Kommande kurser vinter/vår 2022

Vi lever i en omtumlande tid. Den globala pandemin har påverkat oss alla på flera sätt, och vad det kommer att innebära på lång sikt vet förstås ingen än så länge.

Det ser dock hoppfullt ut nu, när fler och fler blir vaccinerade, restriktioner lättas på, gränser öppnas, resande blir möjligt igen, och många aktiviteter som var stängda förra året har öppnat igen. Vi har redan varit på konserter, teater, gjort restaurangbesök, åkt tunnelbana och en massa andra saker som inte riktigt har varit möjligt sedan våren 2020. Ett och ett halvt år av ingenting, kan det ibland kännas som. Men, som sagt, nu har vi kommit ut ur den långa, mörka tunneln.

Och – vi har kommit igång igen med våra kurser, något som verkligen är till glädje för både oss och alla som vill gå kurs. Hela denna höstens kurser blev ganska fort fullbokade, något som förstås är högst tillfredsställande, och som vi hoppas fortsätter nästa år.

Vad som har hänt – och händer – i år.

Under våren och sommaren nödgades vi ställa in flera kurser än vi kunde hålla. Vi var tyvärr tvungna att avboka Fri att Älska i södra Frankrike både förra året och i år.
Men i september 2022 – då kör vi! Kursen är redan mer än halvfull – vi får plats med tre par till på denna paradisiska kurs, så skynda på att anmäla er om ni vill ha plats.

Vi fick en härlig revansch i och med att vi i juni i år kunde hålla vår upplevelseinriktade och njutningsspäckade Kärleksretreat på Skeppsuddens kursgård igen – något vi alltså inte kunde göra förra året, eftersom pandemin just brutit ut. Men i år blev det en stor grupp deltagare, som alla var utsvultna på intimitet, lek, kärlek, skönt umgänge och njutning. En mycket lyckad kurs, alltså, och en alldeles underbar inledning på sommaren.

Under denna höst har vi som sagt fyra fullbokade kurser, Gudomlig Njutning och Gudomlig Extas (två har vi redan haft), samt att vi deltar i en festival i Oslo, Norge – Nytfestivalen – och det känns förstås alldeles underbart!

Vi fortsätter med våra kurser regelbundet även under 2022, med ungefär en kurs i månaden. Det blir fyra tillfällen för Gudomlig Njutning under våren, samt ett tillfälle för fortsättningskursen Gudomlig Extas.

Därutöver kommer TANTRALILA tillbaka igen! Möjligen kommer också Calle att hålla sin kurs i improvisationsteater – Tranceformation Impro. Men dessa kurser kommer det separat information om framöver.

Inte i vinter eller vår, men väl i början av sommaren kommer vi som vanligt att hålla vår underbara Kärleksretreat, och så kommer vår paradisiska tantrakurs Fri att Älska i södra Frankrike tillbaka i slutet av sommaren. Även detta kommer det mer information om framöver.

Penseldrag

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning vinter/vår 2022
Sveriges bästa kärlekskurs för par!

Vi fortsätter under 2022 med våra kurser. Experimentet att Calle håller Gudomlig Njutning tillsammans med vår underbara vän Maria Fayez slog så väl ut att vi kommer att fortsätta växla mellan Jennie Rehbinder och Maria Fayez, som alltså kommer att dela på kursledandet på parkurserna Gudomlig Njutning och Gudomlig Extas. Calle Rehbinder blir konstanten.

Vår vision är som alltid MER KÄRLEK, med allt vad det innebär – som t.ex. att ta hänsyn till rådande förhållanden. Vi kommer t.ex. göra om formatet något för våra kurser, så att de i än högre grad kan fungera trots ökade krav på hygien och fysisk distans. Säkrare sex – men inte tråkigare. Tvärtom.

Ryggraden i vår kursverksamhet är och förblir vår grundkurs i kärlek, sex, relation och tantra för par – Gudomlig Njutning – den kurs vi har haft flest gånger av alla våra kurser, och som öppnat dörren för många hundra par, till djupare kärlek, mer innerlighet, bättre sex och en högre livskvalitet. Därför låter vi denna härliga kurs få vara i fokus i detta nyhetsinlägg!

Kärlekspar x2

Gudomlig Njutning är en helgkurs för par, om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, barn eller andra ansvarsområden. Bara du och din partner, med närhet, innerlighet, njutning och kärlek.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen. Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal.

”Tack för en jättefin kurshelg med er.
Den har räddat vårt äktenskap och vi är nu som nykära! Underbart. Stort tack!”

Under kurshelgen erbjuder vi övningar i kärleksfull kommunikation, positiv självbild, sinnlig och erotisk beröring, erotisk anatomi, massage, andnings- och visualiseringstekniker för ökad närvaro och lyhördhet, attityd och teknik för starkare sexuell njutning och mer kärlek.

Gudomlig Njutning är vår mest populära kurs, med mer än 100 kurstillfällen och fler än 1200 deltagare sedan vi höll kursen första gången 2004!

”Calle och Jennie, ni var underbara, så mjuka, så naturliga, så kloka, vi längtar efter att få träffa er igen och gärna alla de andra också.”

Vi får ständigt höra att denna kurs har inneburit en nystart, en början på något helt nytt i kärleken och samlivet. Helgen är vigd åt känslor av förälskelse, passion och upphetsning och ni kommer att få många verktyg som ökar såväl intimitet som sexuella upplevelser.

Den verkligt stora hemligheten bakom ett fantastiskt sexliv är inte teknik – det är kommunikation, närvaro och öppenhet. Det finns vetenskaplig forskning som bekräftar att den viktigaste faktorn för kvinnors orgasmförmåga är just kommunikation med partnern. Vi ger er verktyg för detta.

”Jag tycker att kursen var mycket välordnad och vacker. Information såväl innan som under var mycket bra och inspirerande. Ni skapade en trygg, varm och tillåtande stämning.

Vi har också berättat om kursen för valda vänner och bekanta och många blir såklart nyfikna.”

Vi öppnar upp för mer självkärlek – vilket är grunden både för att kunna ge och ta emot kärlek fullt ut, och vi inbjuder till en mer sexpositiv attityd, som ger dig möjlighet att njuta mer på alla sätt. Vill ni njuta mer av livet, relationer och sex är detta parkursen för er!

Passa på att boka plats för dig och din partner, innan platserna tar slut på just det datum som passar er bäst!

Kursdatum Gudomlig Njutning i Stockholm vinter 2021:

• 3 – 5 december 2021
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(fullbokad)

Kursdatum Gudomlig Njutning i Stockholm vinter/vår 2022:

• 21 – 23 januari 2022
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

• 25 – 27 februari 2022
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

• 18 – 20 mars 2022
med Calle Rehbinder & Maria Fayez i Stockholm
(platser kvar)

• 22 – 24 april 2022
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Penseldrag 

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Anmäl dig till kursen! »

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

One thought on “Kommande kurser vinter/vår 2022

  1. Hi Carl,

    This is Ammar, we talk on the phone few days ago. i am trying to register my self for the upcoming course/workshop you told me about in April and may? I can’t find how to register. As you know i will join as a single person so can you please register me for both the April and may workshope?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *