Sexig Lucia – Play Party i Fullmånenatten

Vi har ordnat en hel del fester genom åren. Dock har de flesta varit i direkt anslutning till kurser – som våra lyxiga parkurser Kärleksretreat, Livets Goda m.m., samt ett par fristående erotiska fester i olika lokaler – men nu gör vi en nysatsning på att organisera fristående, sexiga och sköna fester för er som vill njuta MER av livet.

Tanken är att leka med olika teman, som kan varieras från fest till fest – det kan vara tantra, kinky, maskerad, medeltid, cirkus, eller vadhelst vi får för idéer. Det går självklart att tipsa oss om härliga teman vi kan använda oss av!

OBS! I dagsläget anordnar vi bara fester för par, eller deltagare i poly-relationer – inga singlar. Det är dock möjligt att vi bjuder in detta i framtiden.

Aktuell fest:

Sexig Lucia • Playparty på fullmånenatten
Fredag 13 december 2019

På Luciaafton bjuder Calle & Jennie till erotisk fest / playparty för par – och andra konstellationer – i en mysig källarlokal på Östermalm – med lekar, dans, bastu, buffé och fritt häng.

När vintermörkret lägger sig över oss behöver vi något som skänker ljus, lek, glädje och njutning mitt i vardagen.

Därför ordnar vi en härlig och sexig livsnjutarfest för par (och andra konstellationer) på fredagen den 13 december – det är både fullmåne och Lucia – mer ljusbringande kan det inte bli under denna del av året.

Tag din partner i hampan och anmäl er till vår härliga fest!
Särskilt för er som har varit på kurs med oss tidigare, men det är inget krav.

Läs mycket mer om denna fest på vår nya hemsida Cirkus Eros Event »
Anmäl dig och din partner här: »

Penseldrag