Tre nya bildgallerier – med bilder från förr!

Under året har jag haft mer tid att pyssla med saker som blivit liggande, som t.ex. att gå genom gamla bilder. Jag har scannat diabilder och svartvita negativ från 1990-talet, sorterat och redigerat (diabilder kan bli väldigt dammiga, och då behövs det en hel del retusch), och det har lett till att jag nu har lagt upp hela TRE gallerier, med många bilder av tre mycket vackra och spännande kvinnor. Bilderna är tagna 1991, 1996 och 1997, så de är alla mer än 20 år gamla – en av kollektionerna är i skrivande stund tagen för 30 år sedan.

Raiding the archives – ett fåtal av dessa bilder har funnits på Cirkus Eros tidigare, men nu har jag alltså kompletterat med många fler bilder, som inte ens jag har sett på väldigt länge, och väldigt många av dessa bilder har inte varit digitaliserade förut. Jag har som regel bara plockat ett litet urval till mina gallerier på Cirkus Eros. Men nu har jag varit mer generös, helt enkelt, och gjort jobbet med att digitalisera och lägga ut i bildgallerier.

Alla dessa fotosessioner har varit viktiga för mig, eftersom de alla har inneburit starka möten, känslor, nya insikter, erfarenheter och kunskaper, och alla dessa kvinnor har haft något att lära mig, de har givit mig inspiration, och en stor vördnad för den gåva de har givit mig – att de låtit mig fånga deras skönhet i nakenheten, att de blottat sig för mig. Jag minns fortfarande dessa fotosessioner med stor tacksamhet, kärlek och ödmjukhet.

Galleri • En ängel i ateljén (1991) »
Galleri • Playful Girl (1996) »
Galleri • Nattligt bad i magisk sjö (1997) »
Penseldrag