Lyckad kurs i Frankrike!

Livets Goda

…och kärleken flödar – mer än någonsin!

Calle & Jennie vid poolen

Att regelbundet hålla kärlekskurser under flera års tid, som vi har gjort i 15 år, är inte bara världens roligaste och mest njutbara arbete – det påverkar oss också personligen, på djupet. Varje gång vi håller kurs är det som att vi själva också går en kurs. Att ständigt repetera vårt eget budskap gör att även vi tar det till oss  – om och om igen, djupare och mer intensivt för varje gång. Det har effekt.

Chateau

Vi lever som vi lär, och vi lär som vi lever – och så lär vi oss själva det vi lär ut till andra, lite till. Att tillbringa en sådan underbar vecka som denna tillsammans, gör alltså att även vi blir mer kära i varandra än tidigare –  en underbar bonus som kommer av det arbete vi gör. Kärleken djupnar, och vi kommer ännu närmare varandra. Ännu en synnerligen god anledning för oss att fortsätta med vår kursverksamhet, med andra ord. På sätt och vis kanske den bästa anledningen av alla.

Chateau

För femtonde gången i ordningen har vi nu hållit vår lyxiga livsnjutarkurs Livets Goda i Frankrike. Denna gång på en helt ny plats – ett fantastiskt renässanspalats från 1500-talet, i en liten medeltida by i södra Frankrike, bara ett par mil från Avignon. Så från onsdag till söndag förra veckan underhöll vi en grupp med 16 entusiastiska deltagare (8 par), med njutningsfyllda kurspass, välsmakande måltider tillredda av vår franske kock Regis Chevrot (som även var med oss på sista kursen på Chateau Garreau) och hans hustru Anna, boende i helt fantastiska rum – samt förstås ett par härliga utflykter.

Domaine Pelaquié, vinprovning

Vi har behållit några fina aktiviteter från våra tidigare Livets Godakurser, som till exempel att besöka en lokal vingård – denna gång Domaine Pelaquié, dit vi gjorde en gemensam vandring. Vi blev guidade runt på gården, och naturligtvis fick vi pröva ett sortiment av deras utsökta viner.

Vi åkte även till en lördagsmarknad i den vackra lilla grannstaden Uzès – en marknad som är omtalad som den finaste marknaden i hela Provence. Mat, hantverk, kläder, tyger, viner, kryddor – allt möjligt!

Marknad i Uzès

ftersom vårt älskade Chateau Garreau bytte ägare 2016 behövde vi hitta en ny plats att hålla kursen. Inför 2017 hade vi ännu inte hittat en värdig ersättare, men samma höst åkte jag och rekognoscerade i södra Frankrike, två olika ställen jag sökt upp via Internet.

Båda platserna var fantastiska, fast på helt olika sätt. Ett överdådigt renässanspalats från 1500-talet, samt Gardoussel Retreat, en fantastiskt vacker gård i ett naturreservat, där en familj driver kurser i allt från ayurveda och yoga till martial arts.

Chateau

Till just Livets Goda valde vi renässanspalatset, som vi tyckte passade bättre för just denna kurs – och efter den avslutade kursveckan kan vi bara konstatera att det var ett alldeles utmärkt val. Gardoussel Retreat är fortfarande aktuellt, men för en helt annan kurs som vi kallar Fri att Älska, och som kommer att vara mer specifikt inriktad på tantra.
Du kan läsa mer om den kursen på hemsidan för kursen Fri att Älska.

Fri att Älska

Intresset för Livets Goda är mycket stort – årets upplaga har varit fullspikad sedan i januari – och trots att vi inte har bokat ett kursdatum för nästa år, har vi redan fått intresseanmälan från sju par till Livets Goda 2019. Ganska imponerande, med tanke på att vi inte får plats med fler än åtta par. Så snart vi kan ska vi boka ett datum till nästa höst.

Vi ser redan fram emot det – kanske du och din partner följer med?
Läs mer på hemsidan för Livets Goda!

Livets Goda

Och – som alternativ finns som sagt även vår extremt populära Kärleksretreat, på Sveriges vackraste kursgård; Skeppsudden – samt förstås den nya tantrakursen, också i södra Frankrike;  Fri att Älska.

One thought on “Lyckad kurs i Frankrike!

  1. skulle vara intressant att veta om saara i bildsviterna bergtagen och selfsuspension onanerade sig till orgasm som final? hon ser väldigt sensuellt kåt ut med särade ben och rakad i skogen och med sexleksaken i bildsviten selfsuspension.många kvinnor hycklar och låtsas inte tycka om att visa sig nakna och njuta av sin exhibitionism. men många älskar nog visa sig helt.väldigt vackert iallafall. springer själv ofta kåt och naken i skogen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *