Nya kursdatum hösten 2021!

callle_jennie_pa_berget

Det har varit ett väldigt krångligt år, och vi har varit tvungna att ställa in fler kurser än vi har kunnat hålla. Några kurshelger har det dock blivit, och det är vi förstås glada för. Närmaste kurs är vår paradisiska Kärleksretreat på Skeppsudden, Sveriges vackraste kursgård, första helgen i juni. Sen hoppas vi på en lång, varm, skön sommar, med många härliga upplevelser. Förhoppningsvis kommer också fler och fler att få vaccination mot det där irriterande viruset, så att vi kan börja leva hyfsat normalt igen, träffas fysiskt, och krama dem vi vill krama.

Inför hösten har vi nu planerat fyra helger, tre helger med Gudomlig Njutning och en med Gudomlig Extas. Vi håller oss för säkerhets skull ytterligare ett tag till parkurser, och väntar lite till med de kurser som vi arrangerar för både singlar och par, där deltagarna blandar sig fritt, och alltså inte bara har fysisk kontakt med sin partner. Vi tänker att det är bättre att börja med alla sådana kurser när pandemin inte längre är en ständigt överhängande risk.

calle_maria_x3_4

En nyhet sedan denna vår är att vi kommer att vara tre kursledare, varav två alternerar. Jennie jobbar heltid och orkar helt enkelt inte jobba många helger också, så då har vi en kreativ lösning för att kunna hålla igång kursverksamheten – att vår kära vän Maria Fayez alternerar med Jennie under hösten. Lite varannan kurs, liksom.
Du kan läsa mer om Maria på sidan Vi som leder kursen »

Vi behåller tills vidare vår anpassning av kurserna efter rådande pandemiförhållanden, och är nu ännu noggrannare än vi annars brukar vara med hygienen under kurshelgerna framöver. Vi har minskat maxantalet deltagare, så att vi kan ha större fysiskt avstånd i lokalen. Det finns handsprit vid varje par, och även utspritt här och där i lokalen. Vi har även tänkt lite annorlunda kring fikamaten. Det kan innebära att undvika plock från gemensamma skålar, samt att servera frukt som vi skalar själva, egna chokladkakor och småpåsar med nötter o.s.v.
I övrigt räknar vi med att ni själva tar ansvar för medvetenheten om eventuella smittorisker. All fysisk interaktion under kursen sker bara inom paren.

calle_jennie_glad_omfamning

Vår vision är som alltid MER KÄRLEK, med allt vad det innebär – som t.ex. att ta hänsyn till rådande förhållanden. Säkrare sex – men inte tråkigare. Tvärtom. Vi vill alltid inspirera till djupare kärlek, mer innerlighet, bättre sex och en högre livskvalitet.

Passa på att boka plats för dig och din partner, innan platserna tar slut på just det datum som passar er bäst!

Linje
Kursdatum för Gudomlig Njutning hösten 2021:
• 3-5 september 2021
Calle & Jennie Rehbinder, Stockholm
(fullbokat)

15-17 oktober 2021
Calle Rehbinder & Maria Fayez, Stockholm
(platser kvar)

2-5 december 2021
Calle Rehbinder & Maria Fayez, Stockholm
(platser kvar)

Linje
Kursdatum för Gudomlig Extas hösten 2021:
• 26-28 november 2021
Calle & Jennie Rehbinder, Stockholm
(platser kvar)

Linje

170127_dtc_kurslokalen_parkurs
Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare