Nytt galleri med härliga bilder!

Komposit

I Hagaparken finns en ruin – ett slott som aldrig blev färdigbyggt, så det är inte egentligen en slottsruin, utan snarare en ruin av en slottsgrund. Men som utflyktsmål är denna plats förstås väldigt spännande. Och som fotobakgrund helt magisk.

Har jag därtill en modell som uppenbarligen trivs i sin kropp, som älskar att leka med sig själv framför en kamera, och som därtill kittlar min hippiefetisch med sina häftiga tatueringar och enorma dreads, kan det inte bli annat än en härlig serie bilder fyllda av lust och livsglädje!

Se alla bilderna i galleriet – I slottsruinen! »
Penseldrag

2 thoughts on “Nytt galleri med härliga bilder!

  1. hej, undrar vad dina skogsnymfmodeller skulle säga om de visste att många män blir tända o onanerar till deras naken bilder blands skog o mossa?tändande bilder!vad skulle nin gjort om någon överraskat er fotostund i guds vackra natur?`vilken vacker natur! har som sagt blivit fotad vid onani stunsen av fotografen claudia kentutomhus ute vid havet en sommar det var himmelskt.är lite avundsjuk på det jobb du har.många kvinnor skulle nog aldrig våga vara nakna för foto utomhus men många skulle nog viljalever ofta mitt sommarliv naken utomhus..

  2. det vore nog allra skönast att varje gång man skulle onanera vara utomhus o ha en skicklig fotograf eller filmarenärvarande. helst kvinnlig eller etvå stycken med kamera!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *