Galleri • Slottsfrun

Härliga Jennie på Chateau Garreau, ett franskt vinslott i södra Bordeauxdistriktet. Ända sedan vi började med vår parkurs Gudomlig Njutning sommaren 2004, fick vi ständiga förfrågningar om en fortsättningskurs. Våren 2007 var det dags. Då hade vi vår första fortsättningskurs för par – Livets Goda – på ett litet vinslott i den lilla staden Cadillac, ett fåtal mil söder om Bordeaux. Genom åren har vi hållit 14 kurser på denna vackra plats

Miljön på denna herrgård från 1840-talet är som gjort för fotosessioner. Var man än befinner sig så är omgivningen vacker. Har man dessutom en vacker modell, så är succén given. Därför har vi även som ett delmoment i denna kurs erbjudit en liten improviserad fotokurs, och flera av bilderna i detta galleri kommer just från våra små fotoutflykter. Detta galleri har också vuxit lite för varje kurs vi har hållit på detta ställe.

2016 tog sagan slut på Chateau Garreau, eftersom huset bytte ägare. Lite trist, inte minst eftersom våra kurser där var så populära, men framför allt för att vi trivdes så bra där. Sedan 2018 har vi andra fina platser där vi kan hålla våra lyxiga kurser och retreater. Just i detta galleri har jag dock bara bilder från just Chateau Garreau. I framtiden kanske det blir andra gallerier från andra palats och herresäten, vem vet?

Foto: Carl Johan Rehbinder 2007-2016.
linje
Tillbaka till Mina bilder »

linje
Tillbaka till Mina bilder »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare