Problem med e-post i spamfilter

Vi arrangerar som bekant ganska många kurser, och vi erbjuder även coaching, taktil stimulering, fotouppdrag och mycket annat. Därför har vi en ganska omfattande korrespondens, med kursdeltagare, klienter m.fl.

Det senaste året har vi haft en del problem med e-post både till oss och från oss – en del har hamnat i mottagarens spamfilter. Det innebär tyvärr att en del korrespondens kan ha gått förlorad, att folk som anmält sig till kurs, eller har hört av sig av andra skäl, inte har fått kontakt med oss, eller att vi inte har fått kontakt med dem, alternativt att kontakten har avbrutits.

Så om du skickar en kursanmälan till oss, eller hör av dig av andra skäl, och inte har fått något svar inom några dagar, så kan det vara så enkelt som att vi har skickat ett svar, men att det har fastnat i ditt spamfilter.

Vi vet inte om detta även gäller våra nyhetsbrev, men det verkar sannolikt. Så om du har brukat få våra nyhetsbrev, och inte får dem längre, så gäller förmodligen samma sak där.

Om du känner igen detta – ta en titt i din spamlåda, och hittar du vårt e-brev där, så vet du. Det första du då bör göra är att vitlista vår domän – då kommer du förhoppningsvis att få våra brev i framtiden.

Penseldrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *