God Jul & Gott Nytt År!

Julkort
Vi önskar dig en sexig jul och ett tantriskt 2019!
2019 fyller Cirkus Eros 20 år på nätet – och vår kurs Gudomlig Njutning fyller 15 år. Samma kurs kommer också upp i 100 kurstillfällen sedan starten! Flera jubiléer på samma gång, med andra ord.Det händer allt oftare att kursdeltagare har fått kursen i present – som regel av sin partner. Det populäraste brukar vara just Gudomlig Njutning, vår grundkurs i kärlek för par.
Det finns fortfarande gott om plats på alla vårens kursdatum, så passa på medan det finns möjlighet att välja!Shiva-ShaktiKommande kurser
Vi vill gärna berätta om vad som händer i vår!
2019 har vi fler kurser än någonsin! Allt från Jennies kurs YONI för kvinnor till vår ständiga parkurs Gudomlig Njutning, samt vår lyxiga parkurs Livets Goda, nu för andra gången på en ny plats – ett spektakulärt renässanspalats i södra Frankrike.

Calles lekfulla tantrakurs TANTRALILA kommer också tillbaka förstås, samt vår enormt uppskattade Kinky Passion – med Calle Rehbinder & Lisa Josefsson – med fokus på kombinationen BDSM, tantra & dans. Båda dessa kurser vänder sig till såväl enskilda som par.

Vi håller också en helt ny kurs för första gången – Fri att Älska, på en fantastisk yogaretreat i Cevennes, ett nära nog osannolikt vackert naturreservat i södra Frankrike. Vi planerade att ha den redan i somras, men hade för kort varsel, och fick inte tillräckligt många deltagare. Nu har vi dock redan fyra par anmälda, så kommande sommar blir det kurs.
Gudomlig Njutning
Vår enormt populära grundkurs för par!
Gudomlig Njutning är en helgkurs för par om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, ev. barn och andra ansvarsområden.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen. Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal, och ni kommer att få många verktyg som ökar såväl intimitet som sexuella upplevelser.

Vi får ständigt höra att denna kurs har inneburit en nystart, en början på något helt nytt i kärleken och samlivet. Vi har hållit denna kurs snart 100 gånger sedan starten 2004, har haft fler än 1.100 deltagare, så vi har en tämligen god erfarenhet av vad denna kurs kan erbjuda deltagarna.

Vi öppnar även upp för mer självkärlek – och vi inbjuder till en mer sexpositiv attityd, som ger dig möjlighet att njuta mer på alla sätt. Vill ni njuta mer av livet, relationer och sex är detta parkursen för er!
Parkursbilder
Kursledare: Jennie & Calle Rehbinder

Aktuella kursdatum:
• 25 – 27 januari 2019 (platser kvar)
• 22 – 24 februari 2019 (platser kvar)
• 8 – 10 mars 2019 (platser kvar)
• 3 – 5 maj 2019 (platser kvar)

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

YONI - Fri att njuta
Sexuell utveckling för kvinnor!
Yoni – Fri att Njuta passar dig som vill få insikt i hur du kan utforska din erotiska karta och börja definiera din egen sexualitet. Du är redo för förändring och vill ha verktygen som ger dig ett rikare liv.

Hela du kommer att vara med – ditt mentala, känslomässiga och fysiska jag. Tanken är att kunskapen ska landa såväl i huvudet som i kroppen.

Vi arbetar praktiskt och teoretiskt – övningarna inkluderar inre resor, det utforskande och sårbara samtalet, orgasmologi och annan kroppskännedom, självkärlek, självmassage, beröring, tantriska närvaro- och andningsövningar samt den fina gemenskapen med andra kvinnor.

Kursledare: Jennie Rehbinder

Aktuellt kursdatum:
• 22 – 24 mars 2019  (platser kvar)

Läs mer om YONI – Fri att Njuta! »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »Vår extatiska fortsättningskurs för par!
Med Lekfull Tantra & BDSM som redskap, kunskap om kroppens anatomi, meditation, dans, rörelse, andning och ljud – allt som fungerar – tar Calle och Jennie er med på en spännande upptäcktsresa, för att utforska hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro – med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap, under kontrollerade, lekfulla och kärleksfulla former.

Gudomlig Extas riktar sig till er som har gått vår grundkurs Gudomlig Njutning, och vill utvecklas mer, ta kärlekslivet ett steg till. Du kan bli mer levande, mer dynamisk, mer extatisk, mer njutande, mer närvarande i nuet. Om du vill och vågar.
Starka, intensivt njutbara och utvecklande upplevelser utlovas!

Kursledare: Jennie & Calle Rehbinder

Aktuella kursdatum:
• 29 – 31 mars 2019  (platser kvar)

Läs mer på hemsidan för Gudomlig Extas! »
Frågor & Svar om Gudomlig Extas »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

Tantralek • Lekfull Tantra • Lek & Kärlek
Lek & kärlek som livsväg – personlig utveckling med sexualiteten i fokus. För dig som vill hitta din urkraft och egenmakt, med innerlighet, andlighet och närvaro!

Tantra handlar om att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

TANTRALILA är en kurs i personlig utveckling med sexualiteten som drivkraft. Fokus ligger på helande & trygghet, andlighet & sexualitet, urkraft, trance, sinnlighet, närvaro, lyhördhet och respekt.

För både kvinnor och män, singlar och par – alla lekfulla, sexuella livsnjutare som vill ha MER är välkomna!

Kursledare: Calle Rehbinder

Aktuellt kursdatum:
• 12 – 14 april 2018  (platser kvar)

Läs mer om TantraLila! »
Frågor & Svar om TantraLila »
Läs respons från kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »


Kinky Passion
En upptäcktsresa i ditt inre!
Lekfull Tantra, BDSM och dans är centrala komponenter i denna busiga inre och yttre resa, guidad av Calle Rehbinder och Lisa Josefsson. Du erbjuds olika intensiva sensationer, redskap för att känna och uppleva djupare dimensioner i livet – meditation, dans, rörelse, andning och ljud för att förstärka, bredda, öppna, befria.

Du kan bli mer levande, mer dynamisk, mer extatisk, mer njutande, mer närvarande i nuet. Om du vill och vågar.

För både kvinnor och män, enskilda och par – alla lekfulla, sexuella livsnjutare som vill ha MER är välkomna!
Lisa & Calle, Kinky Passion
Kursledare: Calle Rehbinder & Lisa Josefsson

Aktuellt kursdatum:
• 10 – 12 maj 2019  (platser kvar)

Läs mer på hemsidan om Kinky Passion! »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Kursavgift och villkor »
Anmäl dig till kursen! »


Kärleksretreat
En njutningsladdad kärlekssemester för par!
Detta är mer än en kurs. Det är en retreat för både kropp och själ, en romantiskt erotisk kärlekssemester, full av njutning, lek, innerlighet, utforskande, bus och vila.

En kväll och tre dagar med dagliga, högst njutbara, starkt upplevelsebaserade kurspass, varvat med ledig tid på Skeppsudden, en av Sveriges absolut vackraste kursgårdar, under den vackraste tiden på året.

Det kommer även att erbjudas delikat mat, bastubad, härligt umgänge, boende i mysiga dubbelrum – och naturligtvis flera inspirerande kurspass med Calle & Jennie Rehbinder.

Denna kurs brukar bli fullbokad långt före kursstart, så det kan vara en bra idé att inte vänta för länge med anmälan. Häng med!

Välkommen till härliga dagar med njutning och lek!
Kärleksretreat
Kursledare: Calle & Jennie Rehbinder

Aktuellt kursdatum:
• Torsdag – söndag 30 maj – 2 juni 2019  (platser kvar)

Läs mer på hemsidan om Kärleksretreaten! »
Anmäl dig till kursen! »

Fri att Älska
Innerlig Tantra för par – en helt ny kurs i Frankrike!
I fem dagar utforskar vi kärleken och dess innerligaste mysterier i denna magiska och avskilda värld, på kursgården Gardoussel Retreat, i Cevennes, Languedoc, södra Frankrike.

Vi dyker in i oss själva och varandra, andas, dansar, utforskar extatiska medvetandetillstånd i dans, andning, vila, meditation, beröring, sammansmältande, lek, erotiska ceremonier i naturen, helighet, eldritual, starka känslor, innerlighet, extrem närvaro.

Denna helt nya kurs, på en för oss helt ny plats, vänder sig till par som vill uppleva något extraordinärt – på ett sätt vi  inte har erbjudit tidigare. Vi går djupare in i Tantra än vi vanligen gör, men på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Vi leker med energier, chakran, andning, rörelse, ljud och visualisering.

Kort sagt, en resa långt bortom det ordinära.
Fri att Älska collage
Kursledare: Calle & Jennie Rehbinder

Aktuellt kursdatum:
• 22 – 26 juli 2019  (platser kvar)

Läs mer på hemsidan om Fri att Älska! »
Anmäl dig till kursen! »

Livets Goda
Vår i särklass mest exklusiva parkurs!
Livets Goda är utan tvekan den mest lyxiga, livsbejakande och
njutningsspäckade parkurs vi har att erbjuda. Kursen vänder sig till er som har gått kurs med oss tidigare. Nu är det dags igen, på en ny plats.

Under en tioårsperiod höll vi denna kurs 14 gånger på Chateau Garreau i Cadillac, Bordeaux. Så såldes huset, men nu har vi hittat ett spektakulärt renässanspalats längre söderut, i Languedoc, i en liten by ca 2,5 mil från Avignon, där vi håller kursen i september 2018.

I år blev kursen fullbokad på nolltid – och det blev verkligen en riktigt bra upplevelse för alla deltagare. Så vi kör samma ställe nästa år också (några platser är bokade – bra att anmäla sig i god tid)!
Livets Goda
Kursledare: Calle & Jennie Rehbinder

Aktuellt kursdatum:
• 11 – 15 september 2019  (platser kvar)

Läs mer på hemsidan om Livets Goda! »
Frågor & Svar om Livets Goda »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Penseldrag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *