Två nya bildgallerier!

Under Sexsibilityfestivalen på Ängsbacka Kursgård, sommaren 2018, fick jag tillfälle att ta två spännande bildserier, med samma modell – Saara, en härligt exhibitionistisk, lekfull och kreativ kvinna med egna idéer – bästa sortens modeller.
Främling på spårFrämling på spår
Ett främmande väsen, på väg någonstans, men till var? Utforskande sig själv och omvärlden, en udda varelse i en främmande miljö. Eller?
Se galleriet: Främling på spår »

Bergtagen
Bergtagen
En gammal metafor för att vara förtrollad, trollbunden, förhäxad, ibland inlockad i ett berg av övernaturliga väsen. Saara blir här ”trollbunden” på en klippa av min vän Andy Buru – som väl inte är övernaturlig, inte heller ett troll – men väl en fantastisk konstnär på området kinbaku; japansk repkonst.
Se galleriet: Bergtagen »
linje

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *