Ny kursledarkonstellation på Gudomlig Extas!

I vår är det återigen dags för Gudomlig Extas – en av våra fortsättningskurser för par. Vi har hållit denna kurs sedan 2011 (10-årsjubileum i år!), och den är tänkt som nästa steg efter grundkursen Gudomlig Njutning, för par som vill dyka djupare in i kärlekens och sexualitetens mysterier, och utveckla upplevelserna vidare från njutning till hänryckning och extas.

Den stora nyheten denna gång är att vi har en ersättare för Jennie – Maria Fayez. Eftersom Jennie sedan ett år tillbaka jobbar heltid som socialsekreterare, har hon helt enkelt inte möjlighet att hålla kurs lika ofta som tidigare. Det blir ingen ledig tid alls, och det är inte hållbart.

Så vi har då sett en annan möjlighet – för att slippa minska antalet kurser kan vi värva flera kursledare. Så vi valde att göra just det – att expandera lite till, och ta in en ny kursledare, nämligen Maria.

Maria är en nära vän sedan 15 år tillbaka, har varit med på flera kurser med oss och med andra lärare, har assisterat Johan Ekenberg på flera av hans kurser, samt gått hans ledarskapsprogram. Dessutom är Maria en härlig person som är bra på att skapa trygghet i rummet, och inte minst så tycker vi väldigt mycket om varandra, på alla plan – så vi känner tveklöst att vi kan vara synnerligen väl samspelta i kursrummet.

Calle har hållit flera kurser ihop med flera andra duktiga kursledare genom åren – Sweet Surrender med Ruby May, Ecstasy Play med Andy Buru, Gudar & Djur med Ana Olivegren, samt Kinky Passion med Li Storm.
Vi har också haft en hel del samarbete med Barbara Carrellas, som assistenter och producenter. Samarbeten är en del av vår verksamhet. Så det är logiskt att nu bjuda in Maria Fayez som ny medlärare på Gudomlig Extas.

Jennie kommer fortfarande att vara kursledare tillsammans med Calle på andra parkurser, som Gudomlig Njutning, Kärleksretreat och Fri att Älska. Och kanske något mer, om pandemin äntligen går över…

Penseldrag