Ny gästartist – Hanna-Karin Grensman!

Hanna-Karin Grensman är till att börja med en alldeles underbar människa, som snabbt har blivit en mycket god vän. Hon är också en skarp politisk samhällsdebattör, med en liberal och sexpositiv grundsyn, och på sin blogg/hemsida har hon publicerat mängder av artiklar om flera olika ämnen. En gemensam nämnare är frihetlighet och socialt ansvar. Hanna-Karin skriver också debattartiklar i olika media, och har även debatterat i flera olika TV-program, som exempelvis SvT Debatt.

Jag har valt ut några av hennes texter, som specifikt riktar in sig på frågor som har med sexualitet, relationer och frihetlighet att göra, och har publicerat dem också här på Cirkus Eros. Här nedanför hittar du direktlänkar till artiklarna, men tag gärna en titt på vad såväl Hanna-Karin som flera andra skribenter skriver på sidan Artiklar av gästartister.

Sexrobotar – hot eller möjlighet?
Män som inte förstår ett nej bör dömas till institutionsvård
Kvinnor kan inte våldta
Naturligtvis onanerar jag

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *