Personliga bloggar & hemsidor

sidotoppbanner länksidor
Det finns enskilda personer som på ett eller annat sätt utmärkt sig inom det sexpositiva området, och det kan vara på många sätt – som politisk debattör, som privatperson med ett intresse, eller något annat som inte passar in i någon av mina andra kategorier. Dessa personer vill jag förstås ändå gärna uppmuntra och framhålla, och därför har de fått en egen sida bland mina länkar.

Heartline
Eros Blog: The Sex Blog — By Bacchus
En härligt utflippad sexblogg som inte bara fokuserar på bilder, utan även roliga nyheter och fakta – och massor med länkar.
smapunktlinje_584
fun4two.se
En privat svensk sida gjord av ett älskande par, med lite bilder, noveller, dagbok m.m.
smapunktlinje_584
Guldkant
Lottas foto och blogg om livets vardagligheter och guldkanter. Innehåller även erotiska bilder.
smapunktlinje_584
Isabella Lund
Detta är en mycket speciell blogg, eftersom den är skriven av en svensk sexarbetare, som berättar om sitt jobb. Tyvärr avslutades den 2008, och i början hänvisas man vidare till en ny blogg, med en annan adress – som tyvärr leder ingenstans. Mitt tips är alltså att stanna kvar och läsa det som finns på sidan. Det är mycket intressant.
smapunktlinje_584Karl Teodors erotiska filmer
Innehavaren av denna blogg ägnar de flesta bloggposterna åt att recensera erotisk film, vilket kan vara nog så intressant. Tyvärr avslutades bloggen 2009, men fortsatte på en annan blogg med namnet Porrkultur. Där har det inte kommit några nya bloggposter sedan 2012, så ”Karl Teodor” har kanske fastnat på Facebook han också.
smapunktlinje_584
Petra Östergren
Petra Östergren är journalist och en aktiv debattör på det sexualpolitiska området. På hennes sida kan du läsa hennes mycket intressanta artiklar.
smapunktlinje_584
Saga om sexologi
Saga Alm Mårtensson är sexolog med grundläggande psykoterapiutbildning i kognitiv beteendeterapi, och bloggar intressant om sexologi och sexualitet.smapunktlinje_584
Sexoteket
En svensk hemsida i bloggformat, med enorma mängder information om sex, sammanställt av Annie Navjord, som har arbetat i många år som sexualupplysare och informatör.smapunktlinje_584
Suzann Sexeducator
Suzann Larsdotter är socionom och sexolog, auktoriserad specialist i sexologiskt hälso- och utbildningsarbete & sexologisk rådgivare, samt sakkunnig i sexualupplysning på RFSU. Suzann är därutöver en otroligt skön person, intelligent, rolig, extremt kunnig, fördomsfri och mycket inkluderande i sina resonemang kring sex och relationer. Läsvärt!Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare