Fan Mail

Noveller, poesi, artiklar
Det här är min ”skrytsida”, där jag publicerar ett urval av de trevligaste breven jag fått genom åren. Om du också vill skriva till Cirkus Eros och berätta vad du tycker om hemsidan, så kan du skicka ett e-brev till calle@cirkuseros.nu.

Jag lägger självklart inte ut några brev utan att fråga dig först. Och – om jag får det, så ser jag till att det blir så anonymt som du önskar (kanske bara förnamn, eller initialer, om du så önskar).

Heartline

Hej Calle,

Jag är stor entusiast av dina bilder på par som älskar med varandra. Bland andra är de på Konstnären och hennes modeller och Erotisk Triad samt Naturälskare, för att nämna några av alla dina härliga foton, sagolikt erotiska med sin frånvaro av porrkänsla. Dessutom är ju Jennie alltid så vacker att se naken.

Givetvis förstår jag att du inte grabbar tag i kameran och rusar iväg för nästa fotosejour bara för att jag skriver detta men hoppas det kan vara en uppmuntran att ta upp aktiviteten igen. Jag saknar verkligen uppdateringarna av dina bildserier.

Bästa hälsningar,
Chris

linje

Hej Calle,

Jag snubblade över din/er hemsida av en slump. Egentligen vill jag bara skriva en rad och ge credd 🙂
Jättefin sida och väldigt mycket intressant läsning. Fina bilder också, gillar naturfoto, nakenfoto i naturen. Jag är själv ”nudist”, nyss hemkommen efter ha bott i Canada par år. Avslutat en destruktiv relation…

Hum, som sagt. Fin sida…

Emma

linje

Glad Påsk önskar jag er!
Ni är fantastiska och berikar livet med era konst och utbildningar!

Många kramar .
Arian?❤️??

linje

Tänkte bara gratulera till Din nya version av cirkusen.

Härliga bilder, spännande texter och uppdaterade länkar.
Ett verkligt lyft, väntar med spänning på ytterligare nyheter.

Med vänlig hälsning
Ove L.

linje

Jag tycker ni har gjort det fantastiskt med det nya Cirkus Eros på webben!

Ni är briljanta! De konstnärliga bilderna, intervjuer, kurser – berikar människans liv!

Tusen Kramar

Edip

linje

Thank you!…
You are such beautiful beings of light, the photos are amazing and you are very inspiring…
I’m very much looking forward for my next adventure naked in nature!!

Thank you for this!

Rita

linje

Hej Calle och Jennie
Jag ville bara säga TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har först idag gått in på era hemsidor (alla som stod med på denna)
Och jag har lärt mig mer än vad jag har gjort mer än vad jag gjort i hela mitt 4o-åriga liv om både det ena och det andra, så åter igen TACK!!!!!!!!!
Jag slutar nu för annars kommer jag inte kan att tacka er mer.
Med vänlig hälsning

Roger

linje

Tack för en fin hemsida… mkt att läsa, mkt att se, mkt att begrunda och lära!!

CE

linje

Vill först framföra ett tack för den perfekta hemsidan med naket, Cirkus Eros. Grymt bra kvalitet och utbud för oss som älskar naket och i naturlig miljö.

Har länge sökt på nätet för att se just naturliga nakna människor, har också ett stort intresse av helrakade kön så jag blev helt till mig när jag hittade er sida. Verkligen njutning att bläddra runt och se.

Nu blir det en stund till framför datorn, självklart naken.

Micke

linje

Hej! Vilken härlig sida ni har.

Vi är ett par som varit nyfikna på naturism/nakenhet ute i naturen själva och bland andra härliga nakna människor. I sommar har vi tagit steget fullt ut. Badat, solat nakna och älskat ute i närheten av andra nakna likasinnade. Helt underbart! Vi är fast hahaha!

Har varit in och kikat på er sida ett flertal gånger och beundrar era fina bilder.
Era kurser verkar också intressanta, även om vi anser oss ha ett mycket gott äktenskap på alla plan.

Ville bara ge er lite cred!

Ha det gott //M&S

linje

Tough Love bilderna är fantastiska!

Jag bara ramlade in på Cirkus Eros och vad härligt att se ett par i mogen ålder i de här mest intima och inspirerande bilderna. Som fotograf har du verkligen fångat ömheten, styrkan, det mjuka, och upphetsningen i perfekt ljus.

Vilket vackert par…

O.R.

linje

Hej Calle, tack för fina instruerande artiklar om kuksugning och fittslickning. Känner jag har en del kvar att lära. Mest det senare området som intresserar mig. Men som sagt, även för den rättvaggade var båda artiklarna intressanta.

Vänlig hälsning

Henning

linje

Hejsan Cirkus Eros!

Det var ett tag sedan jag var inne på er hemsida nu men WOW vad imponerad man blev av ert nu utökade Bildgalleri!
Skulle man plocka ut en tio-i-topp eller så så når man ju… ”makalösa höjder”.
Ni är verkligen grymma!!
Skall absolut återkomma oftare samt visa min bild-glada Pälskling!

Stort tack!

MVH, Anders 🙂

linje

Hej!

Tack för dina inspirerande texter och bilder, jag har länge funnit inspiration i dem…och beslutade mig för ett tag sedan att våga ge mig hän och njuta av livet, alla plikter och strul till trots…efter beslutet som var inspirerat av dig och Jennie var det lätt…jag gifte mig för en vecka sedan med kvinnan i mitt liv, jag vågade ta steget igen trots tidigare besvikelser och svek…samma sak för henne…vi vågade båda öppna oss för kärleken, njuta av varandra och ge oss hän till 100 procent! så Calle…tack! från hjärtat!

Peter

linje

Hej Calle och Jennie!

Jag upptäckte er sida som av en slump. Det var mitt första möte med erotik. Pianot är en novell som jag upptäckte mig själv i samband med. Efter det har jag haft trassliga relationer med sexuella relationer som skadat tillit och lust. När jag ibland landar i en period när tilliten och lusten är svårare att nå har jag börjat backa. Jag backar till att utforska mig själv igen innan jag kan återgå till sex med någon annan. Pianot är en väldigt viktig novell för mig.

Tack!

linje

Hej Carl och Jennie!

För något år sedan upptäckte jag er underbara Cirkus Eros.
För en människa som jag…som råkade ut för sexuellt våld i barndomen, blev Cirkus Eros en ny väg till att närma mig erotiken och lusten som vuxen….på mitt sätt.
Jag har tänkt många gånger att uttrycka min gläde över ert arbete som för mig utstrålar mycket glädje, nyfikenhet och naturlighet kring människans sexualitet. För det är där jag hör hemma…ingen annan stans!

Tusen av tack från hjärtat!
Anna

linje

Hej Carl Johan!

Går regelbundet in på er hemsida och njuter av dina fotografier.
Och jag har tittat på ditt senaste verk med Jessica.
Ville bara ge dig en eloge för denna bild.
Helt otroligt underbart vacker!

Tack för en skön, underbar och fantastisk sida!

/Ulrika

linje

Fantastiska bilder.
Färg i all ära, men inget slår en s/v när det gäller ljus o skuggor.
Bilden av kvinnan i trappan var vacker, spännande o annorlunda.
Tack för att du delar med dig.

Mvh/Grover

linje

Hej, vill bara skriva och tacka, jag har smygit omkring på era sidor sedan evigheter, ni har varit med mig i livet, mitt liv har förändrats, ni har varit kvar.
jag tror uppriktigt att jag har blivit en öppnare, mjukare, snällare människa på grund av eran underbara hemsida…satt bara här och tänkte att jag skulle tala om det. Ingen blir ledsen av att höra att de är bra.
Tittar på era bilder och ja…visst blir jag ibland lite pilsk, men det är ändå inte det viktigaste….tittar på er, och ni är vackra, tittar på henne och honom och alla blir vackra, det är häftigt eftersom jag är en trångsynt, inskränkt människa, ni öppnar mig för allt…ibland tänker jag att jag skulle ringa..att kalle skulle föreläsa…i min värld är det inte såhär…men gud vad ni är fina…å jag blir fan nästan lycklig, vill bara säga det, tack, jag tror det är många som blir glada, och får hopp om livet, tillvaron, varandet, även om inte alla vågar, orkar, törs, åka på kurs, ge aldrig upp, hälsningar i mängd och värme.

Eric

linje

Tjena Calle,

Ville bara helt kort i det blåsiga, regnpinade, råkalla Österlen – ge dig en spontan feedback på dina uppfriskande och varma bilder på Jennie au France!
Så mysiga, så nära, så glada – och så fyllda av er…
Jag önskar dig och blomman din ett gott, roligt slut på 2008 !

A tout…

Bernie

linje

Jag gillade verkligen den nya bildserien med Jennie vid havet.
Vacker kropp, snygga bilder.
Tack till er båda två!

Janne

linje

Tack för de nya bilderna ni lagt ut på hemsidan. Jennie är verkligen vacker. Jag uppskattar särskilt att det finns bilder bakifrån också. Hennes lilla vackra rumpa är verkligen läcker….

Janne

linje

Hi Carl Johan,

I just wanted to let you know that your ”Tough Love” series on your website is by far the most sensuous piece of photography I have ever seen. I am not a big fan of porn, but this was just so great! Keep up the good work. What’s the names of the man and woman, I’d like to see more of them, especially the woman is breathtaking!

Thanks,

Luinge.

linje

Tack för den sköna bildserien med kroppsbyggarparet, verkligen sällsynt med en sådan serie…

linje

I cannot speak or read your language…I love the photos of Tough Love…that couple is amazing…they are very erotic, strong and sexy…and it was done with a lot of taste…

Your sites are very nicely done and with taste and respect for the human body heart and soul!
I would love to come to one of your workshops in France…I truly believe that intimacy can be both erotic and touching the heart and soul.

Denyse

linje

Du tar fantastiska bilder, inspirerande och så himla konstnärligt, vackert och sensuellt.
Det säger en hel del hur du ser på våra kroppar för mig.
Ville bara säga det. Härligt skapande.

Lycka till i framtiden.

Christina

linje

Tack för dom drömlika bilderna med finess…..det är nog stor skillnad på njutbar sexualitet med inre glöd och enkel rå porr, i skogsbilderna ser jag den kåta tidlösa urmodern, och Golden Lady visar den mera urbana sidan av en supersexig kvinna.
HÄRLIGT!! PERFEKT!!! MERA!!!

Jag har också fotograferat en aning i min ungdom, men Finland var så trångsynt då, nu är det litet bättre…., min fru och jag sprillar alltid nakna omkring här hemma, och även på ”vischan” = naturiststranden.

Trevlig nakensommar åt er båda!

linje

Hej Calle och Jennie!

Måste bara få berömma ert arbete allt i från att bejaka sexualitet och ta bort skam och annat lika väl som att ni ger nakenhet ett naturligt ansikte.

Vill oxå ge beröm för år 44 och alla andra av dina produktioner.
Och jag lovar att när jag har vägarna förbi huvudstaden så kommer jag ställa upp som modell för Cirkus Eros …

Richard

linje

Hej Carl Johan!
Suveränt fina och stämningsfulla bilder i nya bildsviten ”Floating in Space”!
Din/er hemsida är verkligen en oas i internetöknens kalla och torra klimat!
Helt rätt!

MVH
Jesper

linje

Den respekt ni visar för människan har jag svårt att finna någon annanstans. Så otroligt vackra bilder.
Kanhända någon rund, kanhända någon smal. Vilket som, alla lika vackra.
Det är ju mest tjejer som finns med.
En stor eloge till dem som vågar visa upp en vacker äkta kropp.
Vete fan varför men jag blir glad inte särskilt kåt.
Ni killar är också vackra.

Jon

linje

Hej.
Besökte denna sida för första gången idag på morgonen.
Måste bara säga att Tough Love galleriet innehåller fantastiskt fina bilder.
Vilken sensualitet, vilken sexualitet.
Fantastiskt fina bilder som jag spar ner bland mina favoriter.
Ha det bra

Arne

linje

Kunde inte sluta läsa novellerna!
Fast jag ville inte heller att de skulle ta slut. Fantastsik lektyr en sömnlös natt.
Inspirerande inför mötet med Honom… och visst är hjärnan en erogen zon.
Fantasi och fingrar kan ge otrolig njutning när man drabbas av ”akut kåthet” och inte har honom tillhands.

Tack…

Susann

linje

Hej!

Googlade efter bra texter och hamnade på dina ”Konsten att suga…”-sidor och, ja, vet du vad, du fattar inte vad de betytt! Jordskred, vulkanutbrott – vad som helst, ett nytt liv känns det som att jag fått. Jag har fått fler orgasmer under sistlidna helg än någonsin under hela mitt liv – och det är trettiofem år sen jag förlorade oskulden..! Och mannen jag träffat har också haft ”för-första-gången”-upplevelser med mig – trots att han var den mer erfarne av oss två!

Du skriver så lysande, inte ”bara” om det tekniska utan det andra, det som är drivkraften – glädje och nyfikenhet, varsamhet och ömsinthet – det var det som gjorde att åtminstone jag blev så ivrig och full av utforskarlusta! Jippi.

Så, även om det är några år sedan du publicerade dina texter på Cirkus Eros, så skaru veta att här finns en kvinna som förut var en grå tant men som idag känner sig ung och är vacker och mår väldigt, väldigt bra! Och det var dina texter som peppade mig.

Vänliga hälsningar
Gudrun

linje

Jag vill ta tillfället i akt att berömma dig för det positiva, respektfulla och upplysta sätt du skriver på.

Jag upplever det vara i en riktigt lyckosam harmoni med människan och vår kärleksfulla och sexuella natur.

Carl A.

linje

Grymt snygga bildserier!!!

MVH
Anders & Anette 🙂

linje

Jag tycker att era bilder är så jävla vackra fortsätt så.

Björn

linje

Grattis för er fina hemsida, som vi upptäckte vid nyår efter tips från några vänner.
Det är verkligen trevligt att ni tar er tid med lägga upp allt detta material. Det saknas ju grupper och hemsidor på nätet som på ett naturligt sätt tar upp relationen kvinna och man tillsammans med sex.
Det syns att ni är ett lyckligt par som njuter av varandra och har en bra relation och har nog något att förmedla till andra.

Tack också för den vackra fotoserien på det vältränade paret. Vi fick nästan lite komplex då vi såg dom på bilderna.Vi hade sett er annons där ni önskade något par, skämtat lite med varandra och funderat på att anmäla oss modeller förut – men det vågar vi nog inte som 50-plus-par.
Men bilderna var underbara och sensuella. Tyckte också som kvinna att det var skönt, att det för en gångs skull inte allt fokuseras inte på kvinnans kropp och könsorgan utan mer på mannen och hans fallos.

Fortsätt med er fina hemsida. Vi vill kommer att återkomma till er.

Hälsningar till er båda från Lisa och Erik

linje

Återkommer till Era FANTASTISKA bilder!
Finstämda, finkänsliga – jag återkommer till dem var och varannan dag bara för att insupa skönheten i dom!
TACK 1000 gånger!

Janne

linje

Hej,

Är så glad för att Cirkus Eros finns.. den symboliserar mycket av det vackra som även kan få representera den känsla jag har för min egen sexuella blomning = lek, nyfikenhet och njutning.

Cirkus Eros är verkligen jättehärlig och har så många vackra bilder. Ni gör även ett fint jobb med att på olika sätt i t.ex. media föra fram en naturlig och vacker bild av människors sexualitet. Tack!

Soliga hälsningar till alla som njuter av sin sexualitet!

Sanna

linje

Tack!!

…för Cirkus Eros och alla Era vackra bilder av ”vanliga” människor. Efter att ha sett Er sida framstår skillnaden mellan erotik och porr, väldigt tydlig.
Min absoluta favorit är Emelie som är otroligt sensuell och vacker – hon är väldigt mycket kvinna.
När får vi se mera av henne?
Varma hälsningar i sommarvärmen

Göran

linje

Heej Calle… denna gång har ni överträffat allt !
Flickor är visst sött, men Qvinnor med stort Q.. så otroligt vackert!
Såå.. dessa helt tokhärliga bilder, på en skogstokig skönhet med all tänkbar Qvinnlig patina, som får mina innersta lustar att vakna och virvla, mina tankar suddiga och lustfylda och mitt hjärta att le..
Så otroligt underbart vackert!!
Tack ni två, för mitt härliga ”kill i magen”…

Fender..

linje

Hej Calle!
Jag har besökt er sida flertalet gånger och tycker den är mycket bra.
Den går ju även att rekommendera till tjejer/kvinnor som man känner, utan att man får sig en blåsning.
Din senaste bildserie ”självförvållad extas” är fantastisk, vilken härlig kvinna och fina bilder.
Kan vi inte få se mer?

Hälsningar

Göran C.

linje

Hi, I don’t speak Swedish but I want send you a great complimento for the site.
It is great! Fantastic photos that transmit the sense, a feeling, of high beauty.
Very interesting site.

Thanks!

Enrico

linje

Hej!
Egentligen var jag ute på nätet för att se om det inte kunde finnas någon cirkus i Stockholmstrakten nu i helgen, för min femårige sons skull.
Men så råkade jag snubbla in på er sida.
I egenskap av fotograf/reporter och i allmän synvinkel en mycket bildintresserad sådan måste jag medge att jag stannade ganska länge.
Webbsidan är mycket fin och i synnerhet är bilderna vackra och sensuella.
Jag tyckte helt enkelt att ni kunde få lite ros för detta.

Med vänlig hälsning

Åke

linje

Vill bara säga att jag blir så fantastiskt lycklig och glad av dina bilder och Cirkus Eros ….. kikar in till er lite då och då …. och det gör mig sannerligen glad i mitt hjärta när jag ser hur ni ”tar tillbaka” sexualiteten.

Du och Jennie ger mig hopp att jag också en dag ska hitta en väg som passar mig.

Varma kramar från en 28 årig ”enastående” mamma i Vänersborg.

linje

Hej!

Många fina bilder ni producerar.
Den sista serien var väldigt lyckad.
En eloge till modellen som vågar ge sig hän så och visa det för världen!
Fortsätt det inspirerande arbetet.

mvh
Bengt

linje

Hej Carl Johan!

Vill sända över mina bästa komplimanger till dig och din modell i ”For Your Eyes Only” och ”Självförvållad Extas”.
Mycket vackert tagna bilder.
Men framför allt en otroligt vacker kvinna.

Det är roligt att se dina bilder i galleriet.
Härligt att se så vackra erotiska porträtt.

Sänd vidare mina komplimanger till denna sköna kvinna.

Glada hälsningar

Patrik A.

linje

Heej & hallå…
Vill bara uttrycka min beundran för den här sidan!!
Erotik skall vara djuriskt vilt, underbart kärleksfullt vackert, nästan plågsamt lustfyllt och en gudomlig njutning…
Men kanske mest av allt med en ömsesidig respekt för varandra…
Jag tycker denna sidan är ett föredöme för hur erotik alltid borde se ut, smakfullt vackert!!
Varje gång jag varit här, fortsätter jag min dag med ett kittlande välbehag i magtrakten…

Tack för det, alla ni som har del i Cirkus Eros!

Fender

linje

Hejsan!

Denna sida är otroligt fin på många sätt.
Ni visar inte upp porr, utan konst, känslor och budskap.
Ni visar också upp saker med respekt.
Fler sidor borde bli lika proffsiga som er!!

Med vänlig hälsning

Ulrika

linje

Hej på er!
Jag sitter och beundrar era verk som snygga och erotiska.
Jag vågade t.o.m. visa en av mina kvinnliga medarbetare er sida.
Hon blev helt lyrisk av era bilder – hon är både fotograf och konstnär.
Själv jobbar jag också med bilder, men mera åt dagspress.

Gott Nytt År från mig!

Hans

linje

Kära Cirkus Eros!

Av er fina sida blir man varm, glad och lyckligt kåt!
Det är en helt annan kåthet än den som uppstår på porrsidor.
De människor ni visar är verkligen vackra, och erotiken står i centrum.
Det känns som vi glömt den idag.
(Den lyser med sin frånvaro här i New York där jag bor nu)

Ni visar ren livsglädje, kärlek, kåthet. Som man kan relatera till.
Den känns som en hyllning till människans formåga att längta till varandra.

Tusen tack!

Hanna

linje

Hej på er!

Vilka underbara bilder på skönheten Emelie!! Jag tycker hon är kvinnligheten själv! Fantastiskt vacker och inbjudande med ett charmigt leende! Kvinnliga kurvor på rätt ställen. En fröjd för ögat och fantasin!
Mums!!

Hälsningar Jonas

linje

Hej Calle och Jennie..!

Ramlade av en händelse in på er sida och blev helt hänförd. Detta öppna och objektiva sätt att se på erotiken och passionen när verkligen något som fattas i vår värld.
Er sida kan säkert hjälpa många, med era underbara bilder och mycket upplysning.
En varm, öppen och välkomnande atmosfär gör att de flesta känner sig hemma utan att det blir allför krystat eller påtvingande.

Lycka till i fortsättningen…

MVH Åse

linje

Läste novellen ”Längtans fullbordan”.
Fantastiskt fin och välskriven.
Jag kände sig delaktig och kunde lite identifiera mej eftersom ett liknande förhållande är på gång för min del.
När jag läst till slut var jag alldeles varm och uppfylld av längtan.
Ringde min vän……….Tack ska du ha för den.

Eva

linje

I love clicking around your site dude!
I especially like that I don’t understand a single word that is written. It makes me appreciate the pictures more, I think.

Keep up the good work!

Will

linje

Hej Calle!

Ville bara berömma dig för bilderna ”Heta lekar i röda rummet”. Jättefina.
Du har verkligen den rätta känslan för det där… vad ska man säga…sensuella, varma, mänskliga!
Kurr.
BRAVO!

kram (Y)

linje

Hej!

Det var en helt underbart vacker, sinnlig, sensuell och kärleksfull bildserie av Jennie när hon dansar!!!!

Kramar och hälsningar

Maria från kursen i Stockholm i maj månad.
Hoppas er senaste helg var lika lyckad!

linje

Vacker Erotik.

När jag letade efter ”Kärlekspar” stötte jag på denna sida.
Förundrad kunde jag konstatera att dessa bilder var de vackraste jag sett. Utan att känna ”utvikning” bläddrade jag från sida till sida och upptäckte att det jag såg var äkta konst.
Har aldrig riktigt förstått att fotografering kan vara så intensiv och underbart nära.
Tackar från djupet av mitt inre för äktheten.

Eva

linje

Wow!

Vilka suveräna bilder på Jennie!

Ljussättningen är jätteläcker, men jag tycker mig ana ett helt gigantiskt friläggningsarbete! 🙂

Framförallt den sista bilden i den där långa bildserien som hänger ihop, den där håret flyger, är fantastisk! Du har lyckats fånga Jennies urkraft, hennes styrka och energi i en och samma bild. Den nästan rör sig! Snacka om Frejas kraft!

Härligt!

Fredrik

linje

Hej!
Två fina gallerier till!
Verkligt fina, men Jennie ligger nu i topp.
Det är nästan så man inte kan tänka på bilderna som foton, vilka krävt en massa av fotografen – Jennie tar allt!
Finns det någon vackrare, finare kvinna med så mycket utstrålning att man blir helt betagen av att se henne även om det bara är på bild.
Så den här gången har jag inga kommentarer om det tekniska bara ett stort GRATTIS till dig som har en sådan vacker kvinna.

Hälsningar
Peter

linje

Återkommer till er sida om och om igen…dessa bilder på människor….så vackra…smala, mulliga, tatuerade – spelar ingen roll.
Ni har fångat det vackra i att vara naken eller att ha sex… Tack för er sida har gett mig många fina tankar och tips till många fina stunder med min mulliga älskling….

Hälsningar M

linje

Et tilfeldig oppslag i en svensk internettavis åpenbarte denne fantastisk fantasieggende hjemmesiden. Tekster til å nyte, bilder til å bli glad og kåt av, antagelig også gode lenker videre.

Det er lenge siden jeg har sett så gode bilder, akvareller og tegninger med appell til både hode og kuk…

Jeg har tatt kopi til eget bruk, slik at jeg kan vise til min kjæreste.
Men garanterer at jeg ikke vil bryte copyrightbestemmelsene.

Gleder meg til å vende tilbake til siden.

Vennlig hilsen,
Erik V., Oslo

linje

Ni är kanon.

Ville bara gratulera till den bästa hemsida jag sett, att kunna gå in på en hemsida utan att riskera att hamna helt fel.
Jag är 57 år och det var en ren njutning att läsa och se era bilder. Själv skriver jag och en dam till varandra en erotisk berättelse så jag har fått många ider till det via er sida.
Vi skriver ett A4 i veckan, och det har gett oss en stor stimulans i våra respektive sexliv.
Och dom härliga bilderna – utan att det måste vara porrbilder, utan sensuella – det har ni verkligen lyckats med, så det ska bli en njutning att fortsätta att titta på er hemsida.
Härligt att ni finns.

Bosse.

linje

Hej!

Hittade er sida när jag var ute på nätet. Mycket snygga bilder!
Både vackra och upphetsande. De visar allt, men inte påträngande.
Har själv en ådra av exhibitionism.
Har försökt att göra solobilder men det svårt att få snygga bilder när man är ensam och inte så bra på fotografering.
När man ser era parbilder så känns det lockande att få göra egna, men då måste man ha en likasinnad partner, något som jag inte funnit ännu. 🙁
Att utforska varandras kroppar framför kameran och sedan låta andra njuta av bilderna låter upphetsande.
Där fanns många vackra bilder tagna ute i naturen, saknar bilder med par som är ute och kanske bilder där man är fler än två.
Jag får hålla till godo med era bilder och hoppas att ni lägger ut fler.
Det finns inget vackrare än nakna människor.

Mvh Micke

linje

Befogad ”skrytsida”!

Vi behövde (gudskelov) inte leta så länge efter några ”softare” noveller för att krydda upp vårt fina sexliv med. Vi fann snabbt Cirkus Eros, er trevliga sida som tillhandahöll det vi sökte och mer därtill! Skönt med en så avkopplad attityd mot sex som kanske ofta behöver just detta för att bli som bäst!

På återseende! // K & J

linje

mycket vacker sida….

behöver inte säga mer… kåt varenda gång…tack!

Jonny

linje

Jag är en trogen stammis som vill tacka för en fin och inspirerande site.
Och så vill jag passa på att ge betyg till Ulf Wideström, sexologen, på artikeln om Analsex.
En klar femma av fem möjliga.
Den satte igång en massa bra tankar hos mig i alla fall.

/evelina*

linje

Hej du!
Har nu varit inne på er site och kollat runt lite.
Vill gärna ge dig/er lite positiv feedback.
Som kvinna och psykolog, är jag både glad och positivt överraskad över de fina svar som ni ger nyfikna och undrande människor kring sexfrågor.

Klokt, öppetsinnat och inspirerande.

Fortsätt så!
Hälsningar,
Anna

linje

Hej!

Efter att ha varit inne och kollat på er hemsida blev jag väldigt inspirerad och köpte en vibrator. Och så insåg jag fördelen med att raka bort mitt könshår.
Så nu njuter jag mycket mer och orgasmerar mycket mer!
Tack tack tack!!!
När jag får pengar nästa gång ska fler spännande leksaker inhandlas….
Tack för en jättebra hemsida!

/En mycket nöjdare tjej

linje

Hej.

Kom in på er sida när jag letade efter erotiska noveller och jag måste säga att det är den hittills bästa sidan inom erotik jag sett!

Smakfull, sensuell och erotisk!!

Här kommer jag definitivt spendera en del tid. Kanske kan man så småningom komma med ett bidrag till novellerna.

/Renée

linje

Hej!

Måste bara säga att det är så fantastiskt att hitta en ”sexsida” som bara är vacker, sensuell och erotisk till skillnad från alla värdelösa motbjudande porrsajter som det kryllar av på nätet. Här ska jag bli ”stammis”!

–<-@

Annaida

linje

Hej!

Måste bara uttrycka min djupa glädje (och kåthet..) inför en underbar sajt!
Underbara bilder, konstverk, noveller och inlägg.
Blev lycklig av att läsa tipsen om hur man suger sin man, rakar sig och annat.
Jag trodde inte att något liknande fanns.

Jag och min man håller på att ”återupptäcka” varandra sexuellt efter 4 barn och förlossningar, och vi har aldrig haft det bättre! Vi vågar vara ärliga, lekfulla, sensuella och råkåta om vartannat, och denna sajt kommer vi att ha mycket glädje av!

mvh
kolaklara

linje

Hej Calle!

Vill bara gratulera till de fantastiska bilderna på gosigt kärlekspar.
De är så sensuellt nära att man nästan känner dofterna av svettiga älskande kroppar.
Keep up the good work.

Attilla

linje

Hej Calle!

– Och hej till er allihop som är delaktiga i denna sköna samling sidor!
Jag vill bara uttrycka min uppskattning över de insikter som ni beskriver på er sida. Jag hittade vägen hit IDAG och mitt hjärta sjunger!

Jag har långt ifrån hunnit läsa allt men det jag har tagit del av har varit fantastiskt. Därför att det är värderingar som jag burit med mig i många år.
Som det första exemplet:
Kan man älska fler än en? Jag har varit SÅÅ förvirrad inom detta.
”Är jag omoralisk – Är det fel på mig?”
När jag läste din artikel, Kalle, så var det som att läsa mina egna tankar. Så nära står vi varandra.
Jag har flera gånger varit kär, färälskad och älskat mer än en person. Giftermålet har bara givit mig tyngd och skuldkänsla. Det begränsar och låter inte mig dela med mig av all den kärlek jag bär inom mig.
Jag har till och med skrivit romaner (en trilogi) om detta.
Ett underbart förhållande. På tre!
Som jag hoppas få publicerat en dag!
Tusen tack för er sida!!!

Det andra exemplet är sexualitet och andlighet!
Såklart! Så är det ju!
Jag har även en andlig syn på sexualiteten, och tänkte att dessa står i kollisionskurs med varandra – men jag reagerade precis tvärtom. Jag kunde se det andliga i de mest intima situationer. Med alla varianter som finns. Så länge det sker i öppen och ärlig atmosfär.
Omvänt så kunde jag bli MYCKET tänd på andlighet. Inte på andligheten i sig med sina rökelser, kristallkulor och new age musik.
Nej, kåtheten kom som EN FÖLJD av det lyckorus som följde av det!
Såå underbart!

Än en gång ett stort tack för att ni finns och för att jag fann vägen till er!

Kram till er allihopa!

Anthony

linje

Hej Calle!

Vilka magiskt fina bilder på Sara! Gratulerar till bildserierna!
Dessutom är din site hyperfin…

Konrad R.

linje

Hej Calle,

Jag har precis tittat på bilderna utav din modell Sara.
Hon är gudomligt vacker och dina bilder framhäver mycket väl hennes skönhet, ljuset, naturen etc.
Många av bilder på henne tagna inomhus och utomhus på klippa etc är verkligen vackra.
Bravo.
En gudomlig bild. Den vinner du tävlingar med om du så skulle vilja.

Carl A.

PS. Har hon en karl här i livet?

linje

Till bildserien ”Eftermiddagsljus”:
Det är nog den vackraste flickan jag sett någonsin!
Hälsa henne gärna det!
Vem är hon?
Kommer det fler bilder på denna rödhåriga gudinna?

Cirkus Eros är en vacker samling sidor, med massor av bra läsning på.
Vackra bilder, bra texter…

/Rikard

linje

Hej!

Jag vill bara tacka för denna underbara sida.
Kloka artiklar om kärlek och sex!

Tack

Birger

linje

Hej!

Cirkus Eros är verkligen både ett andninghål och en inspirationskälla.
Läste artikel erotik eller porr, och tänkte så här att porr nog kan vara en varmkorv.
De tillfredställer de mest ”akuta” behoven.
Men Cirkus Eros är erotik för att den inte bara inspirerar och tillfredställer – den gör mig glad i själ och hjärta.

Den ger mig bekräftelse på att det finns andra som jag, som älskar sex och tycker att det är gudomligt. Det är både rått, vilt och outsägligt vackert.

Att sex inte är fult och nersmutsat allt jämt som de så ofta blir. Sex har blivit misshandlat av så mycket och så många-av olika själ genom tiderna.

Men här är det avskalat och borta. Här är det bara, vilket känns så befriande. Önskar att jag vore så modig att själv lägga ut mina/våra bilder men är kanske inte riktigt där ännu.

Men jag rekomenderar denna sida å de varmaste till alla jag känner. Tack till alla som vågar och till skaparna bakom denna otroliga sida.

Mvh Hannah

linje

Hej på er!

Jag surfade runt på webben efter bra erotiksiter. Efter att nästan givit upp så hittade jag din/er sida. Ett stort tack för att det finns siter som cirkuseros. Hoppas att ni får mycket positiv feedback och beröm så att ni kommer att finnas kvar länge. Jag tror att behovet för en bra sexsite bland ”vanliga” människor är enormt. Ämnet är ju livsviktigt!

Kram /Josefina

linje

Härliga Cirkus Eros!

När magasinet Cupido lades ner blev jag djupt besviken eftersom den var den enda erotiska tidning som verkligen tilltalade mig och en välgörande kontrast till de porrtidningar jag kom i kontakt med.
När jag därför fann er hemsida för någon månad sedan och bland de sköna, varma, eggande novellerna även återfann en del Cupidonoveller så blev jag verkligen glad, eftersom stilen och andan lever upp till Cupidos motto ”kåthet och glädje”. Jag hade hittat ”hem”.
Tack!
Jag hoppas att ni, Jennie och Calle, orkar fortsätta och utveckla er kulturella och för så många berikande, inspirerande gärning. Om detta vittnar ju inte minst alla positiva fan-brev.

Janne

linje

Hej!

Eran sida är toppen, helt enkelt!
Jag uppskattar verkligen eran härliga syn på erotik och hoppas att alla tänkte som ni!

MVH
Alexander

linje

Vill bara säga ett stort TACK för er ljuvliga, inspirerande sida. Härliga, varma artiklar och noveller. Vackra bilder med hjärta och känsla.

Mmm…

Ser fram emot att följa er vidare!

//Anna

linje

Läste om er i Ylvas härliga intervju på Girlscorner. Underbart att det finns fler eldsjälar *L*

Fastnade för ditt citat: ”Vad spelar det för roll med frigjorda kvinnor, om det inte finns frigjorda män?”

En sak som jag ofta råkar ut för, för en frigjord kvinna med stor nyfikenhet och utforskarglädje är det absolut inte lätt att finna sin partner, oavsett var man letar.

Man blir glad av att läsa om er, och väldigt nyfiken på just att finna kombinationen av sex och den typ av andlighet som ni skriver om.

Lisa

linje

Hej, jag heter FRITTE JOHANSSON och är glad idag!
Jag satt och sökte på nätet och kom till cirkuseros sida. En MYCKET bra sida om det bästa som finns.
Vilka bra bilder!

Jag sitter och väntar på att få åka till ITALIEN och träffa min flickvän. (om tre dagar) Jag längtar så att jag håller på att bli förstörd. Det var HENNE jag tänkte på när jag såg på bilderna av älskande par och även ensamma människor som bara ”var”. Närhet, innerlighet, njutning, kärlek var det! Alldeles naturligt och roligt.

Jätteroligt att äntligen ha hittat en sida med bra och seriöst sex.

Jag skulle nog vilja bli fotograferad av er med min flickvän, men det måste man ju vara två om. Jag ska visa henne och sedan får vi se.

Tack så mycket och fortsätt njut!!!!!!!

FRITTE.

linje

Hamnade på eran sida genom Expressens hemsida, och vad jag fastnade för mest var dina kloka ord i artikeln Uttryck din kärlek – alltid.
Jag ville bara låta dig veta att jag uppskattade den artikeln och att jag håller med dig fullt ut.
Jag försöker också berätta för mina vänner, och framför allt pojkvän, hur mycket jag uppskattar dem och tycker om dem.
Men det är så bedrägligt lätt att glömma bort och halka in på negativa spår, då man behöver bli påmind ofta.

Det var det du gjorde för mig.
Tack!

Jana

linje

Hej!

Jag gillar verkligen denna sida…ni är bäst!!
Tur att man inte kan få besöksförbud på internet 😉

hälsningar
Lina

linje

Måste tacka för er underbara sida.
Era foton är fantastiska.
Den lek ni har med både vardagliga och artistiska poser gör dem väl värda att se om och om igen…

Många tack!
Richard

linje

Hej!

Jag hittade en länk Cirkus Eros på Expressens hemsida!

Jag har ett långdistansförhållande sen ett år tillbaka, så jag träffar inte min älskade speciellt ofta…
Anledningen till att jag är på jakt efter sexnoveller är för att jag söker inspiration till vårat sexliv.

Och så glad jag blir när jag hittade Cirkus Eros! Äntligen en seriös sajt, med verklighetstrogna sexnoveller! Många andra jag läst handlar bara om sånt där äckligt perfekt sex som ingen levande varelse kan uppnå.

Ett annat plus är att Cirkus Eros visar att nakna kroppar, onanerande människor, folk som har sex m.m., faktiskt kan vara konst också!!
Dessutom är det ingen anorektisk blondin med D-kupa på korten heller. Det är inte fejkat, bilderna är verklighet!

Som sagt, en mycket bra sida!

Keep up the good work!

Med Vänliga Hälsningar Andreas N., 18 år.

linje

Få hemsidor har berört mig så som din. Nakenhet är något vackert.
Alla borde vara stolta över sina kroppar. Tjocka som smala.
Det är ju till syvende och sist insidan som räknas.
Så många som som jag träffat som har varit skönheter till det yttre, men där skönheten försvunnit när jag har börjat känna personen.
Människor som har ansetts fula till det yttre har varit både varma och goa.
Nakenhet är tabu där jag bor.
För mig är en naken person det vackraste jag kan se.
Helst i naturen. Sex är något vackert som alla borde få uppleva, även om jag har problem med det just nu.
Jag skulle vara tacksam om jag får ett svar, att jag är sedd, och kanske hörd. Du och din fru verkar vara människor som bryr sig.

mvh Jonny

linje

Jag har levt 22 år på denna jord, en ung kvinna som har haft turen att hitta sin själsfrände i en underbar man på 25.
Vi har mycket gemensamt och vi fann varandra också sexuellt efter många långa samtal om dagen och om natten en hel sommar.

Jag har facinerats av porr och sex på bild sedan tidiga tonåren, men inte hittat fram till den kärna jag och min generation har behövt upplysas om mesta av allt: skönheten och senualiteten.
Vanliga kroppar som älskar. drömmar och dofter.
Ren erotik.
Den missade pusselbiten.
Jag förstår mer nu. Mycket mer.

Tack för den bra sidan!

MVH, Linda

linje

Hallojj!

Snurrade in på er sida och blev glatt överraskad.
Som lärare i sex och samlevnad för högstadieelever och för mig själv som kvinna.
Ni har fångat sexualitet på ett suveränt sätt som den förtjänar att ses!

Therese

linje

Hej!

Måste bara berömma er för denna sida, kort och gott!
Så enkel framtoning av detta ämne sex, och så rakt och enkelt.

Ett ställe som jag kommer att återkomma till.

/Nanni

linje

Jag hittade just denna sida av en slump och ville bara säga att den är helt underbar!
Härligt att folk vågar visa något så intimt och visa att det är vackert!

Hälsningar Bea!

linje

Hej Calle!

Det var ett tag sedan jag var inne på Din sida.
Bildgalleriet är suveränt.
Den på samma gång konstnärliga som naturliga fototekniken är fulländad.
Bilderna på kvinnan som ligger på divanen och smeker sig är helt underbara.
Man önskar att hon var i närheten!!
Träffar Du henne så skicka en hälsning!!

Allt väl!

Åke P

linje

Ja jag kan bara instämma med alla dom som har hittat något positivt på denna sida.
Den har det mesta och lite till.
En FANTASTISK sida, man kan bara tacka.

MVH
Ulf

linje

Äntligen hittar man en sida med riktig erotik, magi och känsla. Den passar både min flickvän och mig med tips, artiklar och bilder.

Är otroligt imponerad och hoppas du fortsätter att bygga på sidan med flera tester, bilder, texter och allt annat.

Kommer texterna och bilderna i en framtida bok kanske?

Med stor beundran för att du lämnar ut dig själv.

/Denny

linje

Hej!

Måste säga att jag verkligen uppskattar Cirkus Eros! Jag är en singelkille på snart 45 år som fick tips om er sajt av min bäste vän och hennes kille. Jag uppskattar verkligen sajtens syn på erotik. Cirkus Eros är verkligen en spännande och erotisk sajt, så långt ifrån webbens grova porr man kan komma. Sajten har glatt mig många gånger och jag lär komma (tillbaka) gång på gång… 😉

Mvh
Olle

linje

Tack!

Tack för er underbara sida! Jag hittade den efter TV-programmet som handlade om njutning.

Cirkus Eros har på kort tid betytt mycket för mig vad det gäller att bli av med skam, skam för att vilja njuta av nakenhet och sex.
På denna underbara sida och tillhörande forum har jag förstått att jag inte är ensam om att gilla erotik. Jag har också hittat ett underbart och uppfriskande alternativ till porr!
Det är nästan så att jag blir lockad att själv bli fotograferad, men jag har nog inte kommit så långt i min frigörelse ännu.

mvh Micke

linje

Tack! Hjärtligt tack för underbara bilder!

Ett inslag i TV-programmet Paradis i dec-03 ledde mig till er.
Jag är pensionär och har säkert ”haft” ett tjugotal kvinnor men inte vetat hur de kvinnliga könsdelarna sett ut och att de kan se så olika ut.
Nu behöver jag inte dö ovetande.

Mitt innerliga tack!

Gunnar

linje

Ä N T L I G E N !

Jag kan inte nog uttrycka min glädje över att ha funnit er sajt!

Vi satt just ett gäng i skolan och pratade om att ”alla” – både män och kvinnor – saknar en verklig, erotisk, human sajt. All porr överallt gör en förvirrad och osäker, så vi efterlyste mer njutning, sann kåthet, närhet, erotik för människor som oss själva, med personliga kroppar och lust till livet och varandra.

Vi har också saknat ett forum för kvinnlig njutning, de flesta kvinnor kommer ju inte av att nån kille bonkar iväg på dem som de flesta hårdporrfilmer föreslår. Detta ger ju sorglig press både på unga killar och tjejer som står inför sin sexuella debut. Och en del förvirring även för oss som hållit på ett tag.

Er sajt kan man besöka utan att varken känna sig snuskig eller pryd.
Porr blir man trött av, illa till mods, och det är nog det som skiljer erotik från porr.
Erotik är kåthet och lust, medan den porr jag erfarit mest varit våldsam, kvinnofientlig och mans(-för-)vriden.
En toppensajt som jag ska tipsa alla om, för att inte tala om vad jag ska testa med min pojkvän!

Hanna

linje

Hejsan Carl Johan o trevlig fortsättning på helgerna samt Gott Nytt År!

Tack för en förnämlig sajt med verkligt fina bilder och noveller.
Jag och min fru har glatt oss mycket åt den, sedan vi såg Jennie på TV, och den vägen hittade er sajt.
Speciellt Yoni-Lingam är fantastiskt vacker.
Vi ser fram mot fler besök på din sajt och dess nytillskott.

Många hälsningar från Lennart.

linje

Hej!

Vilken bra sida ni har. Fina bilder, roliga och intressanta texter, sköna noveller.. Jag dras hela tiden tillbaka till denna sida. Men så är det ju kul med sex, och att läsa om det är inte heller så tokigt.

Men bilderna.. de är nog det jag dras mest till. Jag tycker väldigt mycket om att titta på bilder. Bra bilder. Och att ni lyckas få en naken man att se snygg ut på bild, det måste ju krävas lite för det. 😉

Det jag lite smått försöker komma fram till är att jag blir väldigt sugen på att själv vara med på era bilder. Sen om jag helt och fullt vågar är jag inte helt hundra på, men provar man inget så vet man ju inte heller. Jag har alltid tyckt om att vara i centrum, om än på ett litet diskret sätt. Så nånstans måste ju en exhibitionistisk ådra finnas inom mig.

Hoppas ni hör av er om ni är intresserade.
Om inte annat får jag väl fortsätta vara ett fan av er och det ni gör!

Mvh
Sara P.

linje

Hej Calle och Jennie!

Vad glad jag blev när jag hittade er sida idag under morgonen. Cirkus Eros kommer fr.om. nu att bli en av mina oaser för att undkomma veckans tristess och div. inkokta människor som jagar bonusar och aktieutdelningar, eller på det mer anspråkslösa planet kanske en bingolottovinst.

Bra informativa och intressanta artiklar och jättefina bilder. Länkarna har jag inte hunnit att kolla men ”what the fuck” 🙂 det finns förhoppningsvis all tid i världen att utforska dessa. Skönt med fördomsbefriade människor som Calle och Jennie som lyckats klä av sexualiteten till det den borde vara, på ett fint sätt, d.v.s. ”the natural concept” med respekt för att andra kan vara olika.

Tack än en gång,
J.S.

linje

Hej Calle!

Otroligt fin och snygg sida du har ordnat, med smakfulla bilder och texter om sex och erotik. Jag har varit inne och kollat och läst lite då och då, och fått inspiration och nya idéer.

Jag måste säga att det är så befriande att se en sida som din på nätet, med ett sånt öppet och ”naturligt” sätt att se på sex och erotik. Det finns ju så mycket dåliga ”sex-/porrsisdor” på nätet som inte alls fattat vad det handlar om, som är helt respektlösa och förnedrande för båda könen. Hoppas du och Jennie fortsätter att utveckla och hålla CirkusEros vid liv länge till!

Och så måste jag passa på att gratulera er båda till ert giftermål – man blir så glad när man ser att två människor verkligen verkar ha hittat rätt!

MVH
Jesper

linje

Hej!

Vi ville bara skicka ett tack med stort T för att ni finns.
Äntligen något som inte är porr porr och mera porr.

Tack!

PS. Cirkus Eros hemsida är nu vår startsida!

MVH Anna och Henrik

linje

Jag vill bara tacka dig (och din fru förstås) för en alldeles underbar sida.
Jag som kvinna har försökt hitta en sida om erotik och sex som känns NATURLIG och inte äcklar mig.
Cirkus Eros är smakfullt gjord och innehåller massvis med intressanta saker – BÅDE för män och kvinnor.
Ett speciellt plus för urvalet av noveller, de är både upphetsande och välskrivna.
Jättebra sajt som visar sexualiteten ur ett jämställt perspektiv. 🙂

Marta

linje

Hej!

Cirkus Eros har en mycket smakfull hemsida med bra artiklar, fina galleri och ett intressant forum.
Det är en sida som jag går in på flera gånger i veckan för att få ”inspiration”.

KTE

linje

Hej

Tack för en erotiksida fri från perversa avarter och med fokus på njutning och skönhet. Det jag uppskattar mest är galleriets ”Ljuv älskog – stilstudie i njutning”. Ett par som njuter av varandra utan antydan till förnedring, tvång eller översitteri. Om ni har möjlighet att lägga in flera sådana bildserier vore jag väldigt tacksam.

Mvh Tore

linje

Tja!

Grym, överskådlig sida med oerhört läckra bilder och ett mycket bra urval av länkar. Sidan är enligt mig helt komplett.
Jag har egentligen bara en önskan och det är att ni uppdaterar sidan bra mycket oftare!

Fortsätt annars som tidigare!

Clajje

linje

Måste säga att jag är imponerad av din sida.
Erotisk och sensuell utan att bli porrig eller snaskig.
Dessutom väldigt snygg.

Kram, Xandra

linje

Hej!

Jag ramlade av en slump in på ditt krypin på Lunarstorm, och upptäkte till min stora förvåning att det är du som gjort Cirkus Eros! Hittade den sidan för en månad sen och tycker den är helt underbar! Så befriande att se en sida om kärlek och erotik. En vacker sida. Tråkigt att det var längesen det dök upp något nytt, har läst, tittat och njutit av den flera gånger om nu. 🙂 Har rekommenderat den sidan till många av mina vänner, som inspiration! Ska kika igenom resten av dina sidor, för även där fanns ett intresse hos mig. Fortsätt med det otroliga arbete du gör, och vårda kärleken!

*kram*
Sleepless

linje

Hej Carl Johan!

Jag vill bara tacka för denna fantastiska sida.
Den är verkligen bra på många sätt och vis.
Sex ska inte vara nåt fult och det visar du tydligt.

Tack så mycket! 🙂

mvh Sverker

linje

Hej!

Äntligen känns det som man har hittat något som ger harmoni när det gäller sex på nätet.
Jag hoppas att det här öppnar en ny era för alla som är porrtrötta och uttråkade på allt ytligt som finns runt omkring oss när det gäller sex..

Kram Pigalle…

linje

Hej!

Jag har varit inne på din sida och kan konstatera att den är en av dom bästa jag sett när det gäller framstående nakenfotografering. Mycket beröm!

Hälsar

Åke P

linje

Jesus!

Jag har letat efter detta i flera år; en sida som din!
Är så jävla trött på hardcore med brutala, konstgjorda knull som till största delen vänder sig till mannen.
Du och Jennie får nakenhet, sex och erotik att bli vackert, legalt och naturligt.
Här lyfts kvinnan fram på ett positivt och skönt sätt som är mycket sällsynt på nätet.
Finns det något vackrare än kvinnokroppen?!

För oss försiktiga… finns det nu en sajt vi kan glutta på utan att känna vare äckel eller hot.
Stora kramen – Toril

linje

Hejsan! Jag blir alldeles rörd,när jag tittar på dessa vackra bilder av nakna män och kvinnor.
Så äkta,så naturliga och sensuella.
Betackar mig för alla ”amerikaniserade” siliconbabes,som så ofta figurerar i alla möjliga sammanhang.
Dina bilder känns så vackra och okonstlade!

Kram Susanne

linje

Hej Calle

Har sett en del webbsidor ena är porrigare en den andra.
Att då komma till en sida som förmedlar det sköna, vackra och erotiska är härligt.
Där bilderna får fram det vackra sensuella i en naken kropp och bilderna på skötena blir inte grova utan fantastiskt vackra och inbjudande.
De få noveller som jag hunnit läsa är bra och sätter fantasin i rörelse.
Är en medelålders man och passar inte som modell på dina vackra bilder, om jag varit yngre kanske jag vågat. Ser fram emot att få besöka din sida fler gånger.

Varma hälsningar

Roland

linje

Stående ovationer till en vacker, lustfylld och intressant sida!

Vill berätta för dig om en liten ”happening” som jag var med om för inte så länge sedan i Malmö, på en kulturförening/nattklubb. Där framfördes något som kallades för vagina-monologerna, som avslutades med att alla närvarande kvinnor gjorde avgjutningar av sina fittor i gips. Efteråt sattes dessa upp på väggen, som en utställning i lokalen.
Kom att tänka på detta när jag var inne på din härliga fitt-sida!

Tack för ditt bidrag till den fria, vilda lusten!

Sarah

linje

Hej!
Jag vill bara skriva in och tacka för en exceptionellt bra erotiksida.
Du har verkligen lyckats bra, den är vacker, sensuell och eggende. Inte alls som porrsidorna på internet, dom är ju bara råa och avtrubbande.
Jag kommer att fortsätta besöka din sida, och hämta inspiration till hur jag och min tjej kan förbättra vårt sexliv.
Mycket bra att du tar upp det där med ömsesidig respekt, lyhördhet och kommunikation.
Kanonbra helt enkelt!

Ha det gott!

//Morten

linje

Jag vill bara tacka för en trevlig sida.
Fina bilder, bra artiklar, bra länkar. Det jag hunnit se hittills är väldigt bra.
Och underbara dikter!
Tusen tack.
Jag återvänder gärna till Cirkus Eros.

Hälsningar
B

linje

Hej! Jag vill tacka för en mycket bra sida.
Det är ont om sidor på nätet med jämlik erotik.
Verkligen en pärla i porrdjungeln! *glad*
Man känner sig positiv och glad när man varit på din sida.
Forsätt det goda arbetet!!!

Ingifridh

linje

Du har den bästa hemsida med erotiskt innehåll jag har stött på.
Hoppas du fortsätter med den länge till.

Mattias

linje

Hej du!

Nu har jag varit inne på Cirkus Eros……. WOW!!!!!!!!
Vilken OTROLIGT häftig sexsajt. Mums fillibabba, både vacker och lite snaskig…… ;).
Det må jag säga Calle, du har många strängar på din lyra du…..

Sex är ju verkligen en fantastisk kraft. Underbart speciellt när man kan dela det med någon. Jag väntar med spänning vad framtiden bjuder mig, men det måste kännas rätt. Det finns nog någon därute som matchar just mig.

Under tiden får jag åtnjuta på eget håll (din sajt tex) och använda mina fantasier….. 😉

Frid på dig farbror Frej

Kicki

linje

Jag har snubblat över din hemsida Cirkus Eros och tycker att den är jättefin.
I galleriet finns många mycket vackra bilder på kvinnor men jag saknar männen! Är det så att det är för få män som vågar?
Själv har jag lekt med tanken att erbjuda mig som modell och överraska min kvinna, men inte riktigt kommit till skott…

hmmm…

nu har jag i alla fall satt en tankesten i rullning hos mig…
igen ;-).

/peter

linje

I really enjoyed your site very much BUT! I wish it was in English!!

Thank you

Ronald

linje

Jag har under flera dagar återvänt hit gång på gång…. sidan är så fantastisk.
Det är en njutning att se den, läsa den…. synd att den inte går att smaka *ler*

Det är underbart med något som väger upp all pornografi med en livsbejakande syn på sex och njutning. Ja kort sagt allt det erotik handlar om.

—-,—‘—@

Kram Kristine

linje

Mycket fina noveller!
Jag har varit inne nu o hunnit med att läsa alla nu o dom är verkligen fantastiskt bra.
Och inte bara det utan hela sidan är bra.

Jag hoppas att du skriver en ny snart så man får sitta o läsa ytterligare en bra historia.

Hälsningar Natalie…

linje

Mycket fina verk….
Skulle önska att de fanns för bakgrundsbilder….

Roger

linje

Jag är imponerad av dina erotiska sidor.
Jag fattar inte hur du ”vågar” vara så självutlämnande, men klart uppfriskande är det!
Som konstnär så är det ju fullständigt självklart att man gör erotiska teckningar. Det som är mindre självklart är att man nästan aldrig ser en människas sanna väsen representeras, bara en del. Det erotiska göms alltid undan.
Jag känner mig djupt imponerad och stimulerad av ditt mod. Tackar, tackar!

Christina

linje

Du har helt klart en sida med klass.
Det snyggaste är nog fotografierna, hur har du lärt dig?

Olle

linje

GRATTIS CALLE!

Jag gläds med dig och all din energi och smakfull layout på dina sidor. Du är väl värd den positiva recensionen i Internet World.

När jag går in på dina nya sidor och länkar, så är jag fast för långa stunder.

Jag ser din site som en astral mötesplats för många som behöver ”komma bort ett tag ” – du skapar retreat och längtan att hela sig själv.
Dina utegallerier är så befriande och balanserade. Har du mera finstämt på lut?
Jag är övertygad om att din site kommer att växa till siffror som du inte kan ana…. och jag tror definitivt på att skapa en mötesplats med anpassade banners/länkar.

Tänkvärt:
Om man har ett fönster (site), blir livet sällan tråkigt..

Ha det!

Bernie

linje

Hej Calle!

Jag satt och sökte efter en fin bild som jag ska göra om som ikon till en amerikansk chatkompis och hamnade på din sida. Och fastnade totalt. Det är svårt att finna siter så fina som din. Oftast finns det ju bara rå sex på webben nu för tiden, men din tänker jag besöka om och om igen…

Tack för denna visuella njutning! =)

Veronica

linje

Så underbart!
Vilken underbar, vacker, sensuell och erotisk sida jag hittade när jag hittade er!
Det mesta man hittar är porrsajter i mängd. Då känns det så befriande med en sida om sex & erotik med sådan klass som er.
Novellen ”Ett intensivt möte” av Jennie B. är något av det bästa och mest erotiska jag läst.
Vad jag möjligtvis skulle vilja ha mer av, mycket mer av, är nakna män. Inget retar min erotiska fantasi som att få se en naken upphetsad man.
Tack för er underbara sida! I mig har ni fått en trogen besökare.

Maya

linje

Hej!

Måste gratulera till en bra sida om ett ämne få verkar våga prata om.. Kul med artiklar, noveller och dylikt.. Jag hittade igen dig genom att leta efter forum på nätet för diskussion kring pornografi och då inte den typiskt ”feministiska” sidan som utmålar alla män som systematiska barbarer som krossar kvinnor vid första chans som ges.. Utan forum som talar om problematiken med ett socialt accepterande av erotik och skillnaden mellan illegal våldsporr och legal porr med vålmående aktörer.. Där man försöker slåss för en allmän kvalitetshöjning och en upprensning av illegal porr och utsatta aktörer/aktriser..

Du har verkligen skriftens gåva, väldigt trevliga artiklar som väckte många tankar och ideer.. Novellerna väntar jag med att läsa tills min flickvän är med mig 😉 — Kul med folk som inte skäms över sin sexualitet och som vågar släppa allt och njuta tillsammans med en eller flera andra människor eller leksaker 🙂

Måste även berömma dig för att du spänner över många medier, konst, skrift och foto.. på en mycket funktionell, snygg och trevlig sida!

/Majken

linje

Tjena !

Jag har besökt din hemsida och tycker att sidan håller hög standard. Lägg in mera bilder och noveller. Lägg upp en chat där man kan prata med personer om sex och kärlek. Jag har letat efter en seriös sida som den här. Ha det bra.

Stefan

linje

Hej!

Jag är en tjej som under en längre tid pratat emot ALL sex på nätet. Detta på grund av min oro över den allt större sexhandeln med barn och minderåriga.
Jag har skrivit spaltmeter om detta ämne och deltagit i ett otal debatter om censur, o.s.v.

Jag skulle önska att alla websiter med inriktning mot sex såg ut som din.
Jag önskar att vi alla kunde få älska sex utan skammen av de som utnyttjar kvinnor/män/barn/djur o.s.v. i ekonomisk vinning. (Ekonomisk/makt)

Inte är det så att jag inte vill att folk (och däribland jag själv) ska få njuta av den gåva vi fått, nämligen sexualiteten, erosen…
Vi vuxna människor som har förmåga att njuta av den, utan att för den sakens skull behöva kontrollera och förödmjuka andra, vi borde få känna stolthet över denna förmåga.

Tyvärr är det för mycket av den andra varan.

Jag önskar dig lycka med din website, och jag önskar jag kunde besöka och njuta av den utan min tanke om det jag måste motarbeta.

Snacka om inre konflikt, eller hur!

Vänliga hälsningar
Kubi

linje

Tack för…

…Cirkus Eros, en synnerligen vacker website.
Inga porrbilder, utan så vackra och sensuella bilder som ger en tillfälle till egna fantasier….
Hoppas du håller denna klass på siten i fortsättningen…

Hälsningar från en trogen besökare,

Torkel

linje

Hejsan!
Måste bara tala om att dina foton och noveller är bland det trevligaste jag mött på erotiksidor på internet.
Jag brukar inte titta på erotik så ofta på grund av att det nästan alltid är för osensuellt och porrigt för min smak, men när jag hittade din sida blev jag glad, speciellt av dina härliga,
sensuella och erotiska noveller.

Vid det här laget har jag läst dem alla, och ser fram emot nya som jag kan njuta av.

Hälsningar Anna

linje

Hej där!
Ibland finns lyckan där – ibland av en ren slump och ibland genom träget letande. Jag fann din helt suveräna sida genom ett mellanting av båda..

Jag heter Bernie och är en medelålders man med stort intresse för – just det som du återger med dina texter, funderingar och kompletterande bilder. En förlösning kan vara mycket och att finna det man sökt länge – en befrielse och empatisk känsla av samhörighet. Så känns det att besöka den verklighet du bistår oss med. Det känns så perfekt att Internet kan ge dessa bryggor till nastrala nätverk. Nu hoppas jag innerligt att dina vägvisare kommer att bestå – nu när jag och min sambo finns bland dina betraktare.

Hör gärna av dig

Bästa hälsning
Bernie

linje

Hejsan!

Har haft nöjet att gå in på Din sida, hamnade där via en sökmotor. Fann en underbart varm ton och inställning till sex och erotik.
Vad som gladde mig än mer, var att jag fann vägen till den härliga tidningen Cupido igen! :o)

Varma hälsningar

//Katten

linje

Av det jag läst av novellerna kan jag bara säga – vilken känsla ! Pianot t.ex…

Ernst

linje

Tog mig en titt på dina sidor… Jättefina! Har själv hållit på med internetsidor… jättefin grafisk utformning! (studerar till grafiker) Typografin passar jättebra! Dina sidor är ett nöje för ögat! Aldrig sett snyggare erotiska sidor. Framställda på ett smakligt sett, inte för porrigt när man bara läser tex novellerna! Jättefint jobb!

Nathalina

linje

Vackert! Du är verkligen en duktig fotograf. Hur har du lärt dig plåta?

Nogrow

linje

Tack för en bra site! Den behövs verkligen!

Mattias

linje

Hej Calle!

Nu har jag sett din sida med de erotiska bilderna som jag har hört en hel del om.
Jag tycker att bilderna är oerhört VACKRA, du är en hemskt duktig fotograf!

Ha det bra – och fortsätt att göra så där fina bilder:

Maria

linje

Måste bara säga att du är en riktig författare!!!

Keit

linje

Du har en otrolig fantasi som tydligt får fritt spel! Å andra sidan kanske en del är självupplevt? Att låta fantasin spela och treva fram utan hinder, att släppa loss så totalt (och då menar jag i fantasin, även om det är desto underbarare i verkligheten) kommer fram på ett så erotiskt sätt i dina texter. Du kan uttrycka dig utan att bli för mycket eller klumpig.
Hmm..jag smickrar dig, märker du det 😉 Jag menar vad jag säger! Vi sitter här, H. och jag, med ett stort leende på läpparna och skrattar bubblande lite då och då. Jag ska hem och drömma ikväll =)

Godnatt på dig,

din beundrarinna – Jennie

linje

Oj, oj, oj…vilken text….(”Det tomma rummet”)…var tvungen att sluta läsa! (Jag sitter i en halvfull datasal…stön passar sig inte…=) ) Du är duktig! Imponerande människor gör mig glad.
Jag är mäkta imponerad!!! Välskrivna texter och fina bilder…
*ler*
Oj, oj, oj igen…helt otroligt. Vilken upplevelse…att läsa ”Tittaren”…tänk då att uppleva det på riktigt..? Mmmm…du skriver VÄLDIGT BRA OCH EROTISKT!

Kram /Jennie

linje

Hej!

Efter många års tankar och även letande efter en sida med just det som du har som intresse…fantasier, drömmar, konstnärliga skildringar och den passion som jag tycker egentligen många inte, vad ska jag säga..vågar ta fram, har jag äntligen hittat Cirkus Eros.

Jag har alltid sett kvinnor som vackra, även män och då på otroligt vackra foton och målade bilder. Jag har tyvärr sett ner mig själv inför en spegel, inför en man fast jag innerst vet att även jag är en kvinna med egna former.

Det jag menar med att ge dig ett mail är att jag vill tacka dig för en underbar site…med ditt konstnärliga skapande och och denna sensualitet som finns i novellerna, dessa noveller..underbara. Dina otroligt vackra foton kan jag säga att jag kan sluta leta nu efter en site som jag kan lägga mina drömmar och tankar på.

Jag är mer vacker kvinna nu efter att ha hittat din site, jag möter våren med ett leende.
Tack!
Och jag kommer åter komma tillbaka många fler gånger för att se din konst.

Med vänlig hälsning
Ina J.!

linje

Hej!

Vill först bara säga att jag är grymt imponerad av galleribilderna. De är både erotiska och enormt vackra.

Så därför… Ja, jag skulle hemskt gärna vilja vara modell och bli avtecknad eller fotograferad och ja, jag och min man skulle också kunna tänka oss att bli fotograferade tillsammans.

Vårt stora gemensamma intresse är nog sex och erotik (även om vår familjesituation begränsar utrymmet detta intresse kan få i våra liv. Med andra ord två små barn tar mycket tid.) och vi försöker på olika sätt att utveckla vårt sexliv och utforska nya möjligheter. Vi ser sex som något lekfullt mer än som något allvarligt och det är för oss en källa till både nöje och njutning.

Jag blev så fascinerad av dina bilder. Tjejerna på bilderna hade inga perfekta utseenden men är ändå vackrare än någon toppmodell jag någonsin sett. Jag antar att det beror på känslan som finns i bilderna och hos kvinnorna som fotograferats, den känslan har jag aldrig funnit i kommersiella bilder. Hur som helst så tänkte jag att om du på samma sätt skulle kunna finna det vackra i mig och lyckas förmedla det som du gjort med modellerna i galleriet så skulle det vara en stor upplevelse.

När jag sedan såg att du sökte par för fotografering så frågade jag över axeln min man om han skulle kunna tänka sig att vara med, och eftersom han är den han är så svarade han bara enkelt ”Ja, visst…” och så var den saken klar.

Skicka gärna ett svar.

Åsa

linje

Måste bara tacka dej för en riktigt bra och stimulerande sida!

Oskar

linje

TACK för en sådan källa till lust. Så sensuellt och fint! Måste få återkomma i ämnet till dig.

Hälsningar
Barbro H.

linje

Vilken bra sida ni har.
Fina bilder, tjejer.
Jag kan tänka mig att bli
målad eller fotograferat av dig.
Jag är 22 år och bor i Stockholm.

Mvh,

Erika

linje

hej hej!

jag läste novellen ‘vårblot’ och det var nog en av de vackraste texter jag någonsin sett.

tycker mycket om dina noveller. du är väldigt duktig på att skriva. eller duktig på det mesta, kan jag väl säja efter att ha tittat lite på din hemsida. jag ska bli som du när jag blir stor ;o)

MVH
Linda

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare