Nygamla gästartister i bildgalleriet!

Cirkus Eros har funnits på nätet sedan 1999, och har vuxit och förändrats en hel del genom åren. En stor och viktig förändring var att bredda hemsidan till att även ta in gästartister – både i bild och text – något som sakta men säkert har vuxit genom åren.

Men den allra största förändringen gjordes i början av 2017, alltså för fyra år sedan, då jag gjorde en total makeover av sidan, flyttade allt från den ursprungliga, rent HTML-baserade sidan till en WordPress-sida – den du ser nu. Det gav spännande resultat, både i form av förbättrad användarvänlighet för såväl mig som besökarna, men det gjorde också att det blev mycket lättare att uppdatera, och sidan fick ännu fler besökare. ca 6.000-8.000 sidvisningar per dygn i snitt. Inte så dumt. Så bara på de senaste fyra åren har Cirkus Eros haft över 8.000.000 sidvisningar. Inte illa.

En sak som tyvärr hände när jag uppgraderade var att vissa bildgallerier försvann. De bilder jag använt var ofta ganska små, och jag ville ha större bilder. Så gallerier har kommit och gått, och några har helt enkelt legat vilande, till dess att jag har kunnat få fram större versioner av bilderna. Men så fick jag lite mer tid. Så nu finns återigen bilder av dessa konstnärer i bildgalleriet Andras bilder – gästartister!

Nu har jag alltså gjort sex nygamla gallerier med fem härliga konstnärer och fotografer, som alla har funnits med på Cirkus Eros tidigare, och de är alltså nu tillbaka på Cirkus Eros igen! Det är erotiska foton, skulpturer och målningar om vartannat:

Jaroslaw Kubicki • Magiska bilder »
Teddy Widegren • Erotiska skulpturer »
Igor Amelkovich • Utomhus »
Igor Amelkovich • I studion »
Ulf Garm • Sex! Sex! Sex! »
Minna Grönstrand • Erotiska kaniner »

Penseldrag