Gudomlig Njutning – nya kursdatum i vår!

Gudomlig Njutning
• Nya datum för Gudomlig Njutning 2020–2021 •
Sveriges bästa kärlekskurs för par!

Vi har haft höstens första kurs, i september, och kurserna framöver blir fort fullbokade, vilket förstås är underbart. Därför har vi nu sett till att boka upp oss på fler kurser i vår, och framför allt då vår grundkurs för par – Gudomlig Njutning – ryggraden i vår kursverksamhet, den kurs vi har haft längst, och flest gånger av alla våra kurser.

Det här året har varit omtumlande och väldigt annorlunda för de allra flesta av oss, för att inte säga alla. Vi vet fortfarande inte vartåt pandemier och annat tar oss, men vi vet att vi behöver varandra. Isolering är inte bra på lång sikt. Vi behöver samvaro, kärlek, närhet.

Kärlekspar x2

Vår vision är som alltid MER KÄRLEK, med allt vad det innebär – som t.ex. att ta hänsyn till rådande förhållanden. Vi har t.ex. gjort om formatet något för våra kurser, så att de i än högre grad kan fungera trots ökade krav på hygien och fysisk distans. Säkrare sex – men inte tråkigare. Tvärtom. Vi vill alltid inspirera till djupare kärlek, mer innerlighet, bättre sex och en högre livskvalitet.

”Tack för en jättefin kurshelg med er.
Den har räddat vårt äktenskap och vi är nu som nykära! Underbart. Stort tack!”

Gudomlig Njutning är en helgkurs för par, om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, barn eller andra ansvarsområden. Bara du och din partner, med närhet, innerlighet, njutning och kärlek.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen. Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal.

”Först och främst vill vi tacka för en fantastisk helg som verkligen uppfyllde och överträffade alla förväntningar!
Nu när det gått några veckor och vi har hunnit smälta alla intryck så är känslan att vi bara vill ha mer. Mer av varandra, mer njutning, mer upplevelser med er!”

Under kurshelgen erbjuder vi övningar i kärleksfull kommunikation, positiv självbild, sinnlig och erotisk beröring, erotisk anatomi, massage, andnings- och visualiseringstekniker för ökad närvaro och lyhördhet, attityd och teknik för starkare sexuell njutning och mer kärlek.

Gudomlig Njutning är vår mest populära kurs, med mer än 100 kurstillfällen och fler än 1200 deltagare sedan vi höll kursen första gången 2004!

”Calle och Jennie, ni var underbara, så mjuka, så naturliga, så kloka, vi längtar efter att få träffa er igen och gärna alla de andra också.”

Vi får ständigt höra att denna kurs har inneburit en nystart, en början på något helt nytt i kärleken och samlivet. Helgen är vigd åt känslor av förälskelse, passion och upphetsning och ni kommer att få många verktyg som ökar såväl intimitet som sexuella upplevelser.

Parkursbilder

Den verkligt stora hemligheten bakom ett fantastiskt sexliv är inte teknik – det är kommunikation, närvaro och öppenhet. Det finns vetenskaplig forskning som bekräftar att den viktigaste faktorn för kvinnors orgasmförmåga är just kommunikation med partnern. Vi ger er verktyg för detta.

”Jag tycker att kursen var mycket välordnad och vacker. Information såväl innan som under var mycket bra och inspirerande. Ni skapade en trygg, varm och tillåtande stämning.
Vi har också berättat om kursen för valda vänner och bekanta och många blir såklart nyfikna.”

Vi öppnar upp för mer självkärlek – vilket är grunden både för att kunna ge och ta emot kärlek fullt ut, och vi inbjuder till en mer sexpositiv attityd, som ger dig möjlighet att njuta mer på alla sätt. Vill ni njuta mer av livet, relationer och sex är detta parkursen för er!

Passa på att boka plats för dig och din partner, innan platserna tar slut på just det datum som passar er bäst!

Läs mer på hemsidan för kursen! »
Kursdatum i Stockholm vinter/vår 2020-2021:
• 4 – 6 december 2020
(fullbokat)
• 22 – 24 januari 2021
(fullbokat)
• 26 – 28 februari 2021
(platser kvar)
• 26 – 28 mars 2021
(platser kvar)
• 7 – 9 maj 2021
(platser kvar)

Heta frågor:
Vilka är ni som leder kursen? »
Hur anmäler jag mig? »
Vad kostar det? »

Var håller ni till? »
De kurser vi fokuserar på nu är parkurserna Gudomlig Njutning (grundkurs för par) och fortsättningskursen Gudomlig Extas kommande november.
I vår blir det också återkomst för vår Kärleksretreat.
Möjligen blir det också en kurs för kvinnor – YONI – samt en av Calles improvisationsteaterkurser – Tranceformation Impro. Om allt går som det ska kan nog Calle och Li Storm få in en Kinky Passion också.
Förhoppningsvis kan vi 2021 återigen arrangera vår fina tantrakurs i södra Frankrike – Fri att Älska.
Alla dessa kurser kommer, men vi har inte bokat datum för dem alla ännu, bara. Så fort vi har det så kommer info på hemsidorna samt nyhetsbrev.

Mer information kommer så snart vi har fått våra lokalbokningar bekräftade.

Vi hoppas att vi får träffa dig – kanske redan i vinter eller vår!


Penseldrag