Kurser • heldagar, helger & längre

Kurser

För dig som vill utvecklas som människa och leva ett rikare, mer dynamiskt och mer levande liv, anordnar vi flera olika kurser med fokus på sex, intimitet, lust, njutning, kärlek och relationer – för både män & kvinnor, singlar och par.

Vår kursverksamhet började med en manskurs 2003, och sommaren 2004 startade vi vår mest populära kurs – Gudomlig Njutning – en grundkurs i kärlek, sex, intimitet & kommunikation för par. Sedan dess har vi skapat ett stort antal olika slags kurser, och fler blir det. Med åren har vi nu hållit runt 300 kurser, med tusentals nöjda deltagare.

På denna sida kan du läsa korta sammanfattningar av var och en av de kurser vi erbjuder. Vill du veta mer finns det alltid en länk vidare till separata hemsidor för varje enskild kurs.

Vi erbjuder också individuell coaching, åt såväl enskilda som par.
Se mer om detta på sidan Rådgivning & Coaching.

HeartlineGudomlig Njutning
Gudomlig Njutning
Vår enormt uppskattade och populära kärlekskurs för par.
En intensiv helgkurs om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal – som vi har hållit över 80 gånger sedan starten 2004!

Kursledare: Jennie & Calle Rehbinder

Parkursbilder

Heartlinege_banner_584Gudomlig Extas
Vår extatiska fortsättningskurs för par – i Stockholm!

Gudomlig Extas riktar sig till er som har gått Gudomlig Njutning, och vill utvecklas mer, ta kärlekslivet ett steg till.
Starka, intensivt njutbara och utvecklande upplevelser utlovas!

Kursledare: Jennie & Calle Rehbinder

Lovers in Space

HeartlineTANTRALILATANTRALILA
Lek & kärlek som livsväg – p
ersonlig utveckling med sexualiteten i fokus
För dig som vill hitta din urkraft och egenmakt, med innerlighet, andlighet och närvaro!

Tantra handlar om att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

TANTRALILA är en kurs i personlig utveckling med sexualiteten som drivkraft. Fokus ligger på helande & trygghet, andlighet & sexualitet, urkraft, trance, sinnlighet, närvaro, lyhördhet och respekt.

För både kvinnor och män, singlar och par – alla lekfulla, sexuella livsnjutare som vill ha MER är välkomna!

Kursledare: Calle Rehbinder

TANTRALILA

HeartlineYONI - Fri att njuta

YONI – Fri att Njuta
Jennie Rehbinders kurs om kvinnlig sexualitet.
En helg- eller dagkurs för kvinnor, med både teoretisk och praktisk inriktning – för dig som vill utforska och bli vän med din sexualitet, för dig som vill känna att din kropp kan vara en källa till stor glädje och njutning!

Kursledare: Jennie Rehbinder

HeartlineMandom, Mod & Morske MänMandom, Mod & Morske Män
Calle Rehbinders heldagskurs för män
– med både teoretisk och praktisk inriktning för dig som vill lära dig mer om manlig sexualitet, och hur du kan njuta mycket mer av sex.

Kursledare: Calle Rehbinder

Läs mer på hemsidan för Mandom, Mod & Morske Män! »

HeartlineKärleksretreatKärleksretreat
En liten kärlekssemester för par
, på Sveriges vackraste kursgård – Skeppsudden – som ligger vid Bråviken, i Norrköpingstrakten. För er som har varit på kurs med oss förr!

Denna kurs är helt inriktad på upplevelser, sensationer, innerlig njutning, utforskande, bus, lek och vila. Detta är en av våra allra populäraste kurser, och brukar bli fullbokad flera månader i förväg. Så – vill du uppleva ett litet paradis på jorden, så bör du planera i god tid.

Kursledare: Calle & Jennie Rehbinder

HeartlineLivets GodaLivets Goda
Livets Goda är en lyxig livsnjutarkurs för par
, utformad som en oberoende uppföljning till Gudomlig Njutning. Man behöver alltså ha gått minst en kurs med oss innan man hänger med på denna mer avancerade kurs. Vi har hittills hållit Livets Goda fjorton gånger sedan 2007, på ett vinslott i södra Bordeaux-distriktet. Detta är utan tvekan vår i särklass mest paradisiska kurs.

2016 var tyvärr sista året för denna plats, eftersom detta underbara lilla vinslott från mitten av 1800-talet nu har bytt ägare. Vi letar nu efter en värdig plats för en fortsättning på samma koncept. Det kan vara i Frankrike, men vi kikar också på spännande ställen i Italien, Spanien m.m.

Tills vidare kan du dock fortfarande njuta av innehållet på hemsidan, minnas med glädje om du har varit med, och förstås längta efter nästa kurs enligt samma koncept, oavsett om du har varit med tidigare eller ej…

Kursledare: Jennie & Calle Rehbinder

HeartlineKinky PassionKinky Passion
Med Lekfull Tantra & BDSM som redskap guidar Calle Rehbinder dig på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, formgivna för att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro – med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap, under kontrollerade, lekfulla och kärleksfulla former.

Alla lekfulla, nyfikna och sexuella livsnjutare är välkomna – oavsett kön, ålder, relationsstatus eller sexuella preferenser!

Kursledare: Calle Rehbinder

HeartlineEcstasy PlayEcstasy Play

Expandera ditt liv med extatisk lek, njutning och inre växande, meditativ stillhet, dynamisk livfullhet och total närvaro – genom BDSM. Vi fördjupar oss i de olika uttrycken för BDSM – konsten att binda och bli bunden, smisk och smek, dominans och underkastelse – allt med en lekfull, tantrisk attityd av innerlighet och närvaro.

Alla lekfulla, sexuella livsnjutare är välkomna – oavsett kön, ålder, relationsstatus eller sexuella preferenser!

Kursledare: Calle Rehbinder & Andy Buru

HeartlineGudar & DjurGudar & Djur
En intensiv helgkurs på temat Tantra & Shamanism
– vad händer om du omfamnar hela ditt väsen, din djuriska instinkt och din kreativa själ? Vad händer när du möter elementen med såväl kropp som tanke? När du reser i ditt inre, vandrar på glödande kol, utforskar din sinnliga potential? Vad händer när du inser hur du kan expandera dig själv, både inåt och utåt?

”I skärningspunkten mellan det gudomliga och
det djuriska finns människan – sök där och du skall
finna din essens, din fulla potential.”

Kursledare: Calle Rehbinder & Ana Olivegren

HeartlineKärleksfull BeröringKärleksfull Beröring
En helg med sinnlig njutning! – Kärleksfull Beröring är en beröringskurs för par, för er som vill ha och ge mer beröring, för er som vill kunna kommunicera enkelt om beröring med varandra, så att ni båda ökar chansen att få det ni önskar.

Kursledare: Jennie Rehbinder

HeartlineCirkus Eros - erotik för finsmakare