad det kommer att innebära på lång sikt vet förstås ingen än så länge.

Det ser dock hoppfullt ut nu, när fler och fler blir vaccinerade, restriktioner lättas på, gränser öppnas, resande blir möjligt igen, och många aktiviteter som var stängda förra året har öppnat igen. Vi har redan varit på konserter, teater, gjort restaurangbesök, åkt tunnelbana och en massa andra saker som inte riktigt har varit möjligt sedan våren 2020. Ett och ett halvt år av ingenting, kan det ibland kännas som. Men, som sagt, nu har vi kommit ut ur den långa, mörka tunneln.

Och – vi har kommit igång igen med våra kurser, något som verkligen är till glädje för både oss och alla som vill gå kurs. Hela denna höstens kurser blev ganska fort fullbokade, något som förstås är högst tillfredsställande, och som vi hoppas fortsätter nästa år.

Vad som har hänt – och händer – i år.

Under våren och sommaren nödgades vi ställa in flera kurser än vi kunde hålla. Vi var tyvärr tvungna att avboka Fri att Älska i södra Frankrike både förra året och i år.
Men i september 2022 – då kör vi! Kursen är redan mer än halvfull – vi får plats med tre par till på denna paradisiska kurs, så skynda på att anmäla er om ni vill ha plats.

Vi fick en härlig revansch i och med att vi i juni i år kunde hålla vår upplevelseinriktade och njutningsspäckade Kärleksretreat på Skeppsuddens kursgård igen – något vi alltså inte kunde göra förra året, eftersom pandemin just brutit ut. Men i år blev det en stor grupp deltagare, som alla var utsvultna på intimitet, lek, kärlek, skönt umgänge och njutning. En mycket lyckad kurs, alltså, och en alldeles underbar inledning på sommaren.

Under denna höst har vi som sagt fyra fullbokade kurser, Gudomlig Njutning och Gudomlig Extas (två har vi redan haft), samt att vi deltar i en festival i Oslo, Norge – Nytfestivalen – och det känns förstås alldeles underbart!

Vi fortsätter med våra kurser regelbundet även under 2022, med ungefär en kurs i månaden. Det blir fyra tillfällen för Gudomlig Njutning under våren, samt ett tillfälle för fortsättningskursen Gudomlig Extas.

Därutöver kommer TANTRALILA tillbaka igen! Möjligen kommer också Calle att hålla sin kurs i improvisationsteater – Tranceformation Impro. Men dessa kurser kommer det separat information om framöver.

Inte i vinter eller vår, men väl i början av sommaren kommer vi som vanligt att hålla vår underbara Kärleksretreat, och så kommer vår paradisiska tantrakurs Fri att Älska i södra Frankrike tillbaka i slutet av sommaren. Även detta kommer det mer information om framöver.

Penseldrag

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning vinter/vår 2022
Sveriges bästa kärlekskurs för par!

Vi fortsätter under 2022 med våra kurser. Experimentet att Calle håller Gudomlig Njutning tillsammans med vår underbara vän Maria Fayez slog så väl ut att vi kommer att fortsätta växla mellan Jennie Rehbinder och Maria Fayez, som alltså kommer att dela på kursledandet på parkurserna Gudomlig Njutning och Gudomlig Extas. Calle Rehbinder blir konstanten.

Vår vision är som alltid MER KÄRLEK, med allt vad det innebär – som t.ex. att ta hänsyn till rådande förhållanden. Vi kommer t.ex. göra om formatet något för våra kurser, så att de i än högre grad kan fungera trots ökade krav på hygien och fysisk distans. Säkrare sex – men inte tråkigare. Tvärtom.

Ryggraden i vår kursverksamhet är och förblir vår grundkurs i kärlek, sex, relation och tantra för par – Gudomlig Njutning – den kurs vi har haft flest gånger av alla våra kurser, och som öppnat dörren för många hundra par, till djupare kärlek, mer innerlighet, bättre sex och en högre livskvalitet. Därför låter vi denna härliga kurs få vara i fokus i detta nyhetsinlägg!

Kärlekspar x2

Gudomlig Njutning är en helgkurs för par, om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, barn eller andra ansvarsområden. Bara du och din partner, med närhet, innerlighet, njutning och kärlek.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen. Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal.

”Tack för en jättefin kurshelg med er.
Den har räddat vårt äktenskap och vi är nu som nykära! Underbart. Stort tack!”

Under kurshelgen erbjuder vi övningar i kärleksfull kommunikation, positiv självbild, sinnlig och erotisk beröring, erotisk anatomi, massage, andnings- och visualiseringstekniker för ökad närvaro och lyhördhet, attityd och teknik för starkare sexuell njutning och mer kärlek.

Gudomlig Njutning är vår mest populära kurs, med mer än 100 kurstillfällen och fler än 1200 deltagare sedan vi höll kursen första gången 2004!

”Calle och Jennie, ni var underbara, så mjuka, så naturliga, så kloka, vi längtar efter att få träffa er igen och gärna alla de andra också.”

Vi får ständigt höra att denna kurs har inneburit en nystart, en början på något helt nytt i kärleken och samlivet. Helgen är vigd åt känslor av förälskelse, passion och upphetsning och ni kommer att få många verktyg som ökar såväl intimitet som sexuella upplevelser.

Den verkligt stora hemligheten bakom ett fantastiskt sexliv är inte teknik – det är kommunikation, närvaro och öppenhet. Det finns vetenskaplig forskning som bekräftar att den viktigaste faktorn för kvinnors orgasmförmåga är just kommunikation med partnern. Vi ger er verktyg för detta.

”Jag tycker att kursen var mycket välordnad och vacker. Information såväl innan som under var mycket bra och inspirerande. Ni skapade en trygg, varm och tillåtande stämning.

Vi har också berättat om kursen för valda vänner och bekanta och många blir såklart nyfikna.”

Vi öppnar upp för mer självkärlek – vilket är grunden både för att kunna ge och ta emot kärlek fullt ut, och vi inbjuder till en mer sexpositiv attityd, som ger dig möjlighet att njuta mer på alla sätt. Vill ni njuta mer av livet, relationer och sex är detta parkursen för er!

Passa på att boka plats för dig och din partner, innan platserna tar slut på just det datum som passar er bäst!

Kursdatum Gudomlig Njutning i Stockholm vinter 2021:

• 3 – 5 december 2021
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(fullbokad)

Kursdatum Gudomlig Njutning i Stockholm vinter/vår 2022:

• 21 – 23 januari 2022
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

• 25 – 27 februari 2022
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

• 18 – 20 mars 2022
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

• 22 – 24 april 2022
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Penseldrag 

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Anmäl dig till kursen! »

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare