Tillbaka till Frankrike & Livets Goda igen!

Vår härligaste kurs – i södra Frankrike!
För er som är lite mer erfarna, och vill ha mer! 

Nu på en ny plats!
Domaine Les Fougères, Mirmande,
Provence 4-9 september 2024
med Calle & Jennie Rehbinder

Livets Goda är utan tvekan den lyxigaste, mest exklusiva
och njutningsfyllda parkurs vi har att erbjuda.

I september händer det igen! Då åker vi återigen till södra Frankrike, där vi för 16:e gången i ordningen håller vår extremt njutningsspäckade fortsättningskurs i kärlek och sex för par – Livets Goda!

Vi har hittat en ny kursgårdDomaine Les Fougères – i den lilla vackra medeltida byn Mirmande, i Provence, södra Frankrike. Detta medeltida chateau som blivit kursgård verkar motsvara alla våra önskningar flera gånger om, i allt det vi vill ge på just kursen Livets Goda.

På Livets Goda dyker vi djupt in i kärlekens mysterier – bl.a. genom djupgående praktik av tantriska övningar, olika former av erotisk stimulans, roller och lekar för att förhöja kärlekslivet, med sinnlighetsövningar, erotisk massage, samt en överdådig erotisk fest. Ytterst sett syftar allt vi gör till att du som deltar ska få en fördjupad kärleksrelation, en starkare innerlighet och närvaro, och mer njutning i livet!

Några av de underbaraste upplevelserna som vi brukar erbjuda på vår kurs Livets Goda återkommer vi till även här. Vi varvar tantriska kurspass med fantastiska måltider och spännande utflykter – minst en vinprovning på någon lokal vingård, besök i den vackra byn Mirmande, erotisk fest och mer därtill.

Den medeltida byn Mirmande har blivit utnämnd till en av Frankrikes vackraste byar, och präglas av pittoreska stenhus, som huserar många konstnärer och hantverkare. Väl värd mer än en promenad.

Livets Goda är ett underbart koncept som vi inte gärna vill ändra på alltför mycket. Men nu är vi alltså på en ny plats, som erbjuder nya möjligheter. Med andra ord kan även ni som har varit med förr få uppleva helt nya sensationer om ni hänger med igen!

Det finns alltid nya saker att upptäcka, nya lekar att uppleva, nya människor att lära känna. Man blir aldrig fullärd, aldrig färdig.

Gårdens kockar ser till att vi får smaka på fantastiska lokala rätter. Vi ska förstås också se till att vinerna passar ihop med maten.

Det återkommande temat är alltid att maximera njutning, genom lek, sköna sinnesintryck, härliga möten, god mat och dryck, vila och kärlek!

Ordet för dessa dagar är sensationer!

Livets Goda är inte en nybörjarkurs – deltagande förutsätter att ni har någon erfarenhet sedan tidigare, av Tantra, BDSM eller annat personligt utvecklingsarbete kopplat till sexualitet.

Ni måste inte ha gått någon kurs med oss tidigare. Det kan förstås vara en fördel, men ytterst sett handlar det om era egna gränser och er egen nyfikenhet.

Allt på våra kurser är 100% frivilligt, inget är obligatoriskt – utom förstås respekten för varandras integritet och samtycke.

Heartline

Kursledare:
Denna kurs leds av Calle & Jennie Rehbinder.
Läs mer om Calle & Jennie på hemsidan för kursen »

Heartline
Kursdatum:
4 – 9 september 2024
(platser kvar)

Heartline
Kursavgift & anmälan:
35.000 SEK per par inkl. moms.
För intresseanmälan och frågor om kursen, skriv till oss på info@cirkuseros.nu!
Mer om kursanmälan på denna sida! »

HeartlineRespons från deltagare på tidigare kurser:

”Hej!

Nu har vi kommit hem och landat i oss själva.
Vill ännu en gång tacka för en underbar vecka i Frankrike, vi är helt lyriska. Ni är så fantastiska och bjuder på er själva vilket gör att vi kan njuta och ha det bra!”

———————–

”Hej ni sköna!

Vi hade höga förväntningar på kursen och innan vi kom till Frankrike pratade vi mycket om förväntningarna på nya utmaningar, kunna prova på nya sätt att njuta. tänja på våra gränser, närhet och njutning med varandra, tid att reflektera och allt det fick vi. Men mest förväntning hade vi på att det skulle finnas andra intressanta människor att utbyta tankar och erfarenheter med och som en bonus vågade vi oss på att hoppas på att hitta något par för gemensam njutning… och vi fick allt vi vågat hoppas på…?

Väl hemma svävar vi ännu en bit över marken trots vardagen som anfaller, vi är höga på upplevelser och vill tacka er som tror på er och orkar genomföra detta för alla oss nyfikna. Tack. Fortsätt på er väg och fortsätt vara rädda om varandra i allt slit, fortsätt dyrka lek och njutning och dela mer er, vi är många som vill följa er och säkert ännu fler som skulle behöva och vilja om de bara visste att ni fanns…

Tack än en gång för sköna dagar. Det här skall vi leva gott på in över hösten.”

———————–

”Dagarna på Chateau Garreau liknade inget annat vi varit med om tidigare. Vi kände oss fria och frimodiga samt trygga med er och resten av gruppen. Vistelsen och kursen talade till och öppnade alla våra sinnen. Ni ledde oss vidare från den gudomliga njutningen till livets goda på ett enastående sätt.  Vi tackar för all den goda maten, trevliga utflykter och gott värdskap.”

———————–

”Tack för en fantastisk kurs!
Efter kursen har vi i tankarna ofta flyttat oss tillbaka till de underbara dagarna på Chateau Garreau, där vi var förflyttade ut från vardagen till en helt annan värld av idel ädel njutning!
Ni har verkligen lyckats med konststycket att genom kursen locka fram ”djuret” i oss. På något vis så känns det som vårt samliv kan indelas i ”före och efter Garreau”! För vårt förhållande har det betytt att vi kommit varandra mycket närmare. Vi har tillsammans flyttat gränser och känt att det har fungerat.
Kursen har fört upp vår sexuella njutning till en ännu högre nivå än tidigare. Njuta tillsammans med andra bildade och kåta människor är en ”höjdare” som vi gärna vill uppleva fler gånger, så vi anmäler oss här och nu till nästa kurs.
Vi har på kursen träffat många nya vänner med samma önskemål som oss, att ge den sexuella njutningen en ny dimension. Några av dem har vi hopp om att möta som vänner också efter kursen.
Stora kramar och tack till er!”

Läs mer respons från tidigare kursdeltagare! »

Heartline
Läs mer på hemsidan om Livets Goda! »

Heartline

Självklart finns ett Facebookevent för kursen! »

Cirkus Eros - erotik för finsmakare