Nya kursdatum för Gudomlig Njutning!

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning är vår mest populära kurs, med hittills 100 kurstillfällen och snart 1.200 deltagare sedan vi höll kursen första gången 2004! Och vi har fortfarande inte tröttnat. Vi ser värdet i kursen – år ut och år in får vi fantastisk respons från tidigare kursdeltagare, vilket vi förstås uppskattar enormt, och det bidrar storligen till att ge oss motivation att fortsätta med vår kursverksamhet.

”Tack för en jättefin kurshelg med er.
Den har räddat vårt äktenskap och vi är nu som nykära! Underbart. Stort tack!”

Vi får ständigt höra att denna kurs har inneburit en nystart, en början på något helt nytt i kärleken och samlivet. Våra kurshelger är också vigda åt känslor av förälskelse, passion och upphetsning och de som deltar får många verktyg som ökar såväl intimitet som sexuella upplevelser.

Den verkligt stora hemligheten bakom ett fantastiskt sexliv är inte teknik – det är kommunikation, närvaro och öppenhet. Det finns vetenskaplig forskning som bekräftar att den viktigaste faktorn för kvinnors orgasmförmåga är just kommunikation med partnern. Vi ger er verktyg för detta.

”Jag tycker att kursen var mycket välordnad och vacker. Information såväl innan som under var mycket bra och inspirerande. Ni skapade en trygg, varm och tillåtande stämning.

Vi har också berättat om kursen för valda vänner och bekanta och många blir såklart nyfikna.”

Vi öppnar upp för mer självkärlek – vilket är grunden både för att kunna ge och ta emot kärlek fullt ut, och vi inbjuder till en mer sexpositiv attityd, som ger dig möjlighet att njuta mer på alla sätt. Vill ni njuta mer av livet, relationer och sex är detta parkursen för er!

Kärlekspar x2

Vi har gjort en del ändringar i höstens kursschema, vilket bland annat innebär att novemberkursen flyttats till oktober, eftersom vi ska vara med på en tantrafestival i Stockholm samma helg som novemberkursen skulle ha – 22-24 november. Men det finns fortfarande platser kvar för nyfikna och kärlekslystna par i september och oktober.

Passa på att boka plats för dig och din partner, innan platserna tar slut på just det datum som passar er bäst!

Läs mer på hemsidan för kursen! »
Kursdatum i Stockholm hösten 2019:
• 20 – 22 september 2019
(platser kvar)
• 25 – 27 oktober 2019 • OBS! Nytt datum!
(platser kvar)
Heta frågor:
Vilka är ni som leder kursen? »
Hur anmäler jag mig? »
Vad kostar det? »

Var håller ni till? »

Kurslokal

Penseldrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *