Över 5.000.000 sidvisningar på 2 år!

Det är alltid kul att kunna få skryta lite. När jag skapade denna hemsida för 20 år sedan, fick jag ganska snart många besökare, och under många år hade jag minst 2.000 besökare per dygn, ofta fler, ibland med toppar på flera tusen.

Statistik

Efter att jag givit sidan en total uppgradering under vintern 2017, och lyft allting från ren HTML till WordPress, och därtill också ökat innehållet rätt så rejält, så har också besökarantalet ökat. I genomsnitt har sidan 6.000 sidvisningar per dygn, med toppar upp runt 10.000, drygt 11.000 som mest. Så på drygt två år har Cirkus Eros alltså haft fem miljoner sidvisningar, och det tycker jag är rätt så häftigt.

Nu hoppas jag att sidan ska fortsätta att växa, och att den får fler besökare även framöver. Vem vet vad det kan leda till? Mer kurser, mer fotouppdrag, mer av allt möjligt kul är föstås vad jag hoppas på. Häng med in i framtiden!

Penseldrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *