Årets kurser 2024!

Kurser!

Nu har vi schemalagt flera kurser för första halvan av 2024 – till exempel Gudomlig Njutning, vår grundkurs för par, samt Intimmassage, den dagkurs Calle håller ihop med Lisa Björling, och flera mer avancerade kurser för främst par, som Gudomlig Extas och Kärleksretreat, men även kurser för både enskilda och par, som Tantralila.

Calles dynamiska kurs i teaterimprovisation återkommer också – Tranceformation Impro – som eventuellt kan ha temat kärlek och erotik på schemat. Hur gestaltar man det trovärdigt på en scen, med respekt för aktörernas integritet? Jag skriver ”eventuellt”, eftersom man aldrig kan veta helt säkert när temat är just improvisation.

Alla kurser är inte bokade än, så det kommer sannolikt att dyka upp fler i schemat. Men det får framtiden utvisa.

Det är högst sannolikt att vi arrangerar ytterligare en Gudomlig Njutning som sommarkurs, för att fira kursens 20-årsjubileum. Den kursen är dock inte schemalagd än. Mer info kommer längre fram.

Festivaler!

Som vanligt håller vi workshops på flera sköna och inspirerande festivaler. Hittills är vi under kommande år bokade på Stockholm Tantra Festival, samt förstås på Sexsibility på Ängsbacka, men det blir sannolikt fler under året.

Kanske får vi se dig på någon av våra tantriska kärlekskurser? Det skulle vi verkligen uppskatta! Det är ju för din skull vi håller våra kurser.

Här nedanför i nyhetsbrevet ser du vilka kurser vi har att bjuda på under vinter/vår 2024. Det fyller ibland på ganska fort, så det kan vara bra att vara ute i god tid. Skynda!

Gudomlig Njutning är vår mycket populära grundkurs för par – om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, ev. barn och andra ansvarsområden. Bara kärlek, innerlighet, njutning och glädje.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen.

Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal, och ni kommer att få många verktyg som höjer intensiteten i såväl kärlek och intimitet som sexuella upplevelser.

Gudomlig Njutning har vi sedan starten 2004 nu hållit 120 gånger, och vi har inte tröttnat än. Vi älskar att inspirera, att förmedla kunskaper och redskap för ett innerligare kärleksliv och bättre livskvalitet, på ett lekfullt och njutbart sätt.

Vi är kort sagt 100% hängivna att ge dig och din partner den optimala upplevelsen och inspirationen under en helg, för att ni ska kunna utvecklas i er relation.

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Aktuella kursdatum:
• 23 – 25 februari
2024
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

• 12 – 14 april 2024
med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Gudomlig Extas är en fördjupningskurs för par
med fokus på liv, rörelse, lust och extas, för er som vill dyka djupare in i kärlekens och sexualitetens mysterier.

Vi använder tekniker från Tantra, BDSM, shamanism (och mer därtill) för att hitta djupare dimensioner i kärlekslivet, samt för att utveckla upplevelserna vidare från njutning till hänryckning och total extas.

Andas till en himlastormande orgasm!
Skapa tantriska sexritualer!
Upplev FLOW med din partner!
Kundalini Spanking – något för dig?
Innerligt – Erotiskt – Lekfullt – Extatiskt!

Gudomlig Extas skapades av Calle & Jennie Rehbinder 2011 som en fortsättningskurs efter grundkursen Gudomlig Njutning. Sedan förra året har Maria Fayez tillfälligt hoppat in och tagit över kursledarskapet vid sidan om Calle Rehbinder.

Maria är en ytterst kompetent kursledare, och har bidragit till att blåsa nytt liv i denna njutningsladdade kurs. Kursledare för Gudomlig Extas i december 2023 är alltså fortfarande Calle Rehbinder och Maria Fayez – men från och med våren 2024 är det återigen Calle & Jennie Rehbinder som leder kursen.

Aktuellt kursdatum:
• 24 – 26 maj
2024

med Calle & Jennie Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Tantra handlar om att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

TANTRALILA, Lekfull Tantra, är en modern tillämpning av tantra med rötterna i den traditionella, uråldriga tantran, men med en modern, unik tillämpning för att komma åt den tidlösa essensen i tantra, på ett sätt som passar för dig och andra nutida människor.

Kursen vänder sig till såväl enskilda som par (eller andra konstellationer), och erbjuder en lekfull och utvecklande väg till djupare inskter och personlig utveckling.

Kursledare för Tantralila är Calle Rehbinder, ibland understödd av gästlärare i något för kursen relevant ämne.Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Tantralila »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Aktuellt kursdatum:
• 1 – 3 mars 2024
med Calle Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Tranceformation Impro är en kurs i teaterimprovisation, och vänder sig till dig som vill växa – som skådespelare / scenartist / berättare / föreläsare – och som människa.

Calle Rehbinder har mer än 30 års erfarenhet av att leda improkurser, och skapar tillsammans med deltagarna ett Magiskt Rum, där vad som helst kan hända. Roligt, inspirerande, lekfullt och lärorikt!

Läs mer på kurshemsidan! »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

Aktuellt kursdatum:
• 26 – 28 april 2024
med Calle Rehbinder i Stockholm
(platser kvar)

Heartline

Kärleksretreat är mycket mer än en kurs – den är i praktiken en romantiskt erotisk kärlekssemester, full av njutning, lek, innerlighet, utforskande, bus och vila.

Kursen vänder sig till er som har gått någon parkurs med oss tidigare, och är en unik upplevelse för dig och din partner. Många par som deltagit på denna kurs har kommit tillbaka flera gånger.

Under en kväll och tre dagar erbjuder vi dagliga, högst njutbara kurspass, och varvar det med ledig tid på Sveriges absolut vackraste kursgård, under den vackraste tiden på året. Det erbjuds upplevelsebaserade kurspass, delikat mat, erotisk fest, bastubad i den fantastiska bastun med panoramafönster ut mot Bråviken, samt boende i mysiga dubbelrum.

Aktuellt kursdatum:
• 30 maj – 2 juni
2024
med Calle & Jennie Rehbinder
på Skeppsuddens Kursgård, Vikbolandet
(platser kvar)

Läs mer på kurshemsidan! »
Frågor & Svar om Kärleksretreaten »
Respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl er till kursen! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *