Flera nya bildgallerier på Cirkus Eros!

Det har blivit lättare att skapa nya bildgallerier på denna reinkarnerade version av Cirkus Eros, och det känns väldigt inspirerande och roligt! Jag har redan under arbetet med sidan lagt in fler gallerier, och nu har jag fyllt på med mer.

Paul Harmon Art
Paul Harmon var en av mina första gästartister på Cirkus Eros redan på början av 2000-talet, och nu har Paul fått fem nya gallerier, med fler bilder än tidigare.
Se hans konst på Andras bilder – gästartister! »

Po Andersson – Digital Art Erotica
Och så har jag bjudit in en helt ny gästkonstnär på sidan Andras bilder – gästartister! Po Andersson blandar analog och digital konst med foto, och skapar stämningsfulla erotiska bilder.
Se galleriet: Digital Art Erotica »

Det är väldigt roligt och inspirerande att nu få bjuda på mer innehåll på Cirkus Eros, fler texter, fler bilder, mer av allt! Det känns verkligen som en nystart.

Välkommen åter!

4 thoughts on “Flera nya bildgallerier på Cirkus Eros!

 1. Min absoluta favorit bland nakenfotograferna är ändå Britt Marie Trensmar. Så synd att hon tycks anse nakenfotografering av män vara en avslutad del av hennes konstnärliga karriär. Det är nog den enda fotograf som jag verkligen känt att jag skulle vilja klä av mig för och bli avfotograferad av. Hennes modeller måste ha varit överlyckliga. Finns det verkligen inte någon kvinnlig fotograf som velat följa i hennes fotspår?

  Den typen av bilder vill jag gärna se mer av! Och, om det är möjligt, bli modell på sådana bilder.

   • Boken Mangrant finns fortfarande att köpa. Den går lätt att hitta på nätet om man söker på titeln och Britt Marie Trensmar.

    Det som var så unikt med Britt Marie var ju att hon var den mig veterligt första inom genren erotiska bilder på nakna män av kvinnor, för kvinnors njutning. Mer specifikt visade bilderna kvinnans makt över oss män, det vill säga det omvända förhållandet jämfört med vanlig porr, där det alltid är mannen som har makten. Mig veterligt har Britt Marie aldrig fått någon efterföljare, så hon är den hittills enda och första i genren.

    Om man läser om kvinnors sexualitet, i litteraturen och på nätet, så får man ett intryck av att kvinnor är viljelösa och passiva varelser, som bara väntar på att männen ska göra något. Lika spännande som uppblåsbara Barbara. Det stämmer dåligt överens med de kvinnor jag mött. Där har det varit det pang på rödbetan. Man vill med en gång se mig naken, och noggrant kontrollera mitt stånd genom att både titta och känna, vilket tänder mig våldsamt. Ingen passivitet och överdriven blyghet hos verklighetens kvinnor. De gillar visst att kolla in och undersöka vad vi har mellan benen.

    Britt Maries bilder stämmer mycket bättre överens med den verklighet jag känner. Hon visade upp sina manliga modeller hämningslöst. Det kändes uppfriskande. Inte alls någon vedervärdigt tråkig mjukporr, som man annars skulle kunna tro att en kvinnlig konstnär skulle framställa.

    Idag är många av hennes bilder inte lätta att förstå för betraktaren. Anledningen är att hon ofta placerade sina modeller i poser och bakgrunder som var vanliga i 70- och 80-talens porr, fast då naturligtvis med kvinnliga modeller. Se exempelvis omslagsbilden till Mangrant. Idag finns det väl inte många som kommer ihåg 70- och 80-talen, och då blir dessa bilder lite daterade och svårbegripliga.

    Bäst har nog hennes bilder av ”fotograferande kvinna som undersöker underlivet på nakna män” överlevt tidens tand, se exempelvis denna länk:

    http://www.expressen.se/halsoliv/mamma-vill-att-jag-slutar-plata-nakna-man/

    Wow! Vi är nog rätt många som skulle velat vara den manliga nakenmodellen där… Finns fler sådana spännande bilder i Mangrant.

    Är det verkligen ingen kvinnlig konstnär som skulle vilja ta upp den här tråden igen? Erotik för kvinnors njutning, där nakna män avbildas i situationer som tydligt visar kvinnans makt. Det ser jag fram emot! Här på Cirkus Eros under Gästartister eller någon annanstans. Har jag tur, kanske jag till och med får vara nakenmodellen.

    • En filmare som gör ett bra jobb i att skildra kvinnor som aktiva subjekt, snarare än bara passiva objekt, är svenska Erika Lust, som sedan många år bedriver sin filmskaparverksamhet i Barcelona. Kolla in hennes filmer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *