Enorm uppskattning för Cirkus Eros!

Hemsidan Passionerad.se, en mycket informativ och faktaspäckad sida, drivs av några vänner som vill ge tips – relationstips, sextips och test av sexleksaker. De har en vision, som de beskriver så här:

”Vår vision är att skapa ett stort och välfyllt magasin om sex och kärlek där man kan lära sig allt om erotik, njutning och relationer. Vårt mål är att Passionerad ska ha högt i tak, täcka så många ämnen inom sex som möjligt samt ge svar på dem frågor ni undrar över.”

Nu till det roligaste, som rör specifikt Cirkus Eros. Passionerad.se sänder nämligen regelbundet ut ett e-postutskick till sina prenumeranter, och för några månader sedan fick de drygt 5.000 svar på enkätundersökning, som handlade om vilken sida som de tycker är bäst om man vill få sextips och inspiration.

De flesta röstade för… [trumvirvel…] Cirkus Eros! – något vi förstås känner oss enormt hedrade och tacksamma över, med tanke på att så många svarade, och att det därtill finns många bra sexmagasin att välja bland.

Vidare till något ännu trevligare – motiveringarna som enkätdeltagarna skrivit. I enkäten fick man också motivera varför man röstade på just just det man röstade på, och det var verkligen fint att få läsa.

Det är den här sortens respons som verkligen kan inspirera till att fortsätta att göra något, som t.ex. att upprätthålla denna hemsida, utveckla vidare, skriva mer, fotografera mer, publicera mer.

Linje

“Cirkus Eros är en väldigt stor hemsida som har allt från noveller till bilder och tips på hur man kan förbättra sitt sexliv. De har även en hög kvalitet på allt. Undrar jag något om sex så är det oftast dit jag vänder mig och har gjort så till och från i tio år.”

———————–

“Det kryllar ju inte direkt av bra sexmagasin på webben idag. Jag har nyligen hittat till Passionerad men håller Cirkus Eros väldigt högt och som min personliga favorit. De har funnits länge och har byggt upp en enormt stark bas med sextips och annat härligt som man har stor nytta av.”

———————–

“För att Cirkus Eros är en pålitlig och seriös sida som verkar för att man ska få ett bättre sexliv. Dom har lyckats riktigt bra med just det vilket gör att jag är en av alla trogna besökare. För vem behöver inte lite heta tips då och då? Vet även att många andra också tycker om Cirkus Eros!!”

———————–

“Snygg, snabb och enkel sida med allt man kan önska sig. Hoppas de kommer finnas kvar minst lika länge som de har funnits hittils!!”

———————–

“För att ingen annan sexsida på svenska är lika proffsiga som Cirkus Eros. De har hittat en lagom ton som inte är för pryd men inte heller för snuskig. Alltid en behaglig läsning.”

———————–

“Gillar Cirkus Eros hemsida och innehåll mest av alla svenska sexsajter som jag känner till.”

———————–

“För det är en skön hemsida med väldigt många trevliga tips. Lär mig oftast något nytt. Dessutom så har de kurser som är helt otroligt bra, så rekommenderar verkligen dom.”

———————–

“Cirkus Eros har en speciell plats i mångas hjärtan, så även i mitt. Helt klart en webbsida jag håller kärt, både för att den har funnits så länge jag kan minnas internet och för att den fortsätter att leverera bra material.”

———————–

“Valet är ganska enkelt. Ingen annan sida håller samma höga standard som Cirkus Eros. Inte heller finns det någon hemsida om sex som faktiskt ger så BRA tips. Många sidor idag ger mest strunt, men här får man riktiga kvalitetsknep.”

———————–

“Självfallet väljer jag the one and only Cirkus Eros. Bra sida som drivs av bra folk.”

Linje

Så till alla er som svarat på enkäten från Passionerad.se, och givit oss så mycket fin uppskattning – TUSEN TACK!

Och tack till er på Passionerad.se också, förstås, som uppenbarligen drivs av en låga som liknar vår.

Besök gärna Passionerad.se! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *