Bastudrömmar

Började sakta tvåla in mig själv…

Hösten närmade sig, blåsten rev i håret och kylan bet i kinderna.
Jag hade bestämt mig för att gå och basta.
Det skulle strax stänga, men jag känner ägaren och han brukar låta mig låsa.
Ibland stannar han själv kvar bara för att prata. Han sitter snällt med ryggen vänd mot mig när jag klär mig. Sedan kan vi sitta och prata i timmar.
Men idag var jag så less och trött att jag bara ville vara själv.

Tanken värmde och jag ökade farten i mina steg.
Väl framme skyndade jag mig ur kläderna, ryckte åt mig tvättsvampen, borsten och den nya lotionsoljan som jag just köpt, för att jag sett på reklamen att den skulle vara så bra mot höstens kyla.

Han gav mig nyckeln och sade kort att han tyvärr inte kunde prata idag, men att han kanske skulle komma tillbaka senare om han hann.
I dörren ut kom han i sista stund på, och nämnde att det satt en till tjej i bastun. En kompis ”som var helt O.K.”, från någon annan stad. Suckande hade jag accepterat att det inte skulle bli så lugnt som jag trott.

Med handduken virad runt kroppen gick jag mot bastun och duschrummet. Klev in i bastun, hejade på tjejen som satt där, lade mina saker på mellersta steget (även handduken) innan jag gick ut i duschen.
Hon verkar trevlig, tänkte jag medan vattnet strilade ner över min kropp.

Jag klev lite utanför duschstrålen och började sakta tvåla in mig själv, helt inne på att få en lugn stund för mig själv. Även om jag inte fick vara helt ensam.

Idag kunde jag ta det riktigt lugnt eftersom ingen väntade på mig någonstans.
Jag är nöjd med min kropp, tänkte jag när jag såg mig själv i spegeln på väggen.

Tvålen tog slut i handen och jag sträckte mig efter mer. Jag smekte mig sakta på insidan av låren, fasta och lätt bruna efter sommarens solariesolningar, och springande på gymmet. Den nyrakade triangeln hade krympt lite, såpass att man nästan kunde urskilja skåran mellan mina ben.
Nästa gång kanske jag ska ta bort allt, tänkte jag och lät mitt finger glida över mitt mjuka kön.

Tvålen löddrade i de få strån som fanns – jag log mjukt mot mig själv i spegeln, och fortsatte tvåla in mig upp mot magen och höfterna. Cirkulerade runt naveln, stannade till för att fundera lite, innan jag sträckte mig efter mer tvål.

Spegeln var min vän. Jag betraktade mig själv med stigande tillfredsställelse och självkänsla.

Brösten är nog det jag är mest nöjd över. De är inte stora men välformade och fasta. Vårtgårdarna är i ”puss-storlek”, som min förra kille beskrev dem. Jag skrattade lätt vid minnet av honom, och kände bröstvårtorna dra ihop sig vid tanken.
Synd att relationen inte funkade, för han var snygg och bra på sitt sätt.

Jag följde bröstens former – det blir en liten skåra mellan dem även utan bh:n på. De kändes alldeles särskilt fasta och mjuka under mina händer, jag nöp lätt i bröstvårtorna och önskade att jag kunde nå dem med tungan, suga lätt i dom, nafsa.

Jag klev in i duschstrålen igen för att smeka bort tvålen från kroppen, och hörde den andra tjejen komma ur bastun. Hon gick förbi – lite blygt vände jag rumpan ut, och skyndade mig att duscha klart. Vi bytte några ord. Vanliga fraser som hoppar lätt från läpparna, innan vi båda gick in i bastun igen.

På varsitt steg satt vi lutade mot väggen med ögonen lätt slutna. Våra kroppar skiljde sig inte mycket, mer än att hon var mörk. Jag lät mina blickar följa hennes linjer, höfternas rundning. Tyvärr hade hon lagt handduken över sitt sköte. Jag fantiserade om att det inte skulle finnas något hår där, att hon skulle vara helt rakad.

Så skulle jag vilja ha det om jag vore hennes kille – lätt att föra tungan mellan vecken, leka med den lilla toppen, suga lite innan man vandrade vidare ner mot hålet. Värmen från hennes sköte mot mitt ansikte, den svaga lukten av upphetsning, fukten när man för in tungspetsen i henne, inget hår som kittlar eller stör när man utforskar.

Tankarna gjorde mig varm, och fukten spirade fram mellan mina ben. Jag gned mig själv, så lätt och försiktigt att hon inte skulle märka.
Hade jag varit ensam, så hade jag lekt lite med mig själv, lagt mig på rygg och gjort det i min ensamhet, men med sällskap i bastun är det kanske inte så lämpligt…

Den andra tjejen öppnade plötsligt sina ögon. Hon såg på mig, genom mig, såg min brinnande åtrå. Jag tittade snabbt bort, plockade upp borsten jag haft med mig. Borstade mitt hår sakta, hörde hur hon rörde sig lite, satte sig till rätta – och när jag tittade upp igen hade hon flyttat handduken lite – så jag kunde se allt.

Hennes hand vilade lätt ovanför den bleka solkanten. Hon var rakad, inte ett strå syntes – bara den vita kontrasten efter sommarens solning. Men hon var mycket brunare än jag. Hon blundade igen men jag såg att hon kisade, såg att hon var nyfiken.

För första gången i mitt liv tände jag på en tjej. I tanken lekte jag med hennes kropp. Ibland önskar jag att jag vore kille, bara för att få leka med en kvinnas kropp.

Jag borstade klart mitt hår, och gnuggade in lite balsam i det. Satte mig tillrätta, och använde svampen för att ta bort lite svettdroppar på kroppen, dessa salta pärlor som blir för tunga och rinner neråt – kittlade mig skönt. Jag lät svampen vandra över mina bröst, följa rundningen, och tog lite extra mellan dem och runt halsen.

Jag klättrade ner, kollade med tjejen genom ögonkontakt att det var O.K. att slå på lite mer vatten. Hon nickade svagt, sträckte på kroppen och lutade huvudet lätt bakåt.

Jag slog på en skopa på aggregatet – det lilla rummet fylldes med vattenånga. Jag tog med mig hinken upp, och placerade den bredvid mig på min avsats. Jag blötte svampen i det svala vattnet, och drog den sakta över min kropp. Skönt och kallt smekte den min kropp.
Jag såg i smyg att hon med blicken följde min hand, dess vandring på min egen kropp. Jag såg hur hennes bröstvårtor drog ihop sig. Jag log lite för mig själv, i en undran hur de skulle kännas mot mina läppar, hur jag skulle smeka dem, och lätt bara suga och slicka i mig saltet från dem – svettdropparna i vecket på undersidan av bröstens rundning, i skåran mellan dem när jag försiktigt håller om dem.
Jag såg hur hennes hand försiktigt rörde sig, precis som om hon också ville – men att ingen vågade ta steget. Skulle jag våga? Tanken frestade mig så, och jag kände fukten sprida sig mellan mina ben. Jag skulle lätt ha kunnat föra in mina fingrar i hennes fuktiga sköte, utan något motstånd, leta upp hennes punkt för tillfredställelse på insidan, inuti henne.
Hon bet sig osäkert i underläppen, och hennes ögon glittrade i den svaga lampans sken. Hennes käke var lätt spänd, en lock från hennes hår föll fram och lade sig över ena ögat och de våta läpparna.
Jag fick tvinga mig själv att inte luta mig fram mot henne för att smeka den tillbaka. Tvinga mig själv att inte känna efter hur hennes hud verkligen kändes, smaka och slicka – precis som ett älskande par skulle göra i en vild sexlek. Tvinga mig själv att inte föra in fingrarna i henne, smeka hennes midja, kyssa hennes bröstvårtor, suga på hennes klitoris, tvinga mig själv att inte höra hur hon stönar av njutning under min behandling, känna allt detta i min mun.

———————-

Den dagen glömmer jag aldrig.

Ofta går jag tillbaka för att basta, men hon är aldrig där.
I mina tankar finns hon.
Är jag ensam där leker jag lätt med mig själv, tänker på hennes fuktiga, spänstiga, smärta kropp – hur jag skulle ha kunnat använda min lotionsolja för att smörja in oss båda, se henne sträcka sig efter mig, och hur vi förenas i en intensiv omfamning. Men det har hittills fått förbli en fantasi…

 

Kattis

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline