Galleri • Slottsfrun

Uppgraderat fotogalleri!
Flera nya bilder, samt bättre versioner av samtliga bilder, och med högre upplösning!

Ända sedan vi började med vår parkurs Gudomlig Njutning sommaren 2004, fick vi ständiga förfrågningar om en fortsättningskurs. Våren 2007 var det dags. Då hade vi vår första fortsättningskurs för par – Livets Goda – på Chateau Garreau, en herrgård med angränsande vinodlingar i den lilla staden Cadillac, ett fåtal mil söder om Bordeaux. Genom åren har vi hållit 14 kurser på denna vackra plats.

Miljön på denna herrgård från 1840-talet är som gjort för fotosessioner. Var man än befinner sig så är omgivningen vacker. Har man dessutom en vacker och intressant modell, så är succén given. Därför har vi även som ett delmoment i denna kurs erbjudit en liten improviserad fotokurs, med fokus på sådant som inte kräver en fantastisk fotoutrustning. Flera av bilderna i detta galleri kommer just från våra små fotoutflykter. Detta galleri har förstås också vuxit för varje kurs vi har hållit på detta ställe.

2016 tog sagan slut på Chateau Garreau, eftersom huset bytte ägare. Lite trist, inte minst eftersom våra kurser där var så populära, men framför allt för att vi trivdes så bra där, och hade även lät känna flera trevliga människor på orten. Vi har våra minnen av de 14 kurser vi har hållit där, och förstås en väldig mängd bilder.

Sedan 2018 har vi andra fina platser där vi kan hålla våra lyxiga kurser och retreater. Längst ner i detta uppgraderade galleri kan du nu hitta några bilder från 2018, då vi höll en Livets Goda-kurs i Chateau St Victor La Coste i Languedoc, ett helt makalöst renässanspalats från 1500-talet. Inte så puckelryggigt.

Foto: Carl Johan Rehbinder 2007-2018.

Tillbaka till Mina bilder »linje
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Bilder från Chateau Garreau med omnejd, Cadillac, Bordeaux, 2007-2016:

linje

Bilder från Chateau St Victor La Coste, Livets Goda 2018:

linje
Tillbaka till Mina bilder »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare