Sista chansen för magisk älskogslek utomhus…

Dagarna blir allt kortare, temperaturen faller, himlen är mulen oftare än solbemängd, tröjan åker på vid skogspromenaden, och snart går det inte att ha shorts utan att frysa om knäna.

Det är lätt att tappa modet när man vet att det dröjer nio månader innan vi kan vandra nakna i gräset igen, nio månader innan vi kan hälsa värmen åter efter den bistra, tunga, mörka årstidens långa välde över oss små stackare i den kyliga Nord, ta av oss kläderna och kullra in vårens makter, fruktbarhetskrafter i uppvaknad jord.

Det blir nu särskilt viktigt att skapa vackra minnen av den ljusa och varma tiden. Att verkligen sätta sina spår, andas djupt, låta tårna gräva sig djupt ner i myllan innan rimtursarna, köldjättarna, obevekligt bevisar kängornas och sockornas existensberättigande.

Att ta det sista doppet i den mörka tjärnen, att sniffa en extra gång på sensommarblomster, gå barfota i fuktigt gräs (utan att frysa!) – och – att älska.

Att mötas i helig magisk älskogslek i Moder Natur, gå i dansen, älska i de sista dallrande solstrålarna, bli ett med Jorden, Luften, Alltet. Sätta Eld i köttet, låta passionens lågor hetta upp stenarna och jorden, låta luften svaja av lust, sippra mellan fingrar och hud.

Nakna låter vi elementen dansa oss – grenarna, gräset, vinden, stenen, rötterna, kottar, barr, blommor, skalbaggar, din kropp, min kropp, allt i ett, ett i allt, dansen, dansen, elden, elden.

Den lilla döden, föjt av en större pånyttfödelse. Döden-döden-glöden-glöden. Sejd i skymning, makterna dansar oss – vi dansar makterna.

Störst av allt är Kärleken.

Linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

One thought on “Sista chansen för magisk älskogslek utomhus…

  1. Vad fina ni är. 😀 <3

    … 🙂 Jag resonerar så totalt med det här. Var på Ängsbacka No Mind i somras och gick AUM-meditationen, och blev så blown away av hur tacksam jag blev och hur mycket jag älskade allt och alla efteråt, Moder Natur och alla hennes fina döttrar… och söner också, för den delen. De är ju så himla fina när de vågar visa sig som de är, kärleksfulla och njutande. <3

    Skulle gärna gå någon av era kurser… hör av mig när jag har råd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *