Ändringar i kursschemat 2021!


Nya datum för kurser 2021 – ändringar igen!

Vi ställde in alla kurser från mars till september 2020, men i september, november och december höll vi två Gudomlig Njutning och en Gudomlig Extas, vilket blev mycket lyckat. Men sen slog pandemin till med en ny våg.

Därför tvingades vi ställa in kurserna i januari och februari 2021, vilket var lite extra tråkigt eftersom de var fullbokade. Dock hoppas vi att det ska bli möjligt att hålla kurser senare i vår, om vaccinationerna kommer igång, och pandemin bryts. Därför har vi kvar bokningarna för Gudomlig Njutning i mars (som nu är fullbokad) och maj (där det finns platser kvar). Därtill har vi just bokat en helg i april för vår fortsättningskurs Gudomlig Extas.

2020 har varit omtumlande och väldigt annorlunda för de allra flesta av oss, för att inte säga alla. Vi vet inte heller vartåt pandemier och annat tar oss under detta år 2021, men vi vet att vi behöver varandra. Isolering är inte bra på lång sikt. Vi behöver samvaro, kärlek, närhet.

Vår vision är som alltid MER KÄRLEK, mer innerlighet, bättre sex och en högre livskvalitet. Och frihet. Något som pandemin har bidragit till är väldigt mycket mer isolering, begränsningar, regleringar, förbud och instängning – vi vill uppmuntra till frihet på de områden som det är möjligt under rådande omständigheter.

Med orsak av pandemin planerar vi bara parkurser i dagsläget, eftersom de är de kurser vi kan hålla i vilket deltagarna håller sig till sin partner. Vi vill ta så små risker som möjligt.
De kurser vi fokuserar på nu
är därför parkurserna Gudomlig Njutning (grundkurs för par) och fortsättningskursen Gudomlig Extas. Senare i vår blir det också återkomst för vår härliga Kärleksretreat.
Vi hoppas också att det ska bli möjligt att hålla vår paradisiska tantrakurs i Cevennes, Languedoc, södra Frankrike – Fri att Älska. Vi har preliminärbokat kursgården.

Vi hoppas att vi får träffa dig – kanske redan i vinter eller vår!


Kurser vinter/vår/sommar 2021:

Gudomlig Njutning
Stockholm
26 – 28 mars 2021

(fullbokat)
Gudomlig Extas
Stockholm
16 – 18 april 2021

(platser kvar)Gudomlig Njutning
Stockholm
7 – 9 maj 2021

(platser kvar)Kärleksretreat
Skeppsuddens kursgård, Vikbolandet
3 – 6 juni 2021

(platser kvar)Fri att Älska
Gardoussel Retreat, Languedoc, Cevennes, Frankrike
19 – 23 juli 2021

(platser kvar)


Penseldrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *